Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kita adalah kaum yang dimuliakan oleh Allah dengan Islam, jikalau kita mencari kemuliaan selain dari kemuliaan yang diberi oleh Allah, maka Allah akan menghinakan kita
-- -- Pesan Saidina Umar semasa pembukaan Kota Baitul Maqdis

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 38
Ahli: 0
Jumlah: 38




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 11 hari yang lalu
alongmina: 15 hari yang lalu
muslimin23: 21 hari yang lalu
kasih_kekasih: 26 hari yang lalu
budakbesar: 32 hari yang lalu
azemi: 36 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> aliflamra


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK UIA PJ JK UIA PJ


aliflamra
[242 x 309 jpg]

Dihantar olehaliflamra
TarikhJul 23 2003
Hits12725
Undian15
Rating7.66667

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
bergambar di hadapan dewan kuliah Ma'ahad Tahfiz Al Quran Wal Qiraat Negeri Selangor 
( matisdar )
Keterangan: bergambar di hadapan dewan kuliah Ma'ahad Tahfiz Al Quran Wal Qiraat Negeri Selangor ( matisdar )

Komen yang telah dihantar
ainul nabila
(2003-07-23)
Assalamualaikum...aik macam muka abai..hehehe..Semoga dirahmati Allah selalu..
khalifah
(2003-07-23)
assalamualaikum.......aiks,macam kenai jer...dah tukar nick ker?????
farisHaq
(2003-07-24)
wow cantik giler gambar sharp! bgnn blkg pun cantik
RaihanFan
(2003-07-24)
wa'alaikumsalam wrwb ... jejeje .. abg man ker nie ???
RaihanFan
(2003-07-24)
long .. not to see you ..
NurNisa
(2003-07-24)
hehe..cantikla design bgnn tu
nur ilahi03
(2003-07-25)
yelah..NurNisa mmg cntik bgnn tu :))
aleya
(2003-07-25)
A'kum..Leh kenal
iErA
(2003-07-25)
assalamualaikum wrt wbt ... salam ukhuwahfillah dari Eira
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-07-25)
molek laa sangat, bangunan cantik.. orang pun cantik .. ekekeke
aliflamra
(2003-07-25)
wa'alaikumsalam...raihan fan silap org kot :)
aliflamra
(2003-07-25)
ni nick br dulu KoPiaH_83....
aliflamra
(2003-07-25)
a'lakullihal ukhwah fillah wat sume sahabat ...
aidilshah
(2003-07-26)
kubur sgt benci pada mayat yg suka melakukan maksiat tapi kubur sangat segan menerima mayat seorang hafiz atau hafizah krn al-quran yg ada pd hatinya
jAiLuL mAnsHuDaH
(2003-07-27)
cantiknyaa...
wida widi
(2003-07-27)
la..tukar nick baru la plak..
nur syatif
(2003-07-27)
assalamualaikum..walamak..cantik ek! :D
Kang
(2003-07-28)
Dah jadi pusat tahfiz istana ni rupanya. Zaman remajaku selalu ekspidisi ke Istana ni dan ke Bukit Jugra. Carik harta karun...hehehe
aliflamra
(2003-07-31)
dah dpt ke harta karun tue ...hehehe
aliflamra
(2003-07-31)
mai ar sape2 nk lawat cni :)
mizz wanda
(2003-08-01)
akum..cantik background tu yer????
SheRa
(2003-08-02)
ís this malaysian or sigaporean channel?
SheRa
(2003-08-02)
or australian channel?
munawwar
(2003-08-05)
this is malaysian channel? macam mana sesat plak kawan kita SheRa ni ?
Impiana Solehah
(2003-08-05)
Apasal tegap sgt berdiri? Ape pun semoga bahagia.
linie
(2003-08-06)
assalamualaikum...........salam ukhwah dari saya......
linie
(2003-08-06)
wah,cantiknye background awk.....
