Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-07-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dengan jalan sabar dan mengerjakan sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk
-- Al-Baqarah: 45

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 80
Ahli: 0
Jumlah: 80




  Yang Masuk Ke Sini
yanokage: 10 hari yang lalu
Rashdin: 26 hari yang lalu
khalifah: 31 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> faryzan islamic


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
norayhunt rabbit


faryzan islamic
[320 x 240 JPG]

Dihantar olehfaryzan_islamic
TarikhDec 06 2004
Hits13293
Undian22
Rating8.13636

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Assalamualaikum..salam ukhwah dari ana...
Keterangan: Assalamualaikum..salam ukhwah dari ana...

Komen yang telah dihantar
kasih kekasih
(2004-12-06)
a'kum...salam ukhwah....
MeowHidayah
(2004-12-06)
wa'alaikumussalam wbt... meeoowww...
riyas
(2004-12-07)
salam ukhwah fillah.....
pena sufi
(2004-12-07)
wa'alaikumussalam...slm ukhwah juga...kat mana nie?
farisHaq
(2004-12-07)
wow... bila nk start enjin k.terbang tu?
Firdaus Azimi
(2004-12-08)
huiyo.......bestnya..mesti syok yek naik kapal tobang ari2..hehe..salam ukhwahfillah.
faryzan islamic
(2004-12-08)
ana study kt sini (MIAT)...slalu bsama dgn kpl trbang
nuraiman khairunnissa
(2004-12-08)
ooo... inikah faryzan nyer... slm ukhwahfillah...
nurse intan
(2004-12-09)
salam ukhwah...kim slm kat kpl trbang tu yer..
sayatetapsaya
(2004-12-09)
salam ukhwah dr ana...
Hanan
(2004-12-09)
salam harmonis utk kapal terbang.. hehe.. ohh, ni dia adik faryzan.. jumpa di jk esok ye..:P
Hanan
(2004-12-09)
eh silap, JK ahad ni.. bawalah kapal tu skali..
hazelNuT
(2004-12-19)
salam ukhwah...
le man
(2004-12-20)
boleh tahanlah...\
relajihad
(2004-12-21)
ngenngggg... ngeeengggn... kebom...
waaniey
(2004-12-22)
hai....
elyss
(2004-12-27)
oo..ni rupenyer sahabatku...faryzan...yang menjadi tempat ku luah segala kekusutan..moga ukhwah yang terbina berkekalan dan di redhai Allah.... Amin..
sitishuhada
(2004-12-27)
waalaikummussalam..ni ke faryzan nye?salam ukhwahfillah..=)
waaniey
(2004-12-27)
ramai la org minat kat awk....
nursumayyah
(2004-12-28)
senyum selalu...
nur taqwa
(2004-12-28)
be d best muslim...
MuSaFiR SaYYaFF
(2004-12-29)
haha... ni yg nama Jawahir Hifzi tu yeah? Apa? Permata hafazan? er.. ke ana silap org.. p/s: relajihad .. 1 level ng adek ana laa.. :P
amyra myra
(2004-12-29)
wah...segaknye..tu kapal terbang mainan ke betul2 tuh..hehe.. pandai ke bawak?salam ukhwah dr ana...
amyra myra
(2004-12-29)
itsjusme
faryzan islamic
(2004-12-29)
akak myra ni...kapal terbang betul la..nak naik ker?
amyra myra
(2004-12-29)
hehe...betul ke? apsal nampak cam mainan je? ish..bleh ke dik bwk nie..kut kapal tu je yg bwk adik nie..kurus sgt aa..hehe
amyra myra
(2004-12-29)
jgn mare ek...gurau je..('',)
sissuhaila
(2004-12-31)
akumz...wau..best ar naik kapal terbangtuh...bile leh gerak..ukhwah..
cornation
(2005-01-01)
dh naik tau sj nk abik gambo jerrrr...hehehhehe
cornation
(2005-01-01)
jgn mare erk...gurau jerk
nuraiman khairunnissa
(2005-01-02)
ellys.. ape yg kusut yer...hihik...
nuraiman khairunnissa
(2005-01-02)
gurau je tu ellys... jgn marah yer.. =)
amyra myra
(2005-01-02)
