Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 23-10-2019  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Help Ever, Hurt Never
-- Tulisan di belakang lori

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: mengintaisyurga
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43096

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 30
Ahli: 0
Jumlah: 30




  Yang Masuk Ke Sini
halawatuliman: 5 hari yang lalu
nabilah: 5 hari yang lalu
aye: 7 hari yang lalu
tereturubuzu: 16 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 27 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> khalifah


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
nur indah isa-VR4


khalifah
[233 x 350 jpg]

Dihantar olehkhalifah
TarikhMay 20 2003
Hits10615
Undian18
Rating7.22222

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
assalamualaikum......salam mulia untuk semua....

inilah gambar saya bersama anak saya....eh! anak buah......
Keterangan: assalamualaikum......salam mulia untuk semua.... inilah gambar saya bersama anak saya....eh! anak buah......

Komen yang telah dihantar
SuTra Kasih
(2003-05-21)
masyaAllah.. terkejut.. besarnya gambar..
nur indah
(2003-05-21)
ececeh khalifah.... anak ngan bapak pakai baju kaler sepasang ek??? mase raye ke ni bapak?? :))
doktor kampung
(2003-05-21)
assalamualaikum... salam perjuangan dan ukhuwwah fillah dari ana....
nur tinta
(2003-05-21)
Ya Allah..... terkejut saya... gambar full page :D:D apa2 pun salam ukhwah dari saya
suterakasih
(2003-05-21)
besarnye gambar...xde besar lagi ke firdaus...hik...hik...hik...
suatumasa
(2003-05-21)
uiksss besonyer...pics..Cute anak buah khalifah tu...:-)
Kang
(2003-05-21)
err... tak usah terkejut lagi ha... gambar dah dikecilkan
darul numan81
(2003-05-21)
comelnya anak fir tu..eh?sama kaler lak ngan tudug akak hari ni.okay,jaga anak elok2..jgn dera udahler.
Engku Salina
(2003-05-21)
time raya ker tu khalifah??? kim salam kat anak anta tu... :)
SyAhEeDa
(2003-05-21)
huhu... ingatkan bebetul anak td... pake baju samer plak tuh... cayalah :P
khalifah
(2003-05-21)
tak kan anak buah jer comel kot???? kuikuikui
khalifah
(2003-05-21)
masa tu raya baru2 nie!
khalifah
(2003-05-21)
pakcik kesayangan...mestilah anak buah nak sama baju...
RuMaishaaa
(2003-05-22)
ooo...paksu kesayangan yer...thn ni nak pilih kaler ape lak??
Farizuddin
(2003-05-22)
Alahai Fidaus!Comel adik?Asal tak bawak ke JK?
kasih kekasih
(2003-05-22)
hai fir...amboi cam pengatin la pulak awak ni...ehhhhee
khalifah
(2003-05-22)
nak bawa ank buah g jk?? takleh....isap susu botol lagi.....
khalifah
(2003-05-22)
siti! saya mcm pengantin ker, pengan tin yg mcm saya..heheh
abu rozai
(2003-05-22)
ader ler ckit2......tapi biler ler agaknya....jangan lupa jemput makan nasi minyak tau!!!! heheher
MencariSinar
(2003-05-23)
A'kum..comeyyy nyer anak buah...cute lah..alahai..hehehe salam ukhuwah dari ana...
azzahrawi
(2003-05-23)
kihkihkih.ingatkan anak btul tadi.. buat suspen aje
khalifah
(2003-05-24)
salam mulia dari saya......utk semua
Aswan
(2003-06-04)
Bila lak nak peluk anak sendiri.. tengok gaya dah berbakat tu
khalifah
(2003-06-04)
ape dia aswan????????????
-QasHi-
(2003-06-05)
1stly as'kum salam ukhwah,4 Qashi,no komen,but kalu cakap anak ngan bapak,mesti caya punyelar..(baju spesen jek,pi nasyid ker??)
