Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-11-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Hasil besar tidak dapat dicapai dengan sekali gerakan. Kita harus terus bergerak ke depan, selangkah demi selangkah seperti ketika kita berjalan.
-- Samuel Smile

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: shirapaul034
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43098

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 33
Ahli: 0
Jumlah: 33




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 2 hari yang lalu
muslimin23: 4 hari yang lalu
kasih_kekasih: 8 hari yang lalu
syahidatul: 11 hari yang lalu
raudhahasanah: 12 hari yang lalu
drzul-f: 17 hari yang lalu
hafiz_along_83: 18 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK UIA PJ


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Fareast JK UIA PJ


JK UIA PJ
[426 x 279 jpg]

Dihantar olehEngku_Salina
TarikhJul 22 2003
Hits9986
Undian6
Rating5.5

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Bergambar kenangan beramai2 sesama muslimah...
Keterangan: Bergambar kenangan beramai2 sesama muslimah...

Komen yang telah dihantar
iwan sirdani 82
(2003-07-22)
wah.. hensem hensem semua..eh silap..ayu semuanya.. tahniah atas jk yg amat berjaya! Diharap akan lebih berjaya lagi di masa depan!
syurga ik
(2003-07-22)
mane ade hensem....lawa2 cun2 tu ade la....hehehehe
naz
(2003-07-22)
tima kasih kpd yg sudi hadir pd haritu ! ana saayang antunna sume !
khaulah alazwar
(2003-07-22)
ha..nasib baik tak der muka ana....kuikuikui
khaulah alazwar
(2003-07-22)
Syukran jazilan kathiran jiddan kepada semua yg hadir..ana sayang antunna semua kerana Allah..ukhuwah Fillah..
Maryam
(2003-07-22)
ramainya...ahli ukhwah.com mmg mantap!!! :)
al-haq
(2003-07-22)
Srikandi yang bakal menggegarkan dunia Islam....semoga ukhwah kalian terus diredhai Allah.....
nawwal
(2003-07-22)
insya Allah al-haq.....ukhuwwah fillah abdan abada...gembira sgt dpt jumpa antunna semua..
nur indah
(2003-07-22)
kenangan manis yg xleh dilupakan.. begambo reramai lepas kena buli.. hehe.. thanks adik2ku di uia pj.. :)
littlemuslimah
(2003-07-23)
came-came kak nur_indah... buli tu la kenangan indah kak nur_indah masa jk uia pj ni.. ehehehe
Farizuddin
(2003-07-23)
Gambar banin x der ker?
khaulah alazwar
(2003-07-23)
penyejuk dimata..penawar dihati....
khalifah
(2003-07-23)
makkkk oiiiiii...............ramainyer
khaulah alazwar
(2003-07-24)
memang ramai pun..ni pun tak semua masuk ni akh khalifah...Farizuddin..ada la gambar banin..cari..cari...mujahidah sejati Insya Allah..kan sahabat2...
Kang
(2003-07-25)
Mana satu Hanan? Cek poket dia.. mesti ada Mamee... heheheh
khaulah alazwar
(2003-07-25)
waktu ni tak dapat mamee lagi lah kang.....baru nak lunch...
alfaqierah
(2003-07-25)
:)..ramainye...a'a sama la akak khaulah,gambo kite dua takde..masa ni ana tgh menangkap gambar sahabat-sahabiah semua !
khaulah alazwar
(2003-07-25)
ye ke alfaqierah...tapi waktu ni..akak mmg tak wujud langsung dalam B' cafe ni...
suatumasa
(2003-07-25)
inilah dia serikandi islam kebanggaan ukhwah.com...:-))
Engku Salina
(2003-07-25)
ooo... takde ke??? nanti akak masukkan gambar para AJK program ok???
mawarputih
(2003-07-25)
kak sal.. jgnlah masukkan gambar ajk. Cukuplah gambar nie sekeping. bkn ana saja, mesti ramai lagi yg akan protes kalau gambar tue dimasukkan.
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-07-25)
