Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Setiap jiwa yang dilahirkan telah tertanam dengan benih untuk mencapai keunggulan hidup . Tetapi benih itu tidak akan tumbuh seandainya tidak dibajai dengan keberanian
-- Hukama'

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 42
Ahli: 0
Jumlah: 42




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 13 hari yang lalu
alongmina: 17 hari yang lalu
muslimin23: 23 hari yang lalu
kasih_kekasih: 27 hari yang lalu
budakbesar: 34 hari yang lalu
azemi: 38 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> syed


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
ProfTakBersalah Majlis Walimah elfudhail


syed
[309 x 258 jpg]

Dihantar olehsyed
TarikhFeb 16 2004
Hits8579
Undian8
Rating7.625

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
assalamualikum wbt..
ana yang berdiri paling tinggi..gambar ni masa nak hantar kawan-kawan mengerjakan haji..
Keterangan: assalamualikum wbt.. ana yang berdiri paling tinggi..gambar ni masa nak hantar kawan-kawan mengerjakan haji..

Komen yang telah dihantar
syed
(2004-02-17)
assalamulaikum wbt..saya sebelah baju merah..ok wsslm
rutab
(2004-02-17)
ermmm rutab sebelah baju hitam yang sebelah baju merah. nie gambar hantar budak mesir gi haji.....
mizi
(2004-02-17)
macam lawe jeeee ek eleeeehhhhhhhhh, rutab tu 3 dari kiri gambar
wida widi
(2004-02-17)
salam alaik..eh korang nih geng sesama sendirik ke ha..
farisHaq
(2004-02-17)
mm yg hantar kwn pegi haji dah haji ke blum?
anis Nisa
(2004-02-18)
saya pulak.....kat belakang bangunan tu.....:)...ehh...bangunan ker tu..???
SitiSabarini
(2004-02-18)
alhamdulillah sampai hajat ke tanah suci....
Nasliyana-Wafa
(2004-02-18)
muda muda dah g tanah suci..ana ni bila la pulak....isk isk heehehe
syed
(2004-02-18)
hemm semua tu adelah rezeki minnallah..kami hanto je..xpi insyaallah tahun depan kot..sebab kouta udah penuh..
eg
(2004-02-18)
alaaaa macam ensem je semua tuuu, tambah2 si bakri tu hehehe
fairuzah
(2004-02-20)
oOOoooo...ni laa syed bakri tu ek....thanks for introducing me to ukhwah.com..salam ukhwah..sorry kalo tersilap/terkasar bahase selama berkenalan..
Nasliyana-Wafa
(2004-02-20)
okla tu kan
syed
(2004-02-20)
hemm ..ape ni??ni salah satu misi dakwah kan??ok lah wasslam...
mujahidah83
(2004-02-22)
Assalamualaikum.. leh tahu?.. apa nama tempat yg antum posing tu?..
syed
(2004-02-24)
ni kat asyir,madineh nasr.cairo...
ismi safiza
(2004-02-24)
bile la pulak, seru ismi nk ke sana?sempat ker?
princess ixora
(2004-02-24)
kat mesir ke nie? salam ukhwah dari ana ^_^
princess ixora
(2004-02-24)
selamat tahun baru hijrah dari ana! cam ner ngan azam?
syed
(2004-02-24)
hemm azam tahun baru..mcm biasa ..kami2 kat sini.utk belajo bersungguh2..wassalam
In salf
(2004-02-25)
hahahahahebat nyer amin moga ber jaya
durah
(2004-02-26)
salam ukhwah utk pelajar2 kat mesir.. moge pejuangan yg dilalui dipenuhi keberkatan...insyallah
mujahidah83
(2004-02-27)
Ooo.. kat Hayyu 'Asyir ker... Smua ni thn akhir ker?..
mujahidah83
(2004-02-27)
mm.. insya Allah laa durah... mekaseh..
syed
(2004-02-27)
tak kami tahun ke3..syariah islamiyyah.
