Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Nothing Last Forever
-- Sidney Sheldon

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 41
Ahli: 0
Jumlah: 41




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 13 hari yang lalu
alongmina: 17 hari yang lalu
muslimin23: 23 hari yang lalu
kasih_kekasih: 27 hari yang lalu
budakbesar: 34 hari yang lalu
azemi: 38 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> kris-riadah2


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
KRIS johan johari


kris-riadah2
[364 x 248 JPG]

Dihantar olehAdmin
TarikhMar 19 2004
Hits2926
Undian1
Rating1

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Salah satu Prog yg diadakan pada KRIS 2004 (Batch 1), riadah yg diapanggil Team Building. Untuk memupuk semangat berpasukan dan ukhwah..
Keterangan: Salah satu Prog yg diadakan pada KRIS 2004 (Batch 1), riadah yg diapanggil Team Building. Untuk memupuk semangat berpasukan dan ukhwah..

Komen yang telah dihantar
Prof Muslim
(2004-03-19)
la...kena buat apa tu...sampai kena angkat?
Hanan
(2004-03-19)
Nasib adik tu ringan, kalau maskot yg kena angkat camne ek...
Engku Salina
(2004-03-19)
hehehe... mmg tak terangkat maskot tu...
MuTTaQiN
(2004-03-19)
mmg takan berlaku sebab nak lepas pun tak tentu lagi.....kih2
Prof Muslim
(2004-03-19)
Nasib baik yg kurus ...kalau yg besar mcm Heris...tak terangkat
Prof Muslim
(2004-03-19)
huahuahuahuahua...jg marah Heris
Hanan
(2004-03-19)
maskot = heris.. kekeke..
Hanan
(2004-03-19)
cam adik ana je yang diangkat tu.. kena cek dna jap
qaszilah
(2004-03-19)
ala..ni tak best..ana buat lagi best.. terbang cam superman...wakaakaka...
Putra Aiman
(2004-03-19)
qaszilah:super girl of KRIS
pena sufi
(2004-03-20)
spiderman versi mujahid alaf baru
nawwal
(2004-03-20)
macam2 la....maskot la....kekeke...ni kira superman of KRIS la ni ek? :-D
alameen
(2004-03-20)
yg pakai baju hitam tu tgh kutip aper....
ezad89
(2004-03-21)
bkn mengutep.. but.. menahan beban suparman.. yg diatas tuh... seb baek adek kak hanan uh... rengan... kalo..xxxx x tau aa....:)
Hanan
(2004-03-21)
xxxxx = maskot ke.. kekkeke
kasih kekasih
(2004-03-22)
maskot....kuikuikuiii.....
Iman hayati
(2004-03-31)
Eh..akak pun pernah buat ni,tp guna tali tau..jg2 jgn tsentuh.
khaulah alazwar
(2004-04-01)
ha...apetu?
shafawi78
(2004-04-06)
tahniah...pendedahan awal kpd modul khidmat negara
faryd
(2004-04-14)
wargh bestnya die buat aktiviti kat spider web tu
pLatipus
(2004-04-16)
ape ke namenye tu?
heartbrokenkid
(2004-05-08)
sian bro heris ek.. hehe
atie
(2004-05-10)
kenapa perlu naik atas member tu..masuk sendiri dalam jaring tu sendiri xleh ke?cian member
pai
(2004-09-29)
ni training nak gi iraq ke..?
pai
(2004-09-29)
majulah sukan untuk negara
hans
(2004-11-09)
training nak masuk plkn ke....
hazifah
(2005-04-28)
mak aiiii.apa kes...
mie fairudz
(2005-05-05)
no komen..
hanan86
(2005-06-28)
macam nak blajar terbang la...
eizani 83
(2005-07-01)
ni mesti di REBUTIA ni... best tau main macam ni..menguji minda dan juga kesepakatan..
Addey
(2006-03-17)
buat penat saja ikut pagar berduri besi tu..nak menyebrang ikut sajalah jalan kat tepi tu...takdelah sangkut...hehe
syasha
(2006-07-26)
ni mesti main labah2 beracun...tol tak???
NURUL IMAN0307
(2006-08-15)
semangat bersatu hati yang perlu dikekalkan
triptofana
(2006-12-04)
wah..seronoklah kem macam ni...
nur kasih87
(2007-01-16)
macam pernah buat saja macam mana???oh....kat plkn dulu...hehehe
topan
(2007-03-16)
chaiyok2!!!...
redgirl
(2007-03-23)
masuk lubang bawah saja..
harumkasturi
(2007-11-20)
apo kono eh jang????????

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.082918 saat. Lajunya....