pas nie bule repair enjin kpal selam plak yer...:P
hana 88
(2005-01-02)
dia ni mmg friendly la...
umai
(2005-01-02)
hai....macam biase nampak.....MIAT tyu ape? tapi tak tau la kena bertanya
waaniey
(2005-01-16)
awk.....
anis wizana
(2005-01-19)
salam ukhwah fillah abadan abada....awak pilot ker atau saja posing kat situ?
Zatiey
(2005-01-19)
akum..salam ukhwah..slmat ari raya aidiladha
faryzan islamic
(2005-01-20)
ana bukan pilot,tp ana study kt situ..ana amik crse aircraft engineering..itu tempat study ana..hangar di campus ana
wawa 83
(2005-01-20)
Bestnyer.... boleh r Wawa naik kapal terbang free degn faryzan_islamic yer?? he he!!
shu84
(2005-02-01)
assalamualaikum...salam ukhwah....
kasih kekasih
(2005-02-01)
akum faryzan...hhee...seorg adik yg memahami...thanx dik..
murshidah
(2005-02-04)
abang ni gamba ms umur bape..
anis wizana
(2005-02-06)
thanks faryzan...anie rasa anta tahu kenapa..ok,akum
faryzan islamic
(2005-02-07)
masa tu umur abg 19thn..sekarang dh nk masuk 20thn..
syahidatul
(2005-02-07)
oooo baru nampak orangnya.... =)
syahidatul
(2005-02-07)
lawa la kapal terbang tu..
edlin
(2005-02-14)
ni ker faryzan...??? ramai nyer peminat awak.... hehehehe......
edlin
(2005-02-14)
jangan mare ... :)
nisrein
(2005-02-16)
emm..ni ler rupanya:)
saiful Islam
(2005-02-17)
aeh kapai terbang.. :) salam ukhwah fillah..
angah best
(2005-02-28)
waalaikumsalam.ukhuwah fillah abadan abada.abg faryzan study batul2 yerk.moga satu hari nanti jadik engineer yg islamik &berjaya.
eizzah
(2005-03-02)
assalamualikum..mmm...aaaa...ahhcchhemm..!hai kwn!
faryzan islamic
(2005-03-02)
Insya Allah, ana akan cuba ye anqah_best
QISTINA-ALEA
(2005-03-07)
ASSALAMUALAIKUM,ADEQ KU,SYUKRAN 4 ALL D TAZKIRAH
QISTINA-ALEA
(2005-03-07)
ASSALAMUALAIKUM,ADEQ KU,SYUKRAN 4 ALL D TAZKIRAH
sauf
(2005-03-07)
Assalamualaikum,, salam miau dr saya
amyra myra
(2005-03-08)
moga berjaya dunia akhirat...
KaORi KeNSHiN
(2005-03-11)
kalau amik aerospace engineering, boleh tak jadi aircraft engineer?
faryzan islamic
(2005-03-11)
rasanye sukar kot..sebab tgk approved by DCA tak..sbb nak jadi aircraft engineer kena ada license engineer, baru boleh jadi
suhani86
(2005-03-12)
a'kum...semoga awak berjaya dalam bidang yang awak ceburi...terima kasih atas semua msg nsihat yang awak berikan pada saya...
ketenteramanku
(2005-03-24)
assalamualaikum.salam ukhwah fillah..
srikandi84
(2005-03-25)
nape dok gmbar kt kpl terbang2?
elyss
(2005-03-25)
mmm....
elyss
(2005-03-25)
mmm....
elyss
(2005-03-25)
mmm....
faryzan ISLAMIC
(2005-03-25)
kpd srikandi84, ana masa tu tengah check kapal terbang tu..so, masa tu ada camera..amikla
RuMaishaaa
(2005-03-25)
ooo..ni la dia..budak nakal ni...serius la tu bergambar..:)
faryzan islamic
(2005-03-27)
apa ni k.mar, bukan seriusla, masa tu tgh penat...hehe
murshidaidah
(2005-03-27)
wak.best nyer ader kapal terbang
zuhaira
(2005-03-28)
assalamualaikum.. salam ukhwahfillah wat faryzan islamic.. rajin2 le keje yer.. C U!
faryzan islamic
(2005-03-28)
ana study lagi, belum berkerja lagi
zujlah mj
(2005-04-02)
salam ukhwah,fairuz...belajar rajin2 ye,jd jurutera terunggul..insyaallah..
alhamdullillah
(2005-04-02)
emm.. smart sangat nie... anak sape lah nie..
puteri islam
(2005-04-03)
Salam Perjuangan dari ana..semoga nta sentiasa dirahmati Allah dan ana doakan kejayaan nta..wassalam
