Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika kamu ingin tinggi, jangan hanya merenung gunung, panjatlah. Jika kamu ingin bijaksana, jangan merenung kitab, amalkanlah.
-- Meow (warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 42
Ahli: 0
Jumlah: 42




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 13 hari yang lalu
alongmina: 17 hari yang lalu
muslimin23: 23 hari yang lalu
kasih_kekasih: 27 hari yang lalu
budakbesar: 34 hari yang lalu
azemi: 38 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> dehearty ku


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK UTM kris-adve


dehearty ku
[270 x 367 jpg]

Dihantar olehputrahearty
TarikhMar 18 2004
Hits7188
Undian6
Rating7.16667

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
a'kum..yg mana satu ya?
Keterangan: a'kum..yg mana satu ya?

Komen yang telah dihantar
kasih kekasih
(2004-03-18)
Assalamualaikum...salam ukhwah dari saya..
Prof Muslim
(2004-03-18)
WAH...BERGAYA NAMPAK SEMUANYA
wida widi
(2004-03-18)
baru heh..salam ukhwah
dehearty ku
(2004-03-18)
salam ukhwah buat semua
pena sufi
(2004-03-20)
salam ukhwah...yg baju blue black macam nak gi nikah...[gurau je]
dehearty ku
(2004-03-20)
macam nak gi nikah ker..? allamak...
qanaah
(2004-03-20)
akum...salam ukhwah
pena sufi
(2004-04-03)
hehehe...ana main2 jeklah.ada festivel apa nie?
dehearty ku
(2004-04-03)
ni time ada festival nasyid di maahad..
nur islami
(2004-04-03)
salam ukhwah dr ana...:-)
dehearty ku
(2004-04-05)
salam ukhwah buat nur islami dan juga semua... :)
ainul nabila
(2004-04-05)
assalamualaikum...wah..segaknya..yg tgh tu ke orgnya..salam ukhwah.com dari ainul_nabila.:)
dehearty ku
(2004-04-06)
ehehehehehe..ainul_nabila dah tersilap orang..kekeke ;)
ainul nabila
(2004-04-06)
tak silap rasanya..ana cuma silap taip..orgnya yg pakai baju biru tu kan?:)semua segak2:)
dehearty ku
(2004-04-11)
hek eleh..ya kerr..?
dehearty ku
(2004-04-11)
apapun..utk lebih lanjut surf http://putrahearty.tripod.com
azura anakmami
(2004-04-19)
salam ukhwah...:) baru balik akad nikah ker tue..hikk gurau jer.jgn mare
dehearty ku
(2004-04-25)
ni percubaanlah ni azura....kekekeke
QIRANA
(2004-04-25)
baju melayu...selipar jepun....salam ukhwah dari ana..
pena sufi
(2004-05-01)
hehehe...semua dah doakan anta cepat nikah
sharifahaisyah
(2004-05-10)
teruskan perjuangan ko orang. All the best!!!!
ainul nabila
(2004-05-14)
hmm..pekhabar dehearty ku?lama tak dgr berita..pagi mana?itu kat web anta tu ada nama ainul_nabila tu ana ke?hehehe..time kasih..kekeke
pena sufi
(2004-05-31)
menariklah web anta...tapi macam jiwang...hehehe...asif,jangan marah ana...semoga seccess selalu
pena sufi
(2004-05-31)
laa...ana mati2an ingat anta dah 20 lebih...rupanya paru 18 tahun...hebat sungguh!!! [awet muda ke?]
dehearty ku
(2004-06-24)
lah..cam perli jer
muslimah88
(2004-07-04)
Assalamualaikum...salam ukhwah dari ana
raihanahfirdaus
(2004-07-16)
nie rupanya dehearty ku ya...sorry tak dpt bls msj sabahan awk, bah study kat mana yang sorang tu mcm rupa kaze la
