Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 28-01-2020  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Saya tidak mengukur kejayaan seseorang berdasarkan berapa tinggi yang dia boleh panjat, tetapi berdasarkan berapa tinggi dia boleh melantun semula selepas jatuh

-- Tokoh Pemimpin

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Lin8402
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13719

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 24
Ahli: 0
Jumlah: 24




  Dari Galeri
salam ukhuwah dari saya...

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 3 hari yang lalu


Ukhwah
Topik: jejak silaturrahim bersama..


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, halesolurun_84
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ukhwah
    »» jejak silaturrahim bersama..

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2

Oleh jejak silaturrahim bersama..

qaulah_atrah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 40
Posting: 338
Dari: kaybee

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 20-04-03 02:02





assalamu'alaikum..
bertemu lagi ngan qaulah...
heheh..

dah lama masuk laman nie..
tp, tak bukak topik pun kat forum ukhwah nie..

qaulah nak ucap ahlan wasahlan kat sahabiah/ukhtie yg baru datang.. jemput..jemput.. jgn malu-malu.. mari x2 kita memeriahkan laman yg amat best nie !!! hehehe...

qaulah pun nak ucap salam ukhwah fillah kat semua sahabiah/ukhtie .. x kiralah di mana jua anda berada.. moga-moga ukhwah yg diukur berdasarkan asas-asas silaturrahim ini akan berpanjangan hendaknya... InsyaAllah..

lastly, kalau qaulah ada keterlanjuran kata, kekasaran bahasa, atau sebarang kekhilafan.. qaulah pohon ampun dan maaf bebanyak.. jgn amik hati yerr...

sekian dulu dr qaulah,
wassalam...

-----------------


memimpin, dipimpin, terpimpin


Bookmark and Share




  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Pergi ke qaulah_atrah's Website   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 40
Posting: 338
Dari: kaybee

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 20-04-03 02:33





harapnyer, masih kenal...
semoga sumer bergembira ari nie..



semoga sentiasa dilimpahi rahmat drpd Allah s.w.t.
semoga sentiasa sihat sejahtera dan berada dlm lembayung keimanan & ketaqwaan.. InsyaAllah..

wassalam..


Bookmark and Share




  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Pergi ke qaulah_atrah's Website   Quote dan BalasQuote

hub_addin
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 23
Posting: 447
Dari: Perak No.1

Perak   avatar


posticon Posting pada: 20-04-03 09:22




assalamualaikum..qaulah..salam ukhwah jua dari akak dan semua sahabat lain..
mmm.qaulah ni kreatif la. macam2 gambar dikeluarkannya...

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For hub_addinProfil   Hantar PM kepada hub_addin   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 40
Posting: 338
Dari: kaybee

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 20-04-03 10:27


heheh...
sesajer nak mencantikkan...
qaulah x tahu nak buat aperr...
ekekek..


wassalam

-----------------


memimpin, dipimpin, terpimpin


Bookmark and Share




  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Pergi ke qaulah_atrah's Website   Quote dan BalasQuote

hurulain
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 16
Posting: 313
Dari: Bumi Allah

singapore   avatar


posticon Posting pada: 20-04-03 11:46


hmm qaulah ni rajinlah..takpelah at least qaulah ada sesuatu yang manfaat untuk dibuat waktu boring-boring..ye tak?


Bookmark and Share




  Member Information For hurulainProfil   Hantar PM kepada hurulain   Quote dan BalasQuote

engku_salina
-WARGA SETIA-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 25
Posting: 592
Dari: Kuala Lumpur

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 20-04-03 12:37


baguslah adik qaulah_atrah ni, rajin betul... kreatif lak tu... akak mcm tak caya jek qaulah baru berumur 14 thn... eh, betulker???

cantik betul gambar2 tu...


