Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Rahsia kejayaan hidup adalah persediaan seseorang untuk menyambut datangnya kesempatan.
-- Benjamin Disraeli

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 38
Ahli: 0
Jumlah: 38




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 11 hari yang lalu
alongmina: 15 hari yang lalu
muslimin23: 21 hari yang lalu
kasih_kekasih: 26 hari yang lalu
budakbesar: 32 hari yang lalu
azemi: 36 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Brothermon


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK UIA PJ Ezika Armansur


Brothermon
[218 x 300 jpg]

Dihantar olehBrotherMon
TarikhJul 31 2003
Hits9486
Undian15
Rating4

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Salam ukhwah!
Keterangan: Salam ukhwah!

Komen yang telah dihantar
izad
(2003-07-31)
assalamualaikum.... salam ukhwah dari ana.......
BrotherMon
(2003-07-31)
ya izad... :) salam..mai kita salam..mai...err.. :) ada rezeki kita jumpak nooo
SaLaFiaN
(2003-07-31)
Wahhh...bakal artis nooo... Salam perjuangan dari ana ! Dah fofular jangan lupa sahabat di sini :-)
BrotherMon
(2003-07-31)
huish...dhani..enta penah rasa selipar tak ? hehehee...amboi..kata kat kita..sapala kita ni..lain la enta dhani..dah memang fofularsss.. :P
farisHaq
(2003-07-31)
wow artis slamat berkenalan, slm ukhuwwah, cantik le baju berkilat
BrotherMon
(2003-07-31)
erkk...artis ?..nih semua dhani punya keja la ni...adehh... malu.. ( tunduk...dah la pemalu ) :P
raihanfan
(2003-07-31)
wahh ikraamm .. rupanya dikau .. :)
BrotherMon
(2003-08-01)
ya sander...daku disini..lama x jumpa..moga sihat sander :)
Engku Salina
(2003-08-01)
assalamualaikum... keep on your good work... w/pon ahli baru, tapi aktif berforum... :)
BrotherMon
(2003-08-01)
wa.heh..nak tebus "keaktifan" dah lama dok join web ni..dari memula dulu..lepaih sahabathijjaz.com..cuma tak register..trimas :)
mujahidahsolihah
(2003-08-01)
amboi..lawonyerkk
BrotherMon
(2003-08-01)
hah ? lawo ke..lawok ?..hhehehe
suatumasa
(2003-08-01)
Assalamualaikum...menawan sungguh biru tu...:-))
alialidmaz
(2003-08-01)
assalamualaikum.... brother mon nie singkatan bagi bro montel ke...jgn marah ye..cuma bercanda aje....
BrotherMon
(2003-08-01)
huhuh...tak marah alialidmaz..cuma sayang je :P
BrotherMon
(2003-08-01)
ini ustaz shamsuri hj.ahmad la..dulu dia ngajaq ana..dia la mula panggil mon..doremon katanya.. :P
BrotherMon
(2003-08-01)
macam doremon ka ...uish..banyak beza...poket pun tadak.. :)
Engku Salina
(2003-08-01)
hehehe... mcm doraemon lah... kaler biru lak tu... :)
rhazes
(2003-08-01)
cam kenal jer............memori leadtrain aed hs tetap dlam ingatan......:]
BrotherMon
(2003-08-01)
hah....sahabatku rhazes...sapa dirimu ?...ingin ku kenalimu.. :) leadtrain..yah yah
rhazes
(2003-08-01)
org duk masukkan risalah dalam fail die bz duk nasyid... :]
rhazes
(2003-08-01)
biro d & i ....anta biro prep & tech kan......
darul numan81
(2003-08-01)
assalamualaikum..salam ukhuwah.. ana dah mengikuti hampir kesemua posting anta,harap dapat hantar posting yg bermanfaat...wassalam.
JoshuaIsfahan
(2003-08-02)
assalamualaikum: uii..mcm kad raya...quit new..intresting and good layout too
BrotherMon
(2003-08-02)
darul numan81...memang mcm tu cara ana posting..jgn marah..setiap org ada cara tersendiri :) ana akan perbaiki..
