Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-11-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Orang-orang yang suka memuji dan mengampu bukan kawan sejati, kerana merosakkan hati kawannya.
-- -- Saidina Ali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: shirapaul034
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43098

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 34
Ahli: 0
Jumlah: 34




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 2 hari yang lalu
muslimin23: 4 hari yang lalu
kasih_kekasih: 8 hari yang lalu
syahidatul: 10 hari yang lalu
raudhahasanah: 12 hari yang lalu
drzul-f: 16 hari yang lalu
hafiz_along_83: 17 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Ms Nik


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Ezika Armansur Majlis Kelab Ogos


Ms Nik
[400 x 300 jpg]

Dihantar olehMs_Nik
TarikhAug 06 2003
Hits12343
Undian34
Rating7.88235

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Assalamualaikum....Salam Ukhwah Wamahabbah Fillah...
Keterangan: Assalamualaikum....Salam Ukhwah Wamahabbah Fillah...

Komen yang telah dihantar
khaulah alazwar
(2003-08-06)
Salam'alaik..salam ta'aruf dari ana..sape ni?tlg introduce boleh tak?
Khairul Izwan
(2003-08-06)
Assalamualaikum..nie maner satu Ms Nik nie??
suatumasa
(2003-08-06)
cerianya dan berwarna warni...Salam ukhuwah dr ana..
mardhatillah
(2003-08-06)
assalamualikum.....mcm kenal jer yang pakai tudung biru tu?x student sam10 ker?
aina nasuha
(2003-08-06)
Ms_nik....Berjaya gak hang antor gambar nih yer...tak per lah nanti kome antar pict kita 3 plak..sekali dgn ada_syuhada
jc11
(2003-08-06)
salam kenalan dari ana jugak ...
farisHaq
(2003-08-06)
hmmm salam ukhuwwah juga, jom jk convest 03'
adlan
(2003-08-06)
assalamualaikum... aikk? kesian mmbr si tudung putih, x pasal2 bertanduk..ape la si baju kelabu ni. hehehe... 2mrw never dies
ada syuhada
(2003-08-07)
assalamulaikum...hang ni Ms_Nik...bile nak jawab salam orang ni?Per pun tahniah sbb dgn cerianya dapat bagitau kome yang gambar hang dah keluar!Selama
Ms Nik
(2003-08-07)
Wa'alaikummussalam...salam ukhwah n salam ta'aruf buat semua...amboi aina_nasuha & ada_syuhada, pandainyer kenakan kome....redha- seredhanya.
akuzakie
(2003-08-07)
ms Nik.. apsal x introduce sape kat dlm gambar tue?
Firdaus Azimi
(2003-08-07)
assalamualaikum cikgu..tul ke..cam gambo kat bilik guru je...salam ukhwah dr zimi.
ummuhabibah
(2003-08-07)
nick ms nik dengan aina_nasuha pernah nampak kat komuniti apa ntah ...oo komuniti yg taman2 eh?betul ker?
syurga firdausi
(2003-08-08)
salam ukhwah fi sabilillah dari timur tengah
Ms Nik
(2003-08-09)
Salam ukhwah utk semua...
aina nasuha
(2003-08-09)
utk ummuhabibah...ana ngan Ms_Nik memang joint jugak dlm taman raudhah tu..salam ukhwah utk nti n sahabat2 sumua
Ms Nik
(2003-08-09)
erm mmmg btullah tu Firdaus Azimi...gambar tu mmg kat dalam bilik guru...
Ms Nik
(2003-08-09)
a'ah, tullah tu kami mmg join dlm Raudhah selain dr ukhwah ni...InsyaAllah, byk manfaat ilmu.
puteramuslim iiu
(2003-08-09)
Assalamualaikum....Salam Ta'aruf dari ana utk miss2 dlm gambar ni terutama sekali utk buat "miss tudung putih" tu...lawalah anti ni !!!
puteramuslim iiu
(2003-08-09)
ms_nik leh tak kalau anti ta'aruf semua org dlm gambar tu...
puteramuslim iiu
(2003-08-09)
betullah wanita itu adalah hiasan dunia...sebaik-baik wanita adalah wanita solehah.
puteramuslim iiu
(2003-08-09)
terpancar wajah keibuan dan keikhlasan di raut wajahmu...hihiks :P
FauzanHakim
(2003-08-09)
SaLaM UkHuWWaH WaMaHaBbAH FiLLaH kembali....masih tertanya siapakah gerangannya Ms_Nik tu...boleh tak saya teka?
FauzanHakim
(2003-08-09)
Mungkinkah saudari yang dimaksudkan "si tudung putih" itu???Sbb saya kenal dgn saudari ni...
izdham
(2003-08-09)
assalamualaikum... salam ukhwah dari saya.... mana satu yg empunya diri ni???