miraumairah
(2003-08-08)
Assalamualaikum Aliflamra...sucikan hati tenangkan diri dalam usaha menjadi al-hafiz..InsyaAllah. Salam ukhwah dari saya..study hard
puteramuslim iiu
(2003-08-09)
salam ta'aruf dari ana...puteramuslim_iiu
salsabila
(2003-08-24)
kagum la ngan saudara ni.mesti best jadi hafiz kan
salsabila
(2003-08-24)
kagum la ngan saudara ni.mesti best jadi hafiz kan
salsabila
(2003-08-24)
kagum la ngan saudara ni.mesti best jadi hafiz kan
raihanfan
(2003-08-25)
oooo salah oorang dong yaa .. kirain abg man yang saya kenal . nicknya sama sih. tapi gambarnya emang beda.
strawberryz
(2003-08-25)
mmmm inila kopiah_83... br ana kenal rupa...
alhafiz
(2003-08-28)
macam penah nampak la....
an nuqud
(2003-09-01)
alah..background dah basi nih. aku hari2 nampak bende tu. ape2 hal pon , aku memang tak suka thiqoh2 ni...
an nuqud
(2003-09-01)
innallahh ha la yanzhuru ila suarikum walakinnallaha yanzhuru ila qulubikum waniyyatikum... ingat ingat sesame kite ye.
aliflamra
(2003-09-01)
Dan jgn lah kamu brjalan di muka bumi ni dgn SOMBONG ...
aliflamra
(2003-09-01)
...sesungguhnya kamu tidak akan smpai setinggi gunung.sume itu kejahatannya amat di BENCI di cc tuhanmu AL ISRA' :37
rabbit cute
(2003-09-02)
Cantik bangunan kat belakang tu...
dieha
(2003-09-02)
fuuyooooo!!!!!!!!!
puteriniza
(2003-09-02)
assalammualaikum....rasa mcm pernah tegok istana kat belakang tu....hem...ket banting kan...dekat dgn sekolah tahfiz...
ismi safiza
(2003-09-05)
assalamualaikum...cantik bangunan tue, tapi lagi indah berseri kija dimakmurkan dengan amalan yang lagi mendekatkan kita kepadaNya...
Far-Zie
(2003-09-05)
heceh sop.....ala..kenalla bangunan belakang tu...aku pun ade...lagi besar....okla..semoga berjaya
DanielMustaqim
(2003-09-07)
assalammualaikum..salam ukhwah dari ana ..
azzahrawi
(2003-09-09)
assalamualaikum along... buat yg terbaik dlm exam nanti, maat taufiq wannajah bahiran fil imtihan insyaallah...hafaz alfurqan bebaik ya!!
ez
(2003-09-12)
maahad tahfiz kat klate pun lawa jugak
Imam Baihaqi
(2003-09-14)
ASSALAMUALAIKUM,bang cantik la tempat tu.macam keindahan wajah abang gaklah.((rindu Rasulullah))
wira
(2003-09-27)
maka abang bercahayalah seperti putihnyer bangunan kat belakang tu...ni mesti byk berzikir dgn ambil wuduk...
sumayyah fy
(2003-10-04)
Assalamualaikum........wbt,salam ukhwah fillah dari ana.Semoga impian anta menjadi kenyataan dan segala apa jua anta lakukan di redhai oleh Allah swt.
achik solehah
(2003-10-08)
assalamuaalikum....salam ukhwahfillah dari ana...semoga dirimu sentiasa dirahmati Allah...ameen
kemboja
(2003-10-08)
budak kecik....hehe
suffian
(2003-10-08)
he'eh.. cantiknya bengunan kat belakang tu.. heh heh
Lynda
(2003-10-08)
cantik bangunan mamat nie posinng .apa pun salam ukwah dari linda
nowusee
(2003-10-10)
Semoga dirahmati Allah selalu..
aliflamra
(2003-10-10)
salam ukhwah semua ....
al hafizahgirl
(2003-10-19)
syukran atas nasihat abg..doakan al_hafizahgirl berjaya dlm ujian hafazan nanti ye..?
hayatul husna
(2003-10-21)
suka le tgk hafiz2 ni....
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-10-22)
InsyaAllah, oandai mjg, alQuran myanjung, kalau x tjg, alQuran melaknat.. nk jg, mmg ckp payah. Selamat jd Hamlatul Quran! ( ke dah jd ni? )
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-10-22)
meh nak tebuk, dan jgnlah kamu bjln di atas muka bm dgn angkuh. Luqman:18.. lepas tu? sambung tengok.. ustazah nak chek.. :P gud lak.
nailofar87
(2003-10-22)
assalamualaikum..mana satu..kiri ker kanan??salam ukhwah buat sumer!!
