Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika perjuangan itu adalah kerana perut, nilai perjuangan itu sama dengan apa yang keluar dari perut.
-- Imam Syafie

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 31
Ahli: 0
Jumlah: 31




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 13 hari yang lalu
alongmina: 17 hari yang lalu
muslimin23: 23 hari yang lalu
kasih_kekasih: 27 hari yang lalu
budakbesar: 34 hari yang lalu
azemi: 38 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> kris-artist


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
kris-advetr-putri kris-prog


kris-artist
[351 x 236 JPG]

Dihantar olehAdmin
TarikhMar 19 2004
Hits3053
Undian3
Rating4

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Nak tau tak, siapa mereka..? heheh..tu lah kumpulan DeHearty, durrani, saujana, wakil all-one, rast, tengah makan BBQ...bestnya dia..! nak makan BBQ, joinlah kat KRIS
Keterangan: Nak tau tak, siapa mereka..? heheh..tu lah kumpulan DeHearty, durrani, saujana, wakil all-one, rast, tengah makan BBQ...bestnya dia..! nak makan BBQ, joinlah kat KRIS

Komen yang telah dihantar
Hanan
(2004-03-19)
sedapnya makan.. jangan malu2...
Prof Muslim
(2004-03-19)
gambar tengah makan ..pun ank ambik erk?...tengok tak pasal nak kena control macho
Engku Salina
(2004-03-19)
mestilah prof... barulah nampak susana kemeriahan sebenar... mkn jgn tak mkn...
SyAhEeDa
(2004-03-19)
waaa... bestnya~ =( huhuk
Prof Muslim
(2004-03-19)
Masak sendiri ker...ke Hanan yg masak?
Prof Muslim
(2004-03-19)
Ataupun Kak Sal yg masak.....nasi dagang ke tu yg diaorang makan?
Putra Aiman
(2004-03-19)
sapa yg masak pas ni leh masak kat kenduri ana...hehe
MuSaFiR SaYYaFF
(2004-03-19)
Putra_Aiman.. kenduri apa tu?? ewah2 dia.. dah pandai ek.. :P
Hanan
(2004-03-19)
amboi putra aiman,, lajunya.. kekeke
pena sufi
(2004-03-20)
padanlah sama jerk depa punya kopiah...team nasyid rupanya...asifflah ye.gambar tak clear
farisHaq
(2004-03-20)
nyam2 mmm sham_allone makan alone yer :P
lidya haryati
(2004-03-20)
yummi
nawwal
(2004-03-20)
wah...bestnye makan....BBQ ek...ayam Q takde ke??:p
syna
(2004-03-21)
syna yg masak la BBQ tue..... kenaper tak percaya
Iman hayati
(2004-03-31)
Wah berselera nampaknya...mesti bestkan..eh,A.Ayie Durrani pun ada.
khaulah alazwar
(2004-04-01)
subhanallah..khusyuknye..mesti xoerasan camerani...=)
nurul83
(2004-04-14)
bleh tau tak KRIS tu ape...?
pLatipus
(2004-04-16)
sedih rasanya, mereka tengah sedap makan dan ana pula tgh penin carik jalan nak kesana dan akhirnya ana pun diiktiraf sesat jalan..uwaaaaa
Engku Salina
(2004-04-19)
KRIS=Kem Kepimpinan Remaja Islam Se-Malaysia
aisya
(2004-04-20)
leh tak kak Sal bgtau care nak join KRIS......
mrssakura
(2004-04-20)
mrssakura
(2004-04-20)
camna nak join?mesti best kan....
heartbrokenkid
(2004-05-08)
tahun depan ana nak join!!! arghh geramnya...
man-z
(2004-07-03)
ish.....sedapnye...boleh join ke,....
habibah ty
(2004-07-08)
emmmm...bestnya..berselera nampak...nak join jugak..lain tahun ye..ajak tau jangan tak ajak lok...
lie za
(2004-07-24)
alamak ana pun terlepaslah, cam best jerk kat situ. dpt mkn lagi...
kakciknah
(2004-08-19)
bestnya.............makan baik2.....berhenti sebelum kenyang........
islia
(2004-09-02)
amboi khusyuk nyer sume cik2 abang ni makan,x pandang dah kat orang depan...
niena
(2004-10-09)
oklaa tu.. makan tak ajk kiter tak baik tau..
relajihad
(2004-11-29)
he... jgn dok tegok... tengah konsentrate nih!
wardah muslimah
(2005-02-08)
erm......sedapnyerrr.....lainkali,buatlah jamuan besar-besaran....dapatlah Ana join sekali...dapatlah berkenalan ngan diorg....rapatkan lagi silaturra
humairak
(2005-02-23)
tak baik tau makan tunjuk kat orang...nie dah lapor dah nie..jap lagi saya pun nak gi makan gaklah
mohdshafik
(2005-04-11)
nie makan bace bismillah tak?
zawina
(2005-05-10)
emm bestnyer nampak...mkn slow2..nbanti tercekik kang?
zawina
(2005-05-10)
emm bestnyer nampak...mkn slow2..nbanti tercekik kang?
shadil20
(2005-10-08)
alhamdulillah..rezeki tu,jangan tak abiskan tau...
musafir lara
(2006-01-09)
ana pun nak join juga..tapi join makan saja=)
musafir lara
(2006-01-09)
ana pun nak join juga..tapi join makan saja=)
Addey
(2006-03-18)
UIKs??? makan senyap saja? tak elok..kena sembang akhirat waktu makan syeh?
fiya
(2006-03-21)
wau........nyum.nyum........selamat menjamu selera la ye..........
Minur
(2006-09-09)
minta sikit
topan
(2007-03-16)
eh2 sopan dan cool saja kaum2 adam ini makan..ini yang nak chop sebagai pilihan hehehe..
al-likasi
(2007-07-03)
tak jemput pun.......
Fiza81
(2007-08-16)
makan sampai tak tengok org dah...

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.091015 saat. Lajunya....