Hanan
(2003-08-10)
salam harmonis dan salam perkenalan..:)
Ms Nik
(2003-08-10)
Salam harmonis dan ukhwah fillah utk putera_iiu,FauzanHakim, idzham, kak hanan dan yg lain-lain tu :()
Ms Nik
(2003-08-10)
oklah ana intriducekan sorang dlm gambar ni w/pun niat tak nak ta'aruf, hehehe...(pandai jugak fauzan teka yer)...
Ms Nik
(2003-08-10)
Berdiri dari kiri: Ms_Najhan, Ms_Ina, Ms_Nisa, .... Duduk dari kiri: Ms_Intan( cikgu SK Sg Kantan), Ms_Nik.
Ms Nik
(2003-08-10)
actually sape2 yg kenal dgn shbt2 yg berdiri tu, bolehlah msg kat ana sbb ana dah lost contact ngan shbt2 tu..langsung x dgr khabar sampi ke ari ni..
puteramuslim iiu
(2003-08-11)
ms_nik tu "ms tudung putih" rupanya :P...salah nti eja nama ana tu....yg sbnqnya...puteramuslim_iiu...awat tak bls msg ana yer??duk pikiq ni...
aina nasuha
(2003-08-12)
MS_Nik .... akhirnya....moga niat anda tu agar tercapai...moga sahabat2 lain dpt membantu...jejak persahabatan!!
aina nasuha
(2003-08-12)
ala puteramuslim_iiu....tu tersalah taip lah tu....jgn plak ambil ati plak...(hehheh)
izdham
(2003-08-12)
nama saya pun salah eja tu.. nak kena saman ke???
akuzakie
(2003-08-12)
err... salam ukhwah utk ms_Nik.. cute laa.. "hanya memuji"
princegirl
(2003-08-13)
amboiii.....salam manis tanpa gula buat kakak2 sekelian...
Ms Nik
(2003-08-13)
maaflah bebyk khas utk izdham n puteramuslim_iiu...."sesungguhnya manusia sering m'buat kesilapan"....maaf yerrr !!!
Ms Nik
(2003-08-13)
Salam ukhwah kembali khas utk akuzakie dan princegirl...ade kenal ngan org2 dlm gambar ni ker ??...(sekadar bertanya) :)
Ms Nik
(2003-08-13)
akuzakie....anta ni polis trafik ker nak smn org ni ?? hehehe...bahaya nih.
Ms Nik
(2003-08-13)
opppsss sorry akuzakie, bukan anta tapi izdham...astaghfirullah, salah org maa...maaf yer akuzakie... :P
ada syuhada
(2003-08-13)
eheh...akuzakie ke idzham yg jadi polis trafik ni ?? uikss...jgn marer noo...takut weh kalau kena saman ni !! :p
aina nasuha
(2003-08-13)
aik..apasal plak sampai kes nak saman2 nih..ish..jgn giru..ehehhe..nyaknya Ms_nik kita nih...nanti ana juga yg tumpang susah
ada syuhada
(2003-08-13)
ala...cik aina ni...kalo hang susah tu....kome pun turut sama susah gak tau!kita kan ibarat satu badan...
Hafiz Qiee
(2003-08-18)
salam ukhwah fillah ..dari hafiz..
Ms Nik
(2003-08-19)
kita sama2 susah kan aina n ada_syuhada...itulah kita yg bernama sahabat ni, InsyaAllah
Ms Nik
(2003-08-19)
salam ukhwah kembali utk hafiz
akuzakie
(2003-08-19)
ishk... Ms Nik.. akuzakie jugakk yg kena.. sape lak nak saman dia.. kena saman adelaa.. ishkk..
akuzakie
(2003-08-19)
Apa pong... salam ukhwah utk semua... n' Ms Nik,jgn t'silap org lagi yer.. :)
puteramuslim iiu
(2003-08-20)
takpe ana x terasa pon, ms-nik punye psl (hihik)...biasalah tu.hehe kesian kat akuzakie tu..maybe rami sgt kot, sampai slh orglah pulak, takpe ana ade
puteramuslim iiu
(2003-08-20)
kejernihan wjhmu sempurna pd pdgn ku, bukanku memuji apalagi memuja, slhkah ku kagumi keindahan duniawi...bye !!
rizal zam
(2003-08-20)
amboiii puteramuslim_iiu, bukan main lagi hang yer... tu bisikan nurani hang ke tu?? sabarlah nooo
rizal zam
(2003-08-20)
bunga bukan sekuntum maaa...nak bunga per ?/ ckp jelah..nanti nak cari..kihkihkih
rizal zam
(2003-08-20)
lupa lak..salam Ukhwah wa mahabbah jugak buat semua..cam kenal je ngan adik skaf putih tu..mane satu Ms_Nik ni?? mls nak baca atas..byk sgt.
rizal zam
(2003-08-20)
oooooo itu orgnyer ek?? tlg msg sy [email protected] kasih rupanye, dah bape lame 'lost contact ni" ??
akuzakie
(2003-08-21)
bunga? kuntum? Orkidd laaa.....