Ms Nik
(2003-10-23)
Salam ukhwah fillah...ini gerangannya aliflamra..lama tak dgr khabar??semoga diredhaiNya selalu.
aliflamra
(2003-10-23)
kopiah merah
aliflamra
(2003-10-23)
sebelah tue junior ana
Riz32
(2003-10-25)
eleh cam hensem je , tu tengah cover macho la tu, lg2 yg kopiah merah pakiai spek .......
amirul mukminin2x
(2003-10-26)
Assalamualaikum! Bila Album Saudara Berdua Akan Dipasarkan? :) Insya-ALLAH. Teruskan Perjuangan.
Riz32
(2003-10-26)
eleh usop cam hensem je ..........
isa-vr4
(2003-10-31)
macam istana je belakang tu
aidilshah
(2003-11-01)
akhie dah hafaz berapa juzuz dah.. jagailah ayat2 quran tuu betul2 dalam hati antum berdua ameen ana doakan.. :-)
honey de pooh
(2003-11-02)
ramadhan karim...
nudrasyafini
(2003-11-05)
assalamualaikum.....kat ner background tu?menarik lah
RaihanFan
(2003-11-05)
Selamat Ramadhan. Mohon Maaf Lahir Bathin. :)
Imam Baihaqi
(2003-11-06)
tanya sikit yee,,,,ada apa syarat tak nak kee ( matisdar )
srikandi islam
(2003-11-06)
assalamualaikum.ana amat meminati tempat macam nih.camner nak masuk?teringin nak jadi macam antuma
Pozy Sabry
(2003-11-07)
nih kat istana RAja dihilir ker?
Pozy Sabry
(2003-11-07)
nih kat istana RAja dihilir ker?
aliflamra
(2003-11-08)
Istana Sultan Alaeddin Bandar ( sultan s'gor )
kemboja
(2003-11-09)
budak kecik yg hensem lg bergaya dan suara sdap, bila nak buat album??hehe...lama xsembang..:((
aliflamra
(2003-11-12)
klu x de pape halangan...InsyaAllah
kemboja
(2003-11-12)
opsss ade or marah la..sorry yusuf...:))
nieda
(2003-11-20)
a'kum...leh kenal ke
nawwal
(2003-11-23)
assalamualaikum..oo..ni la aliflamra ye...hafaz Quran baik2...banyak fadhilatnya..
kastury ac
(2003-12-07)
assalamualaikum....
islamic thinker
(2003-12-08)
Assalamualaikum..ingat kawan lama lagi tak yg pakai kopiah merah tu...mcm mana sekarang?harapnya hafazan makin baikla..
aliflamra
(2003-12-11)
ermm....sape yer?leh introduce?
niza
(2003-12-15)
assalamualaikum aliflamra...masih ingat niza...bakal ahfiz yer....alhamdulillah...cam ner syahmi aziyan...contact lagi...makin kecik yer dia... :)
azhariah2001
(2003-12-25)
assalamualaikum ..... aliflamra bila nak jejakkan kaki ke bumi Mesir ni?
amiranatasya
(2003-12-29)
assalammualikum..salam perkenalan....
putrihidayah
(2003-12-30)
cantiknyer pemandangan kat blkg tu cm kat luar negara lak?siape ande berdua ni ?
aliflamra
(2003-12-31)
datang lah melawat sini :)
aliflamra
(2003-12-31)
syukran atas sokongan sahabat2 semua ! doakan ana moga dapt smbung blaja di oversea....
zek azmi
(2004-01-09)
memang lawa istana kat belakang tue..tapi yg pakai kopiah merah tue apsal cam pernah nampak jerr..tapi..kat mana yaaa..ini yg musykil nie.