Aswan
(2003-06-05)
Tak derlah.. dari gambar tu dah nampak sifat penyayangnya... so bila lagi
khalifah
(2003-06-05)
bila lagi?????? ish ish ish tak tahulah..........tunggu org datang meminang kot!kuikuikui
kasih kekasih
(2003-06-06)
hai fir...takkan tunggu org datang meminang kot...awaklah yang pergi pinang....
kens2005
(2003-06-06)
mana satu anak mana satu abahnya??
khalifah
(2003-06-07)
ish.......belum sampai masa...........
sitimutiah
(2003-06-07)
assalamaulaikum..salam ukhwah dari ana...ingatkn anak awak td...serupa tapi xsama....nak panggil awak aper??
RuMaishaaa
(2003-06-07)
:))))
khalifah
(2003-06-07)
panggil khalifah udah ler sitimutiah oi...........
EsMaRaLdA81
(2003-06-08)
salam ukhuwah..
arcaine
(2003-06-09)
Umur berapa tahun
khalifah
(2003-06-09)
umur budak tu masuk 3 tahun...umur saya.......ehem ehem
syurga ik
(2003-06-10)
ceh..ceh...ceh... anak buahnye ke anaknye?
linie
(2003-06-10)
assalamualaikum...........salam ukhwah dari saya......
linie
(2003-06-10)
masih study lagi ke?
lie na
(2003-06-10)
assalammualikum...wah ada tokoh jadi bapa mithali ni......nanti dah jadi abah jadi la sebaik-baik abah ya....:)
nur ilahi
(2003-06-10)
Assalamualaikum,ape khabar khalifah?Ana di sini alhamdulillah sihat.Ana dari UPM.Nama ana zakri.Salam perkenalan dari [email protected]
lasina
(2003-06-10)
salam ukhuwah...
minah arab
(2003-06-11)
salam ukhwah daripada saya....cute anak buah awak macam pakcik dia juga....hehehe..pakcik dia manis lg ler... :p
khalifah
(2003-06-12)
linie...saya keje dah...
khalifah
(2003-06-12)
...salam ukhwah kembali buat semua
qalbun nisa
(2003-06-14)
khalifah.. leh caya ke tu anak buah? cam ...(jeng jeng jeng)... gurau ajer...
khalifah
(2003-06-15)
kenaper? tak percaye yer?
raihanfan
(2003-06-16)
wahh anaknya comel ... awas .. tak cubit entar :)
esSh ue
(2003-06-20)
Hmmm.. ni mesti maser raye...:)
sumaiyahbachok
(2003-06-21)
assalamualaikum...abg khalifah..
sumaiyahbachok
(2003-06-21)
kemsalam kat anak..eh!anak sedare tu eh..
khalifah
(2003-06-22)
wslam..sumaiyah....
a-hana
(2003-06-22)
cute la budak kecik tu...name ape??
khalifah
(2003-06-22)
laaaaaa ingatkan pakcik dia yg cute!!!!!!!!!!
Aswan
(2003-06-23)
yelah khalifah... sian dia... tak der yg kata pakcik dia cute. Bagi abg, pakcik dia kacak , cute x delah.
KLIPKERTAS
(2003-06-23)
we have the same name and the same kupiah. are you a nasyider. salam ukhwah fillah lillahi ta'ala. may ALLAH guide you to success with his love always
ladyberz
(2003-06-23)
alamak..skali tgk terus terpikat...
ladyberz
(2003-06-23)
comelnyer...kem salam kat bdk kecik tu leh?ade org nak berkenalan ler....
khalifah
(2003-06-23)
klip kertas!!! nnti kita tubuhkan kump baru yerk!hhehe
RuMaishaaa
(2003-06-26)
kump.apa lak nak tubuhkan khalifah,,kump masak-memasak ke??kuikui
KoPiaH
(2003-06-26)
alahai....... :)))
sweet
(2003-06-26)
Assalamualaikum,,oo nilah org nyer yg bergelar khalifah,mcm kenal tapi dimana yer??Anyway both of u kaamil,,Allah itu maha agung .,:)
khalifah
(2003-06-26)
kump masak memasak????nak join ke rumaisha????meh ler.....
khalifah
(2003-06-26)
hai sweet!!!!! lama menyepi????nie mesti kena angin borneo nie....kuikuikui
RuMaishaaa
(2003-06-27)
ish..tak mau lah..saya nak join kump.gusti jerrr...:))
mujahidahsolihah
(2003-06-28)
cam anak sendiri jek......eheh...
khalifah
(2003-06-28)
lor.......ganas gak awak nie rumaishaa yerk!!! mcm nie tak beranilah lelaki nak dekat!!! kuikuikui
khalifah
(2003-06-28)
mujahidahsolihah! bila lagi kita nak berlatih jd ayah ye tak????
