Welcome To Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my

  Create An Account Home  ·  Topik  ·  Statistik  ·  Your Account  ·  Hantar Artikel  ·  Top 10 17-01-2019  

  Suka!
New Page 1

  Mutiara Kata
Saya dengar, saya terlupa; saya lihat, saya ingat; saya melakukan, barulah saya faham

-- Confucius

  Menu Utama

  Keahlian Portal Komuniti
Terkini: Waldor263
Hari Ini: 0
Semalam: 0
Jumlah Ahli: 13708

  Sedang Online
Assalamualaikum
Tetamu

Nickname

Password



[ Mendaftar ]

Sedang Online:
Tetamu: 27
Ahli: 0
Jumlah: 27




  Dari Galeri
Hmm, ni ana dengan best friend ana, Hanani...

  Yang Masuk Ke Sini
nishazainal: 2 hari yang lalu
Waldor263: 8 hari yang lalu
CrazyWood69: 22 hari yang lalu
Swarig123: 26 hari yang lalu


Masa Lapang
Topik: Selain KUCING, apa...


Carian Forum

Moderator: Pengurusan, suterakasih85
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Masa Lapang
    »» Selain KUCING, apa...

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 4

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4  
Jump To Page:

Oleh Selain KUCING, apa...

hub_addin
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 23
Posting: 447
Dari: Perak No.1

Perak   avatar


posticon Posting pada: 10-05-03 11:06




mmm..selain kucing sebagai binatang peliharaan kesayangan, ada tak binatang lain yang sahabat2 pelihara dan sayangi??

ana sendiri masa kecik2 dulu teringin gak nak pelihara burung kakak tua dan monyet..hikhikhik... tapi sampai sekarang tak tercapai.

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For hub_addinProfil   Hantar PM kepada hub_addin   Quote dan BalasQuote

greenleaf
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 29.04.2003
Ahli No: 684
Posting: 26
Dari: hokkaida

japan   avatar


posticon Posting pada: 10-05-03 16:11


dulu sy teringin nak bela labah2....tp skarang teringin pulak nak bela katak....katak agak comel kalau dipandang dan diperhatikan kelakuannye....


Bookmark and Share




  Member Information For greenleafProfil   Hantar PM kepada greenleaf   Quote dan BalasQuote

PurnamaDiPantai
WARGA 2 BINTANG
Menyertai: 01.05.2003
Ahli No: 835
Posting: 41
Dari: Johor Bahru

Johor   avatar


posticon Posting pada: 11-05-03 00:05


Azee ada bela kucing, ikan....tu je
tapi hajat di hati nak bela panda...mustahil tapi tulah hajat di hati...sebab di comel...cutekan...suka


Bookmark and Share




  Member Information For PurnamaDiPantaiProfil   Hantar PM kepada PurnamaDiPantai   Pergi ke PurnamaDiPantai's Website   Quote dan BalasQuote

hub_addin
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 23
Posting: 447
Dari: Perak No.1

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-05-03 11:53


Quote:

On 2003-05-10 16:11, greenleaf wrote:
dulu sy teringin nak bela labah2....tp skarang teringin pulak nak bela katak....katak agak comel kalau dipandang dan diperhatikan kelakuannye....



mmm..bela katak????? eee...gelinyer...hikhikhik

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For hub_addinProfil   Hantar PM kepada hub_addin   Quote dan BalasQuote

maricella
{ SRIKANDI }
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 48
Posting: 390
Dari: gemas, negeri 9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 11-05-03 18:30


saye skang bela kucing ngan ikan jer...dulu ade gak burung...tapi dah mati lak..sob sob sob...

-----------------



●ŠēВưΜВưňĞ ĶĭţĂ ŝĚťĀρ

Bookmark and Share




  Member Information For maricellaProfil   Hantar PM kepada maricella   Quote dan BalasQuote

nur_islami
WARGA 4 BINTANG
Menyertai: 11.05.2003
Ahli No: 1146
Posting: 279
Dari: serambi mekah

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 11-05-03 21:24


assalamualaikum......

entahlor...dari dulu sampeilah skrg minat kucing jer....