raihanahfirdaus
(2004-07-16)
dan yang baju biru tue ...bah mcm rupa vokalis utama dehearty
dehearty ku
(2004-08-16)
ye ker? tak perasan pun...
dehearty ku
(2004-08-16)
erm..salamz buat raihanah firdaus..n semua..
kakciknah
(2004-08-19)
salam ukhwah..yg bersongkok tuu kot!!manisnya
samarinda81
(2004-08-25)
assalamualaikum....mcm mana cara nak online chat.salam perkenalan semua.......
samarinda81
(2004-08-25)
assalamualaikum....mcm mana cara nak online chat.salam perkenalan semua.......
ais putih
(2004-08-28)
salam...ukhwah dari morocco...
dehearty ku
(2004-09-02)
erm..salam ukhwah buat semua..kakciknah,slm ukwah...
dehearty ku
(2004-09-02)
ais putih..salam setanggi ukhwah..dari dehearty_ku yg diatas tuh..
ayatie
(2004-09-13)
Assalamualaikum semua...
dehearty ku
(2004-09-15)
waalaikumussalam..slm ukhwah buat Ayatie..hihi..
mawarkuning
(2004-09-22)
mawarkuning kata assalamua'laikum
durratun nasihin
(2004-09-25)
lama tak dgr brita awak?...awak mhilang g mana?....blk raya tak??
dehearty ku
(2004-10-02)
dehearty_ku m'jawab salam mawar kuning
dehearty ku
(2004-10-02)
erm..skrg ni bz dgn show nasyid kum kami..huhu..
dehearty ku
(2004-10-02)
tambahan nak dekat xm ni...tu yang menyepi tu..
dehearty ku
(2004-10-02)
erm..alhamduliLlah..raya ni balik..yehyeh..dpt jumpa kuarrga..
wilma
(2004-10-13)
ek....posenyer blum mula lagi.dah pakai baju raya ....musykil2
harahaz
(2004-12-08)
baju raya tahun ni pakai yang tu gak ke?????
ukhtisarah
(2004-12-14)
wah semuanya kontrol macho...betul tak???salam ukhwah dari saya...
ABg IMaM
(2005-01-25)
a'kum...dorm mane dan asrama mane korang shot gambar nie?...mcm familiar jer...:P
nurrin
(2005-02-08)
a'kum xnak tubuh kump nasyid ke?he.he.he.
wardah muslimah
(2005-02-08)
assalamualaikum.....wah...mmg dah macam kumpulan nasyid...apalagi,marilah kita memartabatkan industri nasyid di negara kita ni...
dimPLe gal85
(2005-03-02)
mcm nal je bdk bj blue black tu...tp di mn yaaaa???
vanadium oksida
(2005-04-06)
ya lah..mane satu nie..?
kilauansyifa
(2005-04-15)
alhamdulillah..nilah bakal2 ustaz2 kita..bakal wasilah rasulullah..insyaallah..boleh kan?
khaulah al azwar
(2005-04-28)
cam nak g akad nikah je adeq2 nih..
khairah
(2005-05-22)
salam ukhwah dari saya.... assalamualaikum
AsrarSirriyah85
(2005-08-26)
salam ukhwah..mmm,ana betul2 macam kenal saja akhi baju blue black kai sipar jepun tu..teramatlah kenalnyerrr...macam pernah jumpa tapi di mana ya...kat sabah agaknya...:)
qudwah
(2005-10-26)
selamat menyambut hari rya yang dah tak lama lagi.......
qudwah
(2005-10-26)
selamat menyambut hari rya yang dah tak lama lagi.......
normi
(2005-10-30)
salam sesuci lebaran...semoga berbahagia di pagi raya...salam ukhuwah...
putra adi
(2005-10-31)
raya kat mana ,ana kat perantauan , sedih tau
mohamad
(2007-03-27)
salam ukhwah dari ana.
qibtiyah
(2007-05-10)
hehehehh
Prince Emirates
(2008-09-21)
salam perkenalan dari saya

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.089181 saat. Lajunya....