Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 27-01-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"A leader is a dealer in hope"
-- Napoleon Bonaparte

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: amerazmi
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43122

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 29
Ahli: 0
Jumlah: 29




  Yang Masuk Ke Sini
RijaludDeen: 15 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 17 hari yang lalu
drzul-f: 19 hari yang lalu
sahabat_amin: 30 hari yang lalu
aliya_hudi97: 31 hari yang lalu
gemsngems: 32 hari yang lalu
haninuha: 32 hari yang lalu
bennysmith: 32 hari yang lalu
williamvring: 32 hari yang lalu
adrianwillson: 33 hari yang lalu
evolutionmedspa: 33 hari yang lalu
jacobamelia: 33 hari yang lalu
flackflores: 33 hari yang lalu
dylanjoseph: 34 hari yang lalu
Black_G_Nutrima: 35 hari yang lalu
jasonclark: 38 hari yang lalu
jamesreibers: 38 hari yang lalu
harrydiaz: 39 hari yang lalu
laticiagibson: 39 hari yang lalu
robinsonsjacob: 39 hari yang lalu
johnkenney: 39 hari yang lalu
jeffreylinda: 39 hari yang lalu
zam_rizal: 40 hari yang lalu
Jakeslessor: 40 hari yang lalu
studiosmilesnyc: 43 hari yang lalu
dentistinhouston: 43 hari yang lalu
ezequielvince: 43 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> kris-adve


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
dehearty ku kris-advetr-putri


kris-adve
[407 x 200 JPG]

Dihantar olehAdmin
TarikhMar 18 2004
Hits3235
Undian1
Rating10

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Ni lah muka adik-adik yg mengikutii Prog KRIS Batch 1,  semunya macho belaka..kekeke...Semogamereka dirahmati Allah -
Keterangan: Ni lah muka adik-adik yg mengikutii Prog KRIS Batch 1, semunya macho belaka..kekeke...Semogamereka dirahmati Allah -

Komen yang telah dihantar
Hanan
(2004-03-19)
Generasi KRIS awal... Jumpa lagi di lain KRIS...
Prof Muslim
(2004-03-19)
wah..nampak seronok jer..adik-adik nie
Engku Salina
(2004-03-19)
wah!!! cantiknya gambar... gambar maskot takde ke??? hehehe...
MuTTaQiN
(2004-03-19)
dia sentiasa tak da...kekek...:P biasalah, invesible man..
Prof Muslim
(2004-03-19)
Ada maskot juga ke ? Ingat sukan Sea je ada?
Putra Aiman
(2004-03-19)
wah bestnya....alamak rugi nyer tak pi taun ni...
haff
(2004-03-19)
seronok nampak......mesti lupa org rumah..he....he......
pena sufi
(2004-03-20)
laa...Putra_Aiman,ana ingat anta pergi...takpe batch 2 kita pergi...ana pun teringin nak join
nawwal
(2004-03-20)
hehe....bukan adik2 je...yg tua2 pun ada gak dlm gambo tu...hihihi...
intifada
(2004-03-22)
wa..posing habiss................
khaulah alazwar
(2004-04-01)
tua muda sama je nawwal sekarangni=) yg muda nak jd tua..yg tua teringin pulak nak jd budak2=) posing habis tu....
pena sufi
(2004-04-03)
betul tue...
sahabat amin
(2004-04-10)
ramai nie jer ke peserta muslimin ..?haii...ruginyer x gi KRIS nih..mesra2 belaka orangnya..
pLatipus
(2004-04-16)
poser maut semua ada gaya Westlife Boyzone nsync tapi gaya-gaya poser nie macam kump Rusydan pun ada :-p
haq-key84
(2004-04-21)
cam kenal je mamat tue..tp di mana ya
heartbrokenkid
(2004-05-08)
seb baik limit 18.. kalo tak melepas kawe..
sunan-faqih
(2004-05-09)
Ketua Fasilitator dok bersms dgn....jeng..jeng..jeng..hehe...
DarkenX
(2004-05-12)
Kris tue ape??
khaulah alazwar
(2004-05-20)
baru perasan...sunan pun ada ye..
nuraini
(2004-05-26)
eh...cantiklah gambar ni...betul...! suasana yg kehijauan....sukalah ana tengok....opps...maaf bukan tengok orang, tapi tempatnya sejuk mata memandang
pena sufi
(2004-05-31)
saudara Darkenx...Kris tue singkatan dari "kem kepimpinan remaja islam" betul tak sahabat2??? kalau salah...asifflah ye
chumil
(2004-06-25)
cam best jer!!!! lain kali jangan...jangan...jangan tak ajak orang lain. ajak semua member2 sekampung.
kakciknah
(2004-08-19)
bestnya..adik2..semuanay manis..tapi namapk cam berpeluh skit..nii mesti lepasa tamrin kan??
eizani 83
(2004-09-22)
cam kat tempat KEM REBUTIA di Gombak aje....betul tak kawan2?
SaLaFiaN
(2004-11-12)
Betul kawan-kawan...Inilah KEM REBUTIA di Gombak...One of the best camping sites in Selangor...
atie82
(2004-12-18)
macam best jer...lepas ni kris nak pergi mana pulak..don't forget inform kat saya.
relajihad
(2004-12-19)
keris taming sari :)
mulia
(2005-01-18)
salam perkenalan
mulia
(2005-01-18)
salam perkenalan
nanalah
(2005-02-05)
memang best kat situ.....mcm2 ada...ada sungai, pokok, bukit, kucing..dan banyak lagilah....tapi mmg best
eizani 83
(2005-02-14)
eizani 83
(2005-02-14)
ala nana..org taula. kite same2 teringat masa sem 3 hari tu... rase2 pok Nik ingat lagi tak budak2 puteri nursing college gropup 24... budak2 yg nakal
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
saffar
(2007-02-27)
ini apa kes ni...semua lepak atas batang kaya...kang patah kang...salam ukhwah

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.096373 saat. Lajunya....