Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 18-11-2017  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Janganlah kamu bersikap lemah, dan janganlah pula kamu bersedih hati, padahal kamulah orang-orang yang paling tinggi darjatnya, jika kamu orang-orang yang beriman.
-- ali-Imran: 139

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: tj
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43038

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 14
Ahli: 0
Jumlah: 14




  Yang Masuk Ke Sini
tj: 8 hari yang lalu
aye: 9 hari yang lalu
NisaAdDeen: 33 hari yang lalu
RijaludDeen: 33 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> i-z-a-h


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
i-z-a-h syah solehah


i-z-a-h
[380 x 258 JPG]

Dihantar olehi-z-a-h
TarikhJan 01 2004
Hits7926
Undian3
Rating7

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
Kenangan i-z-a-h di KLCC bersama..(dari kiri), Hafiz_Qiee,Raja, Kak Aishah, Kak Yani, i-z-a-h, kak Hanan and adik kak Hanan.
Keterangan: Kenangan i-z-a-h di KLCC bersama..(dari kiri), Hafiz_Qiee,Raja, Kak Aishah, Kak Yani, i-z-a-h, kak Hanan and adik kak Hanan.

Komen yang telah dihantar
Hanan
(2004-01-01)
lain kali kalau izah datang, kita nak jalan mana ke mana pula ye
i-z-a-h
(2004-01-02)
InshaAllah..kak Hanan..klu ade rezki.. sure punye! oh ya.. my sis, naz and HEris supposed to be in the pic also..!
Engku Salina
(2004-01-02)
Raja tu sapa ya???
Engku Salina
(2004-01-02)
seronok ya dpt pi jln dgn kwn2 kat KLCC... :)
i-z-a-h
(2004-01-02)
I'm not sure..nick kawn hafiz tue.. engku_salina:best le..ge sane.. hm.. kenape akak tak dpt join eh?
Hanan
(2004-01-02)
Raja tu kawan sekolah Hafiz.. takpe izah, lain kali dtg kak engku bawa round satu malaysia
nur indah
(2004-01-02)
shopping sakan ke kat klcc tu izah?? salam utk family ek... :)
nice pesan
(2004-01-02)
ala glamer la plak
nice pesan
(2004-01-02)
izah jgn lupe kan kak aishah tau
rynar abadi
(2004-01-02)
masyaAllah...mana mata hitam akak?
rynar abadi
(2004-01-02)
kalo bleh poslaa semua gambar yg ada muka akak ya izah:-)
i-z-a-h
(2004-01-02)
InshaAllah..kak Yani! PM izah..izah akan hantar..sbb semua gmbr tue..dah ade dtgn izah.. Kak Aishah: takkan nak lupe akak lak..cause perjumpan..
i-z-a-h
(2004-01-02)
pertama mmg pernuh misteri..sbb langsung tak tau sape..eheh...but now ok.. kak aishah pls pm me..klu ade mase..
Kakyong
(2004-01-04)
rynar>>"Putih mata hitamku"...eheheh
Kakyong
(2004-01-04)
nice_pesan>>Amboi...shopping sakan ye nurse kita ni...org sakit kat spital tu jgn lupa...:P
nice pesan
(2004-01-09)
aperlah kak yong nie maner leh luper , pesakit tu mcm dah ibarat keluarga sendiri dah, kak yong jgnlah panggil nurse belum jadik lagi pun
i-z-a-h
(2004-01-10)
hehe.. kak Aishah still studying kan?
nice pesan
(2004-01-15)
a`ah lah izah ... insyaAllah bulan 5 final ... doakan akak berjaya yerk
nice pesan
(2004-01-19)
seronoklah tu org tak kenal dier
i-z-a-h
(2004-01-19)
jgn heris..! nanti..kite hantar gmbr heris ramai2..kat Kl sentral.. biar adil semua kena! ehehe
Prof Muslim
(2004-01-20)
mak..ai ramai juga gie.....
jiha
(2004-02-04)
awasss..jgn rapat2...bahayeee...
i-z-a-h
(2004-02-05)
jengg..jengg..jengg..! hehee...
pLatipus
(2004-02-09)
uikss! nice pesan pun ada....... kak aisyah ponteng Wad ye?
man-z
(2004-02-15)
rasa-rasenye macam pernah tengoklah hafiz ni....tak kat mane ye??
man-z
(2004-02-15)
rasa-rasenye macam pernah tengoklah hafiz nitapikat mane ye??
peace611
(2004-02-21)
kim slm utk adik kak hanan dari saya,,.. salam kenalan utk nya..
i-z-a-h
(2004-02-22)
Rasanye.. Hafiz is member yg aktif kat web nie!
In salf
(2004-02-25)
hahahahahebat nyer amin moga ber jaya
KC
(2004-02-25)
izah, siapa kak yani tu cam kenal aje,..kasi emel dia n kalau taj silap kc dia tu satu sekolah ngan kc dulu....tapi tak tahulah kot pelanduk 2 serupa.
farah caesura
(2004-03-04)
shopping laaa ...
i-z-a-h
(2004-03-04)
KC : izah tak ingat dia nyer email..nnt bila jumpe izah bg eh!
ummuhabibah
(2004-03-06)
kt mana posing tuuu?
i-z-a-h
(2004-03-13)
just sebelahh petronas... tak silap tingkat 3 kat suria KLCC kot!
equan
(2004-04-08)
ikhtilAt!
sedamai ukhwah
(2004-05-22)
salam ukhwah fillah
i-z-a-h
(2004-05-28)
salam ukhwah kembali
pena sufi
(2004-05-30)
salam ukhwah untuk i-z-a-h
azareenzulaikha
(2004-08-05)
salam ukhah..assalamualaikum
relajihad
(2004-11-14)
isk.. lain kali.. kalau jejalan kat kl... ana nak ikut gak... cam besh kan?
nurin iman
(2004-11-25)
lawa la gambar tue...pose ye pun menarik..lain kali pie ambik gambar kat tempat lain plak!
lah
(2004-12-27)
gambar tu cantik juga tapi yang merah tu lagi manis
islahfilislam
(2005-01-13)
ermm.. no komen
wawa 83
(2005-01-20)
Adik kak Hanan suka pakai baju tu. kenduri hari tu pun baju ni gak kan? He he! ada apa2 ker ek?? opps!! i did it again...
mujahidfiALLAH
(2005-04-17)
uihhh..banyaknya beli barang..nk buat kenduri ker?
kakciknah
(2005-06-26)
jimat2 laaa sikit.......
ridwan daie
(2005-10-05)
haiyya....shopping ka? manyak luit aa
ridwan daie
(2005-10-05)
haiyya....shopping ka? manyak luit aa
puteri nailofar
(2006-02-01)
sweet la adik kak hanan itu.. :o)
abadikan 03
(2006-03-01)
comel nya adik kak hanan....boleh kena...
tasbih 30
(2006-03-05)
comelnya hanisah... ermmm.. boleh ana kenal lebih sikit..
Addey
(2006-03-19)
lawa bunag tu/
mzaidi
(2007-01-30)
ok cantik lah gambar kalau nak tengok banyak lagi gambar please visit:- http://mohdzaididesa.fotopages.com
Salamat
(2007-09-19)
Assalamualaikum,
Salamat
(2007-09-19)
Hafiz_Qeei 2 bekas pelajar SABAR ka?

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.072535 saat. Lajunya....