RuMaishaaa
(2003-06-28)
eleh...bagus jugak jd ganas..janji jgn keras..!!
khalifah
(2003-06-29)
lor.....kalau tak keras mcm mana nak jd ahli gusti???
RuMaishaaa
(2003-06-30)
malaslah nak layan kamu!!baik layan baby comel tu..
KLIPKERTAS
(2003-06-30)
INSYA ALLAH, BOLEH KITA TUBUHKAN KUMPULAN NASYID NANTI KALAU DIIZINKAN ALLAH. SEMOGA BERJAYA DI DUNIA DAN AKHIRAT.OOOD LUCK MY SAHABAT.ARIOS AMIGOS!
KLIPKERTAS
(2003-06-30)
INSYA ALLAH, BOLEH KITA TUBUHKAN KUMPULAN NASYID NANTI KALAU DIIZINKAN ALLAH. SEMOGA BERJAYA DI DUNIA DAN AKHIRAT.GOOD LUCK MY SAHABAT.ARIOS AMIGOS!
sweet
(2003-06-30)
Hai khalifah siap perli lagi yer,Bkn menyepi,,,,,nak cari ketenangan!!!
darul numan81
(2003-06-30)
as'kum...nak pinjam baby tu jap boleh?
khalifah
(2003-06-30)
INSYA ALLAH......klip kertas...
khalifah
(2003-06-30)
hai zue...dah tenang lum?????
khalifah
(2003-06-30)
aiks rumaisha..kalau nak layan baby tu, kena layan pakcik nyer sekali....kuikuikui
khalifah
(2003-06-30)
nak pinjam baby????pinjm ngan pakcik dia tak nak ke???hehehe
Aswan
(2003-07-01)
ai khalifah... dah pandai mengayat nampak..... kang kalau dia nak pinjam ngan pakcik dia sekali... boleh terlayan ke?
RuMaishaaa
(2003-07-01)
taknak..nak ajin jugak..taknak pakcik dia...
khalifah
(2003-07-02)
dia taknak kalau oakcik dia takde sekali.......
saadiah
(2003-07-02)
assalamualaikum...comel anak buah khalifah....salam ukhwah :_
khalifah
(2003-07-02)
salam mulia buat saadiah......
natasyaalya
(2003-07-02)
aku comelnya anak buah anta..pak buahnya?alhamdulillah...salam ukhwah fillah
natasyaalya
(2003-07-02)
akum comelnya anak buah anta..pak buahnya?alhamdulillah...salam ukhwah fillah
khalifah
(2003-07-02)
assalamualaikum..... natasyaalya
sweet
(2003-07-03)
wow,,ramai secret admire ank buah nta yer khalifah,,,baru post gambo jer kalau jd plakon tumesti glamuour yek?
khalifah
(2003-07-03)
ala zue...admire anak buah jer....bukan pakcik dier
kucing comel
(2003-07-03)
miauuu..salam ukhwah.budak tu suruh hantar;';'heheheh
khalifah
(2003-07-03)
ish budak tu takut kucing lah......