Bookmark and Share




  Member Information For engku_salinaProfil   Hantar PM kepada engku_salina   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 40
Posting: 338
Dari: kaybee

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 20-04-03 17:48


betul, qaulah mmg umur 14 thn.. tak tipu nie.. tipu dose...

semua tue, atas bantuan ukhtie/ sahabiah yg ada kat sini mahupun kat komuniti sahabathijjaz..
kalau x kerana bantuan dan pertolongan semua, x mungkin qaulah x boleh upload gambar... dan amcam x2 lagi..

terima kasih kat semua..semoga dirahmati sentiasa..

wassalam


-----------------


memimpin, dipimpin, terpimpin


Bookmark and Share




  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Pergi ke qaulah_atrah's Website   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 40
Posting: 338
Dari: kaybee

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 20-04-03 17:51


Quote:
x mungkin qaulah x boleh upload gambar... dan amcam x2 lagi..



maaf..
perbetul ayat.. tersilap..

x mungkin qaulah boleh upload gambar dan macam x2 lagi..

-----------------


memimpin, dipimpin, terpimpin


Bookmark and Share




  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Pergi ke qaulah_atrah's Website   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 15
Posting: 396
Dari: Bumi Allah

blank   avatar


posticon Posting pada: 23-04-03 00:05


Assalamualaikum...

mm cantiknya gambar..??
boleh akak tahu qaulah dapat dari mana??



-----------------
--Sekadar bicara, sekadar pandangan--



nur_tinta


Bookmark and Share




  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 40
Posting: 338
Dari: kaybee

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 23-04-03 00:08


qaulah amik drpd

kat bhgn hantar kad.. wassalam

-----------------


memimpin, dipimpin, terpimpin


Bookmark and Share




  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Pergi ke qaulah_atrah's Website   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 40
Posting: 338
Dari: kaybee

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 23-04-03 00:10




-----------------assalamualaikum-------------
salam ukhwah...
ceria x2 slalu..

dr saudara seislam,
qaulah_atrah

-----------------


memimpin, dipimpin, terpimpin


Bookmark and Share




  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Pergi ke qaulah_atrah's Website   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 15
Posting: 396
Dari: Bumi Allah

blank   avatar


posticon Posting pada: 24-04-03 07:48


assalamualaikum.....

apa khabar adik qaulah? akak harap adik siaht2 sahaja...

Moga Allah melindungi dan merahmati hidupmu...

oh ya.., akak sering tertanya-tanya siapakah dia disebalik nama qaulah nie..boleh ceritakan sedikit ttg diri adik?

-----------------
--Sekadar bicara, sekadar pandangan--



nur_tinta


Bookmark and Share




  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

Haruman_Mawaddah
WARGA RASMI
Menyertai: 24.04.2003
Ahli No: 429
Posting: 9
Dari: Segamat

denmark   avatar


posticon Posting pada: 24-04-03 08:20


ya allah agak qaulah nih umur baru 14 thn ke?hish tak caya la.bawah ida lah nih gamaknya.tapi memang tak caya sesanagat.


Bookmark and Share




  Member Information For Haruman_MawaddahProfil   Hantar PM kepada Haruman_Mawaddah   Pergi ke Haruman_Mawaddah's Website   Quote dan BalasQuote

mawarputih
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 21.04.2003
Ahli No: 308
Posting: 152
Dari: Bangsar,KL

KualaLumpur   avatar


posticon Posting pada: 24-04-03 08:59


Assalamualaikum adik qaulah. Salam sayang dari akak.

Ish, tak sangka adik akak nie sungguh kreatif orgnya. Boelhlah buatkan utk akak satu yer.

Teruskan menceriakan komuniti nie dengan gambar2 yg cantik tue serta posting2 yg menarik.



-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For mawarputihProfil   Hantar PM kepada mawarputih   Quote dan BalasQuote

shaza_liza
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 22.04.2003
Ahli No: 354
Posting: 34
Dari: -

Perak   avatar


posticon Posting pada: 25-04-03 11:57


Assalamualaikum....

ishh2 kreatifnya dik qaulah nie.....salam ukhuwah dari akak.....akak pun nak jugak hasil kreativiti adik nie....leh tak?