FauzanHakim
(2003-08-21)
pandainyerrrrr
FauzanHakim
(2003-08-21)
eheh Ms_Nik, pandai kan sy teka..main tekaa jer sbnrnyer tu..bye.
FauzanHakim
(2003-08-21)
woooo, ayooo Ms_Nik tak tau ar...ngaper ngan putera kita tu !! angau ka?? redha Ms_Nik yer...ahaks
FauzanHakim
(2003-08-21)
amacam tak jumpa ker ngan member..klu lum jumper lehlah sy tlg carikan. nak ke?? ekekeke kih
Hafiz Qiee
(2003-08-24)
macam pernah tengok je..barang barang kat belakang tu??kat mane eh?
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-08-25)
Assalamualaikum kak Nik, akak yang tudung putih eh.. wah wah wah.. comel je.. sejuk mata mandang.. sat2.. ni orang mana?
akuzakie
(2003-08-27)
comel... comel jugak... grrr....
shah sobriyanie
(2003-09-05)
begitulah warna kehidupan yang berpegang pada tali allah, insya-allah seceria warna pakaian malah lebih dari itu.
shah sobriyanie
(2003-09-07)
semoga allah memberkati persahabatan yang berteraskan iman dan ikhlas keranaNya.
airzat
(2003-09-07)
amboooooi,kakak2x sekalian, lirikan mata tu begitu manja menusuk kalbu(jangan menusuk hati sudah)
akuzakie
(2003-09-09)
kalbu tue mata ke? ehh.. kan ker kalbu tue hati?
pura84
(2003-09-11)
hai kak nik kabare?hope waras lah K.amacam cuti?best...,jgn lupe balik awal tau,nanti saya tido sesorg lak.ok take care ,babai
K amin 87
(2003-09-11)
assalamualaikum....apo kabo?..sale ukh wah dari sayo..
cynognathus
(2003-09-12)
cam kenal..cam penah jumpe.... :P
Ms Nik
(2003-09-24)
termenung seketika...salam untuk semua.
Ms Nik
(2003-09-24)
ade ke sape2 kenal ngan ngan shbt2 dlm gambar tu??
Ms Nik
(2003-09-24)
hehee program jejak kasih...yg jauh kita dekat2 kan, yg dekat kita mesra2kan, yg mesra kita serasi2 kan..hehehe, hopefully.
FauzanHakim
(2003-09-24)
askum..lama tak nampak, mane pegi?? jejak kasih nampak jgn terjerat kasih sudahlah.
Ms Nik
(2003-09-24)
W'salam..InsyaAllah tak, doakanlah....
Ms Nik
(2003-09-24)
mmg lama tak nampak pon...bukak tadi t'gelak baca celoteh kat atas tu..mcm2 ngan hal bungalah, hatilah, matalah. Apapun, thanks semua, hargai sgt2.
Ms Nik
(2003-09-24)
apapun, pandanglah dgn pandngan mata hati, bukannya pandangan mata pancaindera krn ia selalu menipu.
Ms Nik
(2003-09-24)
Keikhlasan t'letak pd hati, bukannya pd mata dan rupa seseorg. Berhati2lah dlm soal ini, wassalam.
FauzanHakim
(2003-09-24)
setuju ngan Ms_nik tu...semoga dpt jumpa balik sahabat2 awk yg "lost contact tu"...samalah kita berdoa, ptgnya menghubungkan kembali silaturrahim ni.
FauzanHakim
(2003-09-24)
ia asas kpd persaudaraan...tak gitu cik?? kihkih
akuzakie
(2003-09-24)
Selamat kembali Ms Nik... lamo x nampak... sihat ker?
RAWANA
(2003-09-25)
tudung krim tu cun arr, leh bekenalan...?
Ms Nik
(2003-09-25)
Alhamdulillah sihat walafiat...akuzakie n shbt2 semua sihat ker?? moga sentiasa berada dlm rahmatNya selalu.
