Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-01-2018  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Burung yang akan mati hanya berjalan, tidak lagi terbang
-- Peribahasa Red Indian

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: EllysR
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43041

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 24
Ahli: 0
Jumlah: 24




  Yang Masuk Ke Sini
EllysR: 20 hari yang lalu
solehin: 30 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> MEGA JK 2004


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
MEGA JK 2004 MEGA JK 2004


MEGA JK 2004
[502 x 233 jpg]

Dihantar olehAdmin
TarikhMay 05 2004
Hits2444
Undian2
Rating1

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Menjamu selera...
Keterangan: Menjamu selera...

Komen yang telah dihantar
irda82
(2004-05-05)
ni makan bihun + koay teow sup
kaze
(2004-05-05)
uii byknya mkanan atas pinggan hehe, patutlah muslimin makan skit je, hehe grau je he
muslimahsejati
(2004-05-05)
makan jangan tak makan....yeke muslimin mkn skit alahai
nur islami
(2004-05-05)
wah...semuanya nampak cam muka lapar jek..hehehe
nur indah
(2004-05-05)
ape la.. balik2 gambo amik mknn, mkn... saje penaya ke akak no?? :p
mardianatul hannan
(2004-05-06)
ana nak tido ke nak makan ye mase tu.. t'pejam mate lak.. :)
siMpLe sHiDa
(2004-05-06)
uish. ija.. sampai garu dagu.. kompius nak pilih mane ke?
siMpLe sHiDa
(2004-05-06)
kak alin.. smpai senyum simpul tgk lauk tu.. nampak muka..si dia.. ke?
kaze
(2004-05-06)
mardiana_ t'pejam mata? hehe //biasa klu time makan muslimin 'laju'.. hehe
MeowHidayah
(2004-05-06)
favourite part.. makan..!! hehe..
darul numan81
(2004-05-06)
erm.. ni gambar masa hari pertama kan?yea..ana berada di depan sekali.. leh jadi juara ni..heheh..
muslimahsejati
(2004-05-06)
kak siMpLe_sHiDa memang confius di buatnya banyak sgt pilihan tapi tak abis pun mkn nya
amirul mukminin2x
(2004-05-07)
Salam! Bab Makan Serahkan Pada Muslimah..... Wow Mereka Tak Pernah Tambah Tapi Sekali Ambil........... Wow.....!! Jgn Marah.!
Engku Salina
(2004-05-07)
ya ke mirul.... rasanya mirul yg paling kuat mkn... hehe... :p
nur islami
(2004-05-07)
kak lin walau badan kurus..tp kuat mkn noo..
kaze
(2004-05-07)
a'ah selalunya mmg cam tu.. hehehe.. yg kurus makan byk.. yg dah sihat makan sikit la.. cam kaze ceh he
muslimah ungu
(2004-05-10)
kalau ada kak hanan...dia yang sapu dulu..jangan marah ye kak hanan...safa gurau je..heheh
Engku Salina
(2004-05-11)
hanan kan ada tu... sebelah kaei... :D
darul numan81
(2004-05-11)
huh..saper yg kata ana kuat makan tu?tak baik tau kata mcm tu w/pun memang benar..heheh
Hanan
(2004-05-11)
:P.. ana makan sket ajelah.. cuma cepat lapar.. kan kaei..
kaze
(2004-05-12)
a'ah sama la hehe
amirul mukminin2x
(2004-05-16)
Mengaku Pun..... Kan elok Kalau Buat Pengakuan Awal² Boleh Budjet Lebih Utk Yg....... Ehem....Ehem!!!
eiyla86
(2004-07-03)
bestnye makan ramai2
zulkola
(2004-09-24)
sedapnye makan..
kinan
(2004-10-07)
sedap tu kat lidah jee bila masuk dalam [email protected] nya dah tak sedap,jadi lain dah ...betulkan ??
arwie
(2006-02-26)
apadaaaaaaaaaaaaa
shuhaibah
(2006-12-17)
bZZZZ...kalau nak makan bwklah bersabar...duduk dulu &baca doa...betul tak..jangan marah...hee..
shuhaibah
(2006-12-17)
bZZZZ...kalau nak makan bwklah bersabar...duduk dulu &baca doa...betul tak..jangan marah...hee..
shahirah86
(2007-01-12)
Assalamualaikum Emm.........sedapnya...dah baca doa makan ke belum tu??????????????
shahirah86
(2007-01-12)
Assalamualaikum Emm.........sedapnya...dah baca doa makan ke belum tu??????????????
izzul islam
(2007-04-04)
laponyer...
mofex4all
(2008-06-04)
makan time

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
© Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.06151 saat. Lajunya....