Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 20-03-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Kekikiran adalah malu, sifat pengecut adalah cacat, kemiskinan menggagalkan lelaki cergas membela dirinya, orang melarat adalah orang asing di kotanya sendiri
--
Saidina Ali

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Waldor263
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13708

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 33
Ahli: 0
Jumlah: 33




  Dari Galeri
Saya embunsetitis..

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 9 hari yang lalu
Swarig123: 25 hari yang lalu


Masa Lapang
Topik: Selain KUCING, apa...


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, suterakasih85
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Masa Lapang
    »» Selain KUCING, apa...

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 4 Of 4

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4  
Jump To Page:

Oleh Selain KUCING, apa...

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 19-06-09 13:22


/

rabbit kat rumah.. :sopan:


-----------------
Success Through Endeavour ;



Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

tokcik
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 09.06.2009
Ahli No: 10712
Posting: 129
Dari: perlis

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 19-06-09 13:29


Pada 19-06-09 13:22 , suterakasih85 posting:

!!! QUOTE !!!

/

rabbit kat rumah.. :sopan:



comey..macam tuan dia :-D


-----------------



Bookmark and Share




  Member Information For tokcikProfil   Hantar PM kepada tokcik   Pergi ke tokcik's Website   Quote dan BalasQuote

faizah_azlan
WARGA RASMI
Menyertai: 18.06.2009
Ahli No: 10789
Posting: 8
Dari: Kulai

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-06-09 13:43


saya suka kucing,
tapi bila mak dah start bising2
kucing buat perangai buang bahan dalam perut
tu mne2 suka mana lah mak tak angin...
sudahnye semua kucing kat rumah dihukum
buang daerah... tpakse dipindahkan ke pasar dan
rumah org lain huhu... hope dapat lah kucing tu pgajaran jangan buang
air beso sepah2 hehehehe....


-----------------
"JADIKAN HARI INI LEBIH BAIK DARI HARI SEMALAM"


Bookmark and Share




  Member Information For faizah_azlanProfil   Hantar PM kepada faizah_azlan   Quote dan BalasQuote

halesolurun_84
{ SRIKANDI }
Menyertai: 13.10.2008
Ahli No: 9163
Posting: 566
Dari: JeRaNtUt ! SuBaNg JaYa

Pahang   avatar


posticon Posting pada: 22-06-09 13:45


Pada 22-06-09 13:43 , faizah_azlan posting:

!!! QUOTE !!!

saya suka kucing,
tapi bila mak dah start bising2
kucing buat perangai buang bahan dalam perut
tu mne2 suka mana lah mak tak angin...
sudahnye semua kucing kat rumah dihukum
buang daerah... tpakse dipindahkan ke pasar dan
rumah org lain huhu... hope dapat lah kucing tu pgajaran jangan buang
air beso sepah2 hehehehe....



Dah tuannya tak reti jaga elok-elok..mana anak-anak buahnya tak buang bahan buangan merata-rata.. :sopan: :sopan:


-----------------





Bookmark and Share




  Member Information For halesolurun_84Profil   Hantar PM kepada halesolurun_84   Pergi ke halesolurun_84's Website   Quote dan BalasQuote

suterakasih85
{ SRIKANDI }
Menyertai: 10.12.2004
Ahli No: 4684
Posting: 634
Dari: Ganu+Nilai

Terengganu   avatar


posticon Posting pada: 22-06-09 13:50


Pada 22-06-09 13:43 , faizah_azlan posting:

!!! QUOTE !!!

hope dapat lah kucing tu pgajaran jangan buang
air beso sepah2 hehehehe....



faizah_azlan ..ni pesanan untuk kucing ye... :sopan:
tersengih2 baca pesanan penaja ini... betul ye kucing2 Kalau anda semua tidak mahu dibuang daerah jajahan ..ye ingat pesanan ini....

:kelip:


-----------------
Success Through Endeavour ;



Bookmark and Share




  Member Information For suterakasih85Profil   Hantar PM kepada suterakasih85   Pergi ke suterakasih85's Website   Quote dan BalasQuote

faizah_azlan
WARGA RASMI
Menyertai: 18.06.2009
Ahli No: 10789
Posting: 8
Dari: Kulai

Johor   avatar


posticon Posting pada: 22-06-09 14:19


hehehe
saja melawak... kat opis tengah tension ini
tu yang melawak kejap hehehe
tapi memang betul pun, kucing ni kita dah syg2 tapi
buat perangai pula memang kena hukum buang daerah lah.
sekarang ni boring pula tak ada binatang nak di buat main,
layan ikan emas dengan ikan patin saja lah hehehe


-----------------
"JADIKAN HARI INI LEBIH BAIK DARI HARI SEMALAM"


Bookmark and Share




  Member Information For faizah_azlanProfil   Hantar PM kepada faizah_azlan   Quote dan BalasQuote

Wuddah
WARGA RASMI
Menyertai: 30.03.2007
Ahli No: 7467
Posting: 8
Dari: Kubang Kerian

blank   avatar


posticon Posting pada: 23-06-09 21:03


Assalamualaikum..ana memang fanatik sangat kucing..jumpa saja tepi jalan yang comel, sanggup saja berhenti..nak pegang juga macam mana pun..yang bersih memang siap cium2 macam cium budak kecik..ana dari kecik tidur dengan kucing..ayah cb pindahkan tapi tak berjaya takut ana kena asma..alhamdullilah ana tak pernah kena asma..


Bookmark and Share




  Member Information For WuddahProfil   Hantar PM kepada Wuddah   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, suterakasih85
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Masa Lapang
    »» Selain KUCING, apa...

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 4 Of 4

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.067432 saat. Lajunya....