Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 12-12-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
"Kebahagiaan yang sebenar lagi utama terletak pada kemenangan dalam memerangi hawa nafsu dan menahan kehendak-kehendak yang berlebih-lebihan."
-- Imam Al-Ghazali

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Bubnowie
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43071

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 39
Ahli: 0
Jumlah: 39




  Yang Masuk Ke Sini
Gorodkovie: 1 hari, 8 jam, 59 minit yang lalu
IbnuKhaldun: 5 hari yang lalu
muslimiman: 7 hari yang lalu
SaLaFiaN: 9 hari yang lalu
Bubnowie: 12 hari yang lalu
tereturubuzu: 15 hari yang lalu
khalifah: 20 hari yang lalu
RedPetunia: 20 hari yang lalu
kaze: 23 hari yang lalu
Daeng_Jati: 26 hari yang lalu
sahabat_amin: 30 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> Perasmian Portal >> Perasmian


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
Perasmian Perasmian


Perasmian
[427 x 265 jpg]

Dihantar olehAdmin
TarikhMay 19 2003
Hits9853
Undian4
Rating7

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Kumpulan I menjuarai Pertandingan Kuiz...
Keterangan: Kumpulan I menjuarai Pertandingan Kuiz...

Komen yang telah dihantar
SaLaFiaN
(2003-05-19)
Detik² kemenangan Kumpulan 1...nampaknya kali ini muslimin mengatasi muslimah :-) Muslimin boleh !
permaisuri hati
(2003-05-19)
wah...tahniah buat kump 1...muslimah kasik chance jer tuh..hihihh...
nawwal
(2003-05-19)
betul tu permaisuri_hati...
nur indah
(2003-05-19)
amboi dhany... sukenye ati dia menang??? bape markah ari tu??
khalifah
(2003-05-19)
macam tahu jer kump mana nie!!!!!!!
Engku Salina
(2003-05-19)
eleh khalifah... kump anta lah tu... :P
khalifah
(2003-05-19)
hehehe.....
SaLaFiaN
(2003-05-19)
Baper markah ye Kak Kaie...markah penuh kot... :-P
Purnama
(2003-05-19)
salafian muslimah saje je nak kasi muslimin menang hari tu....nanti ngajuk pulak...
Purnama
(2003-05-19)
hai khalifah buat-buat tak kenal pulak kumpulan sendiri....
rhazes
(2003-05-19)
khalifah pengalaman byk...tu psal diaorang menang
khalifah
(2003-05-20)
yolah tu rhazes.........
Engku Salina
(2003-05-20)
markah utk juara 44, tempat ke-2 & ke-3, 42 markah... lebih kurang jek... :)
darul numan81
(2003-05-20)
uikkssss..markah utk tempat ke-2 ngan 3 sama yea?
sahabat amin
(2003-05-20)
arghh...lupe nok ambik hadiah laa...
khalifah
(2003-05-20)
cuma tempat pertama jer tak sama kak numan oi!!!!hwhehe
mawarkasih
(2003-05-21)
Assalamualaikum tahniah pada antum semua...
Farizuddin
(2003-05-22)
Kumpulan mane yang menang nie...sape sebelah Dhany tu ek?Mcm knl jer!Huhuhu....
ainul nabila
(2003-05-22)
ewah..ewah farizuddin..buat2 tok kenal pulok doh...
stefaisle
(2003-06-08)
eksyen btul menang ek....
iErA
(2003-06-08)
assalamualaikum wrt wbt... tahniah kat kump.1..saper yer yg amik hadiah tu...hehehe
nora
(2003-06-16)
tahniah
Aleya
(2003-06-21)
A'kum.. Salam perkenalan dari ana.
CakciboR
(2003-06-22)
Welkem..........tambah nasik tu ...tambahhhhhh
ladyberz
(2003-06-30)
wah...menang yer...mana aci..byk senior laa...
Mirwana-105
(2003-07-02)
aik..macam kontrol ayu ker :)
natasyaalya
(2003-07-02)
bravoooo tahniah kena belanja ni
anna 87
(2003-07-21)
tahniah korang. biler menang tu jangan ler riak
alhafiz
(2003-08-28)
ehhh hadiah tu cukup ke......he..he
shababulmuslimin
(2003-08-30)
kesian kat SAHABAT_AMIN tertinggal hadiah kat sana!!
shah sobriyanie
(2003-09-08)
tahniah kerana anda telah berjaya dan setiap kejayaan itu datangnya dari allah, bersyukurlah dengan apa yang diterima.
mizie hafiz80
(2003-09-21)
yang baju biru tu, mesti tengah control hensem kan?
mizie hafiz80
(2003-09-21)
yang baju biru tu, mesti tengah control hensem kan?
SaLaFiaN
(2003-10-01)
Baju biru yang mane satu?
SAYANG
(2003-10-23)
YE !MENANG PUN AWAK TAPI JANGAN LUPA SAYA .KITA KONGSI BERSAMA
dinulhuda1422h
(2003-12-18)
tahniah...tahniah!!
fudhla85
(2004-01-01)
tahniah le..........alhamdulilah
qanaah
(2004-01-26)
tahniah...tahniah....
dinulhuda1422h
(2004-02-27)
amboi happy nya.
ummuhabibah
(2004-03-06)
ntah.baju biru kan ramai yg pakai,yg mana satunye
ladyforeva
(2004-03-07)
semua muslimim satu saiz tinggi ker?
khoironnaajih
(2004-05-17)
yg mana yg pakai baru biru tu .depala yg kontrol hensem.apalaa.
nurfird
(2004-05-28)
tahniah pada yang berjaya
itiey83
(2004-12-03)
ye la..same je..satu saiz la tu:)
adilla
(2004-12-24)
macam kenal jer yg baju kuning tu...... dia duk wangsa maju lahhhhh
kinan
(2004-12-24)
kira kenal laa...mudah citer...
ibnu
(2005-02-05)
bestnya dapat hadiah...nanti hadiah tu bagi2 kat shbt lain yer....
rocky
(2005-03-02)
Assalamualaikum..tahniah di atas kejayaan anda dalm pertandingan..bukan senang nak capai kejayaan secar berkumpulan tanpa ada rasa kerjasama..
aKujErr
(2005-05-12)
erm..suke la tu..menang..
tero 1809
(2005-10-15)
menang apa tuuuuu..... nak sikit hamperrrrr
Addey
(2006-03-20)
keropok lekor ke tu?
muslimah girl
(2006-12-10)
mano tu ....macam pernah pergi kat situ
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
eja23 tgkrg
(2007-06-20)
macam best saja...
pemburupokok
(2007-08-22)
apa dah muslimin boleh?? ini pertandingan antara gender ke??

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.084722 saat. Lajunya....