Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Never explain yourself to anyone, the one who likes you don't need it, the one who hates you won't believe it
-- -- Snickers (warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 38
Ahli: 0
Jumlah: 38




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 13 hari yang lalu
alongmina: 17 hari yang lalu
muslimin23: 23 hari yang lalu
kasih_kekasih: 27 hari yang lalu
budakbesar: 34 hari yang lalu
azemi: 38 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Mohd Ali Abd Manaf


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
usmad altamira


Mohd Ali Abd Manaf
[214 x 286 jpg]

Dihantar olehal-umari
TarikhFeb 29 2004
Hits6817
Undian13
Rating7.61539

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Haaaa...ukhwah sekalian nilah gambar great_teacher kita yang selalu buat harvoc kat ukhwah ni dalam Ukhwah USM
Keterangan: Haaaa...ukhwah sekalian nilah gambar great_teacher kita yang selalu buat harvoc kat ukhwah ni dalam Ukhwah USM

Komen yang telah dihantar
princess ixora
(2004-02-29)
ooo yang nie!!!!! oklah cikgu, salam ukhwah dari ana! camna ngan show maal hijrah hari tue?
great teacher
(2004-03-01)
alamak! al_umari ni dia hantar betul la plak..ish, rasa seram-sejuk la plak! salam ukhwah kembali buat tn puteri ixora..show alhamdullilah..ok je!
great teacher
(2004-03-01)
al_umari..bila masa lak ana buat havoc kat ukhwah...niat nak meriahkan forum jer....
great teacher
(2004-03-01)
habis laaa....satu dunia dah kenai great_teacher......x misteri nusantara lagi la camni...
matt fairudz
(2004-03-01)
mmm..hansem jugak great_teacher nie yek...hehehehhe
matt fairudz
(2004-03-01)
skali pandang... macam artis nasyid... dua kali pandang... skali kenal la pulak...heheheheh
al-umari
(2004-03-02)
hmmmm...memang harvoc pun...nak upload gambar pun dalam frame posting..mana tak harvocnye...hehehehe
al-umari
(2004-03-02)
Ingat pesan ayah...ingat pesan ibu.....datang study jangan buat bende lain yang tak berfaedah....tapi nasyid itu satu perjuangan dakwah..
great teacher
(2004-03-02)
matt...ape tak indah ke ciptaan ALLAH tu...??
great teacher
(2004-03-02)
matt.....memang artis nasyid pun..tapi peringkat usm je la -FAIRUDZ....hehehe
matt fairudz
(2004-03-02)
wahh... memang best la great_teacher... balas semuer komen.. mesti biller log in ukhwah.com jer..terus click kat gambar sendiri dulu...heheheh :D
hani wahida
(2004-03-03)
ermmm..patut pun great_teacher ni online 24 jam..hani_wahida sokong abang matt tuhh...sure nyerrr
siti hawa
(2004-03-03)
assalamualaikum....salam ukhwah
siti hawa
(2004-03-03)
opsss...silap..3 sekali antar..ingatkan tengah chat....ini ke salah sorang anggota fairudz? yang lain mana lagi? nak jugak peminat macam saya kenal..
siti hawa
(2004-03-03)
ooo..rupanya fairudz ni dari USM...sume tahun berapa?bila nak buat kelab peminat?
matt fairudz
(2004-03-03)
yg nie anggota yg paling famous.. anggota lain semuanyer low profile jer (p/s: ali... jangan posting gambar ana sudah laa..)
siti hawa
(2004-03-03)
ooo. ya ka...nak tengok gambar yang lain
e1 fairudz
(2004-03-04)
..nak tengok gambar lain, bolehlah bukah website kami
e1 fairudz
(2004-03-04)
siti hawa ni pun buat2 x kenal lak...padahal satu Desa..
hani wahida
(2004-03-04)
jelingan tajam dr great_teacher
great teacher
(2004-03-04)
matt_fairudz,al_umari,e1_fairudz,siti_hawa,hani_wahida...ape la nak jadi dgn korang semua ni....
i-z-a-h
(2004-03-04)
ahai..kai photoshop effect sekali! ehhe..em.. salam kenalan dari izah
kaze
(2004-03-05)
salam ukhwah.. slmt memertabatkan nasyid ISLAM..
masliza
(2004-03-05)
orang pahang yerk, cikgu ape, kawan cikgu jugek
matt fairudz
(2004-03-06)
org pahang separuh separuh tuh... tulen ke bang?? pahang tulen ke?? hehehehe
great teacher
(2004-03-06)
