Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 14-10-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika anda melakukan apa yang selalu anda lakukan, anda akan mendapat apa yang selalu anda dapat
-- Seminar NLP

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 56
Ahli: 0
Jumlah: 56




  Yang Masuk Ke Sini
tereturubuzu: 6 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 17 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Mini JK KL Sentral


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Mini JK KL Sentral Majlis Oktoberians


Mini JK KL Sentral
[437 x 196 jpg]

Dihantar olehAdmin
TarikhOct 21 2003
Hits8273
Undian5
Rating6.4

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Antara muslimah yang hadir...
Keterangan: Antara muslimah yang hadir...

Komen yang telah dihantar
sesejuksalju
(2003-10-21)
Assalamualaikum semua...boleh perkenalkan sorang2 tak..?salam ukhwah.........
Engku Salina
(2003-10-21)
dari kiri Engku_Salina, are-rieza, biskut_comel, AdAwiAh_1210, aeda_kasih, & Hanan...
MeowHidayah
(2003-10-21)
ekk... apsal aeda_kasih tu rupa cam adik ana yg bongsu ek..?? musykil ni.. hehe..
littlemuslimah
(2003-10-21)
ye ke?? cam adek MeowHidayah??? selamat berbahagia buat semua =)
sohibussamahah
(2003-10-21)
salam ukhwah khas utk adawiyah_1210
are-rieza
(2003-10-21)
macam kenal jerk yg sebelah engku tu....siape ek...
MeowHidayah
(2003-10-22)
macam penah tgk aje mek sebelah kanan are-rieza tu.. sape ek..?? hehe.. :-p
amirul mukminin2x
(2003-10-22)
Salam Buat Semua JK. Kalau Ada Majlis Makan2 Invite Kite Sekali Ok. Wassalam!
ZuBaiDaH
(2003-10-23)
wah...cun-cun semenye...kim salam kat tudung pink colour...
Engku Salina
(2003-10-23)
waalaikumussalam wbt... :)
Kakyong
(2003-10-23)
Tudung pink...kawan kakyong kirim salam jugak...:D
sohibussamahah
(2003-10-24)
indahnya cahayamu..menrangi dunia yg gelita..sinaran fajarmu yg memancar buana...menerangi alam semesta
sohibussamahah
(2003-10-24)
lirik lagu itu ditujukan khas utk Rabaal Adawiyah
zaim84 uia
(2003-10-25)
salam ukhwah untuk kak Engku Salina.....ganu kiter!!!
nur indah
(2003-10-26)
uwaaa... jelesnye... nape gambo teman takde ni?? sal, kome amik gambo x ajak teman ek?? :P
AdAwiAh 1210
(2003-10-26)
salam ukhwah buat sohibussamahah...
aeda kasih
(2003-10-26)
ye ker muka ana cam adk MeowHidayah?kita ni ader bau2 bacang kut........asal maner yerk?ana raser pn cm knal MeowHidayah ni............
MeowHidayah
(2003-10-30)
ye ke kenal..?? hehe... takde.. salah org tu kot... ape org Kuantan ke?
Hanan
(2003-11-03)
bukan tak ajak kak kaei.. org tu tgh isi perut di sebalik food court
sumayyah fy
(2003-11-07)
manisnya senyumana akak2 komuniti ukhwah...salam ukhwah fillah dr ana.
aeda kasih
(2003-11-07)
o...MeowHidayah org kuantan ker..ana org penang...raya ni mai la umah...
MeowHidayah
(2003-11-08)
Erkk.. takkan jemput ana ke rumah kot.. ana ni muslimin tau bukan muslimah.. naye aje karang.. hehe..
ummuhabibah
(2003-11-08)
waktu bile tu?
shah sobriyanie
(2003-11-23)
kiat beraya bersama nanti.. tul tak kak lina
ABg IMaM
