Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bila seseorang itu sentiasa meninggi diri, dirinya saja yang lebih dari orang lain, dirinya saja yang hebat, pastilah dialah orang yang paling rendah nilai, maruah, akhlak dan kedudukannya
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 36
Ahli: 0
Jumlah: 36




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 13 hari yang lalu
alongmina: 17 hari yang lalu
muslimin23: 23 hari yang lalu
kasih_kekasih: 27 hari yang lalu
budakbesar: 34 hari yang lalu
azemi: 38 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK UTM


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK UTM dehearty ku


JK UTM
[383 x 298 gif]

Dihantar olehdinulhuda1422h
TarikhMar 14 2004
Hits8964
Undian5
Rating6.8

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Assalamualaikum..Ini laa gambar sahabat-sahabat muslimat masa JK UTM pada 11/3/2004.
Keterangan: Assalamualaikum..Ini laa gambar sahabat-sahabat muslimat masa JK UTM pada 11/3/2004.

Komen yang telah dihantar
nur ilahi
(2004-03-15)
Assalamualaikum serikandi-serikandi sekalian.Boleh kenalkan ahli dalam gambar? :)
istisafa
(2004-03-15)
Assalamualaikum... boleh adik adik semua perkenalkan diri adik.. nak juga tahu.. :)
muslimin23
(2004-03-15)
emmmm.....
farisHaq
(2004-03-15)
salam ukhuwwah... dimanakah agaknya org itu?
Kang
(2004-03-16)
Tahniah atas kejayaan JK UTM Skudai... walaupun dibuat dengan "instant". Tahniah!!!
Engku Salina
(2004-03-16)
yg ana kenal lidya_haryati (tudung hitam) je, sbb dia jd fasi prog KRIS...
Engku Salina
(2004-03-16)
Taniah krn berjaya menganjurkan JK w/pon hujan lebat...
dinulhuda1422h
(2004-03-17)
Rasanya 18 orang jer yang datang.Dari kiri Rabit_Cute,Liza,lidya_haryati,aisyah,charm_sofea dan last tepi kiri ialah ashikin.
muslimin23
(2004-03-17)
kirim salam kat semua blh tak...
muslimin23
(2004-03-17)
hehehehehe........
farisHaq
(2004-03-17)
ok thnx dinulhuda1422h :D baru tau dimana org itu
rabbit cute
(2004-03-17)
hehe.. ni bergambar dlm ujan nih...
Hanan
(2004-03-18)
Tahniah juga.. moga ukhwah kalian kan utuh selamanya
Iman Hayati
(2004-03-18)
A'kum.Eh...cam student UM la sahabat semuo.Tp kalo bukan maap,may b planduk 2 srupe.
rabbit cute
(2004-03-18)
macam student UM??? tak lahh... Kami dari UTM..
raudhahasanah
(2004-03-21)
tahniah...
lepat
(2004-03-31)
lain kali buat Jk ngan lagi ramai orang
isa-VR4
(2004-03-31)
ade ke rabbit dlm gambar ni????talk macam rabbit pon...hehe jngn marah rabbit
rabbit cute
(2004-03-31)
ish..ish..Isa ni.. kalo tengok betul2..kat blakang tu.. ade rabbit betul2.. dia nyorok kat semak.. hehhee..
soutul jihad
(2004-04-02)
a'kum...ana pun utm gak,maaf sgt,xdpt join arituh,ade paper 2.30-5.00 ptg-fluid mechanic!ape2pun,sudi2lh buat JK UTM utk kali ke 2!Sem.dpn! okies?wslm
matt fairudz
(2004-04-04)
bleh tahan..... ;-o
soutul jihad
(2004-04-05)
cam kenai jerk...ktho ker???
pLatipus
(2004-04-16)
wahh.... kiut miut la muslimah dalam nie.. poser macam kump Wirdani
apisklate
(2004-04-19)
Assalamulaikum bole knlan
PeNguin
(2004-04-20)
hmm..enam dara pingitan..he..he..he..
PeNguin
(2004-04-20)
hmm..enam dara pingitan..he..he..he..
onelove
(2004-04-22)
wah...ini dia jk utm tulah...hmm bagus nyer..so.. nanti next sem leh wat aktiviti kan....wei...saye mesti join nyer...so all the best 2 all jk utm...
zaidah83
(2004-04-23)
sian... dok dalam hujan.....:)
dinulhuda1422h
(2004-05-01)