RuMaishaaa
(2003-07-04)
:))..budak tu yg takut..atau pakcik nyer yg takut??
khalifah
(2003-07-04)
pakcik dia tak takut,,,kucing yg takut ngan pakcik dia.....kuikuikui
ummu barakah
(2003-07-05)
kiiiiiiiiiutttttnyeeee budak tu..
asjuza
(2003-07-09)
assalamualaikum comei ler anak buah saudara
asjuza
(2003-07-09)
nanti kem salam kat die yerk kater 'anak bongsu' punyer adik kem salam
sumayyah fy
(2003-07-09)
comel nyer...anak buah ek?tak caya la...oklah salam ukhwah dari ana.Emm,kim salam pada anak buah ye! ws.
ummuhabibah
(2003-07-10)
banyaknya cincin..ekeke
khalifah
(2003-07-11)
salam mulia utk semua....asjuza! kamu apa kabar? ada main panjat2 pagar lagi tak? kukuikui
Hafiz Qiee
(2003-07-13)
salam manis dari hafiz..ooo..ini yer..comel nye baby tu..sape name die???wasalam
khaulah alazwar
(2003-07-17)
akh kalifah..nnt klu dtg Jk bawak baby comey tu yer...
khalifah
(2003-07-17)
ish kamu nie azwar......nanti die nangis, saya gak susah...kuikuikui
Hafiz Qiee
(2003-07-18)
tangisan baby la paling best..dalam umah eheh..
khalifah
(2003-07-18)
yelsh tu hafiz...ntah2 bila adik kamu nangis, kamu org pertama cabut lari...kuikuikui
munawwar
(2003-07-20)
a'kum.. ingatkan anak betui....huh..alhamdulillah anak buah..ingatkan muda lg dah walimah...:)
khalifah
(2003-07-20)
muda lagi ek??????
nenek uia
(2003-07-21)
muda...lih ler...
nenek uia
(2003-07-21)
akum..kaifahal..enta datg mase jk kat uia pj kan...studi lg ker..katnerr
wida widi
(2003-07-21)
akekek..fifi bila nak ada anak sendiri plak nih..jgn tgu lama2 ha..
khalifah
(2003-07-21)
nenek uia...saya ada masa jk ari tu,skrg nie tak ngaji lagi dah...
khalifah
(2003-07-21)
ada anak sndr???ish ish ish....no komen
rozianna
(2003-07-23)
ensem.....ensem....dan comel....yg kecik tu laa....yg besar..minta maaf je lah...x der masa! thihihihihi
rozianna
(2003-07-23)
ensem.....ensem....dan comel....yg kecik tu laa....yg besar..minta maaf je lah...x der masa! thihihihihi
aidilshah
(2003-07-24)
khalifah.. satu nickname yang cukup agung bagi islam, semoga tuannya pun seagung nicknamenya untuk berjuang dijalan Allah ameen.. :)
aza
(2003-07-24)
ish....comelnye budak tuh!!!!!!!!
khalifah
(2003-07-25)
InsyaAllah.............
khaulah alazwar
(2003-07-25)
lorr ..baru perasan..sedondon la pulak..baju raya ke akh khalifah..ntah2 satu family semua sama..trugi tak bawak dia waktu JK..klu tak boleh ngusik..
khalifah
(2003-07-25)
eh...cuma lbh kurang tiga org je yg baju sama....saya ngan sepupu budak cute nie..
khalifah
(2003-07-25)
lagi satu,langsir rumah pun kaler die lbh kurang sama...kuikuikui
khalifah
(2003-07-25)
nak bawak dia g jk>> tak sonang duduk nnti den!lgpun dia nie pemalu...maklumlah,ikut mcm pakcik dier....kuikuikui
khaulah alazwar
(2003-08-04)
ye ker pakcik dia pemalu..tak berape nak percayelah..kuikuikui
khalifah
(2003-08-04)
eh khaulah!!!! salah ke saya ckp?? rasanya mcm betul jer....kuikuikui
princegirl
(2003-08-06)
eleh...perasan la tu...pemalu konon...nampak mcm gatalll je....heheheh jgn marah aaaa....geram x pe....heheheheh
khaulah alazwar
(2003-08-06)
tak pelah akh khalifah..ana kasi akhi menang lagilah kali ni...kuikuikui
nenek uia
(2003-08-06)
akum..khalifah..so, keje ker lani..keje katnerr...
khalifah
(2003-08-06)
tak marah princegirl oiiiiiii.........