BrotherMon
(2003-08-02)
tima kasih joshuaIsfahan :) nak tempah kad raya pun boley :)
BrotherMon
(2003-08-02)
rhazes : ana kena bahagian catering and welfare...bawah pimpinan nazir :)
zam rizal
(2003-08-02)
lawanyer poster..nak jual tak ni ??? :D
SaLaFiaN
(2003-08-02)
Wahhh...famous² nooo...bawah Nazir Badri HS je ?
BrotherMon
(2003-08-02)
poster? jual ? ehehehe.....tak jual la...ini koleksi peribadi jek ni.
BrotherMon
(2003-08-02)
apa yg famous nya dhani ? enta ni..hehehee..nak kena ni!
darul numan81
(2003-08-03)
ana tak marah,just teguran ikhlas..apa2pun ada posting anta yg mengagumkan. suka nengok pic ni...nampak ceria gitu..
littlemuslimah
(2003-08-04)
aih...!sat saja dah muncul pic nta ni,mantap! mmg aktif tul nta ni, baru bape ari regist, dah beratus posting.smg terus sukses sesukses di AL-IRSHAD.
mawardah solehah85
(2003-08-05)
eh.. cam kenal?? tapi di mana ye?? oklah Good luck in your life... salam ukhwah!!
BrotherMon
(2003-08-06)
hah...ya ya ya !...amboi..semua macam kenai ni.....selamat kenai kenai :)
SuFiE
(2003-08-07)
amboi... silau la ana tengok gambar anta cam kulit album artis je.memang anta ni orang multimedia la kata kan...tak menyempat sat saja dah pemos.
littlemuslimah
(2003-08-07)
kulit album artis? ahaks! yer la tu... org multimedia? tp awat amik HS kat UIA ni? amik la ICT... :)
munawwar
(2003-08-08)
alah ai littlemuslimah buat lawal la plak ! SuFiE tu jelus tu. Ni littlemuslimah org nak p bilik ni ader ape2 ke nak hidang?
SuFiE
(2003-08-08)
apa pasal plak ana nak jelus, entah2 anti yang jelus,munawwar . tapi tak nak ngaku.tapi memang gambar brother mon cam k.album
FauzanHakim
(2003-08-09)
ni ngape nak gaduh0gaduh ni...peace of all...salm ukhwah dari saya utk BrotherMon
qaulah atrah
(2003-08-12)
ehehe.. qaulah knal nie.. abg ikrami.. hehe..
qaulah atrah
(2003-08-12)
dulu.. pengawas.. irshadian..hehe.. rajin erk posting kat sini.. ^-^
BrotherMon
(2003-08-12)
hehehe :P kulit album la..multimedia la..mcm2 la ampa ni..
BrotherMon
(2003-08-12)
:) salam rindu buat semua warga irshadian yg mengenaliku..! :)
littlemuslimah
(2003-08-12)
depa tu bukannya apa Mon.cuma kagum ngan ke'terer'an nta dlm multimedia ni.dan doakan nta berjaya dalam nasyid tu.moga2 dpt buat album sendiri pastu..
littlemuslimah
(2003-08-12)
creat cover album sendiri... hehehe.. baru je masuk sini dah ramai yg kenai nta noooo.... tahniah.. nta mmg fofulaaarrrr!!!..slm IRSHAD :)
BrotherMon
(2003-08-13)
adeh.......yola yola....doakan ..doakan :P
qaulah atrah
(2003-08-19)
urmmm.. mula2 tenok gamba kat depan tuh.. x ubah cam kump. nasyid.. hihik.. penuh bergaya :P
alfaqierah
(2003-08-19)
a'kum...BrotherMon..sahabat lama tumpang lalu :) moga sukses selalu...fofular noo...takpe..kita bwk balik cite kat IRSHAD!!
littlemuslimah
(2003-08-20)
cite-cite.. jangan tak cite... ikiki... semoga konsert rabbani yg g'rimis anjurkan 27/8 ni berjaya... :)
khaulah alazwar
(2003-08-20)
ooo ni lah adik yg tengah glemer dkt PJ ni..Good Luck ye dik...
