Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Air yang mengapungkan kapal, air juga yang menenggelamkan kapal
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 34
Ahli: 0
Jumlah: 34




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 13 hari yang lalu
alongmina: 17 hari yang lalu
muslimin23: 23 hari yang lalu
kasih_kekasih: 27 hari yang lalu
budakbesar: 34 hari yang lalu
azemi: 38 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> kris-prog


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
kris-artist KRIS


kris-prog
[406 x 233 JPG]

Dihantar olehAdmin
TarikhMar 19 2004
Hits3116
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
khusuk mendengar 'mengenai riadhah yg akan dimulakan..time prog team building...
Keterangan: khusuk mendengar 'mengenai riadhah yg akan dimulakan..time prog team building...

Komen yang telah dihantar
Hanan
(2004-03-19)
wajah generasi pimpinan negara akan datang..
Prof Muslim
(2004-03-19)
ye...adik-adik khusyuk...dengar taklimat.....
Prof Muslim
(2004-03-19)
Hanan siapa bercakap tu?
Engku Salina
(2004-03-19)
sekali lg maskot tidak kelihatan... hehe...
Prof Muslim
(2004-03-19)
Kot Kambing jadi maskotnye kot?
Hanan
(2004-03-19)
maybe la maskot ala2 kambing, tapi yang lebih tepat ala2 bear.. kekekke
irda82
(2004-03-19)
panjangnya rambut
Putra Aiman
(2004-03-19)
itu ada yg dah terlentok tu...kuat laa sikit
MuSaFiR SaYYaFF
(2004-03-19)
maskot tu sap actually? brother Heris ada telen lah jadi maskot .. erm???
pena sufi
(2004-03-20)
sedihnya...bilalah agaknya ana dapat join KRIS...Prof_Muslim ajak ana join KOIT...eh,gitu ke bunyinyer???hak penting skali, tak sesuai...
ezad89
(2004-03-20)
lohs.. sape aa amek gamba nih..hehs.. ana jejake berbaju merah duduk dibarisan hadapan... uohohoho.. terkenangkn raffi... btol x akhi heris??
pena sufi
(2004-03-20)
laa...tue pun anta nak khabar.apa2 pun...salam ukhwah fillah
MuTTaQiN
(2004-03-20)
semua gambo kris abg heris yg ambik..kekeke..
Prof Muslim
(2004-03-20)
Pena_sufi...bukan KOIT...tapi KIOT...sebut betul2...yer
nawwal
(2004-03-20)
dengar jgn tak dengar...silap ikut arahan, naya nanti..kang ada yg kena rendam dlm sungai...hihihi....:-D
kasih kekasih
(2004-03-31)
awat jadi lagu tu hanan...sapa suruh pi lumpuq...
Iman hayati
(2004-03-31)
Eh..eh..sronoknya tengok,cam adik2 Khidmat Negara la pulak..mesti sronok + penatkan.
pena sufi
(2004-04-03)
asif...salam sebut. KIOT bunyinya...ok.ada sesaper nak join?
MiLkY WaY
(2004-04-15)
assalamualaikum
MiLkY WaY
(2004-04-15)
assalamualaikum
MiLkY WaY
(2004-04-15)
aik apsal org yg kasi ceramah tu ade tocang belakang die??kuikuikui..x sesuai tull..
pLatipus
(2004-04-16)
kusyuk betul semua
mrssakura
(2004-04-20)
insyaAllah....merekalah pemimpin akan datang...
lehhkidah04
(2004-05-06)
apela adik2 sema dengar tu.......
lehhkidah04
(2004-05-06)
apela adik2 sema dengar tu.......
heartbrokenkid
(2004-05-08)
macam penah pegi tempat tu..
lie za
(2004-07-24)
eeiii... best nyer kalau ana pun turut serta sekali...
kakciknah
(2004-08-19)
bestnya......insyallah kalu ana ader rezeki.ana akan sertai jugak program niii
wardah muslimah
(2005-02-08)
assalamualaikum...macamamana nak sertai kursus ni?kalau ader peluang,ana pun nak join skali
Shazlina
(2005-05-27)
besnyerr..
rinie
(2005-06-28)
macam kenal saja tempat ni....di Rebutia learning center kan????
wany shera
(2005-07-12)
kat rebutia learning center ....best betul tmpat tu?...macam nak p lagi rasernyer....
cahaya rinduku
(2005-10-07)
assalamualaikum...ana orang baru.boleh tau apa aktiviti yang insan2 di dalam gambar ni buat?
Addey
(2006-06-11)
" saya tidak mahu kamu keluar cari tempat bersembunyi untuk dataing FAHAM??? hehe gurau saja tuan
topan
(2007-03-16)
alhamdulillah sahabat2 kita ni khusyuk dengar majlis ilmu..bguzzz..

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.076052 saat. Lajunya....