anak jati pekan, pahang...kini menetap di klate! So, ade masalah ke matt ??? Salam ukhwah buat semua yang lain...
ummuhabibah
(2004-03-06)
tajamnya renungan si jejaka ini kt ummuhabibah
nailofar ain
(2004-03-12)
renungan tu yg mahal tu.....jaga pandangan.....
achik solehah
(2004-03-14)
aiks..great_teacher rupanya gelaran utk awk!.hmm..baru sy tau...insyaallah mudah2an boleh la jadi guru yg terbaik di malaysia ni ye...!! slm ukhwah!!
sahabat amin
(2004-03-15)
renungan yg menggoda....hihih..
syah solehah
(2004-03-15)
Salam Ukhwah... heh... ex adik ipar...;-P
e1 fairudz
(2004-04-04)
Aaa.... adik Ipar?? bagus nyer Kak ipar
matt fairudz
(2004-04-04)
laaa...syah solehah wat lawak la tu....dia gurau je la e1....
iman hayati
(2004-04-06)
Salam ukhwah..Great_techer ni ada abg. ke X-UM?Muka nak same jer dgn abg tu.Tapi kalo silap sori.
nurim
(2004-04-20)
aper ader ngan misteri.....yakinlah pd diri sendiri
nurim
(2004-04-20)
machonyer...thp cipan...cipan pun tak macho cenggini he he he gurau jer..
anis assyifa
(2004-04-20)
assalamualaikum...garangnya dia...senyum tu kan sedekah
littlemuslimah
(2004-04-22)
hmm macam-macam komen.. group nasyid USM ek? bagus bagus.. abg ana dulu sll buat show kat dewan kat USM tu.. ^_^ saje je habaq.. salam ukhuwwah =)
al-umari
(2004-04-25)
lain kali tambahkan manis dalam senyuman..........jagan tambah manis dalam kapilari al-umari
kakciknah
(2004-08-19)
ooooooooooooo..yg nii..insyallah buat baik akab di balas baik......
aisyah j
(2004-09-15)
salam ukhuwah
arifsafwan
(2004-09-26)
akm,macam pernah tengok je,tapi dimana ye
arifsafwan
(2004-09-26)
aik,sejak bila pula la dia ni jadi great teacher ni
arifsafwan
(2004-09-26)
aik,mempromosikan diri la tu
arifsafwan
(2004-09-26)
akm,ye la mat fairudz,macam kenal je dia ni
arifsafwan
(2004-09-26)
akm,lama tak dengar cita,dak semakin kaya kut
diana alisyah
(2004-09-29)
hmmmm.....
nur islam3
(2004-09-29)
assalamulaikum..salam ukhwah
aisyahtulfatin
(2004-10-06)
al-umari,e1 dan great teacher bila nak buat kelab ukhwah kat usm...kita kat usm dah cukup korum ni...
great teacher
(2004-10-10)
aisey..lama x masuk,macam2 kena kutuk..sabo je la..
great teacher
(2004-10-10)
arifsafwan..banyak la mu punya songeh..balik nanti kena karate la..
arifsafwan
(2004-10-13)
akm, banyak mu la punya karate,nati balik ngan keta sewa nati
alianur
(2004-10-24)
salam ukhwah slmt berpuasa
cutemuslimah
(2004-10-24)
assalamualaikum...cam kenal jer...hehe..cikgu!
nurislamic
(2004-11-05)
assalamualaikum salam ukhwah buat mu.teruskan mana yang baik tinggalkan segala keburukan
great teacher
(2004-11-08)
salam ukhwah kembali buat alinur..cam kenai jer! cutemuslimah kenai kat mana ana? nurislamic...macam pernah kudengar namamu ini...
iemans82
(2004-11-08)
Hehehe...bleh tahan
cutemuslimah
(2004-11-08)
kenal kat mane itu belakang kire...cikgu tak perasan saye.hehe
mutiara maya
(2004-11-09)
assalamualaikumm..bla nk buat show kat usmkk lak he... salam ukuwah
great teacher
(2004-11-12)
iemans82..welcome ti ukhwah.com, cutemuslimah...memang x perasan pun...mutiara maya, ari tu kan fairudz dah buat show kat usmkk..
syafika
(2004-11-16)
A'kum anta he..he..he kita pernah jumpa anta.kita pun usm gak tapi baru je sem1.anta asal kelate kan,ala kita jumpa anta pun dlm himpunan anak2 kelate
cutemuslimah
(2004-11-29)
saye budak usm la cikgu...takkan ta perasan kot?
great teacher
(2004-12-02)
aisey cutemuslimah...x perasan la plak, org nogori ramai kat usm ni haa..yg mana satu den pun x tahu...syafika ni exco ke PE dlm haak?
cutemuslimah
(2004-12-09)
memang dak n9 ramai..tak dinafikan..sape dak n9 yg cikgu kenai...
ketenteramanku
(2004-12-31)
mcm pernah jumpa dia nie.join an nahdah kat kuantan tak thn lps?
great teacher
(2005-01-09)
ketenteramanku...a'ah, ana join an nahdah tu..kenai ker..??
nadsunshine
(2005-01-16)
