Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 21-11-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kita hidup biar macam biskut Oreo, hitam di luar tak mengapa asal putih kat dalam, manis pula tu..
-- SHAMR (Warga Ukhwah.com)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: shirapaul034
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43098

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 34
Ahli: 0
Jumlah: 34




  Yang Masuk Ke Sini
IbnuKhaldun: 2 hari yang lalu
muslimin23: 4 hari yang lalu
kasih_kekasih: 8 hari yang lalu
syahidatul: 11 hari yang lalu
raudhahasanah: 12 hari yang lalu
drzul-f: 17 hari yang lalu
hafiz_along_83: 18 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Fareast


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Program di UKM Fareast


Fareast
[478 x 250 jpg]

Dihantar olehAdmin
TarikhJul 22 2003
Hits8647
Undian4
Rating5.25

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Kumpulan Fareast selepas persembahan Konsert Amal Syahadah 3 di UKM...
Keterangan: Kumpulan Fareast selepas persembahan Konsert Amal Syahadah 3 di UKM...

Komen yang telah dihantar
iwan sirdani 82
(2003-07-22)
wah.. ada bakat melukis rupanya abg2 fareast kita ni yea?
iwan sirdani 82
(2003-07-22)
semoga album kedua akan lebih sukses! :))
Halim Fareast
(2003-07-22)
yang belah kanan berdiri tu faiez d cute... yg belah kiri tu isteri kepada abg baju biru cute gak.. yg baby tu haikal hanzalah
RaihanFan
(2003-07-22)
ahaa.. abg faiz tertangkap dalam kamera.. ada gambar nya, siip lah :)
radzatul
(2003-07-23)
mmg semuanya cute2 belaka..tapi yg paling cute ialah haikal hanzalah..hehehe :)
Hafiz Qiee
(2003-07-23)
cute nye!!!!!..tak sangka..la memang cute pen tu..
Halim Fareast
(2003-07-23)
ceh!! pen yg cute... tercabar kami...
iwan sirdani 82
(2003-07-23)
lawak la hafiz! ... kuikui.. :))
haninuha
(2003-07-24)
chehhh..abg halim perasaaann..;p
khalifah
(2003-07-25)
eh.apasal ibu jari abg halim bengkok,...? pegang pen lama sgt kot!!!!!!!!
radzatul
(2003-07-28)
uikk!! takkan tak kenai blindryudo saper ni? ni la kump Far East yg popular ngan lagu "kembali"..suara dia org ni BEST!!
Riyadhfannil
(2003-08-02)
Fareast x student Uitmarau kan??....Alhamdulillah...sama la kita:)
in
(2003-08-02)
waaaaa...terror juga abg2 fareast melukis.
elfudhail
(2003-08-06)
Syabas! MAIS lebih berpuas hati dgn antum lebih drpd Inteam...
zam rizal
(2003-08-07)
:: berdakwah melalui nasyid :: :)
fidzislah
(2003-08-13)
malam semalam(11hb.8) kump. fareast datang sini,utm skudai.... masa malam pesta konvo ke-31,memang best lagu2 nye.... lagi2 lagu 'kembali'
Halim Fareast
(2003-08-14)
tq very much.... petugas utm memang very commited.... syabas kerna menganjur konvo 31 yg best!!
nadia is
(2003-09-06)
wah...nanti nak ajak far east datang sekolah ana la pulak!
Halim Fareast
(2003-09-12)
ajak jgn tak ajak...
Rei
(2003-09-13)
Halim>Bg satu album free..
dinulhuda1422h
(2003-09-14)
bila nak buat persembahan kat utm lak...
okiee78
(2003-09-14)
tersingkap kembali kenangan ana di ITM Shah Alam dulu.....
norayhunt
(2003-09-22)
Semoga terus berdakwah dengan alunan lagu2 nasyid...;)
wira
(2003-09-27)
comelnnyer baby yang kena dukung tu mace aku maso kecik-kecik pulok...
kastury ac
(2003-10-04)
assalamualaikum...
doktor kampung
(2003-10-05)
ana ke sana malam tu... fareast mmg hebat bila nyanyi lagu wahyu pertama... tarik tinggi habis...
maRhamaH
(2003-10-08)
kak sarah dukung hanzalah..
raudhahasanah
(2003-10-09)
masa konvo 31 kt ukm ari tu (bukan KAS 3 tau), abg halim ada tak masa brothers buat persembahan? ada kan?
zubaidah
(2003-10-11)
Wah,cute baby tu...Salam ukhwah dari saya utk Far East.
sham
(2003-10-11)
wah...bagus buat aktiviti bersama..
kastury ac
(2003-10-12)
bagus betullah...
hazrey shinichi
(2003-10-21)
perrghh.. hensemnye pemadam api yg kaler biru kat belakang tu!!
akilah
(2003-10-25)
hmm..tersenyum simpul..cun gitu..semoga berjaya
nahri
(2003-10-25)
cantiklah kopiah abg-abg fareast..kat maner beli? boleh tempah?
kakciknah
(2003-10-31)
senyum adalah sedekah..tapi awas kalau senyum +ketawa yg melampau...bawa maut..sedarlah diri kita sblm terlambat..
kakciknah
(2003-11-22)
tuuuu.kak farah ker??seindah hiasan adalah wanita solehah...
putrihidayah
(2003-12-18)
ha comel nye baby kat belakang tu...tpi anda semua juga nampak comel tau..senyuman anda adlh sedekah
Nasliyana-Wafa
(2004-02-19)
seronok nampak bleh join ke......itu bukan senyum dah tu tersengih pun ada....hehehe
salleh y
(2004-03-14)
ei...comelnya...baby tuh...:)
rsnara95
(2004-03-17)
emhh,,seronottnyer,,die,,ade ape2 ke tuh,,,
intifada
(2004-03-22)
wa..posing habiss................
SitiSabarini
(2004-04-04)
dah beli dah kaset korang..... a'syura is d' best one.
kakchaqhana
(2004-04-07)
camana ngan pelejaran korang
aisya
(2004-04-23)
far-east???????
pena sufi
(2004-05-02)
salam ukhwah buat brother far-east
chinesemovie
(2004-06-03)
baby kat belakang tu org rumah brother yg pakai baju biru ke?
aisyahhumaira
(2004-08-07)
masyaAllah...mayak nyer kad....tertarik kt baby blkg tue....comel...
baiyini
(2004-10-11)
betul...comel baby tuh...agaknya dah berapa umur dia....? moga-moga sentiasa comel........perangai dan aakhlak pun comel......
musakamawa
(2004-10-26)
memang baby tu comel..tak penah la tengok baby yang secomel tu..mana datangnya baby tu..
cactus60
(2004-12-06)
semoga kalian d rahmati ALLH!!mudah-mudahan...
MIRASAFIAH
(2005-02-18)
COMELNYE...BABY KT BELAKANG TU...
huda yusof
(2005-04-10)
hmm..baby tu memang comel..ummi dia kot tu,hmm,comel jugak..to abg2 fareast,lagu2 kalian suma best2..tambah2 lagu ttg saidina hussain tu..nostalgia..
pheonix
(2006-04-23)
semoga succes dan perjuangkan nasyid islam :)
syubrawi
(2007-02-28)
ni autograf saja kan
student
(2007-04-10)
salam ukhwah..perjuangkan irama nasyid!
efaham
(2007-08-17)
salam ukhwah..Allah lknat org yang memutuskan silaturahim...
RaudhatuL Muttaqin
(2007-10-04)
kem salam kat baby

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.082223 saat. Lajunya....