Islamichunter
(2005-04-05)
poyo
Islamichunter
(2005-04-05)
semoga mat jang hidup bahagia.maaf sebsb terkata poyo.k,take care.
faryzan islamic
(2005-04-05)
islamichunter, ana sedar siapa ana ni..ana ada buat salah kat enta ke?kalau ada ada minta maaf banyak2.
qiaqistina
(2005-04-08)
akum,ooo ni ker faryzan=)lawa kapal kat belakang tu yer=)
eyza
(2005-04-09)
akum...kenal lagi ker?nak naik kat atas kpl trbg 2 leh x?
faryzan islamic
(2005-04-11)
nak naik..tak takut terhempas ke
pai
(2005-04-13)
apakata...hang bwakla skali kapal tebang tu.. pi langgar pentagon...baru besst...
aKujErr
(2005-04-15)
ooo miat ni... member ana jgk bljr kt c2...takper lah..salam ukhwah lh ko ..
amiratulizzah
(2005-04-16)
hmm..cm pernah lihat...sp name sbnr anta...
faryzan islamic
(2005-04-18)
nak langgar kena ada plan dulu..nama sebenar ahmad fairuz hafizan..
wawa 83
(2005-04-25)
Hai handsome boy..!! he he..!! Jgn marah yer Dik!
khalifah
(2005-04-27)
STUDY SMART YERR
faryzan islamic
(2005-04-28)
insya Allah, akhi khalifah
nurus
(2005-05-01)
Askum, kaifahaluka...student MIAT, kat ne ye..pernah dgr tapi x byk. Anyway, gudluck...
hilwi
(2005-05-04)
oooo,ni rupenyer cik farizan...ana ingatkan engineer mane tdi.. nanti lehlah naik plane ni gi jalan2...
ketenteramanku
(2005-05-08)
hope ur drean b true
RuMaishaaa
(2005-05-14)
dia ni kuat semangat..
trigO
(2005-05-26)
bagusnyer amik aero engin..=)
rinie
(2005-06-29)
di mana ni? MHS ke?
NurNadia
(2005-07-13)
salam ukhuwah dari ana..
lubaina
(2005-08-09)
salam ukhwah...
ainaa
(2005-08-09)
heheh...nak naik juga kapal terbang tu..boleh bawak tak..?nak ambil awak jadi pilot tak bergaji...ok??
SliparPink
(2005-08-11)
wah hebatnye...kapal terbang laa..
nurislammic
(2005-08-25)
no komen
nurislammic
(2005-08-25)
wlw apapun kejaya anta,jangan lupakan agama...dimana sahaja anta berada agma diutamakan...moga insyaallah mnjd engineer yang jayid fi dunia wal akhirah
muslimahaini
(2005-08-26)
assalamualaikum..hargai dan bersyukur dengan apa yang kita ada sekarang
Setanggi syurga
(2005-09-03)
teruskan perjuangan ruhul jadid
Faryzan Islamic
(2005-09-17)
insyaAllah semua..perlu diingat..kita semua datang dariNYa dan akan kembali kepadaNya
murshidaidah
(2005-09-25)
nak pinjam kaal terbang
arinawardah
(2005-10-11)
Asalamualaikum..bergayanya awak kat situ.kerja ke belajar?
nuribtisam
(2005-10-26)
assalamualaikum..kenal tak budak tajaan MAS. saya ada abang kat sana.
Shahida09
(2005-10-31)
Salam ukhwah
asiahmurni
(2005-11-02)
salam ukhwah....
luvsalsabila
(2005-11-12)
Salam ukhwah...Miat sepang?awal bulan hari tu dah pergi lawan silat kat sna...dan ada juga sepupu tapi under MAS...
luvsalsabila
(2005-11-12)
nampak tak agaknya...luvsalsabila lawan silat...hehehe soalan xrelevan
Faryzan Islamic
(2005-11-21)
nampak..
sakeenah
(2005-11-21)
Ya Allah..selama ini sakeenah ingatkan Faryzan ini seorang perempuan rupa┬▓nya lelaki sebab ada guru sakeenah pun nama Faryzan..apa-apapun sorry ye Faryzan.
Faryzan Islamic
(2005-11-22)
Never mind (",)..tak marah pun..cuma terasa sikit..hehe...gurau saja..nama sebenar ahmad fairuz hafizan, dengan gabungan fairuz hafizan jadilah "faryzan"..
hudahasnan
(2005-11-29)
em..gini rupanya sahabat saya ni..dengan ok.terbang pula tu..mesti ayhbonda trsenyum syukur melihat kejayaan anknya..teruskan usaha sahabatku.tinggikn tawakkalmu padaNya,moga berjaya.
