Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-09-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Bahkan orang yang ada penawar racun tak berani hendak minum racun
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 36
Ahli: 0
Jumlah: 36




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 11 hari yang lalu
alongmina: 15 hari yang lalu
muslimin23: 21 hari yang lalu
kasih_kekasih: 26 hari yang lalu
budakbesar: 32 hari yang lalu
azemi: 36 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> UKM


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
teman siber Program di UKM


UKM
[500 x 251 jpg]

Dihantar olehAdmin
TarikhJul 22 2003
Hits11314
Undian9
Rating7.11111

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Dlm perjalanan ke UKM...
Keterangan: Dlm perjalanan ke UKM...

Komen yang telah dihantar
RaihanFan
(2003-07-22)
wah ramai ya. rame rame naik keter
Hanan
(2003-07-22)
dalam lori ktm nih.. hehe
syurga ik
(2003-07-22)
1...2...3...smile!!!! click!!
RaihanFan
(2003-07-22)
cheeseee click ..
khalifah
(2003-07-22)
nie mesti dalam komuter nie....
iwan sirdani 82
(2003-07-22)
acchewah...nampaknya colour purple menjadi tema untuk muslimat JK kali ni yea?
amirul mukminin
(2003-07-22)
Assalamualaikum....salam ukhwah buat srikandi Islam...moga perjuangan sentiasa diteruskan....ameennn
al-haq
(2003-07-22)
cerianya akak-akak komuniti ukhwah ye....mesti happy sgt ni..semuanye asyik senyum je.....:-)
syurga firdausi
(2003-07-22)
alahai....suka nyee dia....bisa meruntuh jiwa....salam ukhawah fi sabililillah dari timur tengah
nur indah
(2003-07-22)
dok dalam flight ek sume ni??? akak kat mane ek?? pi jumpe pilot sat ke ek??:))
suatumasa
(2003-07-23)
purple itu menawan...
irda82
(2003-07-23)
hmm...yang kenal:Kak Hannankak Engku,...yg lain siapa yer...
Kang
(2003-07-23)
suatumasa dah lama tak join aktiviti. Sibuk ke?
suatumasa
(2003-07-24)
bukan tak nak join Kang...tp mmg sibuk tol ngan kelas n kije..Rindulah nak jumpa sume..ngan Kang skali :-)
khaulah alazwar
(2003-07-24)
alah kak kaei..jumpa pilot la..duduk dalam komuter tak ngaku..kuikui
nur indah
(2003-07-24)
a'a la kak yan.. rindu ngan akak.. bile nak jumpe lagik ni?? khaulah jeles la tu, org jumpe pilot.. :))
suatumasa
(2003-07-25)
rindu kat kaei jugek...waaa rindu la...rindu serindu rindunyerrr
khaulah alazwar
(2003-07-25)
kak kaei..sapalah nak jeles dgn akak....:) :)
nur indah
(2003-07-25)
hehe, rindu gak kak yan kat kite... meh le umah... alang2 ke um tu... lepak le kat pd.. :P eleh, khaulah jeles!! :P
wira
(2003-07-26)
comel-comel belako...
JoshuaIsfahan
(2003-07-26)
ass:yg pakai tudung hitam tu...cute..kirim salam kat dia k..
Engku Salina
(2003-07-26)
yg pakai tudung hitam tu afiza ahmad... nanti akak sampaikan salam... :)
wida widi
(2003-07-27)
kan dah kata muka kak fizah mmg cute dan comei..
hasrol
(2003-07-30)
erm...korang ni ada yang pakai mekap ker?come belaka lah ...apatak lagik si hanan tuh...hihiihihi
empayar72
(2003-07-31)
A'kumm...pergh..cantik2 dak UKM nih...kt UTM tk ramai prmpuan la...ishh