ejejejeje... akak maawarputih shy shy goat plak.. hehehe..
nenek uia
(2003-07-26)
akum..kaifahal..moge ikatan persahabatan ini berkekalan selamanyer..
nenek uia
(2003-07-26)
slm nur kasih buat semua...
nawwal
(2003-07-26)
moga jumpa lagi lps ni...akak mawarputih bukan shy2 goat...shy2 cat tu...
jAiLuL mAnsHuDaH
(2003-07-27)
seronoknya sahabat2 dpt join jk....ermmm mcm ternampak je littlemuslimah kat gambo tu.... :)
nawwal
(2003-07-27)
amboi kat nenek....sejak bila pulak bersalam2 nur kasih ni...duk molek2 kat umah tu...ana pun dah selamat tiba di negeri tercinta ni..TERENGGANU
pErMaIsUrI hAtI
(2003-07-28)
waahh......seronoknya korang!!....kak khaulah mana satu ek?...lari ke mana plak dia,.
the brOtherz
(2003-07-28)
assalamualaikum...,maaf menyampuk skit..,lepas ni bolehlah yang semua ada ni hadir ke jk convest'03 nanti, hadir2kan lah diri anda insyaAllah
farisHaq
(2003-07-30)
baguz the brOtherz, truskan menyampuk. kita perlukan publisiti :D
Hafiz Qiee
(2003-07-30)
warna warni belaka... :)
alfaqierah
(2003-07-31)
akak engku..x yahla mskkan gambar ajk ye :),org ghanu sampai bila? ai kak nenek ...utk semua..slamat bercuti sem.
aisyahumairah 5
(2003-07-31)
waa..best nyer korang..ana tak dpt nak join antunna semua..rugilah ana...
khaulah alazwar
(2003-08-04)
Kak Sal...jangan...Insya Allah Akh the_brotherz..kami pi...
khaulah alazwar
(2003-08-07)
pErMaIsUrI_hAtI..akak tak de lah..tak payah cari......misi akak dah berjaya....
littlemuslimah
(2003-08-07)
eh kak khaulah ni.. kang ana masukkan gambar akak kang.. gagal la misi akak tu... hehehe :D dah aih... saja mengusik.. marah kan kak khaulah? :)
littlemuslimah
(2003-08-07)
akak tak marah kan???? :D :D :D
khaulah alazwar
(2003-08-08)
tak marah aih...tapi jgn la bg akak marah lak...jgn..marah tu dari syaitan....
kastury ac
(2003-08-11)
assalamualaikum....semua..
khaulah alazwar
(2003-08-13)
waalaikumussalam warahmatullah..mewakili semua : )
mardhiahadawiyah
(2003-08-22)
salam ukhuwah semua
espiranza
(2003-08-23)
hehehe..kenangan indah sehari bersama kalian semua tak mungkin kan kulupakan...:)
SuFiE
(2003-08-25)
ada jugak gambar ana kat sini. ingatkan x de.seronok pergi jk ni,jk uia, gombak punbest tapiana sampai dah ptg ngan l.muslimah,nawwaldan alfaqierah.
khaulah alazwar
(2003-08-25)
tak pe lambat pun SuFiE..janji sampai...: )
jilul QURAN
(2003-08-30)
aufa xde kat situ ke?
khaulah alazwar
(2003-09-02)
aufa ada exam hari tu jilul_QURAN
hanzaalah
(2003-09-03)
alhamdulillah, bagus..ana suka perempuan berpakaian begitu :)
DanielMustaqim
(2003-09-07)
assalammualaikum..salam ukhwah dari ana ..buat akhi semua
dinulhuda1422h
(2003-09-20)
tahniah....sesungguhnya ikatan ukhwah terjalin daripada hati-hati yang ikhlas kerana Allah...
ead
(2003-09-22)
hehe..ana bangga ante² semua coz sukses wat reunion tu..syabas
airzat
(2003-09-22)
amboi..ayu2x semua..boleh perkenalkan diri masing2x ....hihihi
wira
(2003-09-27)
kalaulah semua perempuan kat dalam malaysia cenggini takyahlah susah payoh aku cari bini...
anamuslim
(2003-10-01)
askum..bestnyak,raaminyak...tapi sayang ana tak de..sedih.nak nangis..wo,wo,wo...ana nak join gak!tapi cam ne yek?ni utk ajk je ker?ahli2 x leh ker?
nowusee
(2003-10-10)
orang dah ok dah tapi blakang tue tak lawa sangat la... macam kat kantin B jer...
sham
(2003-10-11)
ak'aaa...ye gambar ahli tak de ke...nak jugak..
amirul mukminin2x
