Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-07-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
" Ilmu yang hakiki itu ialah yang memberi keyakinan bahawa maksiat itu racun yang membunuh dan bahawa akhirat itu lebih utama daripada kehidupan dunia."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 130
Ahli: 0
Jumlah: 130




  Yang Masuk Ke Sini
yanokage: 10 hari yang lalu
Rashdin: 26 hari yang lalu
khalifah: 31 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Ramadhan 1425H


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Ramadhan 1425H JK Ramadhan 1425H


JK Ramadhan 1425H
[282 x 256 jpg]

Dihantar olehAdmin
TarikhOct 26 2004
Hits7027
Undian1
Rating1

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
JK Ramadhan 1425H: DEVOSI !! >> Walaupun baru mereka sudah menunjukkan kemampuan berinteraksi!

Gambar adalah ehsan Kaze & ibnuyahya
Keterangan: JK Ramadhan 1425H: DEVOSI !! >> Walaupun baru mereka sudah menunjukkan kemampuan berinteraksi! Gambar adalah ehsan Kaze & ibnuyahya

Komen yang telah dihantar
khairoo84
(2004-10-26)
mm.. memang superb cara mereka berinteraksi dengan audience. permualaan yang cemerlang.
istisafa
(2004-10-26)
tahniah dari kak su.. memang mereka berbakat...
Hanan
(2004-10-26)
seram gak dgr lagu duet ngan yasin tu.. hehe
khairoo84
(2004-10-26)
ha..ah! Kak Hanan, ca..ca..ca.. hik! hik!
Prof Muslim
(2004-10-26)
kih..kih..khairoo buat ca..caca..caca hahahahaha
MeowHidayah
(2004-10-26)
main ca ca le plak ek.. hehe
khairoo84
(2004-10-27)
kena beli album Devosi tahun depan. baru paham apa yg kami maksudkan ca..ca..ca..! lagi sekali! ca..ca..ca..!!!!
kaze
(2004-10-27)
hehe ca.. ca.. ca.. //bro suhaimie ada record tak hehe
INSPIRASI HATI
(2004-10-27)
lagu Emosi best gak....
nawwal
(2004-10-28)
yg sorang tu slalu je nampak kat UIAPJ ni...adik 1sst year upenye..punye la ramai peminat yg mtk signature dia..=) apapun, teruskan berdakwah...
wardatul imans
(2004-10-28)
kepada semua adik2 DEVOSI ..smoga brjaya di dunia&akhirat...
Kang
(2004-10-29)
Aaa.... nawwal dah sebut elok perkenalkan: Yg belah sini sekali pegang mic = Form 5, elah dia UIA PJ, belah dia lagi UIA PJ, hujung sana, KISAS
zeennieyrah
(2004-10-30)
form 5 ker form 6 kang???
nur indah
(2004-10-31)
sukenye tgk baju melayu purple adik KISAS tu... (lawa kaler purple tu..)
raudhahasanah
(2004-11-02)
eh, bukan ke yg belah sini sekali tu, (baju hijau) student engineering thn1 ukm?
kaze
(2004-11-04)
a'ah mesti raudah kenal he, dia tu orng sabah baa jugak he
relajihad
(2004-11-14)
canteklah plak.. baju tue..
raudhahasanah
(2004-11-19)
kenal tu takdelah kaze, tapi ana mmg ingat ade sorg student ukm, rasanya mmg adik yg pakai baju hijau tu, kan kaze?
kakciknah
(2004-12-24)
cuba laaa..bila lg nak berhadapan ngan audience!
addeena
(2005-05-13)
ni gamba sape ek?
zero cool
(2005-05-14)
yg kisas tu namanya syauqi...suka sgt nyanyi lagu D'Vosi dulu...lagu yg diciptanya pon best gak...Layar Kasih...lagu pasal percintaan Taj Mahal...
putri syiffa
(2005-05-15)
kumpulan nasyid baru ker....
SrikandiSejati
(2005-07-17)
cayalah... lagu2 devotees memang best gila.. dapat pukau saya dan rakan2
uqasyahani
(2005-07-17)
yang pakai baju coklat tu memang aktif nasyid kat smkajb dulu...junior saya!tak sangka dah jadi artis nasyid..all the best adi akmal and devotees
syafika
(2005-08-21)
teruskan perjuangan. Moga akan lahir lagi kumpulan yang akan memperjuangkan nasyid di tanah air.
hanan86
(2005-09-12)
tengah nasyid ke, cakap tu....asal tak dengar pun...
safa indah
(2005-11-02)
Devotees dah keluar. Boleh tahan la jugak..... Lagu Layar Kasih? Mana ada?
huda yusof
(2005-12-07)
salam...sekarang ni yang pakai baju purple tu satu kolej dengan ana kat UKM,
muslimah89
(2006-03-18)
lagu2 memang bez!!
srikandi85
(2006-11-01)
uqasyahani tak student smkajb juga eh..samala kita.. good luck untuk devotees.. tak sangka member2 sek dula da jadi artis..shauqi..all di best to you..
mieIKIM
(2006-11-22)
Hahaha. Devosi ni time kecil2 lah ini.
isnani
(2007-02-09)
yang baju hijau tu sama matrix dengan saya. teman spjuangan merangkap kaki2 surau. mamat ni memang baik.dah lah suka tersenyum dan tak mdh marah, bijak pula tu.
anis87
(2007-03-20)
good luck=)moga dapat menympaikan dakwah sprti yang dituntut oleh-NYA

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.085919 saat. Lajunya....