jgn tak join...pasni mesti lagi best dan mempunyai pengisian yang baik.
yatim
(2004-05-03)
lepat, jalankan tugas!!!!
sharifahaisyah
(2004-05-10)
teruskan perjuangan kalian semua
muslimah ungu
(2004-05-10)
wehh...bebudak UTM skudai...meh la buat jk ngan UTMKL sekali...ramai budak ukhwah kat UTMKL nie..
Azizie
(2004-05-11)
hmm...tahun brape kat UTM..????
teman siber
(2004-07-01)
sem nie taknak buat ker...hehehe
al wisadah qobihah
(2004-07-12)
kim salam yg belah kiri skali...hehehe...jgnb mareee
blueberryz
(2004-07-17)
cun2 blake sumenyer...
kakciknah
(2004-08-19)
baik2..jadilah wanita solehah.........
teman siber
(2004-08-25)
tak perasan laa pulak aishah ada... konvo baru nie tak datang ker... tak nampak pun... sume member kite cari...
sahabat ingatan
(2004-09-14)
amik engine ke..samer la kita...salam ukhwah fillah
ada syuhada
(2004-09-24)
erm...kaka jid pesal nampak cam sedih jerk??basah main ujan erk??
ada syuhada
(2004-09-24)
kak liza lak tuh dok renung aper erk???ader bulan ker??
Rabbit cute
(2004-10-05)
emm...lame tak jumpe sahabat2 ku ni...
pai
(2004-10-07)
hm... aduhai... arnab comel..... comelnye.... jaga maruah jaga peribadi....
tirmidziy02
(2004-10-09)
hmm...tahniah JK UTM, kami pelapis baru pulak
charm sofea
(2004-10-19)
eh? x penah nampak pun pic ni sblm ni, rabbit_cute...?
ajul
(2004-11-04)
sy pernah nampak rasenyer pakai tudung hitam tu..hehe jumpa sem dpn JK UTM..sem lepas sy praktikal..:-)
sya ryn
(2004-11-26)
macam pernah jumpa yer,,tapi d mana yer??
fariz
(2004-12-03)
eiii..tak takut dibaham dek rimau ke ambik gambar tepi huta.tapi, rase2nye rimau pun takut kalau tengok korang.hehehe.jangan marah
harahaz
(2004-12-08)
amik gambar ni kat mana yek???
pheonix
(2004-12-19)
semua muka serikandi bersemangat................ gambate kodasai
aliff
(2005-01-19)
haha...aku dah kenal korang...bebudak human resourse kat FPPSM kan ....korang tyahun akhir betul tak..
espiranza
(2005-03-25)
hoh kat taman tropika gaks ke..hehe
solskjaer
(2005-04-29)
populariti...
srikandisolehah
(2005-06-30)
assalamualaikum...salam perkenalan daripada srikandisolehah. semoga kalian terus sukses dalam bidang yang diceburi.
denialsyifa
(2005-07-22)
salam perkenalan.anti semua boleh bertabaruj tapi jangan lah lebih lebih sangat.heee2 tapi apa yang dapat di simpulkan anda memang lawa lawa belaka-dee uia
arifsafwan
(2005-09-20)
emm,sejukk mata memandang,akak yang tudung kuning tu apa nama ye?
nabilpoyo
(2006-01-14)
6 sekawan
akmarina
(2006-02-22)
ASSALAMUALAIKUM......SUME2 dalam gambar NI,BEST FRIENDS K?
tasbih 30
(2006-03-08)
ermm..ermmm
ABg IMaM
(2006-03-13)
:-)
Addey
(2006-03-19)
mm....dah besar pokok kat belakang tu ye?
pazz
(2006-06-02)
manis2 sumernye :) salam perjuangan ye..yang kiri sekali tu siapa ek...?
Bi-klate
(2006-06-15)
Assalamualaikum... senyum la sikit, masih belajor lagi ke, salam ukhwah dari saya.
ridwan daie
(2007-01-05)
selamat belajar
4-ziey
(2007-01-16)
ayu teh
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
Al-Qarni
(2007-05-09)
mmmmm
al-likasi
(2007-07-03)
macam kenal saja........... mmmmmm
RaudhatuL Muttaqin
(2007-10-08)
rabbit cute tu akak ipar i sekarang ni.. :)
Maslynda
(2008-11-20)
ye ke raudah, baru nak rekemen jadi adik ipar akak..hehehe
qariIPTIPs
(2008-12-29)
Salam, semoga terus berjaya,
ikrimah
(2009-02-13)
comel blaker muslimat ni
farah hanan
(2009-10-10)
salam ukhwah

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.096121 saat. Lajunya....