Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 14-07-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
JANGAN kecilkan cita-citamu, kerana cita-cita yang kecil akan menyebabkan seseorang itu mundur dalam gerak langkah perjalanan hidupnya menuju kejayaan

-- Saidina Umar Al-Khatab

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: harith
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13726

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 1
Ahli: 0
Jumlah: 1




  Dari Galeri
Dua wajah muslimah APRIL, Hanan (17/4) dan SimPle_SHIda(18/4)

  Yang Masuk Ke Sini
citey: 10 jam, 52 minit yang lalu


Ukhwah
Topik: sapa rindu jijah?


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, halesolurun_84
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ukhwah
    »» sapa rindu jijah?

Please Mendaftar To Post


Oleh sapa rindu jijah?

jijah
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 93
Posting: 136
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 12-06-03 17:36


Assalamualaikum warahmatulahi wabarakatuh

apa khabar sahabiah sekalian
jijah minta maaf bebanyak kerana lama tak online..
cuma satu saja yang jijah nak habak...
percayalah...walaupun jauh dimata..
namun di hati..komuniti ni tetap nombor satu!
saja aje nak tulis topik ni...
nak tanya...kot-kot..dah tak kenai jijah lagi...dah lupa ? atau ..senang cakap..

SAPA RINU JIJAH?


Bookmark and Share




  Member Information For jijahProfil   Hantar PM kepada jijah   Quote dan BalasQuote

KakYong
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 30.04.2003
Ahli No: 722
Posting: 182
Dari: Perak

Perak   avatar


posticon Posting pada: 12-06-03 19:18


Assalamualaikum....nak tanya, nama betul jijah apa ye?...mesti azizah erk?...betul tak?...

-----------------

~Jika ingin miliki segala-galanya, milikilah Tuhan..Tuhan adalah segala-galanya..Segalanya tanpa Tuhan, tiada erti apa-apa~

Bookmark and Share




  Member Information For KakYongProfil   Hantar PM kepada KakYong   Pergi ke KakYong's Website   Send ICQ Meesage To KakYong   Quote dan BalasQuote

Hanan
..::PRESIDEN::..
Menyertai: 15.04.2003
Ahli No: 2
Posting: 1575
Dari: Sunway City

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 12-06-03 20:16


Waalaikumussalam ...

Memang rindu.. ramai dah tertanya2 kemanakah hilangnya jijah.. selamat kembali jijah... jangan tinggalkan kami lama2 di sini.. rindu dengan posting jijah yang penuh dengan info dan pengetahuan..

wassalam





-----------------


[ Posting ini telah di edit oleh: Hanan pada 2003-06-12 21:02 ]


Bookmark and Share




  Member Information For HananProfil   Hantar PM kepada Hanan   Pergi ke Hanan's Website   Quote dan BalasQuote

ida01
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 11
Posting: 330
Dari: SeGaMaT^jOhOr

Johor   avatar


posticon Posting pada: 13-06-03 08:26


hehe ida memang rindu betul pader kak jijah hehehe.rindu kat ida tak?hehe.ida pon dah lame tak masuk.
ader sesaper yg rindu kat ida?!!!!!!!.

hehe

-----------------
Bicara Syahadah Menusuk Kalbu
Hati Nan Damai Terasa Rindu.
Ukhuwah Mahabbah Terjalin Selalu
Moga Kekal Bersama Menuju






Bookmark and Share




  Member Information For ida01Profil   Hantar PM kepada ida01   Quote dan BalasQuote

engku_salina
-WARGA SETIA-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 25
Posting: 592
Dari: Kuala Lumpur

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 13-06-03 08:54


rindunya pd jijah...
jijah lah yg paling rajin hantar posting dan artikel...
terima kasih krn sudi berkongsi ilmu disini...
jgn risau, kami disini sentiasa ingat kat jijah...
kedatangan jijah ke sini sering dinanti... cewah!!!
salam syg dan salam rindu utk jijah...


Bookmark and Share




  Member Information For engku_salinaProfil   Hantar PM kepada engku_salina   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 15
Posting: 396
Dari: Bumi Allah

blank   avatar


posticon Posting pada: 13-06-03 09:00


Saya..saya.. saya..
cewah..

mmg akak rindu pada jijah.. sbb vbiler ada jijah, mesti ada artikel baru

apa2 pun.. rajin2 posting yer jijah..!

-----------------
--Sekadar bicara, sekadar pandangan--



nur_tinta


Bookmark and Share




  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

jijah
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 18.04.2003
Ahli No: 93
Posting: 136
Dari: Pulau Pinang

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 16-06-03 17:12


assalamuaalikum warahmatulahi wabarakatuh

alhamdulillah
bahagianya rasa bila kita saling ingat-mengingati dan rindu merindui antara satu sama lain...
jijah benar-benar rindu pada semua..
insyaAllah...sama-sama kita pastikan yang terbaik untuk komuniti ni
semoga usaha kita ni sama-sama diredhai oleh Allah Taala hari ini dan selamanya
terima kasih
wassalam


Bookmark and Share




  Member Information For jijahProfil   Hantar PM kepada jijah   Quote dan BalasQuote

kaklong
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 27.04.2003
Ahli No: 551
Posting: 155
Dari: darul ridzuan

brunei  


posticon Posting pada: 16-06-03 22:48


rindunya kaklong pada jijah....
lama tak mai kat sini, jijah pi mana?
habak mai la kat kaklong

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For kaklongProfil   Hantar PM kepada kaklong   Quote dan BalasQuote

ct_feeza
WARGA RASMI
Menyertai: 18.06.2003
Ahli No: 1744
Posting: 2
Dari: trg

Terengganu  


posticon Posting pada: 18-06-03 12:05


as'kum...

saya harap akak25 semer berilah petunjuk pada sayer kerana sayer baru jer mendaftar di laman ini...
kepada kak jijah jugak.....salam perkenalan dari sayer....


Bookmark and Share




  Member Information For ct_feezaProfil   Hantar PM kepada ct_feeza   ct_feeza's MSNM Number Is betty_fiona   Quote dan BalasQuote

maricella
{ SRIKANDI }
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 48
Posting: 390
Dari: gemas, negeri 9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 22-06-03 14:13


hihihi...slalu n'pak name jijaj ni..tapi tak kenai pung orgnyer...

-----------------



●ŠēВưΜВưňĞ ĶĭţĂ ŝĚťĀρ

Bookmark and Share




  Member Information For maricellaProfil   Hantar PM kepada maricella   Quote dan BalasQuote

mawarputih
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 308
Posting: 152
Dari: Bangsar,KL

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 22-06-03 23:56


Ana pun tak berapa kenal ngan jijah, tapi selalu gak baca posting enti yang sarat nag pengsian ilmiah tue.


Takpelah.... mungkin lepas nie kita boleh kenal ngan lebih rapat lagi kan...??? Insya Allah....

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For mawarputihProfil   Hantar PM kepada mawarputih   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 40
Posting: 338
Dari: kaybee

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 23-06-03 09:59


assalamu'alaikum kak jijah..

kak jijah gi maner ? qaulah anto Pm .. kak jijah x balas balik.. heran jugak.. kak jijah bz ker ? rindu sesangat kat warga png... KAK JIJAH nie...

tak taulah nak habaq camna.. rindu yg tersangat-sangat..

paperpon kak.. jgn luper qaulah ek..

wassalam

-----------------


memimpin, dipimpin, terpimpin


Bookmark and Share




  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Pergi ke qaulah_atrah's Website   Quote dan BalasQuote

Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.079078 saat. Lajunya....