Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Perkataan yang baik tidak akan muncul dari jiwa yang kotor sebagaimana biji benih takkan tumbuh pada tanah yang gersang
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 29
Ahli: 0
Jumlah: 29




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 13 hari yang lalu
alongmina: 17 hari yang lalu
muslimin23: 23 hari yang lalu
kasih_kekasih: 27 hari yang lalu
budakbesar: 34 hari yang lalu
azemi: 38 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> ProfTakBersalah


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Majlis Walimah elfudhail Pejuangummah


ProfTakBersalah
[383 x 213 GIF]

Dihantar olehProfTakBersalah
TarikhFeb 25 2004
Hits3119
Undian2
Rating5

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
ketika kem bina negara..... Besut, banyak ooo program kat besut Prof berdiri belakang sekali (3 dari kanan)....hati2 tak nampak org tepi sebab dia agak rendah....sorry
Keterangan: ketika kem bina negara..... Besut, banyak ooo program kat besut Prof berdiri belakang sekali (3 dari kanan)....hati2 tak nampak org tepi sebab dia agak rendah....sorry

Komen yang telah dihantar
darul numan81
(2004-02-26)
salam ukhuwwah dari ana..err, nak tanya ni.. naper guna nick yg agak pelik ni?.. siapa sebenarnya yg tak bersalah ni?oppss.. :-)
ProfTakBersalah
(2004-02-26)
pjg critenya....pm kat saya nanti saya reply balik apsal guna nick ni.....RAHSIA oooo
ProfTakBersalah
(2004-02-26)
HANG pun ade time ni....dia berdiri di blkg 2 dari kiri.....
Kang
(2004-02-26)
Gambar asal sebesar 2 monitor 17 inci. Kira bersalah tu... heheheh
farisHaq
(2004-02-26)
ahahaha :-D betul ker Kang? mmg bersalah
aidilshah
(2004-02-27)
ehem..ehem...
sesejuksalju
(2004-02-29)
emm..anapun banyak kali pi kem besut ni..enta pi kursus IPT yg anjurkan ke?
ProfTakBersalah
(2004-03-01)
aa....semua ipt di m'sia.....semua ni adalah group Prof. ade yg dr s'wak,sabah,perlis n macam2 negeri kat m'sia
littlemuslimah
(2004-03-01)
ehehe =D ProfTakBersalah... misteri sungguh nickname mu =) salam harmoniiisss =)
PutriAlya
(2004-03-05)
misteri?????apsal plak nak misteri....nick ni kan macam tak bersalah je kan...buat ape pun tak salah
sumaiyah o9
(2004-03-13)
ish mana boleh ni pompuan duduk dekat 2 dgn lelaki tu ish bahayaaa
nuraini
(2004-04-05)
alahai...ramai puteri pada putera...
Daeng Jati
(2004-04-16)
macam ku kenal je jejaka2 kat belakang tu....salam dari jebat
e da
(2004-06-03)
a'kum..... salam ukhwah dari saya
e da
(2004-06-03)
bila masa ante pgi kat kem nie? tahun brape?kalu tak kberatan boleh citer skit.
pena sufi
(2004-06-05)
hi
muiz
(2004-06-08)
salammm
pendiat
(2004-06-12)
saya tak de... kat situ... nanti la...kalau berkesempatan...
pendiat
(2004-06-12)
saya tak de... kat situ... nanti la...kalau berkesempatan...
aKujErr
(2004-07-06)
salam semua ...
ummuhabibah
(2004-09-16)
itu ke dia..
nadsunshine
(2005-01-16)
t'ingat kenangan dibesut dulu. seronok. moga ia kekal selamamnya
aliff
(2005-01-19)
best gak sesekali pegi camping cam tu...so dah terbina ke semangat korang semua..
erma
(2005-01-25)
ramai tuuuu
ady L512
(2005-02-07)
"...Sygi sbuah prknln krn dc2 trcpta kmsr'n..kenangi sbuah prshbtn krn dc2 trcpta krnduan..hrgailah kedua2nya krn i2lah rhmat dr Tuhan..."
al abbas
(2005-03-12)
rasa kat belakang kanan sekali tu MLT zul...betul tak...?
altamira
(2005-07-18)
you all kalau nak buat reunion boleh contact ana sebab ana kerja kat travel agent
Iman Hayati
(2005-07-21)
Ish..kompius mula2 tngok gambar ni...ingtkan gambar akak dan kwn2 masa kursus nak mantapkan stamina untuk latih adik2 baru masuk U
sofi
(2006-04-19)
nice nickname.sakam ukhwah..
umi najwa
(2006-06-14)
najwa ahli baru.... salam prof...cantik pic ni
Saifuddin
(2006-09-08)
rajinnya antum serta antunna buat aktiviti berfaedah.
MencariSinar
(2006-11-08)
salam ukhwah..hehehe
Iman Hayati
(2007-03-14)
Emm..pernah p sini dulu,masa tu kami group UM jadi pembantu mahasiswa..so kami kena traning dulu sebelum latih adik2 yang akan masuk
mzaidi
(2007-04-16)
Assalamualaikum,cantik gambar kat sini,kalau ada masa lawatlah album digital ini http://mohdzaididesa.fotopages.com

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.092762 saat. Lajunya....