Nur hanania
(2004-01-10)
Assalamualaikum wbt.. salam ukhwah fillah drp ana Nur_hanania... Teruskanlah perjuanganmu....sebagai seorang khalifah di muka bumi yg fana ini....
puteri kelate
(2004-01-16)
assalamualaikum...macam kenal jer.ingat tak siapa saya?
puteri kelate
(2004-01-16)
insyaallh,saya doakan semoga cita2 nak ke oversea tercapai......insyaallah....
mariatulqiptiyah
(2004-01-20)
assalamualaikum......raut muka yang bersih dan bercahaya memberikan suatu ketenangan kepada pemilik dan pelihatnya...salam ukhwah.......
mariatulqiptiyah
(2004-01-20)
assalamualaikum......raut muka yang bersih dan bercahaya memberikan suatu ketenangan kepada pemilik dan pelihatnya...salam ukhwah.......
aliflamra
(2004-01-24)
puteri kelate...kat ne skg?
al-faz
(2004-02-10)
good luck. drpd iium
mujahidah83
(2004-02-17)
Assalamualaikum... Salam perjuangan buat akhi berdua dr ana, Ardul Kinanah....
aizahajiahmad
(2004-02-28)
assalamualaikum..salam ukhwah fillah dari saya.
farah caesura
(2004-03-04)
cantique b/g .... pinjam boleh?? ehehe
aliflamra
(2004-03-06)
nak pinjam ? awat x habaq awal2 ...hehe
luhur 7
(2004-03-09)
Semoga menjadi AlHafiz yang beramal dengan Isi-isinya..Aamin Ya Allah
ismi atikah
(2004-03-13)
assalamu'alaikum wbt. lawa bangunan kat belakang tuh..
aliflamra
(2004-03-13)
InsyaAllah next week nie ana ada show nasyid ...
tijani
(2004-03-13)
ingat jangan terlalu bangga dengan quran yang kita ada.peliharalah ia dengan sebaik-baiknya.jadilah huffaz yang terbaik .
nailofar87
(2004-03-14)
hmm,kenal dah..selamat ngulang qur'an dan menjadi seorang hamlatul qur'an yang diredhoi selalu..ingat saya??
farah caesura
(2004-03-15)
ngulang quran? yus ... repeat paper ke??? ahaha
aliflamra
(2004-03-15)
at mean kita kena selalu mengaji ...bukan repeat paper !!!
indah hati84
(2004-03-15)
semoga berjaya..dlm hafazan dan juge nasyid...istiqamah mendaulatkan islam.
pena sufi
(2004-03-17)
assalamualaikum...salam ukhwah fillah.moga tercapai niat untuk menjadi hafiz...ana doakan keBAHAGIAan dunia dan akhirat...
fainis
(2004-03-20)
nanti MATISDAR tue,dah x der dah kan???mrk campur ngan KISDAR.tul ker???
fainis
(2004-03-20)
akak saya bagitau..
fainis
(2004-03-20)
kesian.bgnn MATISDAR tue pun baru lagi.lg2 asrama banat.
Bainal akhawaat
(2004-03-20)
assalamualaikum salam untuk akhi
Bainal akhawaat
(2004-03-20)
semoga dalam lingkungan rahmat Allah selalu
cahya ilham
(2004-03-22)
ait????mcm kenal jer....tp x knal pun.....
intifada
(2004-03-22)
err..ustaz dari maner ni????????????????
aliflamra
(2004-04-07)
Tanjung Karang...naper?
aliflamra
(2004-04-07)
Alhamdulillah cuti sem nie ana dpt mengajar tuk student PMR dan SPM..bg subject Bahasa Arab..ngaja ckit2 leh lah.x pndai pun :)
Hazwani
(2004-04-10)
hai, cantiklah design bangunan kat balakang tue.
aliflamra
(2004-04-12)
aik ..Husni mubarak pun ada kt cni ???
rabiah-adawiyyah
(2004-04-19)
assalamualaikum...salam ukhwah dr sy... leh kenalan? maahad tahfiz dah nak tutup kan? apalah nasib student kat sane ye...?
fariqafikriah
(2004-04-27)
salamualaik!min aina anta?