SuFiE
(2003-08-21)
best nye mon dapat bwk balik gitau IRSHADIAN yang lain. ana pun nak ikut skali la...barula orang lain tau yg irshad ni memang fofularrr
littlemuslimah
(2003-08-22)
maju IRSHAD untuk semua ! ... nta tak mau pi ka JK CONVEST '03 esok? ... :-)
littlemuslimah
(2003-08-26)
esok konsert RABBANI dan ada gak persembahan dari HUSSAINI... selamat berlatih la ni.. latih betui-betui yaa.. buat yang terbaik ! :)
minah arab
(2003-08-27)
erm, all teh best....salam ukhwah fillah dari saya tuk awak....ok.. :P
SuFiE
(2003-08-28)
tahniah mon sebab b'jaya buat perform. semalam.oh.. tak lupa tima kasih sebab ambil gambar durrani & rabbani tapi husaini tak ambik. tak pe lah..
aimanwan
(2003-08-29)
assalamualaikum... Salam ukhwah fillah... :-) hey mon, oo di dlm diam jd artis x gtau ana yer.sonyap² jer mon nie.anyway,fofular yer elok².
littlemuslimah
(2003-08-29)
TAHNIAH! atas performance semalam.MANTAP! gitu...=D salam kemantapan =)
BrotherMon
(2003-08-30)
ahahahaa....adoi..nak pecah perut gelak ni..mcm2 ampa komen no..
BrotherMon
(2003-08-30)
sudah la skit2 weh.....nanti makin mengembang ..susah!! apa pun tq 4 everiting..
BrotherMon
(2003-08-30)
skit hari lagi akan muncul pic hussaini...hehee :P
littlemuslimah
(2003-08-31)
ya kaaa??? amboiiii makin fofulaaarr laa HUSSAINI ni nooo...! =D puji pada yang benar =) cepat-cepat boh pic tu... nak tgk skit =)
littlemuslimah
(2003-08-31)
ajak la depa semua join ukhwah.com ni... baru la adil...ni hampa ja yang dok memfofularkan HUSSAINI kat cni...ajak semua...ajak semua =D
BrotherMon
(2003-08-31)
yola yola yola.....
littlemuslimah
(2003-08-31)
hehehehe... ingatkan tak mau respon. semalam tgk in-team.. syok ooo... =D
BrotherMon
(2003-08-31)
kami kat sini tgk OUT-TEAM..lagi masyuk ! :P
littlemuslimah
(2003-09-01)
tengok OUT-TEAM??? sapa ahli kump tu??? asdaul fikr '02 kaa??? dak KMPP?? kui kui kui =D
ismi safiza
(2003-09-06)
assalamualaikum...sulamkan iman di hati agar hidup mu diredhai
syamieza
(2003-09-11)
Assalamualaikum wbt....hai,mon!wah, bukan main 'femes' lagi anta yea!erm...buku untuk leadtrain aedhs tu bila nak siap?dah jenuh ambo menunggu,tau?!
nawwal
(2003-09-11)
Assalammualaikum...salam ukhuwwah fillah.sibuk betul anta semalam ye...
BrotherMon
(2003-09-14)
err...misteri sungguh kalian..sila hantar private msg untuk maklumat lanjut. :)
nur dambakasih naurah
(2003-09-14)
assalamualaikum........salam perkenalan dari saya yerk!
jAiLuL mAnsHuDaH
(2003-09-22)
assalamualaikum wbt.....aihh cam kenai jaa brader ni...kat mana ya kita penah jumpak???sedagha kot??hehehe.....
BrotherMon
(2003-09-25)
w'salam...salam pekenalan jua dariku...sedara ? mungkin kot :)
wardahsakinah
(2003-09-27)
ooo...ni laaa brother mon...emm...hensem!hensem!
bulan bintang
(2003-09-28)
assalamualaikum..salam ukhwah dari leen ok..slamat jadi popular ek! jgn lupe kite plak :D
BrotherMon
(2003-09-29)
heh...leen..salam salam...selamat jadi popular ? errrr...gayat..doakan :)
Faiz85
(2003-09-29)
Pergh!! skali tengok cam asri rabbani 2 kali tengok cam shah inteam.. 3 kali tengok cam anak ust shukri.. btui ka ni..? adakah aku bermimpi???
