Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-08-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Nothing Last Forever
-- Sidney Sheldon

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: NurLiyanaNajwa
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43095

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 32
Ahli: 0
Jumlah: 32




  Yang Masuk Ke Sini
budakbesar: 4 hari yang lalu
azemi: 8 hari yang lalu
Firdaus15: 15 hari yang lalu
NurLiyanaNajwa: 18 hari yang lalu
secureofficemovers: 19 hari yang lalu
Naqiu: 25 hari yang lalu
nawfaa79: 26 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 28 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK UIA PJ


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK UIA PJ JK UIA PJ


JK UIA PJ
[286 x 200 jpg]

Dihantar olehmawarputih
TarikhJul 28 2003
Hits11274
Undian13
Rating7.15385

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Qasru_Addini (berdiri) bergambar bersama AJK program...
Keterangan: Qasru_Addini (berdiri) bergambar bersama AJK program...

Komen yang telah dihantar
farisHaq
(2003-07-28)
tahniah krn berjaya membawa balik hamper
nawwal
(2003-07-28)
la....tu bukan hamper yg kami dpt...entah kumo mana punya hamper tu...kami tumpang bergambar je..
nawwal
(2003-07-28)
hehe...tersenyum simpul nampaknya hurul_ain kita
Hafiz Qiee
(2003-07-28)
hamper die kecik la..!!
nawwal
(2003-07-28)
eh...sorry....bukan hurul_ain...nuril_ain la.....apala ana ni...sahabat sendiri pun silap nama
nur indah
(2003-07-28)
bergambo ngan hamper kumpulan lain ek?? takpele.. hamper tu poin nak bergambo gak.. sian die.. :P
hajidah aiman
(2003-07-29)
Assalamu'alaikum nawwal,bestnya tumpang glamer hamper org nak jugak...:) jgn marah!! heheh
nawwal
(2003-07-29)
hehe...hamper tu sebenarnya dibalut oleh nawwal & dibantu roomate nawwal yg baik hati...tp dia tak join komuniti ni
the brOtherz
(2003-07-29)
barang2 dalam hamper tu tak nk kongsi ker..?
nawwal
(2003-07-30)
Qasru_Addini is the youngest participant on that JK,,,,,,baik je adik kita ni...nanti jumpa lg ye dik...
farisHaq
(2003-07-30)
Qasru_Addini paling muda ye, lg muda dr hafiz_Qiee ker?
darul numan81
(2003-07-30)
nawwal...mana satu nawwal ni...betul ke ada dlm ni??nak kenal sesangat...
nawwal
(2003-07-31)
takyah bagi tahu.....nanti nawwal cakap sendiri kat akak ye..
nawwal
(2003-07-31)
akhi farisHaq, she is form 3 student...hafiz_Qiee form brape?
darul numan81
(2003-07-31)
thanx nawwal..akak dah kenal pun dia.. :-)
farisHaq
(2003-07-31)
oooo hafiz form 5. hafiz sila sahkan maklumat ini
kastury ac
(2003-07-31)
Assalamualaikum....
ida01
(2003-08-01)
eh hafiz qiee tuh bukan form 4 ker?
BrotherMon
(2003-08-01)
:)
nawwal
(2003-08-01)
mana satu ni?? form 4 ke form 5??
Hafiz Qiee
(2003-08-01)
kalau tak salah..die kate..baru form..4 ..:P
suatumasa
(2003-08-01)
Keterangan:Sebelah kiri sekali adalah adik kesayangan ana...hihihi....:-))
farisHaq
(2003-08-01)
maksud saya hafiz form 5 tahun depan. isk camner bleh silap ni, x cukup taaruf lg nie ;P
nawwal
(2003-08-02)
maknanya......adik Qasru_Addini la yg plg muda masa JK hari tu....TAHNIAH dik!! Nanti mintak hadiah dr SPECIAL TASK ye..