empayar72
(2003-07-31)
actually sy bukan empayar 72...
kastury ac
(2003-07-31)
salam kemesraan dari ana ...insyallah..
amanmalaysia peace
(2003-08-01)
amannya kat dlam komuter tu.......sampai bleh amik gambar...
hasrol
(2003-08-01)
masa dalam lori tuh korang ada rasa gempak tak? dan boleh tak kenalkan satu persatu?kalu dah kenal lagik bagus..dan boleh merpatkan ukhwah lagik..:)
simba
(2003-08-05)
cute nye komuter
jc11
(2003-08-06)
erm ..
jc11
(2003-08-06)
erMM leh kenalkan satu-satu tak .??
ummuhabibah
(2003-08-07)
comey comey belaka demo ni....ingat ke saya jerk..ehhehe
mardhiahadawiyah
(2003-08-22)
sejuk hati tengok sahabat semua
PrIncEzsOfHearT
(2003-08-26)
cute nyerr
shah sobriyanie
(2003-09-02)
semuanya manis-2 malah sejuk mata memandang, jangan tersalah pandang dah la
sudirman
(2003-09-03)
hmm..cutenyer akak2nie suma..especially yg no5 drkiri2(blkg)...kim salam yer..sejuk mata memandang...bertuah mak awak suma...
maRhamaH
(2003-09-05)
mahal tak ktm ke ukm?
DanielMustaqim
(2003-09-07)
assalammualaikum..salam ukhwah dari ana ..buat akhi semua
K amin 87
(2003-09-12)
assalamualaikum....ape kaba semua?grrr...cute giler..
K amin 87
(2003-09-12)
tolong kim salam kat akak yg pegang kusi merah yerr
puteri irsalina
(2003-09-12)
salam sayang dari ana.......
Imam Baihaqi
(2003-09-14)
assalamualaikum,akak-akak semua.nak pergi mana tu,macam nak pegi perang je.nak kata jihad fi sabilillah betul ke? ((rindu Rasulullah))
Imam Baihaqi
(2003-09-14)
AL-JIHAD ASMA AMA NINA
Imam Baihaqi
(2003-09-16)
assalamualaikum,
syodel
(2003-09-21)
Akm.akak semua ni.umur berape?
dinulhuda1422h
(2003-09-26)
Ramainya kat situ..karang bocor tayar ketepi tu karang..
helmi techno
(2003-10-04)
boleh kenalan ngan satu persatu ???
sesejuksalju
(2003-10-06)
salam ukhwah semua....jadilah perhiasan yg indah....yang diredhai Allah...
nowusee
(2003-10-10)
betul kate salju tue..... salam ukhwah buat semue...
achik solehah
(2003-10-11)
assalamualaikum...salam ukhwahfillah penuh kasih sayang dari achik utk kakak2 sumer.!!
jasma
(2003-10-17)
macam kenai je.. ok .. hope cemua happy ... always..
syahid adz-dzikri
(2003-10-20)
comel sangat kakak kakak nan ada di foto nich
hazrey shinichi
(2003-10-21)
wahh.. comeynye dinding komuter.. bersih je ek?
rulz
(2003-10-23)
assalamualaikum... rasa macam kenal aje.. korang semua ni student UTMKl kan... cik quistina pun ada .... klu tak silap orang la...
ToK iMaM
(2003-10-25)
assalamualaikum.....ini semua pejuang puteri islam ker????!!!!!1
Rosa Muslimah
(2003-10-26)
Assalamu'alikum, ehm molek lah foto gitu
kaze
(2003-10-27)
hazrey ko tgk dinding ke, tgk la tingkap tu lagi comel,just gurau. salam ukhwah.
fartwo alhakim
(2003-10-29)
tak tau nak kate ape..(kagum)
al-kulliyah
(2003-10-29)
posing jgk..... nnt jatuh kan.... x sempat nak pgng kerusi..
RaihanFan
(2003-11-05)
Selamat Ramadhan. Mohon Maaf Lahir Bathin. :)
ummuhabibah
(2003-11-08)
senyum belako
Des-333
(2003-11-21)
herm
hanim alamin
(2003-11-22)
salam ukhwah kpd semua!!!!
ABg IMaM
