Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 16-10-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika tiada kereta kuda, naiklah kuda; jika tiada kuda, lebih baik berjalan kaki

-- Peribahasa Tionghua

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 41
Ahli: 0
Jumlah: 41




  Yang Masuk Ke Sini
aye: 9 jam, 8 minit yang lalu
tereturubuzu: 8 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 20 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> Perasmian Portal >> Perasmian


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Perasmian Perasmian


Perasmian
[409 x 272 jpg]

Dihantar olehAdmin
TarikhMay 19 2003
Hits9206
Undian11
Rating4.63636

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Bergambar di perkarangan masjid terapung selepas solat zohor sambil menunggu hujan berhenti...
Keterangan: Bergambar di perkarangan masjid terapung selepas solat zohor sambil menunggu hujan berhenti...

Komen yang telah dihantar
Hanan
(2003-05-19)
kenangan manis dapat bertemu sahabat semua :-)
darul numan81
(2003-05-19)
dok tunggu hujan berhenti tp tak berhenti jugak..
Hanan
(2003-05-19)
patut semua tadah air hujan dalam botol wat kenangan..
nur indah
(2003-05-19)
hehehe, hujan dah le x berenti, perut msg2 dah lapo plak tu... ciannn sume ek??? time kasih yg sudi hadir... :)
darul numan81
(2003-05-19)
kau masing2 terjun dlm tasik kat blakang tu mesti gempaqkan..rugi aarr tak terjun :-P
Khairul Izwan
(2003-05-19)
waaaaaaaaaa...syok nyer.........
suatumasa
(2003-05-19)
kalu terjun..camner nak balik KL balik dik oiii?Anyway..kenangan yg sungguh indah..makan nasi bersulam hujan..:-)
nukaz islamiah
(2003-05-19)
Masa nilah yang paling seronok, coz dpt main hujan..... ingat mase kecik2 dulu
zam rizal
(2003-05-19)
isk...teringat masjid terapung....ikikiki
khalifah
(2003-05-20)
ada yg riba 'anak' lagi......heheheh
hurulain
(2003-05-20)
alah bestnyer....mesti meriah..
nice pesan
(2003-05-20)
nampak cam best jer...mesti seronokkan
darul numan81
(2003-05-20)
bukan cam best..memang best pun dan semestinya meriah..:-)
AdAwiAh 1210
(2003-05-20)
rugi sape tak pegi....hihi
khalifah
(2003-05-20)
best best best........
Putra2
(2003-05-20)
Hmmm...sesejuk mata memandang (bila Islam itu diamal&dihayati...)
simba
(2003-05-21)
Indahnya,alam ciptaan tuhan
hasrol
(2003-05-21)
sebelum engkau kira bintang dilanggit, cuba kau kira pasir dibumi..
RuMaishaaa
(2003-05-22)
kenangan semua...rindu nak jumpa balik antum semua...
jahar79
(2003-05-22)
indahnya..damainya.....ciptaan NYA
stefaisle
(2003-06-08)
ana tak sempat rase suasana ujan..hehe...rugi btul
penuntut ilmu
(2003-06-12)
Subhanallah..Cantik sungguh manusia ciptaan Allah S.W.T. he..he..
mujahidah2311
(2003-06-21)
wah bestnyer..ingtan nak ajak teman gie,tp dok leh plak..
CakciboR
(2003-06-22)
Welkem..........tambah nasik tu ...tambahhhhhh
pal ley
(2003-06-23)
huk(738kali)best la tu
wasilatul furqan
(2003-06-24)
guane gamok..
khaulah alazwar
(2003-06-30)
wah...nampak mesra semua....ukhuwah fillah....