SHANA eina
(2004-05-11)
salam ukhwah fillah
shasha
(2004-05-14)
semuanya menyenangkan,moga terlindung dari kekusutan
eda
(2004-05-21)
insyaallah...salam ukhwah dr eda..
al hafizahgirl
(2004-05-30)
abg dah lupa kat adiknya..nak buat mcm mana....
muiz
(2004-06-08)
ish2..masyaAllah..cantik sungguh bangunan kat blakang tue!
farah caesura
(2004-06-14)
bangunan buruk tu hahaha
aliflamra
(2004-07-02)
InsyaAllah next week ni ana ada show kt jugra...
iSlamIc
(2004-07-04)
assalamualaikum...salam ukhwah dr ana~!
ladybirdy
(2004-07-31)
sedap lak suara anta nyanyi mase show haru tu :)
ladybirdy
(2004-07-31)
tp ana tgk muka anta seiras ngan abg shahril inteam...
srikandicinta84
(2004-07-31)
assalamualaikum..salam ukhwah dr ana.suami ana juga sama bidang dgn anta tapi dia di di institut tahfiz neg 9.
nams
(2004-08-09)
Assalamualaikum...salam ta'ruf dr ana :)
nams
(2004-08-09)
Assalamualaikum...salam ta'ruf dr ana :)
aliflamra
(2004-08-15)
suami?leh tahu sape..kot2 knal lak .
nailofar87
(2004-08-20)
akum..sure ingat lagi kat saya..heheh..dah terima 'lamaran'??
aliflamra
(2004-08-23)
lamaran?syarikat HME ker??InsyaAllah tggu je lah nnti...
yanzu ummi
(2004-09-06)
assalamualaikum.salam perkenalan dari ummi
khairoo84
(2004-09-22)
Matisdar ni dekat sangat ngan saya...tapi orang dalam tu ntah, tak kenal?
nynaaz 279
(2004-10-11)
kacaknye.....leh buat calon suami nih..bleh tak saye rekemen kat kawan saye??die nk bakal suami yang muke macam ustaz2 nih..ade janggut2 sket..
nynaaz 279
(2004-10-11)
tampak beriman gitu..hehe..apepun subhanallah..maha suci ALLAH yang menjadikan kecantikan manusia..
aliflamra
(2004-10-29)
calon suami??ish.. cam x cayer jer :)
aliflamra
(2004-10-29)
alhamdulillah ramadhan ni ana dtugaskan utk jd imam tarawih..so,sgala show akan dismbung slpas ramdhan nnti .. InsyaAllah
riz
(2004-11-05)
akum....student tahfiz ker....em....smoga sehat sokmo....dan d harap kuar nanti leh la jadi daie yer....tak gitu kawan?
kakciknah
(2004-11-10)
moga jadi muslim sejati.......n hiasilah peribadimu dengan zikrullah
aliflamra
(2004-11-10)
slm eidulfitri buat semua yang menngenali diri ini.....Jemputlah dtg umah...!!
aliflamra
(2004-11-10)
No 58 Taman Seri Desa,45500 Tanjung Karang,Selagor
ukhuwwahfillah
(2004-11-22)
a,kum.salam ukhuwwahfillah dari ana..tanya ckit boleh?dulu sekolah mana..macam student kakak ana je...
inspirasihearty85
(2004-11-24)
a'kum..salam ukhwah fillah..akhirnya dapat jugak tgk muka aliflamra ni.. :)
hakima
(2004-11-24)
memang lawalah bckground ni. pandai abg dua org ni pilih tempat ye...salam ukhwah buat abe berduo.
muslimin86
(2004-12-03)
aliflamra..bagitau saye alamat maahad tu leh..??
puteri kelate
(2004-12-04)
ana masih kat kel lg
puteri kelate
(2004-12-04)
ramainya peminat anta.moga anta berbahagia selalu.kirim salam utk junior anta sekali!
aliflamra
(2004-12-06)
Maahad Tahfiz Al Quran Wal Qiraat Neg Sel,Istana Sultan Alaeddin Bandar,42700 Banting,Selangor
relajihad
(2004-12-17)
baguih la...
sitizubaidah
(2005-01-05)
nak kenal ngan anta leh
aliflamra
(2005-01-07)
boleh.....
fashanasrah
(2005-02-12)
Assalamualaikum... salam ukhwah... Maal Hijrah
ikhwahalislam
(2005-02-14)
usop...
ikhwahalislam
(2005-02-14)
nie member aku kat matisdar..
ikhwahalislam
(2005-02-14)
terkejut aku tengok gambar adik² ngan gambar ko kat dalam nie..
ikhwahalislam
(2005-02-14)
terkejut aku tengok gambar adik² ngan gambar ko kat dalam nie..tak sangka..
ikhwahalislam
(2005-02-14)
hehe..
ikhwahalislam
(2005-02-14)
papepun..