(2003-10-26)
Salam Ukhwah! Senyum Seindah Suria"Sedekah". Semoga Antum Semua Terus Berjaya Di Dunia & Akhirat. Semoga Ikhlas Dalam Persahabatan. Wassalam!
Rosa Muslimah
(2003-10-26)
ramai'e
zaidah83
(2003-11-19)
bergambar kat ne tu? SMWP ke? lame dah tak turun matrik.. :(
Admin
(2003-12-15)
JK Convest
mentari suram
(2003-12-16)
cam pernah nampak je..........
khaledalWaled
(2003-12-25)
doakan ana pmr 2004
zinnirah 84
(2003-12-28)
A'kum,salam ukhwah dr ana.Dulu ana guna nama ummu_talq tp skrg dh tukq nama zinnirah,sbb susah nk sebut,berbelit lidah.Kat mana agaknya ana ya?
zaim84 uia
(2004-01-10)
a'kum,semua ctrl ayu dlm gambar..anyway,salam ukhwah dari ana buat antum semua,tgkkan barisan kepimpinan kita sbg saf hdp pejuang2 ISLAM..Allahuakbar!
hasnida
(2004-01-19)
assalamualaikum... biola tgk gmbr tu akak teringat kat semua yang hadir aritu... semoga ukhwah kekal selama-lamanya....
saiful
(2004-02-21)
ASSALAMUALAIKUM
usmad
(2004-02-24)
Alhamdulillah,molek2 semuonye
afzan NA
(2004-03-01)
sejuk mata memandang ek..:)
ummuhabibah
(2004-03-06)
sejuk ke?patutlaa..kipas besar bas..mana tk sejuknye
amirul mukminin12
(2004-04-13)
askum... ustazah dari mana semua nih...?
DarkenX
(2004-05-13)
syukur pada allah dalam keruntuhan akhlak remaja melayu masih ada yang masih ok dan cool
eda
(2004-05-21)
ye la...zmn krang bukan senang nk tengok remaje2 ni pakai pakaian yg betul2 tutup aurat...hope adik2 yg comel2 ni still dpt kekalkan kesantunan mrk..
hudud
(2004-06-01)
kenape la sy tak gi ari tu
RiWani
(2004-09-07)
cun lagi awek aku..
zariff
(2004-10-20)
ada yang single lagi ke
musakamawa
(2004-10-26)
bleh la C+
naqsyaband
(2004-11-09)
hawa
kakciknah
(2004-11-10)
semuanya musliamt sejati..............insyallah
lah
(2004-12-03)
asalamuakum, ada yang kosong ke. kalau ada boleh kenal
kiasan hati
(2004-12-05)
bagaimana ye nk join kawan2 sumer ni buat keje ramai2..teringin rasanya d hati nk bertemu sayap kiri-sayap kiri pejuang yg lain..
huda yusof
(2005-04-10)
hmm..kak hanan,cam mana nak join komuniti ni ??
putri syiffa
(2005-07-22)
salam ukhwahfillah
zhan
(2005-08-31)
siapa yang berdiri 5 dari kiri .. slaam ukhwah..
khaulah alazwar
(2005-10-27)
Lama tak pergi PJ
abdyilahi
(2005-11-10)
KEM SALAM kat TUDUNG KUNING (MEJALAH)
Addey
(2006-03-19)
kipas tak berfungsi ke? panas tu...
musafirahkelana
(2006-07-14)
Alhamdulillah..portal ukhwah buktikan ukhwah fillah.. moga ahli ukhwah mantapkan tarbiyah, maju ke hadapan..hayya bil jihad..
nur eiman
(2006-07-18)
sejuk hati pandang anti-anti semua
putrakedah
(2006-08-23)
hah..memang nak cari calon seperti akakx2 ni semua..tapi saya tak ada peluang
saffar
(2007-01-09)
semua dalam gambar tu ada ciri2 isteri solehah...kalau tak dapat 4 org dapat seorang pun jadilah...hehh..gurau saja..kalau ye pun apa salah nya kan...hehh
hidayat tuan
(2007-01-13)
cantik2 lagi bidadari di syurga..
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
mohamad
(2007-03-27)
salam ukhwah.... sejuknya.. redup saja.
burhan helmi
(2007-04-07)
sejuk mata pandang muslimah solehah... (kalqamar)
hanafirazali
(2007-04-20)
hmmm... semoga istiqomah muslimat2 ni ye...
takiyuddin
(2008-10-24)
ya salam
basyir muslimah
(2008-11-12)
salam ala ana minat sungguh lah dengan muslimat2 ni berkenan di hatiku ^_^ teruskan beristiqamah ye wahai ukhti fi islam

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.086785 saat. Lajunya....