mujahidah83
(2004-02-28)
Ooo... Laja rajin2 yer.. bg najah...ok, wassalam
syed
(2004-02-28)
hemm mujahidah ni azhariah ke?wassalam
nawwal
(2004-02-29)
Assalamualaikum akhi.....ni la gambo nta tu ek?salam mujahadah dr ana...kat asyir ke ni?kwn ana pun ada gak duk sana..:-)
mujahidah83
(2004-03-05)
A'aa... tp furuk... antum sumer kaherah ker?... dr klate yer?.. ahlibait ana sumer klate.. juruh2 blake...ana sorg jer kedah.best gak.. campur gitu..
syed
(2004-03-05)
aiwah.. ana ngaji lame kat kelantan..loghat pun dah fasih...
syed
(2004-03-05)
jadi agak2 nye..bila ahli komuniti di mesir nak buat perjumpaan??
mujahidah83
(2004-03-06)
perjumpaan apa?.. ehem2.. nnt org kata ape tu... ikhtilat?.... ermm
syed
(2004-03-08)
ye ke..memang betul kat sini mmg lain daripada yang lain..tapi saya rase ikhwah sesama ikhwah dan akhawat sesama akhawat..tu yg terlebih afdal kan?
mujahidah83
(2004-03-08)
Perjumpaan?.. mm, mmg kerap ada perjumpaan sesama ahli DPM akhawat cni, selain usrah mingguan.. cam kat tempat lain tu ana x tahu ler..
dakwah ilahi
(2004-03-09)
yang pakai topi tu.......hensem sangat.......
luhur 7
(2004-03-09)
Saya pun tringin gak p Makkah,tapi bwat smentara ni hanya mampu antar orang kat airport ajer..awak amek Kuliyyah aper?
syed
(2004-03-13)
pergi2 jangan x pergi...kalau ade rezeki pergilah
chukak
(2004-03-14)
best ler dapat blaja kat sana..teringin gak..saya pun org kelate..he..he..
maisarahlisa
(2004-03-15)
rutab: apa khabar?..sibuk agaknya... lama tak dengar cerita...
mohm3
(2004-03-16)
syed belajar sini(mesir?).gitu. ana tahun 4 damanhur sekarang.jemput datang rumah.
syed
(2004-03-16)
ye ke mai le..ana kat tanta ni...jemput2..jangan segan2
MuSaFiR SaYYaFF
(2004-03-20)
heheh.. sana syed ke? sini sharifah ni.. kalau sana al attas.. sini al bawwah... jeng3.. ni syed import dr mana ni?
cahya ilham
(2004-03-22)
assalamualaikum sumer.....saya xder dlm gmbar ni......
salleh y
(2004-04-01)
i kat mana semua nih?ada pakai cap la plak..heheh
syed
(2004-04-02)
ha tu dia ambik medic tu
syed
(2004-04-16)
hai dia tengok kita..hai dia jeling mata..adoi mak senyum lagi itulah dia syed bakri.....kihkihkih...
ummu qistina
(2004-04-20)
ermmm kenal jerdepa ni ..junior saye ...
littlemuslimah
(2004-04-22)
huhu ana tak sampe kat sana lagi.. ntah bile laa leh gi sana.. =( abg ana ada kat sana... windu lak tetiba kat abg ana. huhuhu... moga enta najjah ek
widad
(2004-04-24)
yer ker?yg pakai cap tuh amik medic???hehehehe,,diorg nih sume junior saya nih...pandai² blaka nih...insyaAllah dah nak imtihan tak lama lagi nih
widad
(2004-04-24)
buat yg terbaik..jaga nama baik uniti...ingat harapan pensyarah2 kita..paling penting harapan mak ayah..
widad
(2004-04-24)
semoga kita najah dgn lebih cemerlang tahun ni..amin ya rabb...
syed
(2004-05-01)
semoga najah belako....wassalam
zahratullaili
(2004-05-12)
salam ukhwah. seronok yek duk negara orang. bila habis
syed
(2004-05-12)
hemmm kami habis insyaAllah dalam akhir tahun 2005...