ikhwahalislam
(2005-02-14)
gudluck aku ucapkan tuk final exam ko kat dq skang nie... jgn kene durthani pape dahla..hehe..
ummuhabibah
(2005-02-16)
apesal pakwe aku ade lam nih
rinie
(2005-02-17)
Assalamualaikum....salam ukhwah....Maal hijrah
MIRASAFIAH
(2005-02-18)
ASSALAMUALAIKUM...SALAM UKHUWAH...
haruns
(2005-02-26)
emm cantik bangunan tu...org pun hensem gak...dah berpunye ke..ihik lwk je..maalish
haruns
(2005-02-26)
ana....fiza dr kedah...alhamdulillah syukur pd tuhan..bangunan yg tersergam indah ...alquran pun mesti kemas cam tunlaa..
aliflamra
(2005-03-10)
soli2 lama x online...ni pun baru start cuti..pepun slm mahabbah fillah buat sume..
rahaf
(2005-03-29)
hamlatul quran gelaran untuk kita..tapi apakah kita layak? semoga Quran yg sama kita 'jaga' menjadi petunjuk d dunia dan syafaat d akhirat..
Adelin
(2005-03-31)
Assalamualaikum.... Salam ukhwah dari kak lin... Leh kenal tak?
mawarkasih
(2005-04-12)
salam ukhwah dr ana
noraida
(2005-04-13)
Assalamualaikum....salam ukhwah gak dari ana
puteriaina
(2005-04-15)
salam ukhwah dari ana.
cinta madinah
(2005-04-23)
ta memandang..salam ukhuwah ana hulurkan untuk akhi alhafiz kita ni..moga dilindungi Nya sentiasa...:)[email protected] selamanya
cinta madinah
(2005-04-23)
mulianya insan yang mempelajari kalamnya..alQuran..mga berjaya dunia akhirat..
fieyza
(2005-04-26)
salam ukhwah. semoga berjaya menjadi khalifah Allah yang berjaya di dunia dan akhirat
aliflamra
(2005-05-05)
leh tau cinta_madinah ni lpasan pelajar dr universiti madinah ke?
cinta madinah
(2005-05-05)
ana baru je private msg kat aliflamra..tengok2 dah offline..s
cinta madinah
(2005-05-05)
sekejap je online ya??
cinta madinah
(2005-05-05)
nape tanya camtu??:)terjawab dalam private msg...:)...takde class ke hrni?
cinta madinah
(2005-05-05)
aliflamra
(2005-05-06)
sori sbb smlm dlm ofiz ..online jap je pn...
suez
(2005-05-06)
assalamualaikum................salam persahabatan
aliflamra
(2005-05-09)
skg ni ana keja kt JPA..so,online pn jap jer....x leh lama2 nt bos mrh..hehe
aliflamra
(2005-05-09)
bahagian latihan n pengiktirafan ipt di oversea....
puteriaina
(2005-05-12)
assalamualaikum.salam ukhwah dari ana.semoga dilindungi allah serta dipermudahkan segala urusan dalam menegakkan syiar islam.amin
putri syiffa
(2005-05-15)
assalamualaikum ....salam ukhwahfiilah
cinta madinah
(2005-05-23)
ooo..kat ofis rupanya...cian nya takut bos marah...hehe
cinta madinah
(2005-05-23)
takpela saudara aliflamra...apejua yang kita lakukan,yang penting amanah ..
cinta madinah
(2005-05-23)
jadi pekerja cemerlang,gemilang, terbilang fi ddunia wal akhirah..Amiin..:)
aliflamra
(2005-05-24)
InsyaAllah.....:)
syarha
(2005-05-24)
cinta madinah tu nama novel kan?..yeke lepasan universiti di madinah??!
eta
(2005-05-26)
assalammualaikum
sufi unic
(2005-08-02)
assalammualaikum...salam ukhwahfilllah....teruskan memperjuangkan agama Islam....
sufi unic
(2005-08-02)
assalammualaikum...salam ukhwahfilllah....teruskan memperjuangkan agama Islam....
aliflamra
(2005-08-06)
khalifah,hang bila lagi nak berumah tangga ni?ecece
al akh
(2005-08-13)
semakin popular, semakin meningkat iman hendaknya.
amyra myra
(2005-08-14)
salam ukhwah...:) soleh nya muka
SliparPink
(2005-08-15)
assalamualaikum...bersih nya..muka dia..tenang saja hati...