BrotherMon
(2003-09-29)
amboi pait...bukan main ang bubuh aku noo...caisss.!! ang mmg suka bermimpi!!
Faiz85
(2003-10-01)
ust asri kita senyum sampai ke telinga aihh.. nih ada apa apa ka nih??
littlemuslimah
(2003-10-02)
amboiiii..!!! akan noo Faiz85 ni menyamakan orang.. hmm.. lama tak jenguk kat cni.. bertambah peminat BrotherMon la nii.. =D
BrotherMon
(2003-10-02)
errrrr...peminat ? errk..
Faiz85
(2003-10-03)
a`kum.. salam ukhwah dari ana.. boleh berkenalan?? come btui la anta nih.. keskeske
SyAhEeDa
(2003-10-04)
a'kum!! saLam peminat :P tmbh lagi sorg peminat... puiyyott popULAR tul! autograph mane? b'janggut org tunggu :P:)
BrotherMon
(2003-10-05)
w;salam..sila2 tambah nasik...popular ??? autograf..?? bejanggut ??? :) heh..pandai je SyAhEeDa ni
alfaqierah
(2003-10-05)
a'kum..tumpang sekaki payung..saje jenguk.amboii sakan dia noo!! bila nak belanja ni sahabat? esok lusa boleh kot? :) teruskan perjuangann..
BrotherMon
(2003-10-05)
buleh alfaqierah..blanja makan angin ..
BrotherMon
(2003-10-07)
....sejuk....penang banjir...hujan...ada hikmah ..
nawwal
(2003-10-08)
takper brothermon...boleh la anta berenang... :)
sesejuksalju
(2003-10-09)
salam ukhwah dari ana...:)
BrotherMon
(2003-10-09)
ye ..salam ukhwah buat sesejuksalju....sini pun sejuk..hujan :)
tamiyasmah
(2003-10-14)
wah......hebat yer cara brothermon possing.u are so great!!!
littlemuslimah
(2003-10-15)
wow wow wow!!! mon, nta mantain dah la.. ekekeke :-)
ainnurwardah
(2003-10-17)
walamak tak sangka la kawan lama ana boleh jadik se fofularrrrr ini...hehhe..dah terkenal tu jgn la dok buat lupa kawan nooo!!!!
ainnurwardah
(2003-10-17)
oklah salam suksess dari ana buat brothermon...
BrotherMon
(2003-10-21)
aik ? kawan lama ? sapa ye ainnurwardah ni ?... :) thanks..
ainnurwardah
(2003-10-23)
sape saye??suatu hari nanti mesti anta tau jugak!!
jAiLuL mAnsHuDaH
(2003-10-24)
wahh wahh...dok ngangkut ghamai geng kat sini plak no...ainnurwardah lama tak dengaq habaq.....
BrotherMon
(2003-10-25)
sapa brothermon ni....mcm x best ja..
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-10-28)
cewah! ada bkt jd ahli koprat Islam aah.. byknye salam dr brothermoon ni. ana jwb salam syg jer la! hehhe.. :P :)
BrotherMon
(2003-10-29)
hehe :P no problem..arait! :)
RaihanFan
(2003-11-05)
Selamat Ramadhan. Mohon Maaf Lahir Bathin. :)
BrotherMon
(2003-11-06)
ya sander........selamat berpuasa...selamat hari raya ! :P
littlemuslimah
(2003-11-07)
selamat menyambut ramadhan almubarak .. =)
maestroZ
(2003-11-08)
hihi. mon nmpk comel n montel :P mon xkan mrh, bln pose laa katakan :P
BrotherMon
(2003-11-08)
hahahaa...tak marah....sayang..
ainnurwardah
(2003-11-08)
hepi ramadhan al-mubarak....puase lek lok....
d-yah
(2003-11-09)
tak sangka classmate aku pun ader kat sini gak.