Ms Nik
(2003-09-25)
Salam ukhwah gak buat Rawana, Musafir Sayyaf, princegirl, heris, Hafiz Qie, airzat, K Amin, cynognathus, shahsobryanie n my roomate pura...hehehe
achik solehah
(2003-09-25)
assalamualaikum...Ms_Nik..salam ukhwahfillah dari ana..mudah2an dpt jumpe sahabat2 anti tu..insyaAllah
Imam Baihaqi
(2003-09-26)
assalamualaikumm,,
wira
(2003-09-27)
name sayer pun ader nik juga kot-kot kiter ni saudara..
airzat
(2003-09-28)
semua manis2x...terutama yang hantar komen ni...hihihi
Abang Ngah
(2003-09-29)
come lote ni anok sapo dio ni?? MS_NIK yg mane satu ni?? tulung bgtau Abg_Ngah sorang...nanti abg upah..kuikuikui.
Abang Ngah
(2003-09-29)
sape nak tulung bgtau kat abg ni..hello
BrotherMon
(2003-09-30)
akum,salam mesra dari adik mon buat kakak cikgu semua nooo :) senyum itu indah ..
Ms Nik
(2003-09-30)
Wa'laikumussalam...achiksolehah ngan Imam Baihaqi... tlglah doakan ye, salam ukhwah kembali juga utk nik wira..hehehe (kita kan saudara seislam) :()
Ms Nik
(2003-09-30)
yelah airzat...manislah tu (angkat bakul ek??) salam ukhwah wat abang ngah...ahli baru ke ni??
Ms Nik
(2003-09-30)
adik mon, kakak cikgu sorang je dlm tu (tdg merah)...others tu still anak murid lagi tu.
Abang Ngah
(2003-10-02)
uwaaa...siapa yg nak bg tahu abg ngah ni ?? yang mana satu MS_NIK ni?? tolong arr...(nak upah pon tak mo ke??)
Mr cayroll
(2003-10-02)
Askum...lawa n n cute mute si tudung putih tu...sape tu ek?? ciannye kat abg ngan tuh, x dapet deng nak nolongnye...deng pun nak tahu gak ni..wasalam
Saifuddin
(2003-10-02)
salam ukhwah dari ana, miss nik, rasanya anti ni ore kelate
puteramuslim iiu
(2003-10-02)
ramainye peminat..ekekek...MS_NIK TU YG TUDUNG PUTIH DAAA...ni mesti malas nak baca kat atas tu..atas tu aderr.bye
nadia is
(2003-10-04)
salam ukhwah buat akak Ms_Nik
BrotherMon
(2003-10-05)
cikgu sorang je ? lew.... :P yg lain tu cikgi kot..?
jeme
(2003-10-05)
nampak cam kenal..
doktor kampung
(2003-10-05)
salam ukhuwwah dari ana... jaga diri hiasi peribadi...
muslim 84
(2003-10-05)
Assalamualaikum SAlam Ukhwah Islamiah... Ms Nik nii Cikgu @ student.. Wassalam
mah
(2003-10-06)
Salam ukhwah dari ku utk Ms_Nik...anti mmg "cute"...semoga sentiasa dirahmatiNya selalu
mah
(2003-10-06)
kesempatan mengenalimu amat bermakna dlm hidupku..semoga ukhwah kita akan bersemi selamanya..dunia dan akhirat.
star taurus 0505
(2003-10-07)
star nak kenal yg duk depan sebelah pakai tudung merah tu boleh ???
kastury ac
(2003-10-12)
assalamualaikum....cantik sungguh hiasan dunia.
Ms Nik
(2003-10-12)
dah clear ke abg ngah?? time kasih sape yg tlg bgtau tu..slm ukhwah gak wat Mr_Cayroll, saifuddin, nadia is, jeme (tul lah mmg ore klate)
Ms Nik
(2003-10-12)
slm ukhwah jugak buat doktor kampung, muslim_84, tak lupa mah (thanks) contact slalu keyy
Ms Nik
(2003-10-12)
pastu wat star taurus, n kastury ac...salam ukhwah jugak...jaga diri hiasi peribadi..take care
Ms Nik
(2003-10-12)
hargai semuanyerrrr...wassalam
Ms Nik
(2003-10-12)
terima kasih atas nasihat tu..InsyaAllah sama2lah kita..semoga dirahmatiNya selau..ilalliqa'
Abang Ngah
(2003-10-13)
Syukran...syukran kat puteramuslim_iiu...byk sgt tu yg ter"baca" tu..nak upah ker?klau nak, nak bg ni..msglah ana yerr.illalliqa'
Abang Ngah
(2003-10-13)
Salam dr Timur Tengah diterbangkan khas utk MS_NIK tu...jadilah wanita solehah yg sesolehah solehahnya...abg ngah doakan !!! ilalliqa'.
akuzakie
(2003-10-15)
Wanita SOLEHAH tu Ms Nik, bukan calang2 tue... byk dugaan tue...
fieyza
(2003-10-15)
you all dari mana?
white rose2x
(2003-10-18)
Salam Perkenalan, Senyum Seindah Suria"Sedekah". Semoga Saudari Semua Terus Berjaya Di Dunia & Akhirat. Semoga Ikhlas Dalam Persahabatan. Wassalam!
princegirl
(2003-10-20)
sume nye come2 belaka.....
