Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Nothing Last Forever
-- Sidney Sheldon

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 36
Ahli: 0
Jumlah: 36




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 13 hari yang lalu
alongmina: 17 hari yang lalu
muslimin23: 23 hari yang lalu
kasih_kekasih: 27 hari yang lalu
budakbesar: 34 hari yang lalu
azemi: 38 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> aref


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
altamira usmad


aref
[351 x 217 jpg]

Dihantar oleharef_geomatik
TarikhMar 03 2004
Hits3099
Undian2
Rating5.5

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
haaaa....ni masa Sambutan Rumah Terbuka AidilFitri Lecture kami....
Keterangan: haaaa....ni masa Sambutan Rumah Terbuka AidilFitri Lecture kami....

Komen yang telah dihantar
ukhwafillah
(2004-03-03)
mesti sportingkan lecture tu...siap panggill anak2 murid datang ke rumah terbuka
MeowHidayah
(2004-03-04)
Mana satu lecturernye?
farah caesura
(2004-03-04)
bantal kotak2 tu mcm bantal kat bilik abang aku je... eheh salam ukhwah..
kaze
(2004-03-05)
salam smua..
aref geomatik
(2004-03-05)
semuanya student. salam ukhwah...
orgkiter
(2004-03-05)
cam kenal je org lam gambar ni....! aku ker????????
kakyong
(2004-03-08)
waduh-waduh...buleh buat iklan ubat gigi la...bersinar2....
aref geomatik
(2004-03-11)
ni semua student Geomatik, Fakulti Kejuruteraan & Sains Geoinformasi (FKSG), UTM Skudai.
johnjovi 3000
(2004-03-16)
salam kenalan berkekalan abadi...
cahya ilham
(2004-03-22)
puh.....spotingnya lecturer hangpa......yg lebai putih tu sapa???semacam ja..
pena sufi
(2004-04-04)
ana rasa yang pakai kopiah tuelah lecturernya
adlan
(2004-04-30)
belilah "ubat gigi ukhwah" dari akhi arif_geomatik...tgk kesannya mcm dlm gambo ni...eheh.
hamaki
(2004-05-13)
assalamualaikum, yg baju merah blakang skali tu nama dia hanif ker,duduk sungai petani,blaja uia ? kalau betul suruh dia emailkan saya: [email protected]
HuffazGirl
(2004-09-01)
salam ukhwah-ira oversea
itifa2
(2004-10-08)
yg kopiah putih tu...wan alimi kan?? naper gambar mcm pelik jerr...
relajihad
(2004-11-17)
adusss... rindunya kat lecture cek!
rimieilya
(2004-12-19)
kiut2lah korang dalam gambar tu....ni mesti lecturer pening nak kawal korang yang nakal2....
aliff
(2005-01-19)
fuyoo...yang mane satu lecture korang ana confuse lah..
lyna84
(2005-02-21)
hapynye....
zailani
(2005-03-24)
semoga kauorg semua lebih akrab dlm persahabatan n dpt bersama jua di akhirat nanti
puteri hudda
(2005-04-12)
sayangilah lecturer anda
nanalah
(2005-05-27)
nak buat sambutan hari lecturer sedunia..blh tak?
ahmad azhar
(2005-07-17)
kenapa lecturenye masam saja
love fillah
(2005-09-06)
wow..ramainya...
mawar
(2005-09-21)
aref_geomatik yang mana ini?
lightarrows
(2006-01-11)
meriah nya

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.100656 saat. Lajunya....