BrotherMon
(2003-11-10)
huh...biasa la d-yah...dunia ni kecik ja.. :P
anaksemut
(2003-11-12)
semua org kenal brothermon,awat kiter x kenal!
BrotherMon
(2003-11-14)
anaksemut...takpe..ade rezeki..kita bole kenal kenal...semua org kenal brothermon...tapi brothermon x kenal dgn semua orang pun...ahaks !
cheq
(2003-11-20)
wa tak sangka bleh jumpa hang kat sini, classmate yg sentiasa mantain 'comel'
adlan
(2003-11-23)
Selamat Hari Raya Aidilfitri...:)
BrotherMon
(2003-11-25)
selamat hari ghaya buat semua memberku....maaf zahir batin !! :)
irda82
(2003-12-02)
maaf zahir batin..... =) selamat ghaya, mon =)
uqu
(2003-12-06)
assalamualaikum...salam ukhwah
uqu
(2003-12-06)
assalamualaikum...salam ukhwah
BrotherMon
(2003-12-08)
huhu...wasalam... ?:)
nick hanie
(2003-12-11)
assalamualaikum junior ustaz Shukri , apa khabaq?
littlemuslimah
(2003-12-12)
ehehehe .. =D ni sorang lagi budak irshad yang terjerumus ke komuniti Ukhwah.com ni.. ehehe selamat datang =)
sunan-faqih
(2003-12-14)
Salam Ukhuwwah buat Irshadian daripada Izzuddinian... :-D
nahdatul adawiyah
(2003-12-14)
ahlan wasahlan
nudrasyafini
(2003-12-16)
assalamualaikum......hai cik ikrami
mentari suram
(2003-12-16)
assalamualaikum...........
dayang
(2003-12-17)
assalamualaikum......
putrihidayah
(2003-12-18)
assalamualaikum hai takkan ader 5 salam je?nmpk menarik gabungan warna die
nick hanie
(2003-12-27)
nak bagi 10 kali salam pun tak pa tapi tak ke rasa pelik tu. kiter rasa tak de lah lawa sangat warna tu, jangan puji dia ni sangat cik adik/kak ooi...
littlemuslimah
(2003-12-28)
salam ukhuwwah buat Izzuddinian tu >> sunan-faqih =)
nick hanie
(2003-12-28)
Izzuddinian tu sapa yek????
BrotherMon
(2004-01-01)
gabungan warna perlu menarik..sebab org dia pun menarik..jadi kombinasi yg baik akan menghasilkan sesuatu yang amat menarik....ahaks @ :) salam ukhwah
BrotherMon
(2004-01-03)
sahabat...doakan kejayaan ku...dunia dan akhirat....kenangan indah kita bersama takkan dpt kulupakan... :)
sunan-faqih
(2004-01-06)
Izzuddinian yang kat sini tu...ana and brothersuf je..yang lain la a'rif..Salam Keukhuwwahan utk Mon..
littlemuslimah
(2004-01-07)
ooo.. satu sekolah rupanya akh sunan-faqih dan brothersuf. mesti pandai arab jugak kan? ajaklah lagi sahabat yang lain join sini... =)
BrotherMon
(2004-01-14)
sunan faqih.......salam ukhwah jugak !!! :P
littlemuslimah
(2004-01-14)
good luck in your final exam..... man zaro'a hasoda =)
sunan-faqih
(2004-01-15)
man Jadda wajada...ana dah ajak yang lain..tggal rajin tak rajin je nak online...
lynn
(2004-01-18)
malm tu anta
Anis Nabilah
(2004-01-23)
nampaknya. hari ni anis bercakap sorang.
Faiz85
(2004-01-27)
hai mon.. kluaq album nih , bagi free kat aku
kimi uniten7
(2004-01-28)
hehehehehehhe...hensomela.........
balistix
(2004-02-11)
Cam bagus ajer brother mon tu!!!!!!!!usaha lagi untuk mantapkan diri anda di masa depan...........ok
linlord
(2004-02-12)
assalamualaikum bro mon....i know u.....x-student skool irsyad kan??emmm...good luck and ur group is the best!! Husaini rite???amik coz ape kat uia pj
whose nar
(2004-02-14)
emm..cm kenal..my junior yg dh lama xdgr berita.dh chomelz skrg,xmcm kt IRSHAD dulu,kendos jerk.anyway..best of lux mon.
