Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-07-2024  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tiada apa yang paling berharga di dunia ini selain dari kebahagiaan..tiada apa yang paling memilukan selain dari kesedihan
-- Seminar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 149
Ahli: 0
Jumlah: 149




  Yang Masuk Ke Sini
yanokage: 10 hari yang lalu
Rashdin: 26 hari yang lalu
khalifah: 31 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> JK Ramadhan 1425H


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Ramadhan 1425H JK Ramadhan 1425H


JK Ramadhan 1425H
[361 x 261 jpg]

Dihantar olehAdmin
TarikhOct 26 2004
Hits6795
Undian0
Rating0

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
JK Ramadhan 1425H: Meraikan Septemberian dan Oktoberian (ambik kesempatan). Ustazah nur_indah dengan gigihnya memotong kek.

Gambar adalah ehsan Kaze & ibnuyahya
Keterangan: JK Ramadhan 1425H: Meraikan Septemberian dan Oktoberian (ambik kesempatan). Ustazah nur_indah dengan gigihnya memotong kek. Gambar adalah ehsan Kaze & ibnuyahya

Komen yang telah dihantar
Hanan
(2004-10-26)
Hepi Besday semua, kaei bertambah seri, gaya wanita mithali..:)
khairoo84
(2004-10-26)
mmm... kek coklat yang dalam tupperware jugak paling laris, berebut adik-adik tu nak kek tu!
riyas
(2004-10-26)
hehehe...happy birthday....
istisafa
(2004-10-26)
tak apa khairool, nanti kalau datang lagi kak su bawak kek dalam tupperware tu..
Hanan
(2004-10-26)
kita nak jugak kak su...:)
khairoo84
(2004-10-26)
he..he.. memang best kek tu! tak senang duduk dibuatnya.....
MeowHidayah
(2004-10-26)
waauu..! kek...
suhaimi sr
(2004-10-26)
Tak silap tu kek kukus kan.....
khairoo84
(2004-10-26)
agaknye la suhaimi, rasa pun lain dari yang lain.
MeowHidayah
(2004-10-26)
kek kukus? tak penah dgr ni... kalau bleh buat tu ada harapan buat calon isteri.. ek?ek?
khairoo84
(2004-10-27)
Meow tak pernah jumpa kek kukus. rasanya lebih sedap dari kek yang dibakar dalam oven. mak saya selalu buat.
INSPIRASI HATI
(2004-10-27)
aper pun kek yang kat dalam tupperware tu memang sedap......
wida widi
(2004-10-27)
ehe..aka org taja kek lg ek..aha la makin berseri kak ei..eh yg sebelah tu kak amalina izzah ke ha??
Hanan
(2004-10-28)
betullah tu wida..
wardatul imans
(2004-10-28)
slamat hari lahir utk semua akak2&adik2 kat situ...hati2 potong kek tu kak ei...
raudhahasanah
(2004-10-29)
kek tu la yang kak kaei bawak pusing satu kl sentral hari tu kan? sampai pakcik teksi yg kak kaei naik pun tanya "are u fasting?" (",)
riz
(2004-10-29)
la....hawat tak ajak kami sama makan kek,,,,x acila camni....em....xpa la....kami pose ari ni....wslm
zeennieyrah
(2004-10-29)
tuh tgk eyzzahbatrisyia tuh...senyum lebarr..ntah dok pandang sapela tuh..hehehe..dok pandang kamera ana sbnrnye..ekekek...
zeennieyrah
(2004-10-29)
anyway, camat hali lahir buat semua yg berkenaan..
nur indah
(2004-10-30)
kek kukus ke?? err, rasanye kek kukus lain skit kot... kek yg kaksu bwk tu namanye chocolate moist.. ye ke kaksu?? :-)
kaze
(2004-10-31)
ek..? kak aie pandai buat kek cokelat tak he
nur indah
(2004-10-31)
bleh la sket2 kaze... tapi x le sesedap kek choc moist yg kaksu bwk tu... hehehe... ;-p
khairoo84
(2004-11-02)
ooo... Chocolate Moist....ingatkan Eye Mo Moist! hik! hik!
nur indah
(2004-11-02)
mengada khairul... nak ke... nanti akak bg satu ek... sakit mata ek.. siannn.. ;-p
istisafa
(2004-11-03)
sakit mata asyik jeling dan kenyit mata.. bagi aje cili padi moist.. cepat baik!
MeowHidayah
(2004-11-03)
menjeling..menjeling.. pastu kena cili giling.. hehe
nur indah
(2004-11-03)
wahhh... bleh tahan garang n ganas kaksu kite ni... boleh kaksu... cili padi ke, iling ke... stok ade byk ni... hehehe... ;-p
istisafa
(2004-11-04)
betul tu, orang negeri sentiasa ada stok cili padi.. berkotak - kotak tuu..
nur indah
(2004-11-04)
ehehehe... sehari x mkn yg pedas rasa xde umphh la kaksu... nak wat cemana kan... org n9 la pulak... ;-p
MeowHidayah
(2004-11-05)
takde org nak try buat kek perisa cili ke? asyik manis aje memanjang.. hehe..
kaze
(2004-11-06)
biasa kat umah org tanam bunga dlm pasu, kak su kat umah mesti tanam cili dalam pasu ek hehe... snang bekalan sentiasa ada he
kaze
(2004-11-06)
silap org la pulak.. bukan kak su.. kak aie hehe
nur indah
(2004-11-09)
uishhh kaze ni... ape daa slap org... tanam cii atas tanah je.. takyah dlm pasu kaze... cili senang idup... ;-p
relajihad
(2004-11-17)
oktoberian?... hepi besday to me!
izdham
(2004-11-23)
kata kak kaie:" yang kecil ni untuk adik2, yg besar akak punya".. :P
ABg IMaM
(2004-11-25)
selamat hari jadi buat nur_indah...wah dah suku abad kan?...alf mabruk :)
itiey83
(2004-12-03)
hepi besday...murah rezeki..:)
ibnu jazari
(2005-02-21)
kenapa tak buat selawat.. kan tu lebih berkat lagi
syurga firdausi
(2005-04-19)
kek aje...ker..minum-minum...tak der ker...
Abid kam
(2005-05-01)
semoga dirahmati Allah selalu, bersederhana dan salam ukhwahfillah.
uqu
(2006-01-01)
kak hanan... kak kaei ada gaya wanita mithali dan bakal jadi isteri kepada seseorang..hehehe
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
anis87
(2007-03-20)
moga pjg umuq dan murah rezeki.AMIN...

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.083964 saat. Lajunya....