Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-07-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Mencari lilin lebih baik dari merungut bila kegelapan

-- Peribahasa Tionghua

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 82
Ahli: 0
Jumlah: 82




  Yang Masuk Ke Sini
yanokage: 10 hari yang lalu
Rashdin: 26 hari yang lalu
khalifah: 31 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> rabbit


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
rabbit rabbit


rabbit
[382 x 227 JPG]

Dihantar olehrabbit
TarikhDec 08 2004
Hits6803
Undian2
Rating3

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
JK Raya Ukhwah-UTM 2004. ~Persembahan Nasyid Live!!
Keterangan: JK Raya Ukhwah-UTM 2004. ~Persembahan Nasyid Live!!

Komen yang telah dihantar
sayatetapsaya
(2004-12-09)
Hmm...mana lagi gambar2. Kan banyak hari tu???
soutul jihad
(2004-12-09)
ana mewakili sahabat2 ukhwatul muslimin memohon maaf jika ada kekurangan psembhn mlm tu,ape2 pun syukran sbb jemput kami...
hurun ein
(2004-12-09)
oo...ni,la ahli2 ukhwatul muslimin...mantap2 nampak! berapa orang ye membenyer??
Hanan
(2004-12-09)
Kumpulan Nasyid UTM ke, lagu apa agaknya tuh..
lepat
(2004-12-09)
memang bes la group nta zul...lain kali kalo kite wat Jk lagi..bule panggil lagi kan..kena la nyanyi banyak2 sket..
teman siber
(2004-12-09)
kumpulan nasyid UTM laa hanan... sedap lagu... kalu nak dengar try laa panggil diaorg wat show kat UIA...:)
muslimah 04
(2004-12-14)
xde kekurangan ape2 pn soutul_ jihad..ok jek nyanyik.best ape!:-)
le man
(2004-12-20)
ala kumpulan kami lagi best.
hurun ein
(2004-12-29)
ek eleh le_man...cube nyanyi sket...
humairak
(2005-01-14)
perjuankanlah nasyid islam dengan hati yang ikhlas bukan kerana glamour
soutul jihad
(2005-01-15)
hmm...ukhwatul muslimin ja a'bil ba'dan nasyda'...
soutul jihad
(2005-01-15)
ukhwatul muslimin ni ramai gak ahlinya,tp biasanya 1 show tuh, dlm 6-7 penyanyi,5 percusionist..doakan kami...
nurmiza
(2005-01-26)
emm..mmg knal benor dgn um ni tp bila nk nanyi lagu baru...asyik sama jer... tp korang mmg hebat...
putrakedah
(2005-02-04)
Rugi ana x pegi.....
wardah muslimah
(2005-02-14)
erm.....bestnya.....Ana suka tgk nasyid...kalau tgk,mesti ternganga mulut tau...hii...hii:)
deknoor85
(2005-02-18)
ala rugi nyer
deknoor85
(2005-02-18)
ala x pe a, kalo raihan lagi best
nuraiman khairunnissa
(2005-02-24)
hihi.. ade2 jer wardah_muslimah..
vanadium oksida
(2005-04-06)
wahh..mesti best kan
srikandi85
(2005-04-12)
mcm kenal je yg pakai baju kuning tu..sape erk??
ABg IMaM
(2005-04-30)
teringat ana kumpulan RAABANI bile tgk gambar nie...tp sayang pemuzik dah tinggal 2 je...lain ikut muzik KRU lah...:(
jiha
(2005-06-24)
cuteq nya...hihihi...
rinie
(2005-06-29)
nape tu salah teknikal ke?
kenshiin
(2005-09-25)
suka nasyeed..............
ieyla 84
(2005-12-10)
tengah dok nasyid ke tu, macam tak rady saja.... tapi mesti best!
nabilpoyo
(2006-04-06)
lagu aduh saliha ke....hihihih
adialhadi alfalah
(2006-05-25)
Kalau lagu yang dipersembahkan direkod secara digital tu boleh di download tentu lagi baik, boleh kita sama-sama menghayati mesej dari senikatanya disamping dengar laguny
adialhadi alfalah
(2006-05-25)
Tak rekod ke masa buat show tu?
SBM
(2006-09-21)
hmm..nampak macam best saja..kalau dapat download boleh lah ddgr bersama betul tak!!
ShahrulZaman
(2007-02-01)
Wah2, ini persembahan kat mana ni ek...gtaula2
mohamad
(2007-04-16)
mari bernasyid.... cerianya suasana dalam gambar tu. (^_^)
nafisah
(2007-12-10)
hehe... nasyid apa tu? bila nak buat album?

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.082004 saat. Lajunya....