(2003-12-03)
Assalamualaikum...EID MUBARAK...KULLU 'AAMIN WA ANTUNNA BI KHAIR :)
wasilatul furqan
(2003-12-14)
peace.. kat are-rieza!hulur2 la air tuh..tamboh agih..
khaledalWaled
(2003-12-25)
doakn kejayaan ana PMR2004
han
(2004-01-20)
masyaAllah...manis² nye smue...
ukhuwah sejati
(2004-01-28)
hmm helwah awi
hafizullah
(2004-02-04)
indah itu pekerti...tetapi wajah yang dijadikan ganti..salam sahabat..(budak baik)
amirah
(2004-03-04)
dah banyak yg saya lihat dan bacalah kat ruangan foto ni, kalau bolehlah, sama2 jauhkan drp memuji manusia.takut tanpa disedari akan timbul riak. maaf
pLatipus
(2004-04-22)
aicehh.. control jgn tak control
abglong
(2004-04-25)
aik,dari mana tuu? sape lah yg kena blanja kali ni,takkan air je kot
LaNG
(2004-05-16)
AdAwiAh_1210
ansarallah
(2004-06-14)
Salam ukhwah fillah..abadan abada...
al wisadah qobihah
(2004-07-12)
nak kenal ngan women pakai tudung coklat leh tak?:)
arifsafwan
(2004-09-26)
akm,ni mesti peminat setia ni
itsjustme
(2004-10-11)
manisnye....salam ukhwah.
ujang
(2004-10-12)
terimalah saya sebagai ahli baru yek.........
naqsyaband
(2004-11-09)
assalamialaikum
relajihad
(2004-11-17)
:)
amalina
(2004-12-19)
assalamualaikum...ya Allah..comel2 semuanya!!!
faryzan islamic
(2004-12-27)
mesti akak2 semua dh kenyang..semua wajah nampak ceria je..
luqmans
(2005-01-19)
kim salam kat semua tu ye!
ABg IMaM
(2005-02-12)
comel2 belako....lebih2 lagi aeda_kasih tp adawiyah muka keibuan...klas gitu..:)
tekron
(2005-03-03)
betul lah..ayu je semua.yang sbelah tudung cokelat tue saper heh
indra
(2005-04-18)
Assalamualaikum semua....semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki oleh Allah...terimalah salam ukhwah dari saya..selamat dalam berdkwah...
AnasAnaqi
(2005-09-20)
Aduhai lawa2nye ciptaan Allah
samudra
(2006-01-08)
eh..come-come belako..napo la boleh takat 4 tidak 6
abqariyyun
(2006-02-10)
jaga diri, iman dan amal..salam perjuangan selamanya
tasbih 30
(2006-02-28)
hiasi akhlak mu secantik wajah mu...
rahimbest
(2006-04-13)
ya allah,indahnya seorang wanita muslimah
Ketotoi
(2006-04-23)
Silaulah tengok yang wane coklat tu, kenapa ek
myislam
(2006-06-03)
amboi smuenye control cute.... :)
param
(2006-06-18)
ya allah hoi semua nya comel2
mslina
(2006-09-15)
comei2
isyumul
(2006-10-07)
Salam ukhwah... salam mahabbah
saffar
(2007-01-10)
tudung coklat tu siapa...manis macam coklat saja...
azlan aris
(2007-04-24)
macam pernah tengok saja muka aeda tuu..
Al-Qarni
(2007-05-11)
mmmmmm.....bagaimana ye nak tau yang mana masoh single ini...
ABg IMaM
(2007-09-19)
hehe....kena tanya tuan punya diri lah...:-)
syazmi 8283
(2007-09-25)
tudung pink tu dah berpunya ke.....
madyie
(2007-11-20)
salam ukhwah buat semua...dan slam pntai tmur laut buat org yang brnama kasih tu....lah yang nma biskut pun ada...Apa saja lah. wassalam
marul
(2008-08-17)
chomelnyer kak hanan...ehehe...kak hanan.......fs tak approve pun..:(
cikgusuhaimi
(2009-03-01)
pertemuan kerana Allah perpisahan pun atas kehendak-Nya

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.066801 saat. Lajunya....