ummu najah
(2004-06-06)
aah..ana pun knal gak nih..junior ana sumer..ader sorang 2 satu betch....aaa..blaja molek2 de..najah bleh balik mesia...
ummu najah
(2004-06-06)
perjuagan dakwah kita kat mesia lagi besar,wallahualam.allahurabbuna yuisahil alaikum
syed
(2004-06-09)
hemm,,,kami di tanta dah habis exam hari ni.9/6/04..doakan kejayaan kami...
zahratul raihanah81
(2004-06-09)
hehehe...semoga najah semuanya..mcm kenal je yg pakai baju merah..orang senegeri..
syed
(2004-06-12)
ya kami ikhwah akan ke SINAI..dan MATRUH ...wassalam
Prof Muslim
(2004-06-22)
Semoga Berjaya laksanakan JK Mesir...jgn lupa upload gambar ek?
ami haiqal
(2004-07-13)
ahlan2 enta org hebat.....
nu rul
(2004-07-16)
semoga kamu semua berjaya
miss tuxedo
(2004-07-19)
salam ukhwah dari ana... all the best
syed
(2004-07-20)
hem.....no komen..
MiLkY WaY
(2004-07-24)
assalamualaikum..salam ukhwah dr ana..perlembahan_nil..
syed
(2004-07-25)
aiwah..mai ramai2 perkenalkan diri entum....
n farhanah
(2004-07-29)
salamun 'alaik.. ngaji molek ya akh...
humairoq83
(2004-08-03)
student lagi ke korang ni
humairoq83
(2004-08-03)
study kat mana
syed
(2004-08-04)
hemm..antara yg najah..ana,uzaini,yudy,mizi,mujahid,yusof,wan sabah,ijat....kami mengaji di al-azhar..wsslm
syed
(2004-08-04)
bagi tahun 4..razman,usop cina..azwad,halim,osman,pie,pak yin..
HuffazGirl
(2004-08-16)
salam ukhwah-HuffazGirl Oversea
HuffazGirl
(2004-08-16)
salam ukhwah-HuffazGirl Oversea
syed
(2004-08-16)
hemm ahlan biki....
HuffazGirl
(2004-08-18)
assalammulaikum wbt...sampaikn salam ukhwah ana buat sahabat2 d sana..buat yg terbaik.moge kejayaan milik kita semua
syed
(2004-08-18)
yelah semoga tidak ade manusia yg suka memberi harapan dan menghancurkanya..hidup atas muka buni ini...
HuffazGirl
(2004-08-20)
Perkataan yang baik dan pemberian maaf lebih baik daripada sedekah yang diiringi dengan perkataan yang menyakitkan(al-baqarah 263)
HuffazGirl
(2004-08-20)
Moge kita semua sentiasa di lindungi ALLAH& tabah mnghadapi setiap cabaran yg mndatang..ingt harapn umi n abi...btlh yg trbaik...-salam perantaun
syed
(2004-08-20)
aah dalam dok beringat tulah tiba kita akan terlupa dan membuat org menjadi benci kpd kita.....
HuffazGirl
(2004-08-22)
same2lh kita saling ingat-mngingati dan tegur-menegur bagi mmperbaikinya diri sedikit demi sedikit
HuffazGirl
(2004-08-22)
ape yg baik tu dtg dari allah n yg buruk tu dtg dr kelemhn diri ana sendiri--ira pekan pahang
HuffazGirl
(2004-08-22)
ape yg baik tu dtg dari allah n yg buruk tu dtg dr kelemhn diri ana sendiri--ira pekan pahang
syed
(2004-08-22)
hemm...same2lah kita..