Ms Nik
(2003-10-23)
doakan utk semua ahli ukhwah dan semua wanita Abg Ngah...mmg byk dugaan akuzakie.
Ms Nik
(2003-10-23)
buat fieyza..ade yg dari Perak, Selangor, yg dr Kelantan Ms_Nik je laa..princegirl pon comey jugak...salam ukhwah urk whiterose2x, doakanlah..
raudhahasanah
(2003-10-28)
salam ukhwah buat Ms_Nik.raudhah kenal nisa' tu.dia pernah matrik kt kurniawan sblm masuk utm.kem salam kt dia ek.ni gmbar ktne? samten ke samura?
sauf
(2003-10-29)
kepada anda silalah mkn nasik lauk ayam
cahaya zinirrah
(2003-10-29)
assalamualiakum..salam perkenalan untuk amtum semue...wassalam
MeowHidayah
(2003-10-31)
Fuuhh.. berapa panjang punye respond daa.. ramainye peminat.. hehe..
noorul
(2003-11-01)
slm sayang buat ms nisa terutamanya dan shbt2 dlm gmbr
Ms Nik
(2003-11-15)
Btul ke noorul n raudhah kenai ngan nisa tu...
Ms Nik
(2003-11-15)
klo tahu alamat terkini nisa leh la msg segera, syukran jazilan tul anti berdua
Ms Nik
(2003-11-15)
salam ukhwah jugak buat sauf, cahaya zinnirah n meow Hidayah...Ramadhan Karim.
puteramuslim iiu
(2003-11-20)
SeLaMaT HaRi LaHiR yg ke-20 ek? rasenyerlaa...semoga peningkatan usia MS_NIK seiring dgn kematangan fikiran..semoa berjaya dlm semua bidang !!!
puteramuslim iiu
(2003-11-20)
SeLaMaT HaRi LaHiR yg ke-20 ek? rasenyerlaa...semoga peningkatan usia MS_NIK seiring dgn kematangan fikiran..semoa berjaya dlm semua bidang !!!
puteramuslim iiu
(2003-11-20)
satu lagi, SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR BATIN...wassalam
puteramuslim iiu
(2003-11-20)
satu lagi, SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR BATIN...wassalam.
nenek uia
(2003-12-03)
akum...kaifahal..studi katnerr..selamat hari raya
Limaunipis
(2003-12-05)
berkenan sungguh kat adik tudung putih tu..hmmm siapalah aku :)
gilmore fiez
(2003-12-06)
wanita fitnah dunia...b'jaga2lah akan nya.....
Limaunipis
(2003-12-06)
tak kira fitnah dunia pun..macam pisau gak..kalau ambik untuk bunuh orang dosa dan teruk arr...ni tengok mak kita guna pisau berpuluh tahun ok jek :)
Limaunipis
(2003-12-08)
alahaii apa nak marah lak sampai ada yang antar email kat saya ni..sya berkenan bukan nak culik budak tu pun...hehe berkenan jeee bukan nak tackle dia
rutab
(2003-12-09)
akm pe khaba . leh tak saye nak berkenalan dengan yang pakai baju biru. nie mail saye [email protected] wassalam
budakli
(2003-12-13)
aiii cute nyer diyerrr.... budak maner nih????
shamurni
(2003-12-13)
comeinya mu dan kawan2 mu salam ukhwah dari shamurni utk miss nik
cutemuslimah
(2003-12-13)
Comelnyeeee...saper mereka semua?
puteramuslim iiu
(2003-12-15)
A'ah comel btui...ngape sampai berebut MS_NIK ni..uish, korang ni, malulah ckit..ntah2 dia pon dah ader kott...kot2 lah...iyo ko??soklan cepu mas hehe
puteramuslim iiu
(2003-12-15)
kecantikan bukan t'letak pada rupa tapi mata yang memandang...pandang jerlah ek!!! kihkih bye
e in
(2003-12-19)
yang pakai tudung biru 2 nama kharunnisa'kan.bdak samten.saya ni schoolmate dia dulu .dia ingat lagi ke tak kat saya.
e in
(2003-12-19)
nak tanya dia skang studi kat ner?amik cos per?bdak bijak samten.
