Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kita tidak belajar dari kejayaan-kejayaan kita. Kita belajar dari kegagalan-kegagalan kita.
-- John Naisbitt

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 30
Ahli: 0
Jumlah: 30




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 13 hari yang lalu
alongmina: 17 hari yang lalu
muslimin23: 23 hari yang lalu
kasih_kekasih: 27 hari yang lalu
budakbesar: 34 hari yang lalu
azemi: 38 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Izink


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
usmad Usmad


Izink
[338 x 211 jpg]

Dihantar olehIzink
TarikhMar 05 2004
Hits3052
Undian1
Rating1

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Kenangan semasa Lawatan ke Fakulti Farmasi, USM Penang.
Keterangan: Kenangan semasa Lawatan ke Fakulti Farmasi, USM Penang.

Komen yang telah dihantar
farisHaq
(2004-03-05)
Izink mana satu? L ke P?
kaze
(2004-03-06)
L kot he
farah caesura
(2004-03-06)
F kot ..ehehe kita tgk siapa betul ...
afiza ahmad
(2004-03-06)
Abg kepada Qing^er Kan..sampaikan salam saya padanya..
Izink
(2004-03-07)
"i'm not a boy, not yet a man...". He, pernah dengar tak lyric tu? Salam ukhwah dari Ana buat semua.
Izink
(2004-03-07)
Izink = Jebat MalayNium...Bertindak berdasarkan ilmu, menyalur potensi ke jalan Allah,Insya Allah!
Izink
(2004-03-07)
Salam persahabatan buat semua, kepada yang pernah mengenali diri ini terima kasih Ana ucapkan. Dah lama Ana tak aktif dlm 'dunia cyber'...
Izink
(2004-03-07)
Kalau ada topik berkaitan drugs and medicine, Insya Allah Ana sudi berkongsi ilmu...Islamic Pharmaceutical care
farisHaq
(2004-03-07)
Islamic Pharmaceutical care?? menarik tu
kaze
(2004-03-08)
mmg menarik he
farah caesura
(2004-03-08)
hai Izink ... nama pun mcm nama bahan kimia je.. ahaha
Izink
(2004-03-08)
:) IZINKan ku bersahabat dengan andamu...He he.
Kang
(2004-03-08)
Tu ha Izink yang terselit kat belakang tu... Apa khabar Izink? Salam Kang untuk Izink dan Qing!
nur tinta
(2004-03-09)
=) salam ukhwah fillah dari saya.....
wida widi
(2004-03-09)
huh..lama tak dgr citer dr Izink ngan Qing ek..sampaikan salam ku gak wat shila
Izink
(2004-03-11)
Salam ukhwah fillah, Insya Allah. Izink dan Qing er sedang cuti.
johnjovi 3000
(2004-03-16)
salam kenal...
ainul nabila
(2004-03-21)
izink lama tak dengar berita...senyap je sekarang ni!!yg mana satu oizink ni?
Izink
(2004-03-21)
Izink sekarang dapat tawaran kerja di Fakulti,dapat bantu pensyarah. Izink tak selalu online.
irda82
(2004-04-15)
Izink yg lelaki.tapi tak kenal yg mana "Tu ha Izink yang terselit kat belakang tu"-kata seseorang
intifada
(2004-04-21)
wa...cam best je ni!!!1
belalang kampung
(2005-02-17)
correctionn..!!kami kat USM tkpggil 'fakulti'..kami panggil Pusat Pengajian..atau School Of..
belalang kampung
(2005-02-17)
tu kat mcm kat foyer Sains Farmasi jer..tempat bermain2 suatu ketika dahulu..:)
shahzana
(2005-05-27)
your family soo cute
ahmad azhar
(2005-07-17)
kenapa bercampur laki perempuan
farah hanan
(2006-02-20)
maju...!!!
Truth
(2006-03-29)
hidup izink..
great teacher
(2007-01-09)
brother baju merah hati ikan kat depan tu macam kenai..suardi kah anda..?
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.085318 saat. Lajunya....