Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 08-04-2020  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Apa-apa yang terjadi pada kita hari ini adalah hasil tindakan kita pada masa lalu
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Athiqullah83
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43132

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 28
Ahli: 0
Jumlah: 28




  Yang Masuk Ke Sini
ikhwan5217: 1 hari, 15 jam, 9 minit yang lalu
Martyr: 6 hari yang lalu
Ahmadmohd7878: 10 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> farhanin


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Mesir 2005 butterfly83 wahida


farhanin
[382 x 279 jpg]

Dihantar olehfarhanin
TarikhJul 14 2005
Hits2813
Undian1
Rating10

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
bergambar kenangan selepas mock trial bm.. akhirnya berjaya jugak kami membuat lakonan selepas satu sem berhempas pulas mencari idea dan berlatih
Keterangan: bergambar kenangan selepas mock trial bm.. akhirnya berjaya jugak kami membuat lakonan selepas satu sem berhempas pulas mencari idea dan berlatih

Komen yang telah dihantar
simpLe sHida
(2005-07-16)
congrates + salam perjuangan..caiyOO.. =)
NurNadia
(2005-07-17)
salam ukhuwah dari ana...kat mana tu?
altamira
(2005-07-19)
salam ukhwah dari ana
trigO
(2005-07-30)
=)
khaulah alazwar
(2005-07-30)
ni IIUM student ni...tahnaih
dakwah ilahi
(2005-08-01)
slm ukhwah..jaga diri hiasi peribadi
ABg IMaM
(2005-08-15)
Assalamualaikum...yang duduk kiri sekali tu siapa?...boleh taaruf?..:)
farhanin
(2005-08-23)
kawan2 lah ni.. kami tgkp gambar dekat depan kyros kebab
narato
(2005-08-26)
mana satu ek?? farhanin ni, hehe!!.
farhanin
(2005-09-20)
yang mana ye? tepi sekali duduk.. pakai spek.. tak comey pun
akmalAssyahid
(2005-10-05)
boleh ke tayang2 gambar akhawat gini?
cahaya syafiah
(2005-12-12)
assalamualaikum....akak farhanin,senyum sokmo deh.....
ikhwan muslimin
(2005-12-12)
senyum selalu...sedekah 2,ana nak tahu nama akak yang pakai baju kuning boleh tak..
Faryzan Islamic
(2005-12-16)
semyum panjang namapk...
Addey
(2005-12-21)
cantiknyaaa tangga kat belakang tu!!!!
nurreazat
(2006-01-08)
eeeeeeee....cuet gila mentol lampu kat belakang tangge tu ye
Addey
(2006-03-19)
pintu kat belakang pun terbuka lah....
ladybirdy
(2006-07-07)
hanin ni memang cute..ada sikit macam muka hanan,, jangan marah ek...jangan lupa ex roomate hanin ini.. hehe..
mizie hafiz80
(2006-07-10)
Ahhh.... Jalan lah....
mizie hafiz80
(2006-07-10)
Ahhh.... Jalan lah....
umairah86
(2006-08-11)
Assalamualaikum.. Salam ukhwah..
ukhti sarah
(2006-09-25)
assalamualaikum....salam ukhwah buat awek2 diatas heee
Addey
(2006-10-10)
yaa..syukur alhamdulillah...semua muslimah ini baik dengan semua maklhluk...syukur
Saifuddin
(2008-04-17)
assalamualaikum...Abang Imam nak berkenalan...Ok tu Abang Imam...Siswi UIA Tahniah
Wawa 83
(2008-09-17)
comel2 putri2 kita ni kan?? :-)

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.086105 saat. Lajunya....