Nuratiq
(2005-08-17)
Assalamualaikum...anta berdua ni ustaz ke, student atau pelawat kat matisdar??....confused..........
mastermind03
(2005-08-18)
assalamualaikum...cantiknya....yang kat belakang tu...hehe...salam ukhuwwah fillah..
cinta madinah
(2005-08-21)
Assalamualaikum aliflamra...dah lama anatak online..apa khabar?harap sihat..d bwh lembayung RAHMATMNYA..:)
cinta madinah
(2005-08-21)
oleh ana tahu umur aliflamra ni berapa??..sekadar bertanya..dan kalau tak keberatan untuk respon??:)
al akh
(2005-08-28)
Tahniah atas konvokesyen aliflamra kat Darul Quran JAKIM hari itu.. moga mendapat isteri yang solehah :)
aliflamra
(2005-08-28)
soli2 lambat leply! ana bz ckt skg ini....umur?baru 22...kenapa?
cinta madinah
(2005-08-30)
...:)saja saja tanya..just nak tahu..bolehkan...?so apa perancangan sekarang?:):)
cinta madinah
(2005-08-30)
muda lagi rupanya..tua setahun dari ana...anta dah grd rupanya..alfu mubarak..:)
cinta madinah
(2005-09-01)
salam kemerdekaa..buat sahabat...:)
aliflamra
(2005-09-06)
InsyaAllah 12.09.05 ana akan berangkat ke mesir untuk menyambung pengajian ana di sana...doakan segalanya berjalan dengan lancar & berjaya dunia akhirat..
aliflamra
(2005-09-15)
alhamdulillah ana dah sampai mesir dah.cuaca dicni dah mula musim sjuk...di sini barang serba serbi murah.tak macam malaysia :)
atie82
(2005-09-23)
may ALLAH bless your all...success...catch up!!!
nur wahida
(2005-10-07)
salam ukhwahfillah dari ana... jaga diri baik kat negara orang ye....
aliflamra
(2005-10-07)
jom tengok website http://www.hi5.com..kat situ ada gambar terbaru ana...
zalai
(2005-10-15)
saya pun sek mahad tahfiz alquran negeri terengganu salam ukwah
nur syazarina
(2005-10-20)
selamat berpuasa...mudah-mudahan istiqomah dengan penampilan anda.nampak tenang dan sejuk mata memandang..=)ok, salam ukhwah fillah
aliflamra
(2005-11-24)
[email protected]
Addey
(2005-12-21)
syazarina macam minat saja? hihi
aliflamra
(2005-12-29)
bacalah artikel daripada ana "luahan hati seorang isteri.." memang menarik :)
afieq alkindi
(2006-01-14)
Salam...
afieq alkindi
(2006-01-14)
salam...hmm....cantik betul maahad selangor...jauh beza dengan maahad ana yang serba kekurangan...dari ana, maahad tahfiz alquran walqiraat negeri pahang (MTQNP)
farah hanan
(2006-02-23)
macam pernah kenal..tapi entah lah...pelanduk dua serupa agaknya...
zilzal
(2006-03-26)
kalau nak tau tu istana alaudin bandar...dulu dok ngaji kat situ...lani dah pindah kat kompleks sebelah...latest,maahad ni dah tutup,heh!tinggal kngn,weh ucop,jual sahm nampak?
aliflamra
(2006-05-31)
Malaysian Hall Abbasiah Cairo,No 26 Sabel El-Khazindar Street,Abbasiah-Cairo,Arab Republic Of Egypt..
aliflamra
(2006-05-31)
+20107625145
Nurizmi
(2006-06-01)
wah..cantiknyer pmandangan kat blkag itu..
rosnita
(2006-06-16)
jadilah insan yang bertaqwa
srikandi 87
(2006-09-29)
wah....cantik lah bangunan kat belakang 2 ye...hehe...
syakhirah92
(2006-12-18)
student
(2007-04-10)
yelah..cantik bangunan yang belakang 2..salam ukhwah
ezahepi
(2007-04-17)
assalamualaikum...salam perkenaln dr ezah...siapa yang tangkap gambar 2?mesti pandai orang nya...hehe

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.096247 saat. Lajunya....