zam rizal
(2003-08-02)
bestnyer dier dapat hamper...... :)
nawwal
(2003-08-02)
akhi zam_rizal.....semua dapat hamper...rugi anta tak datang hari tu..
akuzakie
(2003-08-03)
best nyer korang semua.. jeles laa..
mawarputih
(2003-08-03)
Ish nawwal, mana ada semua dapat hamper. Akak tak dapat pun....!!!!
mawarputih
(2003-08-03)
Tapi masa kemas cafe lepas jk, akak, kak khaulah ngan salafian jumpa coklat, so kami rembat ajelah. Kump siapa punya ntah, tapi kira halal lah yerk..?
Hafiz Qiee
(2003-08-03)
Akak Rembat coklet...gol tak???sape ..gol..penjaga gol??
khaulah alazwar
(2003-08-04)
ha..SPECIAL TASK hutang hadiah dgn akak...mana nawwal..tapi untung gak dpt yg last dgn mawar dan salafian tu..berkat insya Allah...
khaulah alazwar
(2003-08-04)
nawwal(special task),nuril_ain(catering)-menu nt sedapla...naz(PC)-paling comey ker????kuikuikui
nawwal
(2003-08-06)
apa kak?? SPECIAL TASK hutang hadiah ngan akak?? apa ye?? patut la akak mawarputih tak dapat hamper, sbb akak tak masuk kuiz, ye tak?? hihihi....
khaulah alazwar
(2003-08-06)
uiks...kalau akak masuk kuiz..jwbnyer kumln akh khalifah dll kalah la....kuikuikui betoi tak kak mawar???
QasruAddini
(2003-08-06)
pengumuman, pengumuman! malam tadi saye mimpi dapat hadiah special taks...harap mimpi jadi kenyataan...ceewah!...gurau semata..
Ms Nik
(2003-08-07)
Salm ukhwah...wah seronok nampak...wassalam
Ms Nik
(2003-08-07)
munkinkah juga mimpi QasruAddini akan menjadi kenyataan....hanya Tuhan Yg Tahu... :p
Khairul Izwan
(2003-08-08)
Wa....syoknya dia org..
nawwal
(2003-08-08)
Qasru_Addini mimpi dpt hadiah ek?? DAtangla sini kalau nak hadiah....hihihi...
akuzakie
(2003-08-09)
nak hadiah ker? alamak.. hadiah keta jaguar kat KLIA.. dah ader org dpt.. ingat nak kasi QasruAddini.. : )
khaulah alazwar
(2003-08-12)
ala..Qasru..tak payah tunggu hadiah dr k.Nawwal tu..akak yg duduk disini pun tak dapat2 lagiii : )
munawwar
(2003-08-13)
comel lak adik akak ni , tu kak wardah senyum lebar , eh2 ain ader samer lak
QasruAddini
(2003-08-18)
tak dapat kereta jaguar, kapal terbang pun jadilah...
nawwal
(2003-08-19)
ala....tak baiknye kak khaulah...habis tu, akak nak apa? mintak ngan HC SPECIAL TASK la pulak...
akuzakie
(2003-08-19)
Perghh... 'demand' nampak.. erghh.. Qasru.. kapal terbang Remote Control blehh? :0 SAlam ukhwah utk semua...
khaulah alazwar
(2003-08-20)
ala nawwal..akak lawak jer..merajuk la tu..tak pe..nnt akak kasi gula2 ek...senyum sikit:)
QasruAddini
(2003-08-20)
boleh..... kapal terbang betul lagi baik! lebih afdhol.... dapat banyak pahala...
nawwal
(2003-08-22)
apa kak khaulah?? tak nak gula2...nak coklat...Cadbury punye ek?hehehe....
akuzakie
(2003-08-25)
Qasru... dtg ker convest iium ari tue? x perasan laaa... jd xder laa hadiah.. hehehe
nawwal
(2003-08-25)
Ha'ah....Qasru datang tak hari tu?? ana tak nampak pun...ke....Qasru balik awal??Ana ngan alfaqierah duk mencari2 jugak la adik kita yang sorang ni...
khaulah alazwar
(2003-08-25)
eh nawwal..koko jelly pun ok lakan....qasru tak datang la...
akuzakie
(2003-08-27)