HuffazGirl
(2004-08-23)
terima kasih di atas segalanya..........ukhwah itu indah...kalau kita benar2 ikhlas kerana allah
syed
(2004-08-25)
askm..rutab akan pulang ke malaysia esok 25.8.2004..semua di jemput menjemput beliau di KLIA...WASSLAM..HIHIHI
SitiSabarini
(2004-08-26)
crowded la klia esok yee...
nuha cute
(2004-08-27)
awk semua blajar kat al azhar ye...sy ada sorang kawan kt sana.dia dok kat dauran shoubra kot...tak pasti la...agak2 kenal tak?
nuha cute
(2004-08-27)
dia pegi sana 23/8/04.maybe hbs belajar tahun 2006.dh lama xdgr brita ttg dia...rutab dh abis study?
nuha cute
(2004-08-27)
dia pegi sana 23/8/04.maybe hbs belajar tahun 2006.dh lama xdgr brita ttg dia...rutab dh abis study?
nuha cute
(2004-08-27)
mabruk alaika....yg lain2 mcm mana?saya ada gak cita2 ke sana...tp tercapai ke tak..wallahua'lam
syed
(2004-08-28)
hemm...belum habis lagi si rutab tu..cuma balik rindu keluarga...tinggai saya jelah kat cni...
HuffazGirl
(2004-09-01)
walau ap"walau apepun yg trjadi perjuangan harus di teruskan"-sahabat perjuangan
humairatulhusna
(2004-09-21)
oh ini rupanyer org nyer
muslimah ayu
(2004-10-02)
askum.....sy pendatang baru...sila beri tunjuk ajar.......mana satu rutab? mcm sedap jee nama awk tu
muslimah ayu
(2004-10-02)
mizi mana satu pulak yee....sed..tu sy tahu....
kinan
(2004-10-05)
bersungguh sikit dalam amal...kenal sikit2 dah laa..
sirna bintang
(2004-10-07)
ramai gak senior sek sy gi mesir,tak taulah kenal ker tak,ramaikan..:)semoga berjaya!!study elok2,igt pesan mak ayah..salam ukhwah ..
syed
(2004-10-13)
barakallahu fi hayatikum...ingatlah selalu pada Allah...kesilapan lama jangan kita ulangi lagi..berukhwah semata2 ukhwah dan jangan ingat perkara lain
HuffazGirl
(2004-10-16)
selamat mnjalani ibadah pose...same2 kita mmperbnykkn pahala di bln yg penuh barakah ini-stdnt medan
HuffazGirl
(2004-10-16)
" Dalam melaksanakan ibadah di dalam bulan ramadhan ni...ikhlaskan hati agar mendapat keampunanan dari allah swt"
HuffazGirl
(2004-10-16)
Sampaikan salam ukhwah buat sahabat2 di mesir khusunya new stdnt2 dr pahang-zanirah
syed
(2004-10-19)
selamat berpuasa kpd semua sahabat dan rakan taulan dari portal ukhwah..bperbanyakanlah ibadah di bulan yg penuh barakah ini..wasslam
humairoq83
(2004-11-07)
bila korang semua habis? best tak stdi saner?
syed
(2004-11-09)
masyaAllah..hebat sungguh alim ulamak yg berada di mesir ni..insyaAllah kami tamat pada hujung 2005...wassalam
kinan
(2004-11-17)
yaaaraabb rabbuna taufik wa najah....
cumie
(2004-11-22)
assalamualaikum...semoga antum berjaya dalam menjalani kehidupan di bumi ALLAH ini
sitizubaidah
(2004-12-31)
dak mesir ke
sitizubaidah
(2004-12-31)
dak mesir ke
syed
(2005-01-04)
aiwah insyaAllah kami semua pelajo2 dari mesir..doakan kami deh...buat keluarga mangsa tsunami..kami doakan semoga roh mereka di tempatkan di sisiNYA,
HuffazGirl
(2005-01-20)
selamat menyambut aidiladha dari kami student2 north sumatera buat sahabat2 semua khususnya di mesir
HuffazGirl
(2005-01-20)
selamat menyambut aidiladha dari kami student2 north sumatera buat sahabat2 semua khususnya di mesir
HuffazGirl
(2005-01-20)
mcm mane final exam...........kami di sini alhmdulillah baru selesai final exam........ade yang dah blk malaysia cuti until bln 3......