Faryzan Islamic
(2005-11-30)
insyaAllah...semoga Allah memberi kemenangan dan kejayaan kepada seluruh umat islam
ilham thahurah
(2005-12-09)
mmm....rindulah pada persahabatan yang terputus secara tiba2 tanpa sebab...Kenapa ye sahabatku faryzan... di mana agaknya kekhilafan dalam persahabtan ni... - _-
ieyla 84
(2005-12-10)
emm.. tak prasan pula, ramai betul yang dok join kat sini ye..
Faryzan Islamic
(2005-12-11)
kepada ilham_thahurah, ana minta maaf..tiada kekhilafan dalam pshbtn antara kita, cumaana sekarang tengah sibuk sebab ana akan praktikal selepas ini dan kena study hard
ilham thahurah
(2005-12-12)
ooo...begitu....sekarang ni student sibuk dengan exam masing2... takpelah yang lepas tu biarlah berlalu...
puteri islam
(2006-01-20)
assalammualaikum..apa khabar??moga dirahmati ALLAH selalu..
sesejuksalju
(2006-01-24)
assalamualaikum...semoga diberkati dalam apa jua bidang..:)
Faryzan Islamic
(2006-01-29)
Salam maal hijrah!!
ilahnurani
(2006-02-03)
assalamualaikum....salam ukhwah
laylee
(2006-02-15)
kat mana tu?
Faryzan Islamic
(2006-02-16)
kat ilahnurani..salam ukhwah
Norhaslina
(2006-02-19)
Salam Ukhwah :)
Faryzan Islamic
(2006-02-20)
salam ukhwah semua!!
ed kamil
(2006-03-05)
Alhamdulilah...bertambah seorang lagi golongan intelek Islam.. gunakan kebijaksanaan mu untuk mempertabatkan agama Allah..
Faryzan Islamic
(2006-03-11)
insyaAllah..ed kamil
tantirana
(2006-03-13)
salam ukhwah saudara..semoga perkenalan kita berterusan..
Faryzan Islamic
(2006-03-19)
salam ukhwah juga tantirana
ilham thahurah
(2006-04-02)
bila agaknya kita boleh tengok sahabat faryzan_islamic ni jadi pilot... ye..
Faryzan Islamic
(2006-04-03)
bukan pilot, tapi insyaAllah engineer
broshahir
(2006-05-27)
kerja kat mas ke sekarang ni....adik saya dulu miat juga..
qaidqahir
(2006-06-06)
salam ukhwah...free2 terbang singgahlah rumah
elin01
(2006-08-03)
salam ukhwah far....kat mana KLIA ke....salam sayang dari elin
ieyzan syirah
(2006-08-21)
salam ukhwah...hope ukhwah yang dibina memberi kebaikan ..
Faryzan Islamic
(2006-08-24)
insyaAllah..ukhwah yang terbina atas iman& taqwa akan berkekalan.
RuMaishaaa
(2006-09-08)
ramai peminat betul
jazlan
(2006-09-11)
salam ukhwah....ramai peminat anta????????????
Faryzan Islamic
(2006-09-21)
ramai peminat???tak ada seorang pun
nurifarah
(2006-10-14)
salam,mmm.ramai tol peminat anta ya..:-) ukhwah fillah abadan abada..
Daeng Jati
(2006-12-02)
macam pesawat Pipe warrior pula...UAV tak ada ke?
saffar
(2007-02-27)
pandai ke pandu jet tu? kalau tak pandai buat-buat lah pandai ek.
riyas
(2007-03-23)
faryzan.....apa kabar?....lama tak dengar kabr ni...ana nak timang anak dah...doakan ye...
Faryzan Islamic
(2007-03-28)
abang riyas dah nak timang anak?alhamdulillah..kembar dua atau tiga?hehe
eja23 tgkrg
(2007-05-30)
salam ukhwah...akak doakan semoga tercapai segala impian dihati...belajar rajin2 erkk...nanti dapat kerja bagus2...jangan lupa kami...hehehe...
zaneera
(2007-12-04)
tu lah nampak macam miat.. adik ana juga lulusan miat
syakhirah mtm
(2007-12-14)
salam ukhwah!
sakinah283
(2010-03-07)
hmmmm......cantik puasa.....

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
ę Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.087937 saat. Lajunya....