Bookmark and Share




  Member Information For shaza_lizaProfil   Hantar PM kepada shaza_liza   Pergi ke shaza_liza's Website   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 40
Posting: 338
Dari: kaybee

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 25-04-03 17:59


salam teramat saaayanggg utk ukhti/sahabiah semua..

Quote:
ya allah agak qaulah nih umur baru 14 thn ke?hish tak caya la.bawah ida lah nih gamaknya.tapi memang tak caya sesanagat



kenape ? x percaya ee ?
hehe..


semoga terus berkekelan ukhwah nie, kak Ida..

Quote:
Ish, tak sangka adik akak nie sungguh kreatif orgnya. Boelhlah buatkan utk akak satu yer.

Teruskan menceriakan komuniti nie dengan gambar2 yg cantik tue serta posting2 yg menarik.




boleh, kak...
oleh krn akak nie minat mawar putih, dek qaulah akan posting 1.. kalau x jadi, maaf yea..






insyaAllah, seadanya qaulah kat sini, qaulah akan antar maklumat/artikel menarik..


Quote:
ishh2 kreatifnya dik qaulah nie.....salam ukhuwah dari akak.....akak pun nak jugak hasil kreativiti adik nie....leh tak?



takderla kreaif pun.. just copy & paste.. hehehe..
salam UKHWAH dr adik utk akak..
boleh .. akak nak gamba ape ? biar qaulah tolong carikan..

utk akak/sahabiah semua...
semoga ceriax2 slalu...

Wassalam..

Di Jari Bicara Menari,
:: qaulah_atrah ::

-----------------


memimpin, dipimpin, terpimpin


Bookmark and Share




  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Pergi ke qaulah_atrah's Website   Quote dan BalasQuote

aisyatul_auni
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 19.04.2003
Ahli No: 177
Posting: 124
Dari: amman

jordan  


posticon Posting pada: 26-04-03 01:12


uwaa...qaulah, bagi instruction sket macammana nak paste image???tolong kami..bantu kami..
http://www.jannah.org/callig/hadith59.gif

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For aisyatul_auniProfil   Hantar PM kepada aisyatul_auni   Quote dan BalasQuote

ladyberz
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 39
Posting: 58
Dari: merah kuning warna kebanggaan

Selangor   avatar


posticon Posting pada: 26-04-03 02:23


erm..akak pun macam tak caya jer qaulah ni 14 thn..ker 41??hehehe


Bookmark and Share




  Member Information For ladyberzProfil   Hantar PM kepada ladyberz   Quote dan BalasQuote

hub_addin
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 23
Posting: 447
Dari: Perak No.1

Perak   avatar


posticon Posting pada: 27-04-03 01:37




mmm....nampaknya qaulah dah ramai peminat...
bertuahnya jadi adik bongsu dalam komuniti ni...
moga qaulah sentiasa ceria dan cemerlang...


-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For hub_addinProfil   Hantar PM kepada hub_addin   Quote dan BalasQuote

qaulah_atrah
-{SERIKANDI BERJASA}-
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 40
Posting: 338
Dari: kaybee

PulauPinang   avatar


posticon Posting pada: 27-04-03 13:23


Quote:
uwaa...qaulah, bagi instruction sket macammana nak paste image???tolong kami..bantu kami..



jgn nangis kak..
takper, biar qaulah tolong..
setahu qaulah, gambar x boleh paste.. tp, x tahulah kenyataannya..
maaf ya, kalau ajaran qaulah nie pun tersilap..
setahu qualah, kita kena klik IMAGE kat sblh BOLD ngan EMAIL tue.. lepas tue, taip saja URLnya.. kalau x lekat juhak gambar tue, mesti ada yg ta kena pd URL nya.. mungkin akak tersilap taip...

biar qaulah cuba dulu ya.. kejap..



-----------------


memimpin, dipimpin, terpimpin


Bookmark and Share




  Member Information For qaulah_atrahProfil   Hantar PM kepada qaulah_atrah   Pergi ke qaulah_atrah's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, halesolurun_84
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Ukhwah
    »» jejak silaturrahim bersama..

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 2

Go To Page: 1 · 2


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.063634 saat. Lajunya....