Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 24-10-2017  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Jika anda berhasrat untuk berjaya, jangan hanya memandang ke tangga tetapi belajarlah untuk menaiki tangga tersebut.
-- ummimq (Kaunselor)

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: Kucingislam11
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43037

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 10
Ahli: 0
Jumlah: 10




  Yang Masuk Ke Sini
NisaAdDeen: 7 hari yang lalu
RijaludDeen: 7 hari yang lalu
IbnuKhaldun: 14 hari yang lalu
irda82: 28 hari yang lalu
jambu: 33 hari yang lalu
[< Galeri AHLI >]
569 foto

Galeri AHLI >> AHLI >> Kumpulan ALLoNe


<<Foto Sebelumnya|Foto Berikutnya >>
sesejuksalju irda82


Kumpulan ALLoNe
[288 x 400 jpg]

Dihantar olehsham_ALLoNe
TarikhOct 08 2003
Hits6519
Undian14
Rating6.85714

Hanya ahli boleh beri rating!
Anda boleh mendaftar di sini
salam ukhwah dari ALLoNe...
Keterangan: salam ukhwah dari ALLoNe...

Komen yang telah dihantar
sesejuksalju
(2003-10-08)
Assalamualaikum..sahabat2 ALLoNe...eh..kumpulan nasyid ke ni?..salam ukhuwah fillah dari ana..
sham ALLoNe
(2003-10-08)
Walaikusalam! insyaALLAh kumpulan nasyid dr UIA tapi under ground jer ler ..tak der album lg!salam ukhuwah gak dari kami ALL One!
sham ALLoNe
(2003-10-08)
Opp sorry lupa nak kenalkan sahabat2 saya!berdiri dr kiri Zack, Kamal dan Fazil, duduk dr kiri Falah dan sham!Kami kalau boleh nak komen dr anda semua
sesejuksalju
(2003-10-08)
oo..begitu.takper..mula dari bawah dulu...tuah orang tak siapa tahu kan?
sham ALLoNe
(2003-10-08)
Insya ALLAH...rezeki tuhan ader di mana2 yang penting rajin berusaha!
dinulhuda1422h
(2003-10-08)
wah segak bergaya nampak..bagus..bagus...salam ukhwah dari ana..
sham ALLoNe
(2003-10-08)
salam ukhuwah untuk dinulhuda1422h...Komen? atau cadangan!
suffian
(2003-10-08)
cantiknya baju dier.. bila nak bikin album?
sham ALLoNe
(2003-10-08)
album gambar dah banyak nak tgk heheheh...yg satu tu jer yg palin cantik..teka yg mana kikiki
farisHaq
(2003-10-08)
wow mantap bergaya!! kat blakang tu buku betul ker? :P
farisHaq
(2003-10-08)
tahniah buat ALLoNe!! pastikan matlamat jelas
zubaidah
(2003-10-08)
Wah serba hitam.
Lynda
(2003-10-08)
no komen utk kumpulan allone
achik solehah
(2003-10-08)
assalamualaikum...salam ukhwahfillah dari achik..ermm nak tanya leh?..kenape allone?..tu kan ramai ..thiihihi
sham ALLoNe
(2003-10-08)
salam ukhuwah semua thanks!kenapa ALL One sbb allone tu maksudnya forming a complete unit!kalau sorang2 tak ter'form' ler complete unit tu!
sham ALLoNe
(2003-10-08)
farisHaq>>insyaALLAH kitoraang akan tetapkan hala tuju kitorang sama2 lah kita doa kita semua berada di landasan yang haq!
luahan dehearty
(2003-10-08)
ada tak dlm gambar ni ex-samten???
sham ALLoNe
(2003-10-08)
ader solo utama kumpulan ni Zakariya ridzwan!anda bleh gak lawat kami di link ukhwah.com
awin
(2003-10-09)
hepi besday kepada sham yang ke 24.. moga dipanjangkan umur dan di murahkan rezeki.... amin.
sham ALLoNe
(2003-10-09)
terima kasih awin! mudah-mudahan dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki!
BrotherMon
(2003-10-09)
buat semua abg2 ALLone...teruskan perjuangan !! insyaAllah..nanti jadi artis ni... :)
