Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-03-2023  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Apa-apa yang terjadi pada kita hari ini adalah hasil tindakan kita pada masa lalu
-- Kang

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 47
Ahli: 0
Jumlah: 47




  Yang Masuk Ke Sini
aye: 43 hari yang lalu
Threshold
Komen di sini adalah hakmilik yang menghantar. Pihak Pengurusan Portal tidak ada kena mengena.


Re: Salahkah bebas tapi bertudung???
oleh aronis pada Selasa, 24 Jun 2003 @ 14:12:47
(Info AHLI) http://hotmail


Sebenarnyer xder aper yg perlu nak dibincangkan dlm soal ni...SALAH KAH BEBAS TAPI BERTUDUNG??hmm dalam konsep ni..semua org rasanyer perlu tahu menutup aurat itu wajib..BEBAS! dr segi apa? pakai baju ketat..clubbing... merokok..itu yg dimaksudkan bebas..cuba bayangkan u pakai tudung nak buat perkara bebas mcm tu...xmasuk akal..'coz org yg tahu auratnya wajib ditutup x akan buat perkara bodoh mcm tu..b'coz memakai tudung even nampak luaran tapi org yg memakainya akan rasa something yg 'she shouldn't do what they shouldn't do..'kira macam hormat kat diri sendiri dan dlm masa yg sama org lain akan respek dgn cara kiter..bukan hipokrit ...tapi ia dpt menilai diri sendiri...xlah nak bebas tapi kena tahu erti BEBAS YG SEBENAR...
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar | Teratas ]

Re: Salahkah bebas tapi bertudung???
oleh afiz_ana pada Rabu, 25 Jun 2003 @ 10:06:34
(Info AHLI)


Assalamualaikum...w.b.t
mmg tak salah ingin mencube fesyen terkini asalkan fesyen tu tak mendatangkan [email protected] menjejaskan cara menutup aurat yang sempurna.kalau betul kite nak menjage aurat kite, why not kite ikut ape yang telah junjungan besar kite Muhammad s.a.w.suruh.Baginda menyuruh wanita muslim yang berIMAN melabuhkan jilbatnye hingge ke dada.so, kalau betul kite cintakan baginda, suah tentu kite akan mengikut sunnahnya."APABILA CINTA ALLAH SAMPAI KU LUBUK HATI, MAKA CINTA KEPADA BARANG LAINNYA AKAN TERSINGKIR" sama-samalah kita renungkan.....
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar | Teratas ]





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.075248 saat. Lajunya....