seniwati
(2003-07-01)
riang ria..bersuka ria..senangkan hati
seniwati
(2003-07-01)
riang ria..bersuka ria..senangkan hati
natasyaalya
(2003-07-02)
makang doh belum?salam ukhwahfillah
asmaizzah
(2003-07-10)
saya ahli baru...nak join aktiviti korang!!!!camna yek?
nur indah
(2003-07-13)
nak join ke aktiviti kami dik?? yg terdekat ni jk uia pj.. mai la 19.7.03 ni... info lanjut tgk topik jk uia ok.. :)
syurga firdausi
(2003-07-18)
salam...ukwah fi sabilillah.....huyooooo....masing kontrol.....
ahmady
(2003-07-19)
macam pernah aku lihat, tapi di mana ya???
zulius007
(2003-07-21)
ahmady tok,macam sakai jak .sik nanga orang kah!?~
ahmady
(2003-07-22)
waduh!! gitu skali! kok apa yang diomongan itu...
aishah 2712
(2003-07-24)
assalamualaikum, kenape tak nampak macam hujan?
suatumasa
(2003-07-25)
mmg hujan aishah..tak tipu...habis kami kena gerimis semua..sampai hujan masuk dalam nasi kami..
khaulah alazwar
(2003-07-25)
kalau macam tu akak2 semua makan nasi sup air hujan la....:)
MeowHidayah
(2003-08-01)
meowwww... hmmmm.. lamo doh dok gi ganu weh...
suatumasa
(2003-08-06)
selamat datang weh..negeri kami ghamai2...selamat datang...negeri kami...welkam to Ganung
firman83
(2003-09-06)
istiqamah dalam amalan
airzat
(2003-09-06)
manisnya senyuman kesemua muslimah terutama pengarah kita...siapa lagi kalau bukan saudari Hanan
shah sobriyanie
(2003-09-08)
jadikanlah pertemuan ini kerana allah dan perpisahan ini juga kerana allah, doakanlah kesejahteraan saudaramu selalu.
maRhamaH
(2003-10-01)
bertemu berpisah kerana Allah
naim
(2003-10-04)
Memang baik jika terus merapatkan hubungan silatulrahim.
star taurus 0505
(2003-10-07)
wah.....masjid terapung kat kuala terengganu mmg beh!
adlan
(2003-10-11)
assalamualaikum. k. kaei tgh pegang ape tu kak?
eminence mciium
(2003-10-14)
calon2 wanita solehah
qasdina82
(2003-10-22)
penah gi gak sekali, tp lalu jer!!! kui kui kui
bro zul
(2003-10-23)
bleh kenaikan sume akhowat yang ada kat atas???mudahan2 kan dipertemukan jodoh yang paling baik insyaAllah..
amirul mukminin2x
(2003-10-26)
Salam Perkenalan, Senyum Seindah Suria"Sedekah". Semoga Saudari Semua Mendapat Kejayaa Di Dunia & Akhirat. Semoga Ikhlas Dalam Persahabatan. Wassalam!
al-kulliyah
(2003-10-29)
mujur hujan ...blh ambil gambar
sauf
(2003-10-31)
penah mkn nasik kat area masjid terapung kekeke
Imam Baihaqi
(2003-11-17)
yeyeyey,balik kampung,rayeeeeeeeeeeeeee..
syed
(2003-12-13)
assalamualikum....
syed
(2003-12-13)
assalamualikum....
putrihidayah
(2003-12-17)
assalamualaikum ni kat tganu tempat sy belajar..tau tak masjid ni adelah masjid yg sy ingin pergi..shingga kini da byk kali sbb dpt belajar kat sni
khaledalWaled
(2003-12-25)
doakn kejayaan ana PMR2004
syed
(2004-02-06)
ajibtu lianna antum kullu jamilah.
atmim
(2004-02-23)
wah...jadi pengen ksana deh
man-z
(2004-03-01)
alhamdulilah...alangkah sejuk perut ibu mengandung jika mereka memperolehi anak-anak yang sebegini
ladyforeva
(2004-03-07)
don't judge a book by its cover