illa smile
(2003-10-09)
slm ukhwah buat ALLone.nak tanye 1 soalan.patut tak kump nasyid brgambar scr personal ngan peminat bkn muhram.komen sikit.
Dehearty
(2003-10-09)
OO..dalam diam-diam ada kumpulan nasyid ye.apa-apa pun good luck ye.-azrul-
sham ALLoNe
(2003-10-10)
thanks Azrul...alah azrul pun diam2 dah join dehearty..dah nak record pun!apa2 pun all the best of luck!
sham ALLoNe
(2003-10-10)
salm ukhwah untuk illa smile..terpulang kepada individu untuk menilai sejauh mana cara dan tujuan bergambar tu!
sham ALLoNe
(2003-10-10)
terima kasih kepada semua yg bagi sokongan pyan,azrul dehearty,farisHaq,brotherMon,illa smile,awin,dan semua yg x disebutkan nama sorry space x cukup!
nobita
(2003-10-11)
wah post giler nih...kalah inteam, moga berjaya...jgn harapkan glamour saja...tapi pastikan mesej yg di bawa tu selari dgn penampila, akhlak kalian.
littlemuslimah
(2003-10-11)
assalamualaikum.. buat ALLoNe.. teruskan perjuangan.. GRIMIS MCIIUM tak nak jemput kump ni buat persembahan ke?? kan UIA gak?slm nasyid buat antum =)
sham ALLoNe
(2003-10-11)
terima kasih pada yang bg komen dan peringatan!kalau GRIMIS MCIIUM nak jemput kitorang ok jer!
Kakyong
(2003-10-12)
Banyaknya kumpulan nasyid kat IIUM ye...
sham ALLoNe
(2003-10-12)
alhamdulillah banyak gak...persaingan yang sihat....
nur marha
(2003-10-12)
bertambah lagi pejuang nasyid di negara kita ni.....
nur marha
(2003-10-12)
semoga ahli kumpulan ALLone sucess selalu dunia akhirat.......salam ukhwah dari saya...
siraj alqalbi
(2003-10-12)
teruskan perjuangan di jalan yg hak .... pastikan niat sesuai ngan matlamat kalian !! moga berjaya...
ida01
(2003-10-12)
teruskan perjunagan!!!
sham ALLoNe
(2003-10-13)
InsyaALLAH doakan perjuangan kitorang dan semua penasyid2 tanahair!
Aswan
(2003-10-13)
A'kum... bila nak buat album. Sampaikan salam saya buat budak zack tu... bangga lah juga ex-SAMTEN join group nasyid yg semakin berlambak nie.
Hafiz Qiee
(2003-10-13)
salam`alaik..salam ukhwah dari hafiz buat kumpulan ALLoNe...terutamanya..yang bernama Sham..tur..wasalam
MuSaFiR SaYYaFF
(2003-10-18)
Fuh! Mantap! Makin bagus ya saudara2 kita skrg eh.. Bangga sekejap ana.. :)
sham ALLone
(2003-10-19)
thanks pada semua yg tengok gambar kitorang dan bg komen!SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL_MUBARAK UNTUK SEMUA!
raudhahasanah
(2003-10-23)
salam ukhwah.. untuk all one, teruskan perjuangan, tetapkan matlamat. selamat menyambut ramadhan semua...
mawarkasih
(2003-11-02)
Salam sayang untuk antum semua.Wassalam
RaihanFan
(2003-11-03)
eh ... ada gambar abg syam :)
sham ALLoNe
(2003-11-04)
a'kum perbanyakkan amalan di bulan Ramadhan..sander apa khabar?terima kasih pada semua yg bg msg kat sini!
sham ALLoNe
(2003-11-05)
Sesiapa yg berminat utk menjemput kami membuat show boleh hubungi our Manager di talian 03-4142 6066 atau 012-4532819 bercakap dgn Badrul Hisyam.
ummuhabibah
(2003-11-08)
underground lagi ke?Bila nak aboveground?
hurun ein
(2003-11-08)
assalamualaikum..eh,sejak bila kump all one ni wujud? bila nak rakam album??
sham ALLoNe
(2003-11-11)
dah lama gak!hampir dua tahun,insyaALLAH kalau ade rezeki adalah...insyaALLAH tak lama lagi aboveground ler pulak..doakan kitorang berjaya!
rabbit cute