Errmm... carik jugak Qasru tp x jumpa.. nama dah ader,baru nak bg hadiah kapal terbang.. x dtg xder la hadiah.. hehehe
nawwal
(2003-08-31)
thanks kak khaulah...best aper koko jelly tu...
khaulah alazwar
(2003-09-02)
tu lah adik..syukur dgn ape yg ade..betul tak?kalau tak percaye tanye lecturer=)
nawwal
(2003-09-05)
hehe...kena tanya lecturer ke kak khaulah?? :D
shah sobriyanie
(2003-09-05)
inilah hiasan dunia untuk lelaki soleh
QasruAddini
(2003-09-06)
cerita sedih tuk semua... sebenarnye saye dah sampai dah kat uia tu, dah jumpe pun tempat tu.. saye datang ngan sorang kawan ni..(sambungan di bawah)
QasruAddini
(2003-09-06)
die ni pemalu sangat... dah jumpe tu tak masuk pulak, buat penat je cari. dah lah kiteorang kacau abg sayed hari tu, nak tanye jalan. kesian die
QasruAddini
(2003-09-06)
ustaz2 kami yg pernah belajar kat uia pun kami kacau jugak. habis satu uia kami pusing. korang tak perasan ke, 2 insan kat sebelah kantin ekonomi tu.
QasruAddini
(2003-09-06)
siap makan minum lagi... tapi saye dapat jugak tengok persembahan nasyid, kumpulan mane tu?? tak kenal ler.
nawwal
(2003-09-07)
la....adik Qasru..apasal tak join je kami hari tu...
nawwal
(2003-09-07)
insya Allah akh shah_sobriyanie...doa-doakan la...
shah sobriyanie
(2003-09-07)
ya allah, temukanlah mereka denga orang yang akan membahagiakan mereka di dunia dan di akhirat dan kekalkkanlah jodoh mereka hingga ke akhirnya.amin..
akuzakie
(2003-09-08)
rasa2nyer macam perasan laa.... yg makann kat kanti bawah tue... kalau x silap laa.. apa laa lepak kat situ.. ishhk
QasruAddini
(2003-09-08)
ponat den pujuk kawan den. ishk ishk ishk...
akuzakie
(2003-09-11)
Qasru... dah dtg jejauh apsal x join ari tue... kan dah x dpt hadiah : )
nawwal
(2003-09-11)
Qasru, pasni...kalau ada JK lagi, join tau! join kami semua la..jgn pi melencong kat lain pulak! : )
akuzakie
(2003-09-12)
Qasru... akuzakie nak.. kalau JK Bowling nanti pegi Tau!! boleh kita fight.. amacam berani?
QasruAddini
(2003-09-12)
tak dapat hadiah tak pe...asal dapat makan.
QasruAddini
(2003-09-12)
tengok lah dulu kak... mak ayah saye tak rajin nak hantar. takut tak bagi je, sebab dah dua kali dah...
QasruAddini
(2003-09-12)
nak fight??? fuh! boleh.... fight macam mane tu. nanti saye bawak bodyguard, nak?? bawak the rock arr.
akuzakie
(2003-09-13)
fight bowling la Qasru... bukan gaduh... turun yerkk nanti.. akuzakie tgk dulu... keje x masa tue...
QasruAddini
(2003-09-13)
bowling ker??? tu kacang je tuh... tapi tak reti le... cari orang lain lah... hehe. kalau nak jugak ajar lah dulu macam mane nak main..
akuzakie
(2003-09-13)
x payah ajar2.. nanti masa game main jer.. baru dpt tgk bola masuk longkang ..hehehe
QasruAddini
(2003-09-14)
eleh....nanti panggil sharlin zulkifli baru tau..
QasruAddini
(2003-09-15)
takpe nanti panggil sharlin, lagi bagus...
akuzakie
(2003-09-20)
Qasru... meeting JK bowling ari tue.. nampaknya memerlukan ramai lg AJK.. join laa..
kemboja
(2003-09-21)
yg palin kiri tu rasa cam kenal..ex sheikh abd malek ker? k trg???
nawwal
(2003-09-24)
apa dia kemboja? kenal ke yg plg kiri tu? ntah la..sape dia tu? ana pun tak kenal..:(
QasruAddini
(2003-09-24)
