Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tak semestinya melakukan apa yang anda sukai tetapi menyukai apa yang anda lakukan
-- Kang Razzi Armansur

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 36
Ahli: 0
Jumlah: 36




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 13 hari yang lalu
alongmina: 17 hari yang lalu
muslimin23: 23 hari yang lalu
kasih_kekasih: 27 hari yang lalu
budakbesar: 34 hari yang lalu
azemi: 38 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK UTM


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
soff-one JK UTM


JK UTM
[383 x 298 gif]

Dihantar olehdinulhuda1422h
TarikhMar 14 2004
Hits3314
Undian1
Rating10

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Assalamualaikum..Ini laa gambar sahabat-sahabat muslimin masa JK UTM pada 11/3/2004.
Keterangan: Assalamualaikum..Ini laa gambar sahabat-sahabat muslimin masa JK UTM pada 11/3/2004.

Komen yang telah dihantar
nur ilahi
(2004-03-15)
assalamualaikum,salam ukhwah untuk semua.ni semua budak UTM ke?boleh kenalkan.. :)
ProfTakBersalah
(2004-03-15)
amboi2 nur ilahi...bukan main lagi noh....jgn mare saje2 lawak.....bukan main posing lagi orang2 UTM ni ye....hehehe
farisHaq
(2004-03-15)
salam ukhwah.... mmm jelas kelihatan kesan2 hujan lebat
Kang
(2004-03-16)
Tahniah atas kejayaan JK UTM Skudai... walaupun dibuat dengan "instant". Tahniah!!!
johnjovi 3000
(2004-03-16)
perghh... macho habis...student kos ape ek? taaruf la dari kanan sampai kiri..baru best..
dinulhuda1422h
(2004-03-17)
Ni nak kenalkan.Dari kanan kamal82,hairi,wadah_ummah,wanz,lepat,yatim dan last sekali entah...
rabbit cute
(2004-03-17)
haa.. nak tau laa.. last skali tu sape???
Hanan
(2004-03-18)
Tahniah!! johnjovi.. jk um bila? :(
Prof Muslim
(2004-04-04)
dari kiri mula...... Baris sedia!!!...
virtualmovement
(2004-04-11)
oit..kamal,bila hang nak bagik aku nye hadiah?tak baik dah niat nak bagik tu..bagik jerle..hehehe!!aku dtg UTM balik 17-05 ni..praktikal..so,faham2 le
dinulhuda1422h
(2004-04-15)
bagi..jgan tak bagi :)
pLatipus
(2004-04-16)
rugila ana tak pergi.. hajat dihati mmg nak pergi tetapi accoaunt byk sgt nak settle
maddah
(2004-04-17)
emmm..jadilah muslimin penegak kebenaran....kerana keindahan islam hanya hadir bila digadang oleh lubalang TUHAN...semoga nusrah ALLAH bersama kalian.
onelove
(2004-04-22)
akum..hmmm ini jk utm bahagian lelaki lak yeh.....hmmm isk...tanye kenal pun...so guys...next sem rancanglah aktiviti yang best2...saye join nyer!!!!
zaidah83
(2004-04-23)
hehe... tahniah...
pena sufi
(2004-05-01)
tak kenal semua...kenalkanlah diri
dinulhuda1422h
(2004-05-01)
dah kenalkan tu...cuba baca kat atas...:)
yatim
(2004-05-03)
fuyyooo
yatim
(2004-05-03)
apasal gambo kurang clear abg dinulhuda, nanti kita suruh lepat beli camera mahal punya, hehe
farina
(2004-05-08)
kontrol abis
virtualmovement
(2004-05-23)
kamal..mananye hadiah aku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nuraini
(2004-06-25)
wah....inilah jejaka handsome....
raihanahfirdaus
(2004-07-16)
hensem...ke, tak ler gelap aje aku tengok
lepat
(2004-07-21)
lain kali bawak kamera sendri...tu hari ade problem ngan kamera tu..hhehehehehe
dinulhuda1422h
(2004-08-07)
virtualmovement.....nak hadiah apa tu...sabun harga 50 posen boleh? :)
e da
(2004-09-14)
e da
(2004-09-14)
e da
(2004-09-14)
a'kum..... sivik nyer org yg dok kat tepi tu, yg pakai baju putih tu. erm jng mare....salam ukhwah...
dinulhuda1422h
(2004-09-16)
loorr..kata kat saya ke tu, nampaknya saya sorang jer baju putih.sivik ke? nampak cam kelakar jer...ish...ish...ish...
syafika
(2004-10-06)
Assalamualaikum.....amboi bukan main lagi posing dalam gambar,bagusla tu.macam kenal je anta 4 dari kiri.asal kelantan ke?
aliff
(2005-01-19)
weii...korang bebudak awam ke...aku macam kenal yang baju merah tu
nurrin
(2005-02-08)
orang mane yerk korang semua?
espiranza
(2005-03-25)
hoh kat taman tropika gak..hehe
ketenteramanku
(2005-03-25)
mantap!tahniah pd semua
hurun ein
(2005-03-27)
erm...ni jk first uTm ek?
puteri hudda
(2005-04-12)
:)
puteri hudda
(2005-04-12)
:)
dyah
(2005-09-06)
assalamualaikam..boleh b kenalan dengan mamat yang berbaju purple tu...
Leeza
(2005-09-06)
kenapa semua macam kaku saja?....
normi
(2005-10-30)
mereka ni bukannya kaku tapi tak ready lagi...salam sesuci lebaran...buat semua...
daie84
(2006-02-08)
selamat menyambut awal muharam......
za8
(2006-09-12)
salam alaik...
nafisah
(2007-10-11)
macam pelik saja gambar ini... hehe

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.109013 saat. Lajunya....