Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-03-2023  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Raja yang setia pada dayang2 yang hanya inginkan kerusi empuk di singgahsana bukan sahaja akan meruntuhkan seluruh istana bahkan seluruh takluk jajahannya...
-- Hanan

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 58
Ahli: 0
Jumlah: 58




  Yang Masuk Ke Sini
aye: 43 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> iftar 2008


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Aktiviti JK Ramadhan versi 2 -di BUstanul Ulum. Rehlah Kufah Boys


iftar 2008
[483 x 572 jpg]

Dihantar olehumar_khalil
TarikhSep 23 2008
Hits5161
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
muka masing da kenyang,,,moh poie teraweh......
Keterangan: muka masing da kenyang,,,moh poie teraweh......

Komen yang telah dihantar
Daeng Jati
(2008-09-29)
Selamat berbuke
sayatetapsaya
(2008-09-30)
tawareh kat rumah OU jeq..tak sempat nak ke masjid...
mohamad
(2008-10-06)
salam.... wah3... ini memang meriah... alhamdulillah... mengeratkan ukhwah...
mohamad
(2008-10-06)
nasib baik tak masukkan gambar "beberapa muslimin" tengah dok berebut ambil kuih bahulu.... (^_^)
umar khalil
(2008-10-06)
bukan berebut...tapi muafakat........sikit kat kongsi ramai....banyak,,,pandai2 lah...
halesolurun 84
(2008-10-06)
mana nasi ayam atas meja? belum buka ke dah buka ini? saya pun terawih di rumah.. sampai rumah pukul 10 dah..
umar khalil
(2008-10-06)
tt ni,,org bgambar pandang kiri,,anta pandang bawah......
sayatetapsaya
(2008-10-06)
bukan apa, kat baju adam banyak semut...
kapten06
(2008-10-06)
ke TT cuba lepaskan semut kat badan adam..hehehehe
umar khalil
(2008-10-07)
tengok bahu adam kan cengkam kuat2,,,walaupun deangjati tak datang,,tapi dia wakilkan semut perangnye...huhuhu
mohamad
(2008-10-07)
huhuh.... tiba-tiba juga ada semut kaco ek?. ish3.... nakai jugak semut2 ini...
mujahid007
(2008-10-30)
semut tu cuma tak nganggu ahli kelab semuat.antaranya ana ni..heheheheh...........
umar khalil
(2008-10-31)
dr riak wajah mujahid akhir2 ni,,,isk3x,,sahabat ku...
muslimin23
(2008-11-20)
owah..ana tak sedar gambar ni ada dalam galeri ahli...JK paling meriah pernah ana hadir...
Jue Effendy
(2009-01-17)
pandang apa tu?? macam menarik saja....hehehe....
shimaku
(2009-02-01)
ye ke muslimin?? best lah u all dapat join JK..we all kat sabah ni tak ada pun JK lagi...huhuhu
Prof Muslim
(2009-02-04)
Itulah yang dinamakan Aksi Bergambar Cara Geng UKhwah...hehehe
Prof Muslim
(2009-02-04)
Insya-Allaah, shimaku akan ada rezeki JK di Sabah..
umar khalil
(2009-02-23)
akan ada jk sabah,....doakan saja...betul tak prof?????
sadiqah
(2009-09-01)
bila lagi nak buat jk macam ni wei..rindunyer...

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.09407 saat. Lajunya....