assalamualikum. salam ukhwah. Ada ketenadan dwajah saudara.
aliff
(2005-01-19)
assalammualaikumm...salam ukhwah..ni ker cikgunyer..oklah cikgu senyum selalu..
islamicgirl85
(2005-02-05)
assalammualaikum.ukhwahfillah fisabilillah dari ana.
setanggi
(2005-03-06)
Assalamualaikum.Salam ukhwah dari saya
hilwi
(2005-03-12)
oooo ni ker cikgunyer... rase cam tak pernah nengok
aljihadufisabilillah
(2005-03-24)
assalamualaikm....salam ukhwah fillah dr saya
ketenteramanku
(2005-03-29)
salam uhkwah buat semua.mcm pernah jumpe kt an nahdah
great teacher
(2005-03-30)
ketenteramanku >> insya-ALLAH tamrin kat penang plak tahun ni...
mie fairudz
(2005-05-05)
no sorang lagi...mcm pernah ku lihat...selalu..kuikuikui
nurnajihatul
(2005-05-12)
assalamualaikum...amboi ramainya peminat hehehe.
nurnajihatul
(2005-05-12)
saya jer yang ketinggalan.... tak kenalpun great teacher ni. apa-apapun salam ukhwah...dari saya
nurnajihatul
(2005-05-12)
semoga great teacher berjaya jadi cikgu yang bistari
amnah166
(2005-05-22)
assalamualaikum..salam ukhwah dr rakan se USM..slamat berjuang
Syireen
(2005-09-02)
Kenapa muka cikgu ini macam pernah tengok saja.great teacher ini cikgu ali yang suka tanya orang tu ke(cikgu sejarah kat irshad)?
great teacher
(2005-09-03)
syireen...awak ni sekolah kat irshad ke..??? tingkatan berapa?
nuha hanan
(2005-09-16)
assalamualaikum.....salam ukhwah
nurfara
(2005-09-17)
Assalamualaikum ...salam ukhwah dari rakan seUSM..selalu nmpkcume tak knl semoga berjaya mendidik anak bangsa menjadi insan brguna kepada bangsa,agama dan negara.
great teacher
(2005-10-04)
nurfara tinggal kat desa mana..??
nurfirdausi
(2005-12-09)
assalamualaikum.salam ukhwah buat anta.moga bhagia selalu
yanzu ummi
(2005-12-17)
hehe..dah tau..awak tak boleh sembunyi:p
yanzu ummi
(2005-12-17)
nanti saya nak tanya kak achik...
Truth
(2006-03-29)
puteri kk
(2006-04-16)
ahaks... semoga jadi guru yang terhebat, InsyaAllah..
Ketotoi
(2006-04-23)
kenapa mata belah kanan tak sama dengan mata belah kiri,,haa ada kes ke???
ijat
(2006-06-08)
macam kenai saja...
maruz
(2006-06-16)
boleh bla la woi
great teacher
(2006-07-27)
huhu...wak maruz...bila nak pos tempe ni..? bekalan dah makin kurang lah...
safiyyatulbahira
(2006-08-21)
salam ukhwah....saya baru daftar
hangkas
(2006-08-28)
huhu..my senior..arigato gozaimas sebab banyak membantu
Fad
(2006-09-05)
ni rupanya great_teacher...salam ukhwah...
an-nafisah
(2006-10-21)
salamualaik, cikgu ingat kat saya lagi tak?? cikgu pernah jadi guru pelatih kat sek saya... smka al-irshad
great teacher
(2006-10-26)
an-nafisah..kelas apa..? ramai sangat student, mana mahu ingat daa...
broshahir
(2006-11-08)
dah jadi cikgu ke...apa cerita desa aman damai :di
fairudz
(2006-12-12)
cikgu suka main bola..hari2 cikgu main bola, cikgu suka tidur...hari2 cikgu tidur..hihi, jangan marah...nanti kena jual =p
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
izzul islam
(2007-03-25)
mencapub....
mizie hafiz80
(2008-02-25)
Anda terlalu kurus...? Nak tambahkan berat badan...? Senang saja caranya... Makan roti Gardenia dengan buah mengkudu setiap pagi...
mizie hafiz80
(2008-02-25)
Anda terlalu kurus...? Nak tambahkan berat badan...? Senang saja caranya... Makan roti Gardenia dengan buah mengkudu setiap pagi...
mizie hafiz80
(2008-02-25)
Anda terlalu kurus...? Nak tambahkan berat badan...? Senang saja caranya... Makan roti Gardenia dengan buah mengkudu setiap pagi...
mizie hafiz80
(2008-02-25)
Anda terlalu kurus...? Nak tambahkan berat badan...? Senang saja caranya... Makan roti Gardenia dengan buah mengkudu setiap pagi...
mizie hafiz80
(2008-02-25)
Anda terlalu kurus...? Nak tambahkan berat badan...? Senang saja caranya... Makan roti Gardenia dengan buah mengkudu setiap pagi...

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.080009 saat. Lajunya....