AnisAqilah
(2003-08-07)
alahai..rating anak buah lagi tinggi dari pakciknya..hehe..
horuliman
(2003-08-08)
Assalammualaikum..kenepalah kedekut sangat ngan saiz gambar tu? Besarkan lah sikit kesian pada yang nampak kaki je tu
girl uia
(2003-08-09)
comelnya...kalo anak pun aper salahnya....
nur syatif
(2003-08-09)
ini ek Khalifah.. salam ukhwah.. :)
Lovemill1503
(2003-08-10)
kiutnyer...... anak buah tu.....bapa buah emm... boleh tahan..jgan kembang pulak....anyway.. salam perkenalan dari ana.
princegirl
(2003-08-11)
aikk...nampak mcm marah je...ala..abg oiii...relaxs aaa....hehehehe
rijaalun aqidah
(2003-08-24)
assalamualaikum.. comelnya adik tuuu
rijaalun aqidah
(2003-08-24)
semoga dia dididik dengan islam
brothersuf
(2003-08-25)
assalamualaikum
strawberryz
(2003-08-25)
comel nya anak buah.. pak sedaranya pun lg2 comel...=)
khaulah alazwar
(2003-08-26)
hah..kembang menyakan la tu...=)
mujahid 83
(2003-08-27)
nape pakciknya gelap sgt.......heeee
khalifah
(2003-08-29)
amboi mujahid...................
khalifah
(2003-08-29)
kalau semua nak cerah...sape yg nak gelap
princegirl
(2003-09-03)
bukan gelap tu....hitam manis lah...btl x??
khaulah alazwar
(2003-09-04)
tak betul....
ainul najda
(2003-09-04)
comel anak buah awak..moga dia membesar dgn penuh kasih sayang....salam ukhuwah
airzat
(2003-09-07)
ehm....kalaulah anak sendiri mcmmana ye??
princegirl
(2003-09-09)
lo..nape lak tak btl??
Imam Baihaqi
(2003-09-10)
assalamualaikum,,jadikanlah satu kelebihan yang dikurniakan kepada kita ke jalan yang diredai Allah...(rindu_Rasulullah)
muslimahsejati
(2003-09-17)
Assalamualaikum.salam ukhwah buat pakcik dan anak buahnya tue
khalifah
(2003-09-18)
wa,alaikum salam....wbt
dinulhuda1422h
(2003-09-20)
ye ke anak buah ni....malu-malu pulak...
khalifah
(2003-09-22)
lorrrrr...........
ummisolehah
(2003-09-23)
assalamualaikum.....moga anak buahnya pun jadi mcm pakciknya...:)...kim salam kat anak buah...:)
ana syifa
(2003-10-07)
assalamualaikum... comellah si kecil 2 . Kirim salam yer ... :)
zeera
(2003-10-09)
comel nye anak buah...tp ade talent jd ayah ni...
khalifah
(2003-10-10)
eh yeke zeera?????
salsabila2003
(2003-10-10)
semua puji anak buahnya comel,Tak dek ke orang yg nak puji pakciknye?
ummuluqman
(2003-10-10)
nak puji comel ke?Tak yah la..pok ciknye dah bosar..
khalifah
(2003-10-14)
dah bosar pon........
MujadalahbilHusna 82
(2003-10-14)
si kecik tu siapa namanya???
princegirl
(2003-10-20)
si kecik tu name die mat rock...hehehehehe
ummuluqman
(2003-10-22)
harap namanye je..tapi orangnya bakal jadi solehin...aminnn.
ummuluqman
(2003-10-22)
soleh macam pok ciknye...aminnnn.
Aswan
(2003-10-23)
FIRDAUS... SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA. SKRG MAKIN RAMAI KENALAN MAKIN SENYAP NAMPAK...
ummuluqman
(2003-10-23)
Sebab ramai kenalan yang masih belum dikenali..
kakciknah
(2003-10-24)
salam ....apa salahnya kalu mengaku anak sendiri...serupa jer tuuu..ikut iras muka ayah....okalh wahai khalifah..berjuanglah untuk islam
AiFi
(2003-11-02)
assalamualaikum..salam ukhwah..comel la anak buah tuu..
