Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 24-10-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Kalau tak pernah bersiap sedia untuk memilikinya, pasti anda tidak mungkin memperolehi walaupun ia mendatang ke depan anda.
-- Kata Bijaksana

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 57
Ahli: 0
Jumlah: 57




  Yang Masuk Ke Sini
halawatuliman: 6 hari yang lalu
nabilah: 6 hari yang lalu
aye: 8 hari yang lalu
tereturubuzu: 16 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 27 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> Perasmian Portal >> Perasmian


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Perasmian Perasmian


Perasmian
[490 x 348 jpg]

Dihantar olehAdmin
TarikhMay 19 2003
Hits8684
Undian4
Rating6.5

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Kumpulan I sedang menjawab soalan kuiz...
Keterangan: Kumpulan I sedang menjawab soalan kuiz...

Komen yang telah dihantar
SaLaFiaN
(2003-05-19)
Kumpulan 1...erm...antum semua memang sporting la... Kumpulan 1 juara ! Ehehe...
ainul nabila
(2003-05-19)
cuba bagitahu sikit sape diorang ni??
SaLaFiaN
(2003-05-19)
Dari kiri ke kanan : farizuddin (malu²), SaLaFiaN, khalifah (paling senior :-P), sahabat_amin (termenung ape ?), heizam (pernasyid ?), yei (nape tu ?)
ainul nabila
(2003-05-19)
kat sini ade sorang tu muka dia nk sama ngn abg munif hijjaz...ana dah cam yg kedua tu saLaFiaN...heizam tu penasyid kump. ape mcm pernah nampak...
darul numan81
(2003-05-19)
erm..muka farizudin ker?
darul numan81
(2003-05-19)
erm..perasan tak yg kat belakang tu?diorang gunakan baju utk memayungi rakan2 mereka ketika jawab kuiz..
darul numan81
(2003-05-19)
itulah yg dikatakan semangat setiakawan..saling tolong-menolong..
nur indah
(2003-05-19)
amboi dhany, eksen ek dapat juara kuiz tu... hamper dah abih mkn ke?? :P
SaLaFiaN
(2003-05-19)
Dah abis la Kak Kaei...bawak ke chalet jek terus licin...habis bersepah bilik adik² tu buat... :-)
ainul nabila
(2003-05-19)
eh betul la macam pernah tgk heizam ni..tapi lupa kat mana,dah puas dah pikkir ni..
ainul nabila
(2003-05-19)
aik macam mana kak darul_numan81 tau...betul la tu farizuddin orangnya...dan saLaFiaN plak muka dia nak sama ngn sorang pelakon,tk ingat nama ape
khalifah
(2003-05-19)
kumpulan nie lagi.............
zam rizal
(2003-05-19)
akhi khalifah...kontrol macho nampak..heheh..jangan mare..
bulan bintang
(2003-05-19)
kat mane aa gamba ni???
Belalang kampung
(2003-05-19)
emm..ape pengisian yg paling bestt err maser JK tue..zam rizal??
Purnama
(2003-05-19)
hai, salafian puji kumpulan sendiri nampak....
SaLaFiaN
(2003-05-19)
Erm...bukan puji kumpulan sendiri...tapi depa ni memang sporting...tu yang syok tu...
khalifah
(2003-05-20)
zam! takleh nak kontrollah.........
sahabat amin
(2003-05-21)
ana merenung keindahan alam ciptaan Tuhan Yang Esa....
khalifah
(2003-05-21)
alhamdulillah........
whitesilk
(2003-05-22)
tahniah ek sbb jd juara!
Farizuddin
(2003-05-22)
Alhamdulillah.......ana berjaya jugak hadirkan diri kat JK Pantai Timur
Farizuddin
(2003-05-22)
Best aaa jumpe ngan antum semua.....sporting abis....tak gitu...?
Farizuddin
(2003-05-22)
Tapi lps ni,maybe ana busy sket...payah la nak join komuniti nie
Farizuddin
(2003-05-22)
maybe lps ni.dah tak leh cotact antum semua lagi...maaf laa
hisyamJSH pasir
(2003-05-22)
nak cakap heizam penasyid kum. an-najjah(vokalis)
Engku Salina
(2003-05-22)
ooo... ya ker... heizam vokalis kump nasyid rupanya...
Engku Salina
(2003-05-22)
kump an-najjah tu ada buat album tak???
khalifah
(2003-05-22)
ingatkan nak suruh heizam buat persembahan masa jk, tapi artis kit nie malu.....
hisyamJSH pasir
(2003-05-26)
an-najjah dah berkubur kerna ader orang guna namatu..
rajazam
