Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 10-07-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Betapa banyak lukisan tiruan Mona Lisa, tetapi orang ramai masih lagi berusaha nak melihat lukisan Mona Lisa yang asli.
-- Louis Amstrong

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: wyd1014
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43135

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 61
Ahli: 0
Jumlah: 61




  Yang Masuk Ke Sini
kasih_kekasih: 8 hari yang lalu
wyd1014: 16 hari yang lalu
haykal77: 25 hari yang lalu
Kakngah: 25 hari yang lalu
lidah-penghunus: 26 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Berbuka Puasa bersama Fareast


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Berbuka Puasa bersama Fareast Berbuka Puasa bersama Fareast


Berbuka Puasa bersama Fareast
[408 x 241 jpg]

Dihantar olehEngku_Salina
TarikhDec 03 2003
Hits3706
Undian1
Rating5

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Presiden (Hanan) bersama muslimah... sempat bergambar sambil mendengar ucapan drpd tuan rumah...
Keterangan: Presiden (Hanan) bersama muslimah... sempat bergambar sambil mendengar ucapan drpd tuan rumah...

Komen yang telah dihantar
MeowHidayah
(2003-12-04)
Suke betul ngan baby ek... hehe..
Nazri
(2003-12-04)
comel tul la baby tu.. bleh pinjam?
nur indah
(2003-12-05)
uwaaa... jelesnye kite... nak gak gambo ngan baby hanzaalah.. :((
Hanan
(2003-12-06)
baby keletihan melayan tetamu
Qudwah hasanah
(2003-12-08)
heeeee.....sedihnya...gambar ana tak de...
Qudwah hasanah
(2003-12-08)
hikhikhik....handzalah tak mandi lagi masa tu...
Kakyong
(2003-12-08)
tau aje Qudwah_hasanah ttg handzalah yee...ambik le jd adik angkat yang..
reboot
(2003-12-09)
"zzzzz......syoknyer tido" - baby
Qudwah Hasanah
(2003-12-09)
kak yong...perli ke ape tu..heheheh
Kakyong
(2003-12-09)
eh..betoi le Qudwah....kan Qudwah larat meng'angkat'nya...kakyong mmg surrendor...
Qudwah hasanah
(2003-12-10)
hehehe.....rasanya kalau nak bersenam tangan boleh angkat si handzalah nie....kak yong try la..
nur indah
(2003-12-10)
lenanye tido baby hanzaalah ni ek?? :))
Kakyong
(2003-12-13)
erm...taknak la Qudwah...krg kalau t'geliat tgn kakyong...bergolek plak si Handzalah tu...naya aje...
wasilatul furqan
(2003-12-14)
byk gak buku kat blakang tu ..
Qudwah hasanah
(2003-12-18)
tak pe kakyong....sekarang nie handzalah dah kurus sikit...makin puth pulak tu...pakai fair and lovely kut
Prof Muslim
(2003-12-30)
Baby menjawab " Ana pun kena gambar ngan makcik2 nie?"...Buat malu jer..?
kaze
(2004-01-01)
:-) tak tahan..
cenderawasih
(2004-01-13)
tengok dpn tkde...tengok kiri tkde...tgk atas takde...tengok bawah tkde..tkde pon safa...mana pegi..
LaNG
(2004-05-10)
Dalam ramai2 tu baby gak yang paling cute...heee...
ummu qistina
(2004-05-19)
ha laa....baby tu paling cute kan ,....
eda
(2004-05-21)
baby tu name die HANZALAH ke....sedapnye name....muke pon cute...rase cam nak cubit je pipi die..tp xnampak ler baby kt blakang kak hanan...baby sape
mizie hafiz80
(2004-07-08)
ana pun teringin sangat nak jadi abah...!
ad lie
(2005-01-14)
baby tu memang cute... tp siapa mak die?
abdulmahadi
(2005-04-20)
dlm tido pun ank kecil tu bleh control cute.Pandainye...
popcorn
(2005-07-13)
nama sapa tu....comel nya boleh dukung tak
Imam Baihaqi
(2005-09-24)
wah,,,comelnyerr,,,,,tapi yang mana yang paling comel ek,,,tak boleh nak agak ni..ada sp2 boleh tolong ana pilihkan,,:)..
airah77
(2005-12-09)
semoga baby tu menjadi anak yang soleh...insyaAllah.
nabilpoyo
(2006-01-07)
solehah agaknya
niswatun zulfa
(2006-01-20)
mizi hafiz 80 teringin nak jadi abah!!!!
Saifuddin
(2006-08-29)
baby handzalah tu lawa, anak siapa ?
zaid hanafi
(2006-09-28)
baby tu gambar ana time kcik2 dulu...mereka semua tu makcik2 ana...hehe
Addey
(2006-10-29)
sangat sejuk hati melihat bayi......bayi itu akan mengegarkan jemaah
sajidjadid
(2007-03-04)
no komen..hehe
LAND
(2010-01-09)
semua comel2

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.078349 saat. Lajunya....