-----------------
tuhan dalam mjlni hadap ini banyaknya dugaan yang mdtg.ada yang dptku gagahi & ada yang gagal kuhindari,tuhan rahmatmu melgt luas.terlalu sdktku bsykr


Bookmark and Share




  Member Information For nur_islamiProfil   Hantar PM kepada nur_islami   Quote dan BalasQuote

hub_addin
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 23
Posting: 447
Dari: Perak No.1

Perak   avatar


posticon Posting pada: 11-05-03 22:50


Quote:

On 2003-05-11 18:30, maricella wrote:
saye skang bela kucing ngan ikan jer...dulu ade gak burung...tapi dah mati lak..sob sob sob...

-----------------




laa..manalah burung tu tak mati, ntah2 kena makan dengan kucing tu kot...hehehe...jaga ikan baik2 nanti kena makan lak...

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For hub_addinProfil   Hantar PM kepada hub_addin   Quote dan BalasQuote

hurulain
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 16
Posting: 313
Dari: Bumi Allah

singapore   avatar


posticon Posting pada: 14-05-03 05:47


ain ske kucing tapi kat umah tuh cuma ada rabbit dan hamster je...memula ada dua je hamster,skg ni dah berbelas...leh tahan mentel hamster ni...asek beranak je x benti..hihik...


Bookmark and Share




  Member Information For hurulainProfil   Hantar PM kepada hurulain   Quote dan BalasQuote

baiduri_aiman
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 05.05.2003
Ahli No: 979
Posting: 116
Dari: yan,kedah

Kedah   avatar


posticon Posting pada: 15-05-03 16:04


cam2 er sahabiah sumer bela..saya cuma bela kucing jer kat umah..yg lain2 tu belum terfikir lagi la.. mungkin nanti2 la kot..


Bookmark and Share




  Member Information For baiduri_aimanProfil   Hantar PM kepada baiduri_aiman   Quote dan BalasQuote

maricella
{ SRIKANDI }
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 48
Posting: 390
Dari: gemas, negeri 9

NegeriSembilan   avatar


posticon Posting pada: 15-05-03 22:45


teringin plak nak bela sipot...huhuhu

-----------------



●ŠēВưΜВưňĞ ĶĭţĂ ŝĚťĀρ

Bookmark and Share




  Member Information For maricellaProfil   Hantar PM kepada maricella   Quote dan BalasQuote

hub_addin
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 23
Posting: 447
Dari: Perak No.1

Perak   avatar


posticon Posting pada: 16-05-03 09:18


Quote:

On 2003-05-15 22:45, maricella wrote:
teringin plak nak bela sipot...huhuhu





kalau maricella nak bela sipot, kat belakang umah ana banyak sipot yang tak terbela...hihikhikhik

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For hub_addinProfil   Hantar PM kepada hub_addin   Quote dan BalasQuote

aku
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 05.05.2003
Ahli No: 986
Posting: 110
Dari: bumi ALLAH

iraq   avatar


posticon Posting pada: 16-05-03 10:05


T'ingin nak bela harimau...barulah adventure sikit...

-----------------

AKU makhluk ciptaan ALLAH S.W.T...


Bookmark and Share




  Member Information For akuProfil   Hantar PM kepada aku   Quote dan BalasQuote

hub_addin
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 23
Posting: 447
Dari: Perak No.1

Perak   avatar


posticon Posting pada: 16-05-03 10:46


ana pernah bela sepasang arnab putih beberapa tahun lepas. comelll...dia lahirkan 7 ekor anak arnab tapi sayangnya semua anak dia mati. sebab mak dia tak pandai jaga. memandangka arnab tu arnab belaan jadi dia tak pandai nak bagi anak dia susu dan dia main pijak je anak dia. tapi satu lagi sebab kematian anak2 arnab tu sebab ada sekor kucing ni dengki, dia pegi makan anak2 arnab tu. sedihnyer...lepas tu terus tak bela arnab dah...

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For hub_addinProfil   Hantar PM kepada hub_addin   Quote dan BalasQuote

aku
WARGA 3 BINTANG
Menyertai: 05.05.2003
Ahli No: 986
Posting: 110
Dari: bumi ALLAH

iraq   avatar


posticon Posting pada: 16-05-03 11:19


sedihnyer..

-----------------

AKU makhluk ciptaan ALLAH S.W.T...


Bookmark and Share




  Member Information For akuProfil   Hantar PM kepada aku   Quote dan BalasQuote

wana
WARGA 1 BINTANG
Menyertai: 11.05.2003
Ahli No: 1159
Posting: 21
Dari: kelantan

Kelantan   avatar


posticon Posting pada: 17-05-03 23:31


sy plak suka rabbit....cute sgtttttttt!