BrotherMon
(2004-02-15)
erk....kendos ? apa makna tu ? thanks ! balistix...ko pun sama...usaha lagi ..sama2 usaha !
man-z
(2004-02-16)
wah...macho jugak lakk abang ni...
qudwahkhasanah
(2004-02-21)
Assalammualaikum...salam perkenalan dari qudwah khasanah. Semoga apa yang d'usahakan mencapai matlamat dan mendapat berkat dr Allah & ibu bapa
lebai-
(2004-02-22)
Assalamu`alaikum....mu ker nih moon ?
BrotherMon
(2004-02-22)
thanks qudwah..lebai-....siapa ekau ??
ely 1derful
(2004-03-11)
artis masyid baru ke?
brotherMon
(2004-03-17)
eh..bukan artis nasyid la ely.. :P
irda82
(2004-03-26)
artis kumpulan nasyid ukhwah.com .Ekek
brothersuf
(2004-04-06)
bakal artis la tu insya Allah...
littlemuslimah
(2004-04-12)
semoga terus berjaya ye... nampaknya balistix pon dah join ukhwah ni, casper_owenz bila lagi ek? =D angkut semua laa mai sini =)
BrotherMon
(2004-04-17)
huhuh.......rindu kat kengkawan..
nailofar ain
(2004-04-17)
salam ukhwah....
BrotherMon
(2004-04-20)
salam buat nailofar ain.... :)
nick hanie
(2004-04-25)
hello monz, kalau rindu tu ,pegilah jumpa...sebelum tu kiter ucapkan semoga berjaya. tapi bila dah terkenal jgn pulak lupa kawan lama
BrotherMon
(2004-04-25)
erk...biler dah terkenal apa lak ni? :) udah2 le tu memerli diriku... :P
al-umari
(2004-05-21)
Bicara biar berhikmah, melihat biar yang indah, berfikir biar yang berfaedah....Ikrami memang seorang yang peramah.....nak jumpa dia pi lah rumah.....
BrotherMon
(2004-05-22)
amboi apis...manisnya tutur katamu..indahnya bait2 ayatmu...ada papa ka ?
kirana-84
(2004-06-01)
artis nasyid baru ku
BrotherMon
(2004-06-02)
huuu......bukan ! :)
nawwal
(2004-06-20)
mon!mon!len kali jgn nak wat ana mati terkejut plak kat STAD tu!nasib baik ana stabil jer..kur smangat..=P
BrotherMon
(2004-07-02)
muhahahaha......jangan marah arrr... :P stabilkan diri....senyum selalu...kuatkan hati..hehe
iSlamIc
(2004-07-04)
assalamualaikum...salam ukhwah dr ana~!
BrotherMon
(2004-07-09)
:) salam ukhwah jua....................... :)
Brothermon
(2004-10-02)
sealamat menyambut ramadhan al mubarak buat semua sahabat... :)
kakciknah
(2004-11-10)
murahnya senyumamnu abang mon
azizah smai
(2004-11-19)
assalamualaikum, lama x mai irshad. x ajaq nasyid dah ka? ;-b
littlemuslimah
(2005-04-26)
asSalam.. dh masuk maincamp dh kwn ana yg sorg ni.. blajaq lelok naih, nnti jgn lupa sambut diriku yg akan ke sana. ewah! hihi ^_^
redhollah 05
(2006-01-04)
niat kena betul...jangan sebab nak glamour saja...
redhollah 05
(2006-01-04)
niat kena betul...jangan sebab nak glamour saja...
cinta madinah
(2006-05-28)
salam ukhwah...:)
alongmina
(2006-06-03)
cutenyer...oghang penang ke????kalau salah mf lah ye
BrotherMon
(2006-07-28)
assalamualaikum ukhwah.com ! =)
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.088831 saat. Lajunya....