(2003-12-04)
sekilas tahniah buat muslimah2 harapan ummah :)
mentari suram
(2003-12-16)
perjalanan ke ukm..................
putrihidayah
(2003-12-17)
assalamualaikum...hai salam ukhwah akak22 ku...semoga selamat setiap perjalanan yang anda lakukan.semoga menjadi muslimah harapan negara
ameer
(2003-12-19)
Assalamualaikum wrh wbrkth ...comelnye muslimah2 salam ukhwah dari saya wasalam
khaledalWaled
(2003-12-25)
doakn kejayaan ana PMR2004
rohana
(2003-12-31)
comey-comey je sume. kat dlm ketapi ke tu?
cutemuslimah
(2003-12-31)
comel2 blake aweks2 tue....
penjejak iman
(2004-01-22)
muslimin tutup mata!!!
AllifIskandar
(2004-01-29)
Salam persahabatan dari ahli dan sahabat baru.
amsyar
(2004-01-31)
no 3 dr kiri tu sapa? boleh berkenalan ke??
MujahidfiALLAH
(2004-02-04)
hiasilah diri dgn iman dan taqwa..jaga aurat selalu dari shbt baru
durah
(2004-02-22)
salam ukhwah...
muslimin23
(2004-03-09)
yang belah kiri tu cute la...sape hier ha?????hehehe..
rsnara95
(2004-03-17)
ukhwah,,ku hulur,tanda ikatan,,sesama umat islam
dehearty ku
(2004-03-21)
salam ukhwah sabahan...
intifada
(2004-03-22)
harap2 ukhwah camni berkekalan....
dila
(2004-03-31)
salam ukhwah...student UKM ker?
amirul mukminin12
(2004-04-13)
askum...apa kabar semua...dari mana tu?
rutab
(2004-04-14)
akm. pe khaba semua? terutama pada hanan... hiasi diri pelihara peribadi. ukhwah mesir. wassalm.
Azizie
(2004-04-30)
A'kum..salam ukhwah utk semua.. tahun berape kat UKM?
rusyd aiman
(2004-05-05)
ila aina antunna?fissafar am.....?
apisklate
(2004-05-11)
ASSALAMULAIKUM..BOLEH TAK KNLAN DENGAN SEMUA TAK?
LaNG
(2004-05-13)
Lawa nyer komuter tue...eheks...orang nyer pun lawa gak...
minthin
(2004-05-26)
tanyerr cikit akak semua ni ade mmbr name Asmaliza & Noraziawati tak?..senyum itu sedekah..akak senyum sokmo dehhh
apisklate
(2004-05-31)
Assalamulaikum....semua
Babussalam
(2004-07-14)
As'Salamualaikum salam perkenalan buat semua,semoga kamu semua dirahmati Allah :)
my UmmaL
(2004-07-31)
masyaAllah...))
hakimabdulrahman
(2004-08-17)
Assalamualaikom,hai semua nya manis-manis belaka....
qarabat nas
(2004-09-14)
amboi demo jangok 2 belake
fariz
(2004-09-26)
akak semua pelajar mana?:-)
pai
(2004-09-29)
mane satu nak suruh kirim salam ni ek....
zaim bushra
(2004-09-29)
assalamualaikum....
musakamawa
(2004-10-26)
assalamualaikum..mak aiii..cun nyeerr...boleh berkenalan ke ni..??
naqsyaband
(2004-11-09)
sungguh cantik ciptaan Allah
relajihad
(2004-11-14)
uih... macam - macam ada!
pencari damai
(2004-11-19)
Alhamdulillah....
hafizie
(2004-12-03)
salam ukhwah dari uitm penang
mulia
(2005-01-18)
bestnya ramai2....salam perkenalan
alifmimyanun
(2005-02-15)
huih, boleh pileh.
faryzan islamic
(2005-03-10)
semua nampak ceria je...
nrlieda
(2005-03-13)
nrlieda
(2005-03-13)
yang mana satu admin,pening kepala la.. yang mana satu ek?
tolibazhari
(2005-03-29)
assalamualaikum...boleh sy nak berta'aruf dgn saudari berdiri di tepi tingkap tu?jazakallahu kairan
alam maya
(2005-04-05)
leh perkenalkan diri sorang-sorang kah...kim salam dgn sumualah
