Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-11-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Yang meninggikan darjat seseorang ialah akal dan adabnya, bukan asal keturunannya
-- Hukama'

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: shirapaul034
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43098

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 23
Ahli: 0
Jumlah: 23




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 2 hari yang lalu
muslimin23: 4 hari yang lalu
kasih_kekasih: 8 hari yang lalu
syahidatul: 11 hari yang lalu
raudhahasanah: 12 hari yang lalu
drzul-f: 17 hari yang lalu
hafiz_along_83: 18 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Program di UKM


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
UKM Program di UKM


Program di UKM
[479 x 197 jpg]

Dihantar olehAdmin
TarikhJul 22 2003
Hits8649
Undian3
Rating4.66667

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
org2 yg pling rajin menjaga gerai... jasamu dikenang...
Keterangan: org2 yg pling rajin menjaga gerai... jasamu dikenang...

Komen yang telah dihantar
RaihanFan
(2003-07-22)
wah .. iya ya :)
Hanan
(2003-07-22)
"dadih! dadih!...susu segar..." jerit khalifah
khalifah
(2003-07-22)
mana gambar dadih ngan susu????
Hanan
(2003-07-22)
khalifah marahla.. pasni amek gamba dadih aje...
khaulah alazwar
(2003-07-22)
tahiniah dan shabas orang2 rajin..
syurga firdausi
(2003-07-22)
wah...malu2 kucing konon.....salam ukwah dari ana
nur indah
(2003-07-22)
ni lah muke2 sahabat2 yg byk berjasa pada gerai.. especially yg jual dadih tu... senyum aa skit... :P
suatumasa
(2003-07-23)
bestnyer...jd penjual gerai..apakan daya krn kesibukan ana tak dapat menyertai kalian semua :-(
Hafiz Qiee
(2003-07-23)
rajin sungguh..memang rajin..:)
khalifah
(2003-07-23)
yg sebelah saya tu,adik angkat saya..nama dia shauqi...cian dia,penat tolong abg dia......
kakyong
(2003-07-24)
sesapa yg amik kos management tu...ala-ala practikal la gitu erk...hihihi
khaulah alazwar
(2003-07-25)
lorr akh khalifah promote adik angkat la pulak..bukan jual dadih ngan susu je ker??
khalifah
(2003-07-25)
bukan nak promotelah khaulah...cuma nak bg tahu....
wida widi
(2003-07-25)
practical tanpa gaji..akekekke
darul numan81
(2003-07-27)
khalifah,nak tanya ni... siapa nama muslimah di sebalik botol susu yg besar tu?
khalifah
(2003-07-27)
wida_widi ngan kak hajidah aiman lah kak lin......
nawwal
(2003-07-29)
kak hajidah_aiman.....lapor sgt ke tu...minum je susu tu kalau lapo..
hajidah aiman
(2003-07-29)
Amboi nawwal....nak kena la ni!! piat telinga baru tau... ;)
nawwal
(2003-07-31)
jangan kak!!! nanti tak nak jumpa akak kat JK Convest...akak, nak dadih jugak!!
khaulah alazwar
(2003-08-04)
nawwal..dadih dah habis la..tinggal gambar kenangan jer....kuikuikui
khalifah
(2003-08-04)
dadih lagi.......
khaulah alazwar
(2003-08-06)
alamak..toke dadih marah la....tak takutnyer...kuikuikui
ummuhabibah
(2003-08-07)
nak tanya..laku tak?
khalifah
(2003-08-08)
dadih licin.................susu ada lah tinggal sikit.........
khaulah alazwar
(2003-08-08)
dadih licin pasal penjual dia pun makan banyak....
hajidah aiman
(2003-08-09)
Takpe nawwal..kita tunggu JK lagi satu mana tau khalifah niaga lagi takpun suruh dia belikan jer :)
puteramuslim iiu
(2003-08-09)
best nampaknya...tapi, sayang ana tak boleh joint sebab sibuk...maaf...semoga diredhaiNya
khalifah
(2003-08-13)
nak kena jual lagi ker????? tak larat cek......khaulah asyik nak mkn free jer
hajidah aiman
(2003-08-15)
laa..Khalifah..kalau khaulah nak makan free suruh dia jual sendiri... :)
khaulah alazwar
(2003-08-18)
mana aci mcm tu..tak kira..ana nak makan je..akh khalifah jual..n kak hajidah beli..:)
khalifah
(2003-08-18)
yolah tu dik khaulah oi........
khaulah alazwar
(2003-08-19)
yes..yes..yes..kali ni ana menang...:)
khalifah
(2003-08-19)
bagi can je tu...nanti nangis, saya gak yg susah...pastu ngadu kat org lain plak tu...kuikuikuoi
khaulah alazwar
(2003-08-20)
mane ade ana ngadu...akhi yang ngadu dulu...ooo unfair...ana kena lg....:(
khalifah
(2003-08-20)
lorrrrr.....mmg ruang utk kenakan khaulah....kuikuikui
khaulah alazwar
(2003-08-22)
sudah la tu...kenakan org lain pulak...
khaulah alazwar
(2003-08-25)
kalau kenakan ana lagi..ana merajuk 1 abad...:):)
azzahra
(2003-08-29)
ni kat maner?
elfudhail
(2003-09-02)
kuat merajuk rupanye dia ni! hehehhe :-)
khaulah alazwar
(2003-09-02)
azzahra..ini dekat UKM..shah_sobriyanie..jgn kate mcm tu dekat sahabat ana ni...diaorg ni baik belake...
putrihidayah
(2003-12-18)
hai nk jual k?amik gambar...jual tau tpi kne banyak ckp dn wat tak malu skit mesti laku punye nk belajar jom ngan marketing kos
rohana
(2003-12-31)
jual aper tu?
dinulhuda1422h
(2004-02-27)
diorang jual dadih :)
oren
(2004-08-24)
daih tu sedap ke,...tak sedap tak mau lah :P
relajihad
(2004-11-14)
teringat masa pi KONSIS dulu2... teringat kengkawan... rindu
waaniey
(2004-12-16)
tunjuk rajin la tu....
mulia
(2005-01-18)
salam perkenalan
faryzan islamic
(2005-03-10)
memang rajin pun.hehehe
mia sara
(2005-04-25)
ini dia
Darth Alakazam
(2005-05-02)
susu adalah salah satu minuman yg Rasullullah s.a.w gemari
syafika
(2005-09-14)
posing maut nampak. JUal apa tu..
SayaKamu
(2005-10-18)
pehhhh....bosannye..awek2 tuu
chimon tik
(2005-10-26)
apa merepek ni???
Annursyam
(2005-11-28)
rindunya pada ukm....
samudra
(2005-12-16)
malu-malu mauuu miowww
nabilpoyo
(2006-02-23)
gerai apa tu...
kaksu
(2006-04-09)
quties dan hensomnis
tiey
(2006-10-15)
yeker...hikhik
broshahir
(2006-10-29)
tak pernah sampai lagi ukm...

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.091104 saat. Lajunya....