tak reti la zakie... nak PMR dah ni, tak nak buat banyak keje. tak pe ye?
nawwal
(2003-09-24)
Adik Qasru...wish u GOOD LUCK for the coming PMR!! Do the best!!
QasruAddini
(2003-09-25)
time kasih, time kasih...............
nawwal
(2003-09-27)
sama-sama...sama-sama....afwan...
akuzakie
(2003-09-29)
Hmm... err.. PMR yer? takper.. wish2U 'Good Luck'
QasruAddini
(2003-09-29)
jgn wish je, doakan sekali...
akuzakie
(2003-09-30)
doa jer... tanpa usaha, x guna jugakk.. : ) , do d'best laa..
nawwal
(2003-10-05)
ESOK PMR!!! BUAT ELOK2 YE ADIK QASRU!! ad'uki bittaufiq wannajahil bahir
QasruAddini
(2003-10-05)
takut la kak... relaks2 la kak, jgn buat gempaq!
fadil muslim
(2003-10-11)
ngaji molek2
QasruAddini
(2003-10-11)
PMR dah habis!!!!
akuzakie
(2003-10-12)
Tahniah... i-Allah... akan dpt yg terbaik!! sentiasa solat hajat....
nawwal
(2003-10-14)
jgn enjoy sangat ye dik...SPM laaaaagi SUSAH!!!!!!
QasruAddini
(2003-10-15)
ye la kak... skang ni pun tgh exam lagi, pekse akhir tahun. susah jugak, sbb semer addeniah, byk kena hafal...
QasruAddini
(2003-10-15)
zakie buat la solat hajat sekali... hehehe..
akuzakie
(2003-10-16)
i-Allah... Zakie pun tgh ader problem yg kena mintak tolong dr Allah.. i-Allah boleh d'sertakan sekali : )
QasruAddini
(2003-10-19)
problem ape tu.. kesian..
akuzakie
(2003-10-21)
Hmm.. rasanya dah nak settle .. prob keja.. Qasru.. cuti la skrg ekk?bestnya jd student... Ok, Selamat Berpuasa
ZuBaiDaH
(2003-10-23)
wah,cute2 semuanya...kasi hamper kat saya jugak...gurau jer...
QasruAddini
(2003-10-25)
cuti la skang nih... hari selasa ni sekolah balik.
dai
(2003-10-26)
salam ukhwah , aik meriah gak kat sini ye, saya nak ucapkan syabas pd Qasru , ajaklah lg memember join ukhwah k.... wassalam
QasruAddini
(2003-10-26)
time kasih... dah ajak dah member join. skrg ni dah 2 org member saye join ukhwah. tgk la nanti kalau ramai member nak join...
budak spider
(2003-10-29)
ramainyer dok menghadap hamper tu...cukup ke satu hamper tu....
budak spider
(2003-10-29)
ramainyer dok menghadap hamper tu...cukup ke satu hamper tu....
budak spider
(2003-10-29)
salam ukhwah dari budak_spider
Riyadhfannil
(2003-11-02)
salam ukhwah dari Riyadhfannil
nawwal
(2003-11-05)
salam ukhuwwah fillah minni, nawwal ila budak_spider & Riyadhfannil(apa makna nick ni?)..hamper tu bukan kami punya..tumpang bergambo je..
nawra albahira
(2003-11-14)
assalamualaikum..nak join boley???
nawra albahira
(2003-11-14)
nak tanya...Qasru!member mana yg hang maksudkan ha??ni mesti den kan??:)
nawra albahira
(2003-11-14)
Salam ukhwah buat semua yg belum lagi mengenali saya buat masa ni...heheh!!
QasruAddini
(2003-11-19)
ye le tuh... perasan tul! kui kui kui. nadia pon sama ler..
nawwal
(2003-11-23)
Qasru...lama tak dgr citer.....raya dah dekat ni..akak dah kat umah.. :)
RAWANA
(2003-12-02)
fulamak~ lawanyerr... lawa betul! Pandai diorang balut hamper~ lawa...
ABg IMaM
(2003-12-04)
sekilas tahniah buat muslimah2 harapan ummah :)
wasilatul furqan
(2003-12-14)
pergilah..kalau tidak ko akan menyesal!!
ameer
(2003-12-18)
Assalamualaikum wrh wbrkth ...comelnye muslimah2 salam ukhwah dari saya wasalam
han