Limaunipis
(2003-12-23)
nak tudung putih gak ..tak kira uwaaaaaaa :P
puteramuslim iiu
(2003-12-23)
nak tudung putih?? kan byk kat kedai kain tuh!! pilih je yg jenis aper, semua ader.. :P
puteramuslim iiu
(2003-12-23)
hehe jgn marh yer...Ms_Nik mayB dah ader pakwe kottt..org lawalah katakn,x dpt nyerr, tak yah mimpi lerr !! gurau jek, jgn marah arr..
limaunipis
(2003-12-26)
kalau takat mayB tu..tak kisah....nak gak yang tudung putih tu..kalau dah mayZ ke ..tu lainlah...masih ada A,C,D,E......dan Z kan :P
mentarihidup
(2003-12-28)
wanita hiasan dunia..seindah hiasan adalah wanita solehah...salam ukhwah dari ana utk antum sumer....
limaunipis
(2003-12-28)
tudung putih tu wanita solehah..hiasan dunia paling baik la tu..lehh ngorat tak? :P
badarsila
(2003-12-29)
tudung putih tu Ms_Nik yer?? Emmm terpegun pada keayuanmu...leh kenal??
badarsila
(2003-12-29)
keayuan wajahmu sempurna pada pdgnku...bisikan nurani ahakkss !!
limaunipis
(2003-12-29)
hmmmmmm badarsila ni...jangan kacau arr..awak tu hensem..saya ni hodoh giler...kasihanilah hamba hikssss ..apalah ada padaku hiksss hiksss
Athiah
(2004-01-01)
apa ar limaunipis n badarsila ni...berebut kak nik kite lak...bunga bukan sekuntum laahhh !!! :P
Athiah
(2004-01-01)
askum kak nik..comeyyy arrr..lama x jumpe yer??cbuk ek??sbrlah k'nik ngn karenah limaunipis tu ek!! hehe, biasaklah org lawaaa...ekekek!!
Athiah
(2004-01-01)
all the best kak nik in watever u do...cayang kak nik !! :D
Ms Nik
(2004-01-01)
w'salam, tq Athiah...adik k'nik ni lg comey kn?awk pekabo ek?eheh, xde la sibuk sgt..biasa2 je :)Erm,dorang tu sajer je 2...redha jelah dik :P
Ms Nik
(2004-01-01)
Salam ukhwah utk semua (ramai..klau nk tulis balik,x ckup ruang...maaf yer!!)Hargai semua, tq ats nasihat n etclah!! wassalam
limaunipis
(2004-01-01)
memanglah bunga bukan sekuntum athiah...i bukan nak bunga...i nak budak tudung putih tu je...bukan hendak bawak lari..nak berkenalan hehehe :P
Ms Nik
(2004-01-01)
MmmMMmm...ke situ plak limaunipis ni...Salam Ukhwah Fi Rabbul Jalil. Dgn ismullah kita berba'iah.wassalam.
Ms Nik
(2004-01-01)
MmmMMmm...ke situ plak limaunipis ni...Salam Ukhwah Fi Rabbul Jalil. Dgn ismullah kita berba'iah.wassalam.
limaunipis
(2004-01-01)
hiksss camner ni..ok la tu Ms Nik tapi tak tu je..kot ye pon..bagi la id ym ke apa ke...heheh
balistix
(2004-01-03)
nak berkenalan gan semua lah,kalu leh bagilah detail diri
syah solehah
(2004-01-03)
uishh.. ramai peminat nii.. jaga2 jangan terkena 'buaya' hehe.. jangan marah..
limaunipis
(2004-01-06)
uishh sedapnya mengata ko ni syah-sah pempuan la ni,iyelah kalau betul..kalau tak betul..mana tau niat nak buat isteri, ke camner?hehe jangan marah...
daquayza
(2004-01-18)
salam ukhuwwah buat akak2 suma. Cute sgt smp byk peminat. huluran ukhuwwah kutitipkan bersama pintalan mahabbah fillah buat kalian...
budakbarubelajar
(2004-01-19)
assalamualaikum.......agi idup agi ngelaban...mata redup tambah iman...
AllifIskandar
(2004-01-29)
Salam persahabatan dari ahli dan sahabat baru.
Ms Nik
(2004-01-31)
salam ukhwah dan persahabatan utk semua dan Selamat Hari Raya Qurban....pengorbanan sebenarnya m'punyai nilai yg tersendiri w/pun sbnrnya amt pahit :)
redzuan 227
(2004-02-06)
akum..boleh konai....semua..
