Array
Welcome To Portal Komuniti :: Ukhwah.com

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-09-2023  

  Login
Nickname

Password

>> Mendaftar <<

  Mutiara Kata
Tiada apa yang paling berharga di dunia ini selain dari kebahagiaan..tiada apa yang paling memilukan selain dari kesedihan
-- Seminar

  Menu Utama

  Keahlian Ukhwah.com
Terkini: navratan
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 43152

  Sedang Online
Sedang Online:
Tetamu: 60
Ahli: 0
Jumlah: 60




  Yang Masuk Ke Sini
hajime_kindaichi: 12 hari yang lalu
fayyzah: 13 hari yang lalu
Threshold
Komen di sini adalah hakmilik yang menghantar. Pihak Pengurusan Portal tidak ada kena mengena.


Re: Memerhati yang tersayang tidur
oleh putriadam ([email protected]) pada Khamis, 07 Ogos 2008 @ 13:02:54
(Info AHLI)


kalau tengok yang tersyg tidur. family saya lah;mak bp dan adik beradik, saya rasa sangat bersalah. maybe sebab saya banyak buat salah kat mereka
tapi kalau dah tengok tu, saya tambah sayang kat mereka. sebab saya tak ada yang tersyg selain mereka
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar | Teratas ]

Re: Memerhati yang tersayang tidur
oleh SiNaRaBaDi pada Sabtu, 03 April 2010 @ 21:31:08
(Info AHLI)


SUBHANALLAH... syahdu rasa rangkap ibu ayah
memang kelihatan, walaupun tidak dinyatakan keletihan itu.
[ Tetamu tidak dibenarkan memberi komen. Sila mendaftar | Teratas ]





Datacenter Solution oleh Fivio.com Backbone oleh JARING Bukan Status MSCMyPHPNuke Portal System

Disclaimer: Posting dan komen di dalam Portal Komuniti Ukhwah.com ini adalah menjadi hak milik ahli
yang menghantar. Ia tidak menggambarkan keseluruhan Portal Komuniti Ukhwah.com.
Pihak pengurusan tidak bertanggung jawab atas segala perkara berbangkit
dari sebarang posting, interaksi dan komunikasi dari Portal Komuniti Ukhwah.com.


Disclaimer: Portal Komuniti Ukhwah.com tidak menyebelahi atau mewakili mana-mana parti politik
atau sebarang pertubuhan lain. Posting berkaitan politik dan sebarang pertubuhan di dalam laman web ini adalah menjadi
hak milik individu yang menghantar posting. Ia sama-sekali tidak ada
kena-mengena, pembabitan dan gambaran sebenar pihak pengurusan Portal Komuniti Ukhwah.com

Portal Ukhwah
� Hakcipta 2003 oleh Ukhwah.com
Tarikh Mula: 14 Mei 2003, 12 Rabi'ul Awal 1424H (Maulidur Rasul)
Made in: Pencala Height, Bandar Sunway dan Damansara Height
Dibina oleh Team Walasri




Loading: 0.076025 saat. Lajunya....