(2003-11-28)
Hmmm... semoga industri nasyid berkembang selamanya...
khaulah alazwar
(2003-12-10)
Salam ukhuwwah dari ana...
NurNajwa
(2003-12-11)
Semoga Allah memberkati dan merahmati kalian
nenek uia
(2003-12-12)
slm ukhwah dr nenek...
nenek uia
(2003-12-12)
slm ukhwah dr nenek...
sham ALLoNe
(2003-12-12)
salam ukhuwah kepada semua yg singgah kat sini!terima kasih atas dorongan,doa dan semangat dr kalian
putrihidayah
(2003-12-18)
salam ukhwah lawa lah pemandangan die?teruskan usaha k
sham ALLoNe
(2003-12-20)
thanks! jom ler meriahkan forum ALL One @ nasyeed.com
ctaesya
(2003-12-21)
wow..ganasnyer korang
east salju
(2004-01-24)
naper ganasnyer ctaesya....?sy tgk biasa jer....
east salju
(2004-01-24)
ya meriahkanlah nasyeed.com sy tunggu tau....
sham Allone
(2004-02-03)
http://diskusi.nasyeed.com/viewforum.php?f=80 cut and paste add ni!
zaie
(2004-02-06)
eh..tak kenal pun..kump nasyid baru ke???pa-pa pun..CHAYO!!CHAYO!!! buat korang semua
fiqah
(2004-02-17)
akum...hai semua...kump.nasyid baruke?...bagusla..meriahkan lagi industri nasyid kita...klu dah kuar album bgtaula yer...
MAZRINAINA
(2004-02-18)
akum blh berkenalan??
Nasliyana-Wafa
(2004-02-20)
selamat maju jaya betulkan niat dlm perjuangan wokeh..........
nur khalisa80
(2004-02-23)
Selamat maju Jaya ..................... berdakwah melalui nasyid ....
sham allone
(2004-02-24)
a'kum thanks semua yg bg sokongan..mmg kumpulan br in process recording skrg ni!
sham allone
(2004-02-24)
Doakan kejayaan kiotorang..
sham allone
(2004-02-24)
nak kenalleh join www.circles99.com/all_one atau http://all-one.iboardplus.com jumpa di sana!
intan permata
(2004-03-06)
akum,all-one..
intan permata
(2004-03-06)
saya rase mcm penah dengar nasyid korang...tapi xsurela..honest!!!kalau boleh reply...thanks..
sham allone
(2004-03-10)
penah dengar ?kat maner?intan_permata ni kat ner?
sham allone
(2004-03-11)
a'kum sesapa yang nak berforum ngan ALL One leh join www.nasyeed.com
zeennieyrah
(2004-03-19)
as'kum..nak tanyer kat kump. allone..u all nie der yg dari ukm x?bkn ape..cam kenal je name nih...
Putri Balqis
(2004-03-21)
erm knapa semua pakai baju itam nihh.ish..ish..nasib muka pom tak itam
intifada
(2004-03-22)
wa..posing habiss................
yanna
(2004-04-13)
ader tallen nak callen dgn inteam
pLatipus
(2004-04-22)
macam Peguam jer nie....
alyamin
(2004-04-24)
penampilan kurang ceria dan smart
Hazwani
(2004-05-04)
ana doakan kumpulan nasyid akan menyerlah suatu hari nanti.
sham ALLoNe
(2004-05-16)
A'kum thansk pada semua komen dan kritik-->)alyamin,Putri_Balqis,yanna,platipus.hazwani,zeenieyrah,intifada)..kitorang semua bebudak UIA x der dr UKM!
farah samten
(2004-05-19)
as'kum abang zack ni ex samten ye?sebab kakak tengok gamba ni tadi..die kate die kenal
erwina
(2004-05-20)
muke baik
norhidawatielias
(2004-05-27)
A'kum. Ana harap kump ni jadi kump yg baiklah yek. Jgn ler jadi mcm sesetgh kump tue.. nama kump nasyid tapi ...hanya tuhan yang tahu.Selamat Berjaya.
norhidawatielias
(2004-05-27)
Apa konsep yg allone bawak? adakah sama je dgn kump nasyid yg lain atau ada sdk kelainan. Lastly slm ukhwah dr ana.
kirana-84
(2004-06-01)
Assalamualaikum....bila nak buat album....
Detective Alam
(2004-06-14)