Saifuddin
(2004-02-12)
ramainya peminat, sapalah yang dapatnya nanti.
khairuns
(2004-02-13)
sape-sape la yang depa berkenan.
riz32
(2004-02-18)
fuh, cantik sungguh ciptaan allah, subhanallah, yg pakai tudung putih tu boleh berkenalan, ni cikgu skolah mane nie?
teman siber
(2004-02-19)
uiks... comenye Ms Nik... "bukan memuji atau memuja" sekadar meluahkan "indahnya ciptaan Allah"... salam ukhwah dari ana..
eddin
(2004-02-21)
assalamualaikum....salam ukhwah
puteramuslim iiu
(2004-02-28)
ana dah lama dah berkenan kt MS_NIK tu..hehe...ntahla,terpikat lah pulak!! cinta pdg pertama ke??Xder respon pon...Xpelah,slm ukhwah dr ana.
puteramuslim iiu
(2004-02-28)
patutlah comel, org kelate rupanya...tau dah !!!
al-umari
(2004-03-07)
yang berdiri kiri sekali macam serupa je ngan muka budak yang ana kenal...ish...betulkah dia...hmmmm...???
dinulhuda1422h
(2004-03-07)
semua dah berpunya ke?
ABg IMaM
(2004-03-20)
a'kum..Ms Nik ade tak e mel?
salman alfarisi
(2004-03-20)
aiiii..Ms Nik.... ramainyer peminat awak yer..
salman alfarisi
(2004-03-20)
aiiii..Ms Nik.... ramainyer peminat awak yer..
intifada
(2004-03-22)
wa...posing baik nampak?....
puteramuslim iiu
(2004-04-19)
emel tak leh...no tipon lehke Ms_Nik?? hehehehe...
puteramuslim iiu
(2004-04-19)
hang jealous kerr intifada oiii...??
puteramuslim iiu
(2004-04-19)
salman alfarisi pong jealous jugekkk kerr?? just joking....
mcdu
(2004-04-19)
akum...boleh tak bgth mane satu ms nik ni?
anis assyifa
(2004-04-20)
assalamualaikum..lawa-lawa nya kakak-kakak kat atas tuh...buleh berkenalan??
amien
(2004-04-28)
assalamualaikum...boleh berkenalan?belajar kat mana?
tooyu
(2004-05-06)
salam'alaikum semo ... teristimewa yang bertudung putih .... ekekekke .. gate nyeeeeee aku nih
syafira
(2004-06-07)
salam ukhwah...dari ana
izham HiGh-Role
(2004-06-23)
amboi tooyu siap tulis yang teristimewa lagi tu...
puteramuslim iiu
(2004-07-22)
hihihi....hahaha...huhuhu !!!
puteramuslim iiu
(2004-07-22)
maner Ms_Nik ni?? lama tak nampak, ana pon lama gak tak menampakkan diri..saja menyepi
apai
(2004-07-31)
leh kenal yg berbaju biru sdg duduk
ashabul mukminin
(2004-08-15)
mudah-mudahan kalian dpt jd seri kandi Islam yang berjaya dan menjadi contoh teladan yg baik buat adik2 yg lain :)
sirna bintang
(2004-08-18)
akak(msNik)nmpknya puteramuslim 2 mcm btl2 suka lah..putera muslim,kalu dah ckp syarat,apsal tak pinang aje..serius ni.tggu lame2.dikebas org.nyesal..
sirna bintang
(2004-08-18)
bukan apa,nyibuk je sy ni kan...akak msh single ker dah b'punye..sy bab2 m'jdhkan org mmg sy suka.manelah tahu kot b'temu jodoh kat sini..jgn mrh smua
sirna bintang
(2004-08-18)
tgk puteramuslim mcm b'mnt dr awl.nape tak nak yg lain?haha.nak tny soalan jerat..ade yg bule jwp..tnt lah bile dah b'knn kat hati yg itu ek.perasaan.
puteramuslim iiu
(2004-08-20)
hahhhh !!! terpana seketika.........hehehe
puteramuslim iiu
(2004-08-20)
terpana aku pada sentuhan keramatmu wahai sirna bintang...aiiii, tak tahu nak kata diluah mati mak,ditelan mati bapak...camne tu?? leh explain sikit..
aina nasuha
(2004-09-09)
hai sahabatku..terpana jugak bila ku buka kembali laman khas mu ini...apa dah jadi nie NIK.. Kome sendiri pun tak terlarat nak baca nie..
aina nasuha
(2004-09-09)
kome datang nak membantu nie..tapi tak dek idea plak..Apa2 pun kome percaya ngan hang,segalanya bleh dikawal kan.Kekalkan ketegasanmu..
aina nasuha
(2004-09-09)
Buat2 sahabat2 yg ada kat sini..sama ada yg terpikat atau dah pun jatuh hati..anggaplah keindahan yg anda lihat 2 hanyalah pelangi yg bleh dilihat tp
aina nasuha
(2004-09-09)
tapi tidak bleh digapai.....:) Sekadar nasihat jer laa... Ok NIk, lain mase kome 'komen' lg ek..Apa2 pun Miss U..moge kida dpt jumpe lg..