ladyforeva
(2004-03-07)
don't judge a book by its cover
elyana
(2004-03-16)
bestnyer suasana mcm tu...dah lame tak rasa..nnt kalau ader program lg,jgn lupa bgtahu ana yer...
cahya ilham
(2004-03-22)
anak sapa le tuh..............
EngkuZairul
(2004-04-12)
bidadari syurga
rutab
(2004-04-27)
assalamualaikum
rutab
(2004-04-27)
assalamualaikum
DarkenX
(2004-05-07)
tapi pelik la .... asyik muka sama jerk yang kuar muka lain tak der ker cth muka sardin ker ikan kembung ker nie keluar muka lawa cam siti nurhaliza
erwina
(2004-05-20)
eeeee, tolong ah lawa lagi siti nurhalipan kat kampung aku tau!!!
erwina
(2004-05-20)
eeeee, tolong ah lawa lagi siti nurhalipan kat kampung aku tau!!!
mutiara maya
(2004-05-24)
hujan rahmat........kalu x ...xde peluang nengok orgnye
usamah
(2004-06-04)
keayuaan wanita itu terserlah...apabila menutup dgn sempurna
zaim bushra
(2004-06-29)
indahnye......bumi terengganu.mai jgn tak mai
condemned
(2004-08-05)
nurul,sy pun suke main ujan gak.
condemned
(2004-08-05)
jk terengganu
tirmidziy02
(2004-09-23)
wah ramainya...tu sume family ke? :)
epi
(2004-12-03)
:)
relajihad
(2004-12-03)
aik yg adik kecik pakai baju purple tuh mcm anak murid ana la plak!
ABg IMaM
(2005-02-17)
muslimah2 bakal penjaga generasi masa depan ummah :)
vanadium oksida
(2005-02-19)
wah..best gi masjid terapung tu...pastu keman..?:)
deknoor85
(2005-03-02)
deknoor85
(2005-03-02)
la nape x senyum tu... senyum lah ckit baru come....
faryzan islamic
(2005-03-09)
macam pernah nampak je tempat tu..
aleeza 84
(2005-03-10)
jauh sgt la kyah kat t'ganu
abdulmahadi
(2005-04-26)
sronoknya dpt beraktiviti...
Hanan
(2005-04-28)
dah dua tahun berlalu..
aKujErr
(2005-05-22)
hisk2 ramai nya... tumpang lalu ye..hehe.. salam ukhwah dr amBo
rinie
(2005-06-28)
assalamualaikum
alqibtiaz
(2005-08-07)
uiii..bestnyer..dapat pergi kat kampung saya..tapi Kenapa tak singgah kat rumah saya ye...heehe
darul numan81
(2005-08-11)
erm..ya hanan..sekejap saja 2 tahun tu. masa tu bujang lagi. sekarang ni ana dah ada anak dah..
nur indah
(2005-10-28)
sekali skala terkenang nostalgia lama ek Hanan, alin? happy ye masa tu... 1st time JK jauh dari KL... ;-di
fitrahh
(2006-01-05)
ok saja.yang penting bersabar betul tak
Nurhafizd96
(2006-02-27)
Assalammualaikum wrbkt...
nabilpoyo
(2006-03-17)
macam tak hujan pun
rafieq
(2006-07-07)
salah seorang kat situ macam pernah kenal lah.
saffar
(2007-01-09)
ceria nampak antum semua...
masedi
(2007-06-24)
wah asyik ramai ramai
indah humaira
(2007-09-11)
eh saya macam kenal saja saudari yang di sebelah tudung hitam yang memegang something di tngan....anti student udm ke?
dayang83
(2008-03-12)
muslimah ni semuanya manis-manis belaka.
marul
(2008-10-13)
kusyuk bergmbo..ujan bhenti pun tak prasan dah..
ikrimah
(2008-12-26)
sejuk mata memandang,InsyaAllah semenya jadila wanita solehah ye..
Alisha Mardhiyah
(2009-10-14)
cebisan kenangan mengusik memori... :)

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.085782 saat. Lajunya....