Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-07-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Yang dihina semakin mulia. Yang menghina semakin terhina. Selalunya begitu.

-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 173
Ahli: 0
Jumlah: 173




  Yang Masuk Ke Sini
yanokage: 10 hari yang lalu
Rashdin: 26 hari yang lalu
khalifah: 31 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Ramadhan 1425H


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Ramadhan 1425H JK Ramadhan 1425H


JK Ramadhan 1425H
[428 x 225 jpg]

Dihantar olehAdmin
TarikhOct 26 2004
Hits6729
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
JK Ramadhan 1425H: Memperkenalkan kumpulan nasyid yang sedang mencipta nama >> DEVOSI (Diambil dari perkataan Devotion -- Kehambaan). Dari kiri: Halim, Shauqey, Pai, Adi bersama pencipta dan pengurus Devosi: Sham...

Gambar adalah ehsan Kaze & ibnuyahya
Keterangan: JK Ramadhan 1425H: Memperkenalkan kumpulan nasyid yang sedang mencipta nama >> DEVOSI (Diambil dari perkataan Devotion -- Kehambaan). Dari kiri: Halim, Shauqey, Pai, Adi bersama pencipta dan pengurus Devosi: Sham... Gambar adalah ehsan Kaze & ibnuyahya

Komen yang telah dihantar
khairoo84
(2004-10-26)
memang seronok dapat maakan semeja dgn Devosi. harap2 bila nama dah naik, jgn lupa kami dibawah ni ye....
riyas
(2004-10-26)
salam ukhwah fillah....
istisafa
(2004-10-26)
apasal tk pakai purple semua?
Kang
(2004-10-26)
Pasal kaksu tak sponsor baju kaler purple
khairoo84
(2004-10-26)
mula-mula Devosi sampai, mereka pakai kaler purple semua... kaksu senyum sampai ke pipi!
istisafa
(2004-10-27)
ooo... khairool sempat lagi tu menjeling yaa.. akak tengok baju aje bukan tengok orang..
Hanan
(2004-10-28)
tu pun kira ok kak su tak rembat langsir2 kat sana, semuanya purple..:D
istisafa
(2004-10-29)
Sungguhla hanan.. kalau tidak jimat kos untuk persiapan raya ni.. tak tahaannn tengok langsir kat pusat sumber..
raudhahasanah
(2004-10-29)
apakata kaksu rembat sekali pintu pahar masuk asrama penyayang tu, purple jugak, kan? (",)
raudhahasanah
(2004-10-29)
ops kaksu, pintu pagar, bukan pintu pahar. (",)
khairoo84
(2004-10-29)
kalau kak su nak langsir P.Sumber tu, ambiklah. tapi, RM 10,000 bagi dulu. huah! huah! huah!!!!
istisafa
(2004-10-29)
adooii, mahalnya.. patutnya ari tu tanya khairool kat mana beli langsir tu, kan? sebab tu kak su nk tidur kat pusat sumber tu, ada langsir purple.. :p
zeennieyrah
(2004-10-30)
bile tg bebetol kump. Devosi nih macam klon Inteam laaa...cam suhaimi ade, cam shahril ade, cam hazamin pun ade gak..
nur indah
(2004-10-30)
lawaknye la kaksu ni... purple punye pasal ape pon jadik ekk... ;-p
Tiqa
(2004-11-06)
semoge berjayeeee.....!
Azzuhra
(2004-11-19)
good luck!
atisolehah
(2004-11-28)
wa...gambate neh!!harap2 berjaya!!('',)
kaze
(2004-11-28)
gambate= berusaha sungguh2 ek
irda82
(2004-12-02)
Wow...semua nampak handsome.
permata islam
(2004-12-09)
ohh...kump baru..ana doakan agar antum semua berjaya!!
kinimhaf
(2004-12-11)
yerrlah.....cam ader klon can UNIC DAN IN_TEAM....
use
(2004-12-15)
kumpln baru ek?gud luck...may Allah bless u all n b e best
pena sufi
(2004-12-16)
semoga dapat mewujudkan rasa kehambaan dalam jiwa pendengar - insyaAllah
kakciknah
(2004-12-24)
group baru???hensem blaka.......moga berjaya....n teruskan perjuangan dlm dunia nasyid utk tegakkan syiar islam....
QurratulAini
(2005-01-16)
erm......semoga kalian semua beroleh kejayaan....
wakkhai
(2005-01-19)
ini adik didik bazli ngan pit ( UNIC )
wakkhai
(2005-01-19)
ini adik didik bazli ngan pit ( UNIC )
alifmimyanun
(2005-02-04)
hm.. mcm ku kenal budak2 ni.
addey
(2005-05-04)
cantiknye tisu tu....hua..hua..hua
nahdatul adawiyah
(2005-05-11)
meh la dtg kisas.....
hanan86
(2005-09-12)
makan molek tau....salam ukhwah
putrimuslimah
(2005-10-01)
huhu..devotees ye..well,gudluck!!
qudwah
(2005-10-25)
terus semarak dalam arena nasyid.........
Az-Zahabi
(2005-11-10)
amboi...silau mata....salam ukhwah...=)
noor atiqah
(2006-03-17)
good luck...=)
amna liana
(2006-03-25)
devotees makin melonjak naik...tahniah adik2...
rahimbest
(2006-04-07)
teruskan perjuanganmu
safiya06
(2006-04-13)
salam ukhwah fillah
inspirasihearty85
(2006-09-06)
ehh..kumpulan devotees dah tukar nama ke??DEVOTEES ke DEVOSI??
anis87
(2007-03-20)
pai tu macam muka suhaimi..adik beradik ka?
redgirl
(2007-04-26)
semoga berjayeeee.....!
arezy
(2007-06-05)
sejak bila tukar nama??apa-apa pun good luck in nasyid dan study...
aisya humairah
(2007-08-27)
salam ukhwah.....
missju
(2008-08-25)
macam kenal saja yang tengah tu...junior akak

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.084545 saat. Lajunya....