itsjustme
(2004-09-13)
indahnya ciptaan ILAHI...
budakbarubelajar
(2004-09-13)
molek2 belako
sysnac
(2004-09-15)
leh kenal ngan org yang tudung putih tu
abiwafi
(2004-09-27)
selamat berkenalan pada semua.... moga diberkati
gimmiescript
(2004-09-29)
mis nik yg tudung putih erk ? waaah tergoda saya :D :P
gimmiescript
(2004-09-29)
apa pun, salam ukhwah, salam perkenalan, salam nakkal dari saya nie :D :P
pai
(2004-09-29)
em... si tudung pink tu bole tak pesan kat si tudung merah tu suruh cakap kat ms nik yang ana kirim salam kat kat si tudung putih tu ek...
sesejuksilju
(2004-09-30)
salam ukhuwah fillah semua.....
apisklate
(2004-10-01)
assalamualaikum semo..apa khabar?boleh knalan tak ngn semo?terutama yang tudung putih tu....k.by
apisklate
(2004-10-01)
assalamualaikum semo..apa khabar?boleh knalan tak ngn semo?terutama yang tudung putih tu....k.by
diana alisyah
(2004-10-06)
wah...banyaknye komen..
gimmiescript
(2004-10-08)
semua nak sampaikan salam kat tudung putih, tudung warna lain xnak ker? kih kih kih :P
nur lailatun
(2004-10-21)
salam ukhwah tuan rumah!....syukran..syukran!! ;)
JejakaTabah
(2004-10-22)
mano satu ms nik ni?kompius.sume come blako
naqsyaband
(2004-11-09)
cantik sungguh hamba Allah ni
kakciknah
(2004-11-10)
jadilah wanita solehah
nursyafiqa adilla
(2004-11-10)
Jejaka Tabah tak yah kompius,Ms Nik yg pakai tudung warna biru tu la....
nursyafiqa adilla
(2004-11-10)
kalau kak nik contact balik ngan sahabat2 yg terpisah tu,Kak Nik kenalah jejak kasihan yer......
nursyafiqa adilla
(2004-11-10)
sory yer J.T,Ms Nik yg pakai tudung colour putih la..minta maaf,selamat hari raya..
relajihad
(2004-11-17)
sukenyer dier!! :)
hati waja
(2004-12-04)
peace ..... senyum sokmo .... take care
relajihad
(2004-12-17)
herm... qamai ropanya cikgu dalam nih...
kencana kirana
(2004-12-21)
assalammualaikum..teringin benar saya berkenalan sama saudari yg duduk bertudung putih.
dakwah ilahi
(2005-01-06)
posting2 gak....yg penting jaga diri hiasi peribadi....baru ler indahnya hidup ini
Ms Nik
(2005-01-30)
tq....syukran jazilan
TETYMISSY
(2005-02-02)
assalamualaikum.....cikgu2 sumer hiasi peribadi dgn kesopanan.jadilah wanita solehah.
nurun
(2005-02-09)
asalamualikum........salam ukhwah
faryzan islamic
(2005-02-13)
assalamulaikum...salam ukhwah fillah buat antunna
NurulJihad85
(2005-02-27)
SEINDAH HIASAN ADALAH WANITA SOLEHAH.......SALAM SOLEHAH BUAT SUME............
koffinMUKMIN
(2005-04-08)
assalamualaikum....waaa comel2 semuanya...mesti student lagi ni..tapi yg pakai tudung warna cerah tu cute la...mesti orang kelantan kan?
kpiah hitam
(2005-04-13)
pilih2......siapa cepat dia dapat....kihkikih.....sy nak pilih yg tudung putih bleh tak?
ABg IMaM
(2005-04-27)
epppppp......ana dah cop dulu....:P
mie fairudz
(2005-05-05)
assalamualaikum wbt..salam ukhwah dari ana... senyum itu satu sedekah.. senyum itu umpama titian yg menerangi kehidupan..
fariz
(2005-05-19)
(",)
kHaIrUrRiJaL
(2005-05-22)
askum...ermm nie sebenarnyer nak aper?
hangus07
(2005-05-27)
a,kum. lawa awek ni.
narutomaster
(2005-09-21)
Assalamualaikum,,boleh saya tau yang tudung putih tu saperr????
myislam
(2006-06-02)
Assalamualaikum...banyaknya bunga2 tu....yang mana satu solo lagi..hehehe
ZuUl
(2006-10-06)
dalam portal macam ni pun, ada perangai org bukan2..at least bagilah imej yang baik.. ni bukan nak kenal tapi lebih dr2 ni
acridz
(2007-02-28)
nak kenal
ayuz2
(2010-01-11)
salam

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.09153 saat. Lajunya....