(2003-12-19)
salam ukhwah utk muslimah² yg comel² tu
UkHwAhFiLlAh
(2003-12-28)
Assalamualikum wbt........... semoga menjaga diri dari perbuatan yang dilarang oleh Allah swt... w'salamm
UkHwAhFiLlAh
(2003-12-28)
jangan lupa untuk beribadat kepd Allah swt... diri ana pun gtu jugakkk... semoga kite semua berbahagia didunia dan diakhirat..Aminnnn
nawwal
(2004-01-15)
insya Allah.....syukran 'ala tazkirah UkHwAhFiLlAh
AllifIskandar
(2004-01-29)
Salam persahabatan dari ahli dan sahabat baru.
In salf
(2004-02-25)
hahahahahebat nyer amin moga ber jaya
beningjiwaku
(2004-04-17)
assalamu'alaikum. Salam ukhuwah dari ana di central java indonesia. Ukhti fillah betapa besar hasrat hati ana untuk dapat bertukar ilmu, wawasan, info
abglong
(2004-04-25)
hai,ni abg long,nak ucapkan tahniah dpt hamper tu,tapi jgn le sedih sgt,tau le hampe tu kecik.senyum pun mcm nak nangis jee,he he he
nawwal
(2004-04-28)
abglong,kitorg senyum cam nak nangis ke?heheh..walaupun hamper tu kecik,tp pengalaman cukup BESAR!!=)
pena sufi
(2004-05-30)
comel semuanya...
khailifah bumi
(2004-06-16)
nak sket leh x..
nawwal
(2004-06-20)
bleh je...tp hamper tu sumenye dah abis...kikiki~
al wisadah qobihah
(2004-08-06)
hai mahkota agamaku...leh kenalan?...ahaksss
sirna bintang
(2004-08-18)
hm,sonoknya dah tiba rejab...tak lama lagi ramadhan...harap2 sempatlah saya merasa ramadhan kali ini....ish...nak sangat Ya Allah...berilah aku ksmptn
itsjustme
(2004-08-29)
Salam Ukhwah dari new member..
hakuryu
(2004-10-14)
tu betoi ke hamper hadiah ke beli lepas tu bungkus sendiri
kakciknah
(2004-11-10)
bukak hamper tuuu....kongsi laaaaaaaaaaaaaaa
sesejuksalju
(2004-11-30)
salam ukhuwah...
amnanuhabatricsyah
(2005-01-18)
ASSALAMUALAIKUM...SEMUA MOGER ...SLU HAPIIIII..........
riz
(2005-02-04)
salam ukwah min ana
mukmin sejati
(2005-07-27)
salam persahabatan buatmu dariku..
mukmin sejati
(2005-07-27)
salam persahabatan buatmu dariku..
QasruAddini
(2005-08-13)
assalamualaikum Semer.....! wah dah 2 tahun tak bukak ruangan ini...hari 2 nak PMR, sekarang ni nak SPM... 3 months more... pray 4 me ya???tgh2 baca tadi terigt pula kat kakak2 dan akuzakie tu....
greenhyppo
(2005-08-23)
assalamualaikum..slm taaruf,slm ukhuwwah!!!;>
greenhyppo
(2005-08-23)
engineertaqwa
(2005-09-15)
salam ukhwah.....yang seorang lgitu kenapa tak duduk ada bisul ke
jr mumtaz86
(2005-09-30)
salam perkenalan
giegiel0082
(2005-10-19)
nak ngurat boleh ant kalian
khaulah alazwar
(2005-10-27)
nak ngorat bukan di sini ye...
akuzakie
(2005-11-04)
qasru... kejapnyer masa berlalu.... dah nak SPM dah? hmmm.... senang2 mail akuzakie ok.. [email protected] :di
huffaz 85
(2005-11-06)
Salam ukhuwah... salam mahabbah
akuzakie
(2005-11-14)
good luck 4 your SPM... selamat hari raya ok... :di
nabilpoyo
(2006-08-11)
4 orang
mudarrisah
(2006-10-03)
bimbing diriku ke jalan yang benar
burhan helmi
(2007-04-07)
teruskan perjuangan ini...
mohamad
(2007-11-17)
salam ukhwah dari mohamad, nak hadiah...nak...nak..
mans
(2007-11-24)
salam ukhwah
az reen
(2008-04-21)
assalamualaikum wbt....

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.095099 saat. Lajunya....