Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika seseorang kena tipu, yang bersalah bukan yang menipu tetapi yang tertipu
-- Peribahasa India

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 34
Ahli: 0
Jumlah: 34




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 13 hari yang lalu
alongmina: 17 hari yang lalu
muslimin23: 23 hari yang lalu
kasih_kekasih: 27 hari yang lalu
budakbesar: 34 hari yang lalu
azemi: 38 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> altamira


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Mohd Ali Abd Manaf aref


altamira
[234 x 310 jpg]

Dihantar olehaltamira
TarikhMar 02 2004
Hits9201
Undian6
Rating6.66667

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
assalamualaikum,salam perkenalan dari saya altamira@amri merican
Keterangan: assalamualaikum,salam perkenalan dari saya [email protected] merican

Komen yang telah dihantar
ZaHRaNi
(2004-03-02)
assalamualaikum altamira..
ukhwafillah
(2004-03-03)
nak komen apa ya!!smart gak dia ni..hehe
muslimah johor
(2004-03-04)
Assalamualaikum....hmm lawa.... background :)
farah caesura
(2004-03-04)
ahahaha .. mcm kenal je ..
i-z-a-h
(2004-03-04)
A'kum..mcmmm kenall jer.. altamira.. tak silap izah penah chat ngan dia dulu..tah betul ke tak!
kaze
(2004-03-05)
salam ukhwah..
irda82
(2004-03-06)
Assalamualaikum.ni member ana,bendahari mpp,uitm Kedah
khaulah alazwar
(2004-03-06)
ni mesti gambar mpp ni =)
Kang
(2004-03-06)
jelingan manja.... heheheh
maisarahlisa
(2004-03-09)
pemuda harapan bangsa!!!
HAMBEALLAH
(2004-03-11)
bakal jadi wakil rakyat cawo cawo!!!!!!!
durratun nasihin
(2004-03-11)
background tue cantik lah...=)
luhur 7
(2004-03-11)
Hi..blaja lagi?Kat ner?
irda82
(2004-03-12)
toliong jawab: belajar uitm kedah
achik solehah
(2004-03-12)
salam ukwhafillah dari ana! smoga sukses slalu...
johnjovi 3000
(2004-03-16)
uyyooooo... macam gambar Majlis Perwakilan Mahasiswa la... betul ke??
littlemuslimah
(2004-03-17)
ehehe =) irda82 kenal altamira ni ek? salam harmonis buat altamira n others =)
kasih kekasih
(2004-03-17)
ooo...ni lah altamira...salam ukhwah dari saya..
ain isyura
(2004-03-17)
a'kum..knp masam sangat..tertelan biji mangga kot..he!he!
cahya ilham
(2004-03-18)
a'kum...pakcik...lama x nampak hang...selamat bercuti noh...
cahya ilham
(2004-03-18)
littlemuslimah...irda ngan dia tuh....bestprend!!!!member sehati sejiwa....
irda82
(2004-03-19)
ekek.cahya...oh cahya.mana si anti viruz?
cahya ilham
(2004-03-19)
viruzzz dah lama kena fire....akhi irda oi!!!(alamak...kantoi lak...)
siMpLe sHiDa
(2004-04-14)
em. ni altamira.. same kampus ngn irda..
cahya ilham
(2004-04-18)
pakcik, amacam result??? dpt PKN ka??selamat menjaga anak orang..ari tu jumpa pak ad,mengamuk sakan dia kat bebudak tu.....
irda82
(2004-04-22)
pak ad tu siapa cahya?mengamuk sebab apa.
irda82
(2004-04-22)
UiTM Kedah:ahmad_last, altamira_amrie, cahya_ilham, irda82, ctmuslimah, ahmad_last, mai_dudi, Nisya, ros_putih, nurul83
al-umari
(2004-05-12)
salam ukwah fillah
puteri islam
(2004-05-18)
assalammualaikum...hai adik amri...junior ku kt SMKKJ...GOOD LUCK..jadilh MPP yg JUJUR...wassalam
aniisa tasnim
(2004-06-16)
assalammualaikum... hai cikgu... ingat saya lagi? so mcm mana cikgu? pkn dah abis? cikgu ok ke ko... hehehehe
alifmimyanun
(2004-06-24)
ingatkan professor mane.
aniisa tasnim
(2004-07-02)
hai cikgu.. abg irda kata cikgu demam camkak ke.. lahaii siannya, dr pelatih sampai ke urusetia pun kena ekk.. mkn ubat ye cikgu.. get well soon!!
altamira
(2004-07-12)
Ana dah jumpa putra_acc
Prof Muslim
(2004-08-02)
altamira ada kat mana sekarang ?
sufisafwa
(2004-09-09)
Assalammualaikum..pmpnn unvrsiti ke?mcm prnh nmpk je gmbr mcm ni..
ummuhabibah
(2004-09-16)
dah ade awek??
aisyah j
(2004-09-17)
sebijik macam model
MasturaMaaz
(2004-09-20)
dah ade awek lom? saja tanya:)
nur islam3
(2004-09-29)