sian nyer name kumpulan .... eh, ape maksudnyer?
sham allone
(2004-06-22)
thanks pada semua yg drop by this pages..kalau nak tau pasal ALL One lebih lanjut join nasyeed.com tgk kat bahagian artis anda!thanks!
aisyah j
(2004-09-20)
semoga berjaya
nynaaz 279
(2004-10-11)
Allone??????mende tuh??apsal tak penah dengar?allone ngn saffone tu adik beradik ke?ke sepupu sepapat ngn all 4 one??
nynaaz 279
(2004-10-11)
minta maaf yer..sesaje gurau2..jgn tapis tau.hehe..apepun..gud luck untuk u all.berjihad untuk nasyid.hidup nasyid!!!
sham allone
(2004-10-27)
terima kasih...saya tak kisah...jom ler join forum kitorang kat nasyeed.com ngan telagabirufan.com
SrikandiSejati
(2004-12-14)
akum... ini kumpulan nasyid yang terbaru ker???
SrikandiSejati
(2004-12-14)
boleh bagi email tak... kalu no fon skali?? hehehe... bukan aper.. saya nie peminat nasyid.. senang nanti kalu saya nak buat aktiviti
erma
(2005-01-25)
wahhh hensome sungguh masing -masing ,denagn gaya yang tersendiri lagi.apapun semoga anda semua sihat selalu ,wassalam
huswatun
(2005-01-27)
wahh... bestnyer nama kump tu.. dpt katner? aper kate u all buat persmbahan kat u saya UUM? mesti gempak! sambil leh kenalkan kump u all... akum...
lia farhana
(2005-02-21)
OKLA TU..................kalo boleh buat la konsert besar-besaran...........
kilauansyifa
(2005-04-15)
ni kumpulan nasyid mana lak ni?
sham allone
(2005-04-26)
dah penat nk describe!baca jer arr comment yg ada kalau nak tau group mana!
rinie
(2005-06-28)
salam perkenalan dari ana
sham ALLoNe
(2005-07-04)
salam perkenalan juga!
NurNadia
(2005-07-16)
salam ukhuwwah dari ana untuk kumpulan Allone...bila nak buat album
sham ALLoNe
(2005-07-28)
Salam ukhuwah untuk NurNadia..tentang album tu nanti kami fikirkan..kalau ada nanti kami bagi tau semua!
NISRIN islah
(2005-08-23)
salam perjuangan.........fi sabilillah..tafaddol.
Imam Baihaqi
(2005-09-08)
hensemnyee,,,yang tuu,,,yang tu,,
Imam Baihaqi
(2005-09-08)
yang menaip nilah,,,,
eye muslimah
(2005-09-10)
smoger sukses.....bersama slamenyer....
nisa maisarah
(2005-12-17)
..teruskan perjuangan dan selamat maju jaya..
sham ALLoNe
(2006-08-06)
terima kasih selamat maju jaya juga untuk awak!
yamina
(2006-08-13)
allone?? bila nak buat album... student course apa ni? anyway moga berjaya!
sham ALLoNe
(2006-09-09)
tengah buat album..doakan kitorang ek..semua IRK..tapi dah habis lah...
waniesyaz
(2007-03-21)
nak ngort boleh..hehe
Syafinatun
(2007-04-28)
semoga success dalam karier nasyid..
fathifathu
(2007-11-08)
mantap, mantap.. kumplan nasyid baroo ke ini...salam di alam siber
ridani
(2008-01-24)
salam..kumpulan nasyid baru ke? ada gaya lah jadi penyenyi nasyid yang baik.. semoga berjaya ...moga islam menjadi perjuangan utama
sham ALLoNe
(2008-08-20)
lama tak singgah sini..album kami sikit masa saja lagi nak berada di pasaran...tunggu ek!!!
sham ALLoNe
(2009-01-03)
dapatkan album all one di pasaran sekarang..!
Jue Effendy
(2009-01-17)
semoga berjaya dalam perjuangan dakwah.....

Nak komen? Daftar dulu di sini!

Powered by: mpn eGallery 1.0.0 (257) Addon

© 2001 Copyright for My_eGallery KodRed.fr.st
© 2001 Copyright for myphpnuke Addon by xweber

Credits





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.08494 saat. Lajunya....