manis
(2005-04-18)
dlm ketapi ka.........?
syarifah kp
(2005-04-20)
assalamualaikum..nak g mn ramai2 ni...
amirul mukminin12
(2005-04-28)
nak pegi mana semua tu?
mie fairudz
(2005-05-05)
assalamualaikum wbt..salam ukhwah dari ana... senyum itu satu sedekah.. senyum itu umpama titian yg menerangi kehidupan..
lieck
(2005-05-12)
assalamualaikum kak hanan,kat sebelah afiza tu sapa ye..cute sgt!!leh kenalkan tak?nak buat isteri!ahaks
arwie
(2005-05-15)
saya nak semua tu,lehkan...............
anis najihah
(2005-07-06)
comelnyer.....
mukmin sejati
(2005-07-27)
assalamualaikum...salam perkenalan buatku utkmu
mukmin sejati
(2005-07-27)
assalamualaikum...salam perkenalan buatku utkmu
zahafiz
(2005-08-25)
Kenapa duduk belakang sangat! dah penuh ya???????? [email protected][email protected]!!
syafika
(2005-09-14)
lawa2nye muslimah ukhwah.Jaga peribadi hiasi jiwa dengan iman
Imam Baihaqi
(2005-10-29)
kumpula nasyid apa ni..boleh join ,,,,,heheh
abdyilahi
(2005-11-10)
WAH NI SARDI CAP MUSLIMAH ke
abdyilahi
(2005-11-10)
BERAPER SETIN NAK BELILAH
awies007
(2005-12-05)
come2 jugak tapi tang mana yang come dak tau he.........
britaniasky
(2005-12-09)
imam2.. mukmin2... mujahid2... AWAS
nuur imtiyaz
(2005-12-28)
senyuman manis, pengikat ukhwah...teruskan senyuman =)
Faryzan Islamic
(2006-01-07)
ni mesti dalam komuter..betul tak?
mizie hafiz80
(2006-01-18)
semua ni dah kawin ke belum..?
nabilpoyo
(2006-02-23)
belum lagi agaknya..
nsmi
(2006-03-01)
HARAP SEMUA NI PELAPIS UNTUK PERJUANGKAN ISLAM dan DAPAT KEKALKAN PENAMPILAN MUSLIMAH HARAPAN INSYALLAH AMIN
Addey
(2006-03-17)
waah...cantiknya lori tu..
ainuddin
(2006-03-30)
ahli baru ni...... salam ukhwah
abadikan 03
(2006-04-18)
comel2 betul kakak-kakak semua ni...
samudra
(2006-05-23)
doktorr kato naik keretapi ni kalau pregnant boleh keguguran...hati-hati bahaya tu
snawan
(2006-07-03)
yang kanan sekali siapa name?;)
angkabut
(2006-07-21)
alahai.........cantik sungguh puteri2 ni, anak siapa ek?:)
ad-din
(2006-10-08)
eh macam pernah ku jumpa.. tapi dimana ek..huhu
azidi
(2006-10-29)
hiasilah dengan iman dan taqwa
masrur
(2006-11-16)
buat apa pergi ukm ni..tak pernah tengok pun
brapelamedaa
(2006-12-26)
eeeleh...
mohamad
(2006-12-28)
hhhmmm.....ramainye.....sejuk air-cond dalam KTM tu eeekkk...(^_^)
burhan helmi
(2007-04-07)
salam ukhwah...
mzaidi
(2007-04-16)
Assalamualaikum,cantik gambar kat sini,kalau ada masa lawatlah album digital ini http://mohdzaididesa.fotopages.com
elduri
(2007-04-16)
yang kiri tu macam zaujah ustaz kita.
nurjannahtulfirdaus
(2007-06-24)
salam.......aweqs2 cun ni... senyum sokmo nampak...
fisabilillah85
(2007-08-09)
yang pakai skaf hitam tu kenapa tersepit...?sian kat dia..
syazmi 8283
(2007-09-25)
comel2 laaaaaaaaaaaa.... tak tau nak kenal yang mana satu.....
mans
(2007-11-24)
waaaaaaaaaa
basyir muslimah
(2008-11-12)
assalamualaikum salam ukhwah....^_^
Hati Bonda
(2008-12-31)
salam persaudaraan dari saya

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.092301 saat. Lajunya....