Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-07-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Fungsi jangkaan bukanlah meramalkan masa depan, sebaliknya jangkaan mencipta masa depan itu sendiri
-- W W Wagar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 163
Ahli: 0
Jumlah: 163




  Yang Masuk Ke Sini
yanokage: 10 hari yang lalu
Rashdin: 26 hari yang lalu
khalifah: 31 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Prof Hanan Kang Hanisah Khalifah


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Khalifah Prof Muslim nur indah Hanan hanis78 wida widi Hanisah


Prof Hanan Kang Hanisah Khalifah
[377 x 262 JPG]

Dihantar olehnur_indah
TarikhNov 07 2004
Hits6766
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Lepas buka puasa: sah lah ni model2 cover majalah utk fesyen beraya thn ni...
Keterangan: Lepas buka puasa: sah lah ni model2 cover majalah utk fesyen beraya thn ni...

Komen yang telah dihantar
Hanan
(2004-11-08)
macam kat studio ek...hehhe
MeowHidayah
(2004-11-08)
errmmm... ahaksszzz... khlaifah gak yg unique... position..
khairoo84
(2004-11-08)
ermmm... Kang kuwi cekel opo? anu'ne arek mabur opo?
istisafa
(2004-11-08)
apa khairool cakap ni, tak paham la..
Prof Muslim
(2004-11-08)
hik...hik.....nakal ayat khairoo...hah..Kaksu boleh semak kamus jawa laa...hehehe
kaze
(2004-11-08)
uii kang posing tu... hehe
pai
(2004-11-09)
eh ceh ceh cehwah....
nur indah
(2004-11-09)
a'a Hanan... studi free kat kl sentral... ok whattt... ;-p
khairoo84
(2004-11-09)
Kak Su, kalau tak faham, boleh cyberjawa.com. kat sana boleh belajar jawa. kamus jawa disediakan.
istisafa
(2004-11-10)
iyalah khairool.. cian kita..
khalifah
(2004-11-10)
macam tgh wat persembahan plak...kuikuikui
relajihad
(2004-11-14)
wah wah... mcm model lah :)
Firdaus Azimi
(2004-11-15)
prof cam ezad exist lak...kang lak kontrol macho nampak diapit oleh 2 pu3 mountain bike ngan mountain dew..ahaks..
kakyong
(2004-11-18)
ni kat masjid mana plak ni?
kasihmu-amanahku
(2004-11-20)
ish....buat iklan utk ukhwah.com ke?
kasihmu-amanahku
(2004-11-20)
x menjadi sgt la....lgpn background color tu xsesuai. hehehe
Prof Muslim
(2004-11-22)
ramai org sangka Prof mcm Ezad Exist...bukanlah Prof = ezat Ekzos...huahuahua
kaze
(2004-11-23)
ezat ekzos? wow!! nick baru tu..
kasihmu-amanahku
(2004-11-23)
huiiiyoo....ezat ekzos tu!!!
Firdaus Azimi
(2004-11-24)
hikhikhik..yea la tu..apa kes ezat ekzos..hehe...ezat enterframe.hikhik
pena sufi
(2004-12-08)
ekzos pon ekzozlah...balik2 muka nie je yg posing...dah abis comel dah...nanti tunggu ana join jk plak...biar ana plak yg posing...heheheeh
Firdaus Azimi
(2004-12-14)
kita pun nak gak posing pena_sufi...nak ikut.......
MuSaFiR SaYYaFF
(2004-12-22)
cheewah... prof rock siyyinnn!!
nur indah
(2004-12-22)
join, jgn x join ek sufi n Firdaus... leh posing sakan nnt... ;-p
nuraiman khairunnissa
(2005-02-25)
hihik.. pena_sufi...
faryzan islamic
(2005-03-09)
smart giler kang.. ;)
lailiey
(2005-04-08)
ok laa....macho dan anggun
deknoor85
(2005-09-16)
inilah model-model yang di cari selama ini,,,, chayok2
abdyilahi
(2005-11-10)
posing tak padan sangat la.....
Az-Zahabi
(2005-11-10)
ini sajalah model yang dapat dicekup pun...ye tak....=)
izad
(2005-12-11)
artis baru nasyid kee ini..... boleh tahan puasa
Addey
(2006-03-19)
baju merah bukan main lagi posingnya?
fizah 862000
(2006-06-07)
macam lawalah gambaq nii, tak tahu kenapa..=)
nina nur
(2006-08-23)
emmm...
hilwi
(2006-12-05)
hmmm
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
annisa11
(2009-10-08)
hikhikhik mahal betul posingan kang! cute lah susunan para artis ini.

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.086834 saat. Lajunya....