asslamualaikum..hensem gak...hindarilah...dr sifat riak..bersyukur dikurniakan wajah yg hensem.
huda1002
(2004-10-04)
hem... cam gambo kat poster jer? MPP yek? sesi biler?
nabilah
(2004-10-09)
Assalamualaikum...hai amri merican bin ahmad merican...ape kabo?
irda82
(2004-10-09)
MPP ...dah lepas dah. Dia ni sesi 2003-2004 .Awek? altamira ,anta dah ada awek ke belum? hmm... Nabilah kenal dia ek.yelah,sekolah sekali
nabilah
(2004-10-13)
ye la tu...satu kelas..hehehe...tak sangka plak dia masuk sini.dah ada awek kan?hehehe...jgn marah no..
nabilah
(2004-10-13)
irda82 satu uitm dgn amri la kan?;)
sesejuksalju
(2004-10-25)
salam ukhuwah....slmt berpuasa......:)
umairah nurani
(2004-11-07)
selamat berpuasa.
umairah nurani
(2004-11-07)
selamat berpuasa.
umairah nurani
(2004-11-07)
selamat meyambut hari raya
umairah nurani
(2004-11-07)
jangan main mercun...........
umairah nurani
(2004-11-07)
salam ukhwah dari saya...........:)
noorhidayah
(2004-11-09)
salam perkenalan dan salam ukhwah dari saya...
relajihad
(2004-11-14)
cantik tie :)
aann
(2004-12-11)
belah ko pak cik! muke nie yg selalu nampak kat kampus!!
man-z
(2005-02-07)
assalamualaikum...boleh saya tahu saudara ni student mane???boleh???
altamira
(2005-02-14)
saya belum ada awek tapi kepada yg sudi silalah lawat web saya.
altamira
(2005-02-14)
sebenarnya saya dah berpunya tapi apa salahnya kit amenambah sahabat, dan eratkan silaturrahim.
srikandi syahadah
(2005-02-23)
Akum,salam ukhuwah fillah
ADDNIN
(2005-03-01)
Akum.... salam ukhwah and friendship may be...
hilwi
(2005-03-12)
wah... leh jadi pengganti pm nanti nih
binafshah85
(2005-03-29)
Akum...slm perkenalan!jg lah hati awek awk 2!mesti cun punye kan!!!!
puteri hudda
(2005-04-12)
:)
cinta madinah
(2005-04-23)
askum..salam taaruf dari ana..be a gud muslim..amin:)
adneen
(2005-07-01)
macam presiden mpp saja..
altamira
(2005-07-02)
dah pencen MPP sekarang di penang kerja di travel agent, nak melancong ramai2 boleh cari saya jangan segan ,jangan malu,ada siapa yang kenal ibnu tak.
altamira
(2005-07-18)
siapa nak buat lawatan secara berkumpulan boleh contact ana
humairak
(2005-07-25)
asslamualikum...salam ukuhwah
altamira
(2005-07-26)
wa`alikumussalam
altamira
(2005-08-01)
mari lah ramai-ramai kita buat geng
khuwailid
(2005-10-06)
cecece.. kontrol ensem... salam ukhwah
annamuslimah
(2005-10-22)
salam ukhwah daripada ana
annamuslimah
(2005-10-22)
salam ukhwah daripada ana
altamira
(2005-10-29)
thank you
altamira
(2005-11-14)
hai ana nak kawn-kawan baru please lawat galeri ni
altamira
(2005-12-20)
datang la lagi
putri sufi
(2005-12-20)
salam ukhwah fillah...
altamira
(2005-12-23)
salam ukhwah putri sufi
nuurrul
(2006-01-19)
salam perkenalan dr saya..nurul
musliemah 83
(2006-02-02)
semoga menjadi pemimpin yang amanah........insyaallah..
farah hanan
(2006-02-20)
selamat maju jaya..!!!
Wawa 83
(2006-02-20)
Wawa macam pernah nampak altamira kat airport KLIA lah.. Ermm ada sedara ke?
altamira
(2006-03-08)
salam perkenalan semua
altamira
(2006-03-08)
wawa83 ni rabun dekat agaknya,kalau kat KKIA tu adala
lehgeo
(2006-06-18)
opsss
mahirah ab
(2006-06-24)
Assalamualaikum wbt..saja singgah..saya Ahli baru..tgh2 tengok gambar ahli ukhwah.com..salam ukhwah untuk sahabat.. =)
altamira
(2006-07-30)
thanks mahirah ab
izzul islam
(2007-03-20)
mencari populariti betul
altamira
(2007-04-27)
mesti lah tapi bukan nak popular pun cuma nak rammaikan kenalan
Nuhadiana
(2007-05-21)
salam ukhwah dari saya nuhadiana
Lufias
(2007-08-07)
salam.lah...ada jugak dalam ni ye (khas dari changkat minden)
syaza azzahra
(2007-08-20)
mak ai!!! anggunnya....
Wafiyah
(2007-10-19)
Assalamualaikum...salam ikhwah..
altamira
(2007-10-23)
kalau kome nak add saya dalam frienster: [email protected]
Wawa 83
(2008-09-17)
senyum sikit... klik!! hahaha :-)
shyra husna
(2010-01-30)
salam..

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.09491 saat. Lajunya....