(2003-06-13)
ai farizuddin, dah sibuk sangat hang na...nak call org sini pun cum nak pesan baju je...bukan nak pesan beli buku ke apa...
shiFa
(2003-06-13)
semangatnyer org yang kat blakang tuuu... ngah pasang aper hah..?
Aleya
(2003-06-21)
A'kum...Salam ukhuwwah dari ana.Leh kenal tak?
CakciboR
(2003-06-22)
Welkem..........tambah nasik tu ...tambahhhhhh
azira
(2003-06-30)
assalammualaikum....sayer harap kiter boleh kenalkan...
abrar
(2003-07-30)
korang cakap aper? tak paham la.. xplain please>>
SuFiE
(2003-08-08)
ok meh cek tlg jawab. jk tue ialah jejak kasih antara semua ahli kumuniti, tul ker , kalau salah cek tak tau .Farizuddin nak gi mana?
alhafiz
(2003-08-28)
oooo.....hesem sangat la tu.....
Rei
(2003-09-13)
alhafiz>memang ler hensem..naper tak caya??
Imam baihaqi
(2003-09-14)
assalamualaikum
QIRANA
(2003-10-18)
macam pernah jumpa korang ni...tapi di mana yer???
kakciknah
(2003-10-26)
salam ukhwah..antum semuanya handsome belaka!!hiasilah peribadimu dgn akhlak yg mahmudah.jawab soalna tuuu biar ikhlas dan jujur tau!!
putri82
(2003-11-08)
akum' hi... cam best ajer....ni yg jeles ni...
putrihidayah
(2003-12-18)
cm best je ko org nye aktiviti?cm kat temp sy..wat la yg terbaik tau..salam ukhwah
saiful
(2003-12-27)
wah hensem semuanya
fudhla85
(2004-01-01)
assalamualaikum.good luck
asmo
(2004-01-06)
assalamualaikum...semoga anda dilindungi Allah selalu
muslimin23
(2004-01-07)
hsuara heizam tu memang sedap. saya ada rakaman suara dia.
QurratulAini
(2004-01-14)
mesti best kan korang punya xtvt......alhamdulillah
Rayhana
(2004-01-20)
waa..mesti best...da lama tak g pantai kat trg...
muslimin23
(2004-01-31)
memang best
sinarsuria25
(2004-02-04)
It's ok it's orait... Never give up ok!!!
muslimin23
(2004-02-09)
yeah beibeh
hurynnabihah
(2004-02-10)
assalamualaikum...muka yg kiri skali tu familiarla...:)
balqies06
(2004-02-11)
heizam..awk nie pelajar poli dungun yer????
balqies06
(2004-02-11)
brtul laa kata muslimin23 tuu...suara heizam memang sedap pun....saya pun dah dengar ..
ros putih
(2004-02-27)
no comment.....
muslimin23
(2004-03-01)
saye ade reccoder lagu yang heizam nuyanyi
garthis desa
(2004-03-06)
assalamualaikum...wajah yg kiri skali tu cute laa.....leh kenal tak??
Hazwani
(2004-04-11)
not bad gak muka2 derang nie yeer
syanazrina
(2004-04-16)
one..two..three....
brother aizat
(2004-04-21)
buat salafian..........salam ukhwah dari husaini..
muslimin23
(2004-05-24)
woi..heizam
aKujErr
(2004-07-06)
salam belaka tuu...
intanis kejora
(2004-09-22)
skrang ni antumna wat per?
heizam
(2004-10-22)
study lagi ..... kat sungn
heizam
(2004-10-22)
kat dungun la.... slh plak
rocky
(2005-03-02)
belajar bekerjasama..tanpa kerjasama kejayaan tidak akan hadir..
fasu
(2005-03-24)
sahabat_amin yang dok termenung tue cam kenal jer.name tul amin ker?aper namer penuh????
tero 1809
(2005-10-15)
ouchhhhh????? adoi.... hati ku terpanah dek renungan tajam muuuu
imtihan
(2005-11-09)
erm tak ada forum untuk mencari maklumat ke? er senang sikit kalau saya nak search untuk assingment saya terima kasih
SaLaFiaN
(2005-11-10)
Buat brother_aizat...Salam ukhuwwah! :)
Addey
(2006-03-18)
apa pula orang kat belakang tu buat? jemur kain ke, main tarik2?
alongmina
(2006-06-30)
aih yang bekakang itu buat-buat sibuk lah nampak
farhana bohari
(2006-07-23)
aik macam kenal saja deme2 ni...
sutera indah
(2006-09-25)
anda semua posing maut lah...
sutera indah
(2006-09-25)
anda semua posing maut lah...
qamar din
(2006-11-24)
Frankly Speaking,gambar kategori mencapub
firdaus 9
(2007-02-25)
gambar Dhany lagi...memang kacak lah anta huhu :P
eja23 tgkrg
(2007-06-20)
picnic dekat mana itu....

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.154377 saat. Lajunya....