RaihanFan
(2003-11-05)
Selamat Ramadhan. Mohon Maaf Lahir Bathin. :)
khalifah
(2003-11-08)
maaf zahir batin untuk semua.....
ummuluqman
(2003-11-08)
Selamat menjalani ibadah puasa dan menyambut hari raya yg bakal menjelang.Nak duit raya....
khalifah
(2003-11-10)
nak duit raya???????
umair
(2003-11-10)
assalamua'laikum..........salam perkenalan drpd ana
khaulah alazwar
(2003-11-18)
tengokla orang tua minta duit raye....=)Salam Eid Fitr....maaf zahir batin ye akhi..=)
khalifah
(2003-11-20)
orang tua minta duit boleh tahan lagi...jgn alien yg minta udah ler...tak gitu khaulah!
ummuhabibah
(2003-11-20)
yg kat sebelah kanan tu kaki sape plak?
adlan
(2003-11-23)
Selamat Hari Raya Aidilfitri...:)
arwen lotr
(2003-12-04)
Uikss... banyaknye cincin..??? nak pinjam satu..:)
khaulah alazwar
(2003-12-10)
aaa betul tu akhi...akhi tak kasi duit raye lagi dekat ana ni...raye dah nak habis=)
khalifah
(2003-12-11)
ish..........kalu ada, adalah.....kalau takde, takyah lah mintak...kuikuikui
badri
(2003-12-14)
assalamualaikum....salam perkenalan dariku.
khalifah
(2003-12-15)
salam perkenalan kembali
nur alfalah
(2003-12-16)
comeinya.....
nourelshams
(2003-12-23)
AKUM,LAWA NYER BAJU... BERKILAU DIBUTNYA.
putrihidayah
(2003-12-24)
assalamualaikum wah lawa nyer baju same kaler lak tu ni yg nk beli ni...selamat ari raye ..
nick hanie
(2003-12-28)
ini ambik gambaq masa raya ke?kat mana tu?
khalifah
(2004-01-02)
masa raya 2002, kat kampung......batu pahar johor
nur sheefa
(2004-01-09)
ada tokah jadi ayah mithali ni.
dzihnin
(2004-01-21)
kolej ke2 kl ^-^
khalifah
(2004-02-05)
dzihnin..........sape kamu ek????
alongfairuz
(2004-02-08)
Assalamualaikum...cute comel
alongfairuz
(2004-02-08)
Assalamualaikum...tgk anta ngan ibnuakh...cam ngan ana kecik2 dulu plak...time raya baju mesti sama ngan adik...mana2 pergi org mesti oyak kembar...
azraq
(2004-02-15)
salam ukhwah .cute nak sedara awak tu...
Aswan
(2004-02-24)
Dah lama tak berhubung dgn budak nie... Naper nyombong skrg yer...
aizahajiahmad
(2004-02-28)
assalamualaikum...salam ukhwah dari saya.comel la anak sedara awak..kirim salam kt dia ek.
nawwal
(2004-02-29)
Assalamualaikum akhi.....ana pun ada gak la kalendar gambor kucing yg nta ada tu....kikiki
Sumaiyah o9
(2004-03-03)
:) come come
khaulah alazwar
(2004-03-06)
ape kabo akhi?
irsyada
(2004-04-10)
assalamualikum.....lawa baju..anak ker?
khalifah
(2004-04-11)
salam alaik.....lama rasanya tak jengok ukhwah.com nie....minta maafla pd sesiapa yg kata saya sombong tu.............
SrikandiSejati
(2004-04-13)
salam ukhwah dari saya.Sebelum saya lupa.... yang belakang khalifah tu anak jugak ker??hehehe....
SrikandiSejati
(2004-04-13)
salam ukhwah dari saya.Sebelum saya lupa.... yang belakang khalifah tu anak jugak ker??hehehe....
hawarulain
(2004-04-20)
assalamualaikum...tul ker anak buah? ader iras2 pun....
khalifah
(2004-04-25)
SEBENARNYA, KALU NAK HIMPUN SEMUA ANAK2 BUAH, TAK MAUAT GAMBAR NIE.....................
ezes
(2004-05-10)
tadi ckap tunggu org minang..nanti saya masuk minang okkkkkkk
taurus ds 84
(2004-05-17)
mm.. boleh tahan.. kosong lagi ke yang senyum x nampak gigi tu..
