Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-08-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"Jika seseorang itu berjalan beriringan dengan kita,ini bermakna, dia merupakan sahabat yang sebenar.Jika seseorang itu berjalan di hadapan kita, ini bermakna dia mementingkan diri sendiri, manakala di belakang kita, ini bermakna orang itu lebih pentingkan kita daripadanya".

-- Mutiara Kata

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: NurLiyanaNajwa
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43095

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 42
Ahli: 0
Jumlah: 42




  Yang Masuk Ke Sini
budakbesar: 4 hari yang lalu
azemi: 8 hari yang lalu
Firdaus15: 15 hari yang lalu
NurLiyanaNajwa: 18 hari yang lalu
secureofficemovers: 19 hari yang lalu
Naqiu: 25 hari yang lalu
nawfaa79: 26 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 28 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK UIA PJ


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
aliflamra JK UIA PJ


JK UIA PJ
[360 x 175 jpg]

Dihantar olehmawarputih
TarikhJul 28 2003
Hits4364
Undian3
Rating7.33333

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
sebhgn muslimah yg hadir... dari kanan espiranza, ainulhulsaini, AdAwiAh_1210 dll...
Keterangan: sebhgn muslimah yg hadir... dari kanan espiranza, ainulhulsaini, AdAwiAh_1210 dll...

Komen yang telah dihantar
Engku Salina
(2003-07-28)
sebelah adawiah tu, azizah dan aida...
farisHaq
(2003-07-28)
bersyukurlah walaupun x dpt no 1 masa kuiz hari tu :P
Hafiz Qiee
(2003-07-28)
kakak-kakak nie..macam berforum..jer...:)
nur indah
(2003-07-28)
hehe, salam ukhuwwah daaari akak utk adik2 sume... ceria2 sokmo ek... :)
mizz wanda
(2003-08-01)
erm..best ler korang kat situ yer??
AdAwiAh 1210
(2003-08-01)
tak menang pun takper...senyum jer... hihi
Riyadhfannil
(2003-08-02)
tak dapat pergi...sedihnya...ada debat Bahasa Arab peringkat IPT
abangD
(2003-08-03)
senyum pun jagilahh
khaulah alazwar
(2003-08-04)
tu dia..kak ainulhulsaini..tak sedar gambar dia kena tangkap...kuikuikui
qaulah atrah
(2003-08-12)
lain nyer.. muker kak espiranza.. hehe... urmm.. salam ukhwah yer..
shah sobriyanie
(2003-09-07)
manis betul senyuman akak-2 ni dan shah harap senyuman ini menunjukkakn tenangnya hati akak2 sebagai muslimah sejati, hiasan dunia yang tinggi nilai.
puteri irsalina
(2003-09-12)
semuanya cantik2 belaka
nowusee
(2003-10-10)
kantin B lagi...macam takde tempat lain... gurau jer... salam ukhwah
rulz
(2003-10-27)
comel bila senyum lebar-lebar tu... senyum-senyum selalu..
ainnurwardah
(2003-11-27)
cute-cute la akak2 kat atas nih hehehehe =)
ABg IMaM
(2003-12-04)
masya-Allah indahnya ciptaan Allah s.w.t. :)
littlemuslimah
(2003-12-11)
cik ainnurwardah! yang dok tepi sekali tu bukannya kakak... dia tu sama umur ngan kita laa.. ehehhe hai nawarhusna =)
mentari suram
(2003-12-16)
emm....sopan dan ayu semuanya..........
dayang
(2003-12-17)
pa khabar semuanya???????????
han
(2003-12-19)
salam ukhwah
brother wan
(2003-12-23)
manis sungguh senyuman kakak semua
brother wan
(2003-12-23)
espiranza tu cutela.boleh berkenalan tak?
tuyup
(2004-01-18)
cute la akak yg b'tudung putih tu!!-sajer2 ceriakan suasana-
qudwahkhasanah
(2004-02-21)
rasanya mcm kenallah bebudak ni. IIC studen lah. ni kakaklah hang pegi tak gi tau ye tak pe....
cadetofficer
(2004-04-12)
salam perkenalan
erwina
(2004-05-20)
no komen
iSlamIc
(2004-07-04)
assalamualaikum...salam ukhwah dr ana~!
oneaza
(2004-07-14)
SENYUM SEINDAH SURIA!
apai
(2004-07-26)
mawar...............awak maner satu?
deennuz
(2004-07-27)
erm berjaga-jagalah bila menghantar gambar tu nantikan terkena dek buatan orangkan...
sirna bintang
(2004-08-18)
hehe..lawak rasenya dgn deennuz...a`ah la mawar yg mane satu ek...cube teka nak..hehe..
naqsyaband
(2004-11-09)
senyum ..... semoga Allah memberkati kalian
kakciknah
(2004-11-10)
manisnya senyumanmu
muslimin86
(2004-12-03)
akum...ish,makan kat canteen B jer..??hehe..
wankz
(2005-03-28)
Allamdulillah....muslimah yang menjadi idaman setiap lelaki
syarifah kp
(2005-04-20)
eeeeiiii.....sukanyer die..... salam ukhwah
anakMERDEKA
(2005-11-19)
eheh!tengah buat iklan colgate ke kak....
ikhwan muslimin
(2005-12-12)
syukurilah...kecantikan yang dikurniakan..
samudra
(2005-12-13)
kerusi tu jenama apa tu?
Faryzan Islamic
(2005-12-23)
senyum saja nampak..
widad zinnirah
(2006-01-18)
SALAM UKHUWAH DARI WIDAD
alleef
(2006-07-03)
haah lah anak merdeka... macam buat iklan colgate....xpon macam iklan fresh dan white tapi lagi baik kalau Halagel kan...hehe

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.087825 saat. Lajunya....