Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 29-09-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Betapa banyak lukisan tiruan Mona Lisa, tetapi orang ramai masih lagi berusaha nak melihat lukisan Mona Lisa yang asli.
-- Louis Amstrong

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: abengoh
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43138

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 34
Ahli: 0
Jumlah: 34




  Yang Masuk Ke Sini
qudwah: 15 hari yang lalu
nadiahhazirah92: 25 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 26 hari yang lalu
eme86: 26 hari yang lalu
sunan-faqih: 31 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Mini JK KL Sentral


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
irda82 Mini JK KL Sentral


Mini JK KL Sentral
[483 x 168 jpg]

Dihantar olehEngku_Salina
TarikhOct 21 2003
Hits3736
Undian3
Rating4.33333

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Sesi beramah mesra bersama kumpulan Firdaus...
Keterangan: Sesi beramah mesra bersama kumpulan Firdaus...

Komen yang telah dihantar
BrotherMon
(2003-10-21)
sejak bila khalifah join firdaus ni ? ciss.. :P
Engku Salina
(2003-10-21)
dah namanya pun Firdaus gak... tumpang glemerlah sekali... :p
sesejuksalju
(2003-10-21)
salam ukhwah semua........
littlemuslimah
(2003-10-21)
waa waa waa... sedih nya... tak dapat join mini jk ni.. tapi takpe laa. ada rezeki leh jumpa gak lain kali.. =)
aina nasuha
(2003-10-21)
salam ukhwah jugak untuk kump firdaus..
khalifah
(2003-10-22)
brothermon jgnlah jeles......
IdzwanFirdaus
(2003-10-22)
Firdaus bertemu Firdaus.. Hehe..
fAiEZ FarEast
(2003-10-23)
hehehe... buat pertamakalinya gambar saya masuk ukhwah
Engku Salina
(2003-10-23)
eh! sebelum ni takde ke??? lainkali hantarlah gambar solo... :)
khalifah
(2003-10-24)
takut tak muat jer gambar dier....
leweh
(2003-10-25)
salam ukhwah
nur indah
(2003-10-26)
ehem... faiez dah tuko jd pengurus kumpulan firdaus plak ke?? :P
fAiEZ FarEast
(2003-10-28)
HMMM.. jangan bagi tau kumpulan Far East. Saya nak jadi artis solo. ehhehe
Riyadhfannil
(2003-11-01)
ermmm...seronoknya kalau bersama² masa tu ek...nama ana Firdaus gak:)
nudrasyafini
(2003-11-07)
wah.....seronoknye......salam ukhwah
Sahabatku
(2003-11-08)
wah meriahnya!!
nanalah
(2003-12-10)
firdaus!....seronok nyer..
ainul nabila
(2003-12-16)
rosul tak der ke?
fudhla85
(2004-01-29)
assalamualaikum......
chihiro
(2004-02-17)
ape ke bende nih?
chihiro
(2004-02-17)
ape ke bende nih?
nazzatulfarhan
(2004-02-18)
salam ukhwah untuk semua..
ieda
(2004-02-24)
salam ukhwah dari saya
intan permata
(2004-03-06)
alaaa....kite pun penah tangkap gambar ngan firdaus gak!!!inatkan awk je ke?!!gurau...salam ukhwah
Iman Hayati
(2004-03-10)
Assalamualaikumm..saya suka dengar lagu kump. Firdaus..bestla.Teruskan perjuangan kalian untuk nasyid kita.
intifada
(2004-03-22)
kua..kua...posing maut ker? heh..heh..
pLatipus
(2004-04-22)
nie mesti tgh tunggu sapa nak blanja time tu ye tak?
nurhaida
(2004-04-23)
salam ukhwah. nak tanya,sapa belanja sapa nie...
blueberryz
(2004-06-25)
tak kenal sangat ler kump. firdaus.
khairoo84
(2004-07-12)
kurang minat ngan Kump. Firdaus. lagunya dah lari dari konsep Nasyid sebenar
teman siber
(2004-09-14)
rasul... ile nak wat assigment ni... nak submit banyak mende...hehehe
sucinajwa
(2004-12-08)
assalamualaikum sumua...
puteri balqis
(2005-02-25)
assalammualaikum...salam ukhwah dari saya
Addey
(2006-03-18)
Assalamualaikum geng?
alawiyah
(2006-05-31)
best jugak..lagu2 didalam album kumpulan firdaus
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.081793 saat. Lajunya....