HuffazGirl
(2005-01-20)
mudah2han segala Usaha kita berhasil dan di berkati ALLAH
HuffazGirl
(2005-01-20)
doakan kejayaan dan keselamatan kami di sini
amyra myra
(2005-01-30)
salam ukhwahfillah..moga kejayaan mengiringi kalian semua
vanadium oksida
(2005-02-25)
wuhh...sejuk tu...
arezee
(2005-03-30)
assalamualaikum...emmm bestnya muda2 da naik haji kan...alhamdulillah...salam ukhwah....
HuffazGirl
(2005-03-31)
assalammualikum wbt....bgaimana shbt2 d mesir..same2lh kita berdoakan agar kita sentiasa d lindungi ALLAH-Student sumatera utara.medan
HuffazGirl
(2005-04-02)
ALLAH ITU MAHA ADIL DAN LEBIH MGETAHUI
ami haiqal
(2005-04-05)
aah mengetahui ape yg terbaik buat hambanya..ttp kenape ade manusia suka yg tak mahu berfikir..
uhud147
(2005-04-19)
a'ah la..mude2 dah pi tanah suci...bestnye..harap2 ana akan ke sane :)
aKujErr
(2005-04-24)
oo tu syed nya.. demo duk alik mano tu..? asyir kow?
syed
(2005-04-26)
yo la..asyir bawwaba..
HuffazGirl
(2005-05-06)
assalammualaikum wbt......bg shbt2 d mesir...good luck 4 final exam.....jdilah yg paling terbaik d antara yg trrrbaik
HuffazGirl
(2005-05-06)
assalammualaikum wbt......bg shbt2 d mesir...good luck 4 final exam.....jdilah yg paling terbaik d antara yg trrrbaik
syed
(2005-05-08)
insyaAllah..............................doakan yer..
HuffazGirl
(2005-05-17)
khas bt team jk mesir......moge prgrm pas exm sukses
khairah
(2005-05-22)
bagusnye muda2 dah mengerjakan haji
SliparPink
(2005-08-09)
u tak pergi buat aji sekali ke?
syed
(2005-08-27)
alhamdulillah...kami najah...saya balik malaysia 28.8.2005 ni...
Leeza
(2005-09-06)
assalamualaikum.....kiranya anta dah balik Mlysia lah ye? Lama ke cuti?
mawardesa83
(2005-09-21)
Assalamualaikum..salam ukhwah...bittaufiq wannajah..
wardinainayat
(2005-10-30)
Assalamualaikum...hai seronok nya pergi antor orang pergi haji kita bila lagi ye... nak ikut jugak..
syarifah kp
(2006-01-16)
assalamualaikum...dah ketinggaln..tapi tak apalah..nak join juga...
syarifah kp
(2006-01-16)
assalamualaikum...dah ketinggaln..tapi tak apalah..nak join juga...
syarifah kp
(2006-01-16)
salam ukhwah tuk semua.....
Addey
(2006-03-17)
Saya kat belakang bangunan tu...tak nampak
sib hus
(2006-04-02)
Assalamualaikum....macam best saja tempat di0rang pergi ..ehehehe
sofi
(2006-04-19)
seronok tengok antum semua..dapat belajar di mesir
sofi
(2006-04-19)
seronok tengok antum semua..dapat belajar di mesir
sofi
(2006-04-19)
ana ambik syariah juga,tetapi di tanah air saja
syasha
(2006-07-26)
assalamualaikum....mesti best duduk situ....
farah hanan
(2006-08-04)
ana jadi camera girl....tu langsung tak wujud kat situ....
syed
(2006-08-29)
kuntum khaira ummah
LinCikedot
(2007-02-08)
alhamdulillah bagi mereka yang da pernah sampai sana..ana bila lagi lah agaknya...
syed
(2009-10-13)
bila dah pulang teringin kembali ke Ardhil Kinanah

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.082172 saat. Lajunya....