Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-10-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Dan mintalah pertolongan (kepada Allah) dengan jalan sabar dan mengerjakan sembahyang; dan sesungguhnya sembahyang itu amatlah berat kecuali kepada orang-orang yang khusyuk
-- Al-Baqarah: 45

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: rasian
Hari Ini: 1
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43063

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 41
Ahli: 0
Jumlah: 41




  Yang Masuk Ke Sini
rasian: 4 jam, 6 minit yang lalu
a_zar81: 4 hari yang lalu
khalifah: 9 hari yang lalu
talha: 15 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 24 hari yang lalu
al-biruni03: 25 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> muslimahsejati


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
JK Feri muslimahsejati


muslimahsejati
[305 x 195 jpg]

Dihantar olehmuslimahsejati
TarikhMay 11 2004
Hits3273
Undian2
Rating1

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
kenangan di mega jk penang bersama saujana
Keterangan: kenangan di mega jk penang bersama saujana

Komen yang telah dihantar
muslimahsejati
(2004-05-11)
malu jugak nak bergambar ngan abg2 saujana nie terima kasih sebab sudi bergambar ngan kitaorang semua...
kaze
(2004-05-12)
:-)
muslimahsejati
(2004-05-12)
abg pyan kelakar happy sokmo :)
irda82
(2004-05-12)
isk...yang mana satu ye.ana lupa dah. merah! ana takleh tengok merah
nur indah
(2004-05-12)
amboi, seronot ek adik kite dpt gambo ngan artis nasyid.. :)
muslimin23
(2004-05-13)
hehehehhehe
azura anakmami
(2004-05-15)
beshhnyerr...jelesnyer :D
muslimahsejati
(2004-05-15)
tuelah zura akak ajak pi tak mau kan dah jeles
muslimahsejati
(2004-05-18)
:) hehehe...
eda
(2004-05-21)
wow..beshnye dpt begambo ngan saujana..NI YG JELOUS NI..hehehe
minthin
(2004-05-25)
kalau pakai baju warna sama kang lagi cantikkkk:)
muslimahsejati
(2004-05-26)
:) hehehe...
tuyup
(2004-05-28)
ok la tu,padan sangat la
muslimahsejati
(2004-05-29)
ye ke padan :)
pena sufi
(2004-06-07)
macam kenal je akak yang kanan sekali tue...
MAZRINAINA
(2004-07-10)
hai kite kanallah akak yg kanan sekali tu
mizie hafiz80
(2004-07-21)
no komen.pandai2 la ngko org fikir..dah besar panjang pun.......
muslimahsejati
(2004-07-23)
yang mana yang pakai tudung hijau ke
shah sobriyanie
(2004-09-02)
sampai hati seorang kakak tak ajak adiknya pergi sekali.... sedihnyer....
muslimsejati
(2004-09-08)
boleh zack tahu yang mana satu muslimahsejati
muslimsejati
(2004-09-08)
siapa yang tak sayangkan adik, shah. sabar ajerlah. itulah, berahsia lagi.zack minta maaf shah.
nuraiman khairunnissa
(2004-12-07)
eh.. nape kump. saujana tu x clear ek..
achik solehah
(2004-12-21)
macam penah pegi kat tmapt ni...huhu..kontrol senyum muslimah sejati...heheh!!
ibnuzamani
(2004-12-22)
bagus2 teroskan sifat ni!!
ABg IMaM
(2005-01-04)
cehhhh....glamorrr...heh :)
Quranulkarim 83
(2005-03-14)
as kum aik nampak macam malu malu jak 2
Quranulkarim 83
(2005-03-14)
tak da la gurau jak 2
Quranulkarim 83
(2005-03-14)
tak da la gurau jak 2hi.hi.hi
Quranulkarim 83
(2005-03-14)
tak da la gurau jak 2hi.hi.hi
Quranulkarim 83
(2005-03-14)
tak da la gurau jak 2hi.hi.hi
addey
(2005-05-04)
cantiknyer lampu kat belakang tu...hua..hua..hua..
shah sobriyanie
(2005-08-06)
senyum... jangan asyik nak bersedih ok..
samudra
(2005-12-31)
ingatkan doktor..rupanyanya name tag
Addey
(2006-03-18)
ni kenapa nampak berpasang2an ni..ehm...
Saifuddin
(2006-08-29)
kumpulan ni suaranya best betul. bila nak keluar album baru
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
nisacyber
(2007-06-03)
eh..tu munirah UM dan Amira CUCMS kan?
nisacyber
(2007-06-03)
shahir pun ada?wah2....my pren tu

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.073037 saat. Lajunya....