-----------------
ukhwah itu sesuatu jalinan kasih sayang yang indah


Bookmark and Share




  Member Information For wanaProfil   Hantar PM kepada wana   Quote dan BalasQuote

nur_tinta
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 15
Posting: 396
Dari: Bumi Allah

blank   avatar


posticon Posting pada: 19-05-03 12:38


mmm selain kucing.. ada gak member2 akak yang bela hamster, ikan , ayam serama, itik serati, angsa dan yangpaling special sekali ada yang bela anak musang!!!!

mm itu lah antara haiwan lain yang dipelihara org selain kucing........

--teringing nak bela anak singa,agak2 nanti kena ngap ker --

-----------------
--Sekadar bicara, sekadar pandangan--



nur_tinta


Bookmark and Share




  Member Information For nur_tintaProfil   Hantar PM kepada nur_tinta   Quote dan BalasQuote

hub_addin
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 23
Posting: 447
Dari: Perak No.1

Perak   avatar


posticon Posting pada: 19-05-03 12:49


Quote:

On 2003-05-19 12:38, nur_tinta wrote:
mmm selain kucing.. ada gak member2 akak yang bela hamster, ikan , ayam serama, itik serati, angsa dan yangpaling special sekali ada yang bela anak musang!!!!

mm itu lah antara haiwan lain yang dipelihara org selain kucing........

--teringing nak bela anak singa,agak2 nanti kena ngap ker --



ooo...ada gak yang bela anak musang. best ker?
binatang macam singa dan harimau memang comel masa kecik2 tapi bila besar...........



-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For hub_addinProfil   Hantar PM kepada hub_addin   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
{ SRIKANDI }
Menyertai: 02.05.2003
Ahli No: 875
Posting: 253
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 21-05-03 17:07


Ana suka ikan.....kat rumah pun bela ikan jugakk.... Suka tgk ikan berenang-renang...boleh mendamaikan hati.....insyaAllah



-----------------
[b][i]Tiada cinta di hatinya Hanyalah cinta Allah
Ada rasa rindu Hanyalah untuk Rasulullah
Kasih dan sayang hanyalah pada ibu ayah[/b][/i]


Bookmark and Share




  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

hub_addin
WARGA 5 BINTANG
Menyertai: 17.04.2003
Ahli No: 23
Posting: 447
Dari: Perak No.1

Perak   avatar


posticon Posting pada: 23-05-03 01:22


eheh...comelnyer ikan tu...ni ker ikan yang hajidah iman bela?

adik2 ana pernah cuba bela ikan...tapi semuanyer mati.kata mak ana sebab terlebih taruk makanan, ye ke...ntahla...

-----------------


Bookmark and Share




  Member Information For hub_addinProfil   Hantar PM kepada hub_addin   Quote dan BalasQuote

hajidah_aiman
{ SRIKANDI }
Menyertai: 02.05.2003
Ahli No: 875
Posting: 253
Dari: Perlis Indera Kayangan

Perlis   avatar


posticon Posting pada: 26-05-03 17:11


Dulu adik ana bela ikan ni..(ikan gapi) kot rasanya..sekarang ni kat rumah dah bela flowerhorn pulak...

-----------------
[b][i]Tiada cinta di hatinya Hanyalah cinta Allah
Ada rasa rindu Hanyalah untuk Rasulullah
Kasih dan sayang hanyalah pada ibu ayah[/b][/i]


Bookmark and Share




  Member Information For hajidah_aimanProfil   Hantar PM kepada hajidah_aiman   Pergi ke hajidah_aiman's Website   Quote dan BalasQuote

Moderator: Pengurusan, suterakasih85
Portal Komuniti Muslimah -- Hanan.com.my.my Indeks Forum
  »» Masa Lapang
    »» Selain KUCING, apa...

Please Mendaftar To Post

Mukasurat 1 Of 4

Go To Page: 1 · 2 · 3 · 4  
Jump To Page:


Member Messages

Forum Search & Navigation

 

Log in to check your private messages

Silakan Login atau Mendaftar





  


 

[ Carian Advance ]

Jum ke Forum 


-------------------------------------------------------------------------------
Portal Komuniti Muslimah
Hakcipta 2003 oleh Hanan Alam Faizli / Hanan Network
Made in: Bandar Sunway, Selangor
Tarikh Mula: 17hb April 2003

Dibina oleh: Team Walasri

Ditadbir oleh:





Loading: 0.082244 saat. Lajunya....