Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika anda taknak bekerja, carilah duit sebanyak-banyaknya; nanti anda tak perlu bekerja
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 30
Ahli: 0
Jumlah: 30




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 13 hari yang lalu
alongmina: 17 hari yang lalu
muslimin23: 23 hari yang lalu
kasih_kekasih: 27 hari yang lalu
budakbesar: 34 hari yang lalu
azemi: 38 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Pejuangummah


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
ProfTakBersalah usmad


Pejuangummah
[375 x 206 jpg]

Dihantar olehpejuangummah
TarikhFeb 29 2004
Hits2899
Undian4
Rating3.25

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Salam alaik..Ini adalah gambar semasa program Sambutan Aidilfitri oleh persatuan ana dikampus.
Keterangan: Salam alaik..Ini adalah gambar semasa program Sambutan Aidilfitri oleh persatuan ana dikampus.

Komen yang telah dihantar
kasih kekasih
(2004-02-29)
assalamualaikum.....
ProfTakBersalah
(2004-02-29)
tlg la kenalkan.....siapa yg ade dlm gambar ni....
kakyong
(2004-02-29)
ooo...HAAK ye...
farisHaq
(2004-03-01)
HAAK?? pe tu?? kalo HK tau la saya
great teacher
(2004-03-01)
assalamualaikum...HAAK tu Himpunan Anak-Anak Kelantan USM...pejuangummah tu (lelaki) pakai baju kuning duduk tuh...
kaze
(2004-03-05)
oo itu ka..
achik solehah
(2004-03-14)
salam ukhwah buat pejuangummah dan sume yg ade dlm gmbr ni...!! smg ceria slalue..
nuraini
(2004-06-25)
ceh...yg duk kat tengah sekali tu....bukan main senyum~sengih..maklumlah diapik si dara-dara yg cantik manis...he...he....
amyra myra
(2004-10-16)
aik semua berbaju biru nie...? boria ek? hehe...semua comey2 belako..
Hikari
(2004-12-07)
sama-samalah eratkan silaturrahim
snowang3l
(2004-12-08)
a'kum........semua tue macam miss2 kat mane ye.........h3 h3 h3 jgn mare...........
nurun
(2005-02-09)
asalamualaikum........anak saper tu berposing? jgn mare
hilwi
(2005-03-12)
KATNER NI? CAM TAK KENAL JER
vanadium oksida
(2005-04-15)
HAAK..tu ape yer..?
fizamil
(2005-07-01)
setahu saya HAAK (Himpunan Anak-Anak Kelantan) ni antara persatuan y sangat aktif di USM berbanding persatuan2 negeri yang lain
ahmad azhar
(2005-07-17)
kenapa campur laki perempuan
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
mohamad
(2007-03-20)
salam....hhhmm.. :-) ..ramainyerr muslimah.muslimin 3 orang saja ke?

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.164364 saat. Lajunya....