nurfaqihah
(2004-06-26)
comel nyer kimsalam kat dier ekk khalifah
izz iman
(2004-07-03)
assalamualaikum,sume bdk kecik comel2. knp x amik gambar dgn anak2 kat blakang tu skali? sampai hati sungguh pakcik ni..sian kat diorng.
durratun nasihin
(2004-09-25)
la dah ada anak ker??? comelnya bapa dia...
missy jannah
(2004-09-30)
kiutnyee~ kalau saya jumpa adik awak ke..anak awk kt luar.. Saya cubit2 pipi dia!!
diana alisyah
(2004-10-06)
wah..banyaknye komen..
wardahdesa
(2004-10-14)
assalamualaikum..........salam ukhwah dan selamat menyambut ramadhan yang mulia..
jannahsyurga
(2004-10-19)
kim salam kat adik comel!
relajihad
(2004-11-19)
terkejut... hensem tol gambar nih... tapi anak buah dier lah
harahaz
(2004-12-12)
assalamualaikum...salam ukhwah fillah dr ana...semoga dirahmati allah selalu...:-)geramnye tengok anak buah awak..cute..kem salam kat dia
umai
(2004-12-22)
a'kum....salam ukhwah fillah...yang tu anak sedare ke ank betol...kalau ye pon ape salahnyer...tak rugi pon...cute la...kim salam kat dier k...
smiley gurlz
(2005-01-12)
assalamualaikum..salam perkenalan..
amnanuhabatricsyah
(2005-01-15)
THE VERY PENYAYANG..............
azareenzulaikha
(2005-02-01)
assalamualaikum..anak buah ke tak mengaku ehem ehem nie?ada talent nak jagi abi ni...
ratuzinnirah
(2005-02-01)
salamzzz....ni bakal jadi ayah solehhhhh,,insyaALLAH
nur taqwa
(2005-02-13)
semoga si comel 2 jadi insan soleh...
khalifah
(2005-02-18)
popular betul anak buah saya nie...
kerongsang biru
(2005-02-20)
assalamualaikum...........salam ukhwah
kuahdurian
(2005-02-27)
Akum.. ya Rabbi, banyaknya orang komen kat gambar ni. Nak scroll sampai ke bawah pun lama giler.ramainya berkenan kat gambar ni ek??
kuahdurian
(2005-02-27)
Opp..lupa lak. Assalamualaikum khalifah, apa kabar? ;->
khalifah
(2005-03-02)
w,salam.............
cinta madinah
(2005-04-23)
asalam terindah untuk insan bernama sahabat...salam ukhuwah
mie fairudz
(2005-05-05)
hensemnya adik kecik tu..kuikuikui
eta
(2005-05-26)
comelnyerr budak kecik tu...
mia sara
(2005-06-24)
bila nak berumah tangga ni..tak sabar nak terima kad undangan :)
khalifah
(2005-06-30)
berumah tangga???rumah sekarang ini banyak yang dah tak gunakan tangga....kuikuikui
dukumanis84
(2005-08-12)
eh,macam pernah tengok saja muka awak sblum ni...ntah2 sedara agaknya...
khalifah
(2005-09-09)
SEDARA?????YE ke?KAMU ini siapa dukumanis84?
iyra arreza
(2005-09-19)
assalamualaikum...encemlaa......ehem...anaknya tuuuu...salam ukhwah dari sayeee
putera wan
(2005-09-26)
as,kum....hai abang khalifah...cute budaq tu...?anak abang ka? ok salam ukhwah dari wan....
khalifah
(2005-09-30)
salam ukhwah kembali.....yang kecik tu.memang anak pun...anak sedara
insyra syafiqah
(2005-10-06)
aslmkmmm.... selamat menjalani ibadah puaserr!!! kim slm kat anak ehhhh!!!
insyra syafiqah
(2005-10-06)
aslmkmmm.... selamat menjalani ibadah puaserr!!! kim slm kat anak ehhhh!!!
zalai
(2005-10-12)
comel anak
zalai
(2005-10-12)
comel anak
fizah 862000
(2006-01-12)
banyaknyer komen....

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.094411 saat. Lajunya....