Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kepuasan itu terletak pada usaha bukannya pada pencapaian. Usaha sempurna adalah kemenangan sempurna.
-- Mahatma Ghandi

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 23
Ahli: 0
Jumlah: 23




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 13 hari yang lalu
alongmina: 17 hari yang lalu
muslimin23: 23 hari yang lalu
kasih_kekasih: 27 hari yang lalu
budakbesar: 34 hari yang lalu
azemi: 38 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> kris-advetr-putri


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
kris-adve kris-artist


kris-advetr-putri
[337 x 207 JPG]

Dihantar olehAdmin
TarikhMar 19 2004
Hits3045
Undian6
Rating6.83333

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Kuatnya adik-adik muslimah kita, mujahidah la katakan..:P..[time prog team building] seronok tau...kalau nak rasa, ikutilah KRIS Batch 2
Keterangan: Kuatnya adik-adik muslimah kita, mujahidah la katakan..:P..[time prog team building] seronok tau...kalau nak rasa, ikutilah KRIS Batch 2

Komen yang telah dihantar
Hanan
(2004-03-19)
aksi ala2 hindustan.. di sebalik daunan hijau itu....
Prof Muslim
(2004-03-19)
fuh..siapa agaknya ambil gambar skill nie....ada bakt ...standard lang buana..cakap kau
Engku Salina
(2004-03-19)
amboi... sekodeng ya... :p
MuTTaQiN
(2004-03-19)
heheeh...fuh bang heris ambik, ada bakat jadik pengarah film ni..:P
Prof Muslim
(2004-03-19)
Takpun saja nak skodeng ne yer?
qaszilah
(2004-03-19)
ape ni abg heris..tak baik skodeng2 ni.. kalau gentleman amik depan2 la...[jgn mare ana gurau je]..
irda82
(2004-03-19)
uwargh...dah jadi badang
Putra Aiman
(2004-03-19)
waa...sempoinya gambar...
MuSaFiR SaYYaFF
(2004-03-19)
patutlah tgh2 dok semangat berteam building tu rasa cam ada lembaga ngintip.. hehehe.. pecah rahsia..
permaisuri hati
(2004-03-19)
korg mmg hebat sbb berjaya melepasi cabaran yg nih...
SyAhEeDa
(2004-03-19)
warh.. cabaran pe ni?? best nyaaa~~!
pena sufi
(2004-03-20)
bestnya...rugi jiddan tak ikut
pena sufi
(2004-03-20)
agak2nya...bila KRIS batch 2
ezad89
(2004-03-20)
teringat kat along yg best giler.. x lupe gak kengkwan kris... faidi,afif,firdaus,akmal,asyraf,acap,ijat,syafiq,rafi..... kris dlm kenangan..
Prof Muslim
(2004-03-20)
Baguslah dah boleh ingat nama dan kenal ukhwah secara realiti adalah bagus
am
(2004-03-20)
muslimah KRIS boleh!!!!!
alameen
(2004-03-20)
skodeng nampak abang heris ni....haa...kantoi....taula akak2 kat KRIS ni cun2...
nawwal
(2004-03-20)
tahniah kat adik2 ni..oo, ni la TEAM BUILDING tu...ana just dpt laporan dr permaisuri_hati je psl aktiviti ni...huhu...sedih takleh pegi..:-(
kasih kekasih
(2004-03-31)
sekodeng vs maskot heris
kasih kekasih
(2004-03-31)
sori wak gurau jer.....
khaulah alazwar
(2004-04-01)
ha..ha..ha..controll...camera ada kat celah pokok tu...
uqu
(2004-04-15)
assalamualaikum... kuat2 nampaknyer akak-akak ana:-)
pLatipus
(2004-04-16)
uikkss...
pLatipus
(2004-04-16)
uikkss...
pLatipus
(2004-04-16)
siapa yg jadi paparazzi nie... expert betul kalau suruh ambil gambo curik :-p
a0z0ra
(2004-04-26)
hmm..nasib baik saye tersorok..best btol aktiviti tuh..
heartbrokenkid
(2004-05-08)
iskk.. tak dapat join...
achu
(2004-06-17)
emm.....bestnye...ala rugi le xdpt join....
lie za
(2004-07-24)
cam best jerk suasana kat situ...saujana mata memandang..
kakciknah
(2004-08-19)
macamana nak sertai KRIS batch 2?
Hanan
(2004-08-31)
boleh join program Genpro, lihat di web www.genpro.com.my
fasya wati
(2004-10-30)
join leh tak..................tak letih ke.............
man-z
(2005-02-07)
ish...buat ape tu ??...hati-hati nanti ade yg masuk hospital
faryzan islamic
(2005-03-11)
buat aper tu?xjelaslah..
saidatul aneesa
(2005-03-26)
cam syok jer...nak join!
qudwah
(2005-10-24)
cayok.....
samudra
(2005-12-13)
suku-sakat maunah ke ni
nabilpoyo
(2006-01-07)
cayo
muslimah johor
(2006-04-07)
gambar skodeng ni. iskh2
broshahir
(2006-10-27)
cantik view... tapi kena minta izin dulu kut..
jauhtapi dekat
(2006-11-19)
lawa pokok tu
mohamad
(2007-03-25)
salam.... usaha..usaha lagi.
marul
(2008-07-24)
ehe..alamak...ni mesti kes muslimat xsudi diambil gambar..kena lah curik2..tau mereka ni kena baling batu..
Far-Zie
(2009-11-02)
saya suka cara gambar ni diambik... cantik..menarik

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.092371 saat. Lajunya....