Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-07-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
" Ilmu yang hakiki itu ialah yang memberi keyakinan bahawa maksiat itu racun yang membunuh dan bahawa akhirat itu lebih utama daripada kehidupan dunia."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 199
Ahli: 0
Jumlah: 199




  Yang Masuk Ke Sini
yanokage: 10 hari yang lalu
Rashdin: 26 hari yang lalu
khalifah: 31 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Ramadhan 1425H


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Ramadhan 1425H JK Ramadhan 1425H


JK Ramadhan 1425H
[356 x 262 jpg]

Dihantar olehKang
TarikhOct 26 2004
Hits6769
Undian1
Rating1

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
JK Ramadhan 1425H: Tengok! licin ha! Pengarah Event yang kepenatan bersama Khalifah. Bekas tawanan Iraq... heheheh...

Gambar adalah ehsan Kaze & ibnuyahya
Keterangan: JK Ramadhan 1425H: Tengok! licin ha! Pengarah Event yang kepenatan bersama Khalifah. Bekas tawanan Iraq... heheheh... Gambar adalah ehsan Kaze & ibnuyahya

Komen yang telah dihantar
Hanan
(2004-10-26)
uish... habis dua tapeware... ganas betul prof ngan khalifah..sapa nak kek lg leh order kat kak su..:)
khairoo84
(2004-10-26)
tu baru 2 bekas kek, ada lagi 2 bekas kat bawah meja....he! he!
riyas
(2004-10-26)
Prof n khalifah, pasal makan no 1... tinggal yg lain....hehe
MeowHidayah
(2004-10-26)
dahsyat.. dahsyat.. prof cuba tersenyum tatkala kek masih penuh dlm mulut.. ehehe
MeowHidayah
(2004-10-26)
khalifah yg cool gitu.. hehe
Kang
(2004-10-26)
Khalifah pakai baju macam baju M Daud Kilau... Hambalah ini si anak dagang... amboiiiii.. (lagu M Daud Kilau)
Prof Muslim
(2004-10-26)
yaaaaafuh abis kami kedarah kek..
MeowHidayah
(2004-10-26)
tu la pasal.. sampai menjilat jari..
suhaimi sr
(2004-10-26)
MasyaAllah, 2 tupperware sekali kau.....
istisafa
(2004-10-27)
prof suka makan coklat yang lekat kat tepi.. licin aje tupperware.. hihihihi
khairoo84
(2004-10-27)
buka jilat jari, jilat tupperware! hik! hik!
INSPIRASI HATI
(2004-10-27)
bersemangat sungguh Prof ngan khalifah makan kek tu...
kaze
(2004-10-27)
hehehe.. soli la, sengaja ambil ambil gmbar hehe.. kak su buat ek.. nnti ada jk lagi bawa lg ek.. sedap la hehe
wardatul imans
(2004-10-28)
brsmangatnye prof&khalifah mkn ye....he..he..hati2 jgn smpai trcekik dah le...
istisafa
(2004-10-29)
tak apa, kat belakang tu banyak sinki.. (kalau tercekik)
zeennieyrah
(2004-10-29)
tuh ar penangan kek yg kaksue bwk...Prof sampai menggunakan kedua2 jari...
nur indah
(2004-10-30)
kaze mmg feveretnye kek coklet ek??? mmg kena aa carik calon yg terer wat kek ni... tapi jgn mkn kek cokelet byk sgt kaze.. x elok... hehehehe... ;-p
kaze
(2004-10-31)
tak elok? oo nanti tambah sihat ek eheehehe... ni tgh nak kurus badan la ni he..
nur indah
(2004-10-31)
hehehe... takpe la... sihat dan ceria... ok la tu kaze... ;-p
khalifah
(2004-11-04)
amboi.............kalu nak tahu...kami yg tolong kemaskan kek tu...bukan tolong habiskan...
khalifah
(2004-11-04)
depa dengki kat kita lah prof.......
INSPIRASI HATI
(2004-11-10)
bukan dengki..tapi terkejut tengok prof ngan khalifah berusaha untuk melicinkan tupperware tu,,hehhee gurau jer..(",)
awla89
(2004-11-13)
emm...nyammi..nyummii..sedapnyeeeeeee..
relajihad
(2004-11-16)
Alhamulillah... tak membazir
RuMaishaaa
(2004-12-01)
KALAU BAB MAKAN..BOLEH SERAH PD MRK..TP JGN TAK TAU..ARITU PROF KITA SAKIT TGN GORENG ROTI CANAI.PG2 LG TU...
qistina 05
(2004-12-05)
wow... banyak makan ....tak sakit peryt kerrr.......?
pena sufi
(2004-12-16)
sabar2...
ibnu
(2005-02-05)
sabar yer...
amyra myra
(2005-02-10)
uih...tinggal seketul je? yg banyak2 tu hilang kemane? ke dlm perut yer..hehe...gurau je..
syed
(2005-02-20)
hemm..syok dpt kenal dan berkumpul kan..
syaakiroh
(2005-04-15)
ooo........mkn x ajak org ye
eiliyyin
(2005-05-19)
alhamdulillah..inilah nikmat Allah pada hambanya...
naini
(2006-02-04)
amboi.....berselera sungguh. sampai tak sedaq gambar diambil...
Saifuddin
(2006-03-02)
nampak seperti mujahidiin, teruskan perjuangan
Addey
(2006-03-19)
kirim salam kat orang yang buat kek tu ek?
Ketotoi
(2006-05-25)
kek tu warna hitam , kenapa hangus ke :))
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
mzaidi
(2007-04-16)
Assalamualaikum,cantik gambar kat sini,kalau ada masa lawatlah album digital ini http://mohdzaididesa.fotopages.com
niza ati
(2007-05-22)